Keystone logo
Αυστραλία

Μελέτη MBA σε Αυστραλία 2024

Μελέτη σε Αυστραλία

Η Αυστραλία είναι μια χώρα που βρίσκεται πολύ νότια στο νότιο ημισφαίριο. Αυτό πολιτισμικά ποικιλόμορφη χώρα είναι γνωστή για την εκλέπτυνση της, καθώς και απόκρημνες outback του. Έχει επίσης ένα εκπαιδευτικό σύστημα παγκόσμιας κλάσης και, όντας μια αγγλόφωνη χώρα, έχει γίνει πολύ δημοφιλής με τους ξένους φοιτητές που αναζητούν προηγμένη εκπαίδευση των επιχειρήσεων. Το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού της Αυστραλίας έχει διευθετηθεί στις νότιες και ανατολικές περιοχές των παράκτιων. Αυστραλία 's ακμάζουσα οικονομία έχει δώσει το πέμπτο μεγαλύτερο κατά κεφαλήν εισόδημα στον κόσμο. Σήμερα, οι μεγάλες βιομηχανίες του βρίσκονται κυρίως στους φυσικούς της πόρους. Ο τουρισμός είναι επίσης ένα σημαντικό μέρος της "γη κάτω κάτω " και ακμάζουσα οικονομία του.

Αλλαγή νομίσματος

Βασικό μηνιαίο κόστος διαβίωσης

 • Ενοικίαση σε κοινόχρηστο διαμέρισμα

  769
 • Μερίδιο υπηρεσιών κοινής ωφέλειας

  67
 • Συνδρομή στο Διαδίκτυο

  53
 • Τοπικές συγκοινωνίες

  103

Δείγμα κόστους τρόπου ζωής

 • Συνδυασμός γρήγορου φαγητού

  9
 • Εισιτήριο κινηματογράφου

  13
 • Πίντα τοπικής μπύρας

  6

Σχετικά με Αυστραλία

Τα προγράμματα των επιχειρήσεων στην Αυστραλία έχει βρεθεί στη χώρα 's πολλά πανεπιστήμια και κολέγια, με τα πανεπιστήμια που είναι η καλύτερη τοποθεσία για ένα μεταπτυχιακό του πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων. Τα σχολεία αυτά συνήθως βρίσκονται κατά μήκος των ακτών της χώρας 's πιο αστικές περιοχές. Όσοι επιθυμούν να σπουδάσουν επιχειρήσεων στην Αυστραλία θα βρείτε μια φιλόξενη χώρα για τους ξένους φοιτητές. Τα περισσότερα από τα κολέγια και τα πανεπιστήμια έχουν συνηθίσει να έχουν διεθνείς φοιτητές και έχουν προγράμματα για να τους βοηθήσει να εγκλιματιστεί με το σχολείο και τον πολιτισμό της χώρας. Η αυστραλιανή σχολικό έτος διαρκεί από το Μάρτιο μέχρι τον Οκτώβριο και χωρίζεται σε δύο εξάμηνα. Οι μαθητές πρέπει να είναι σε θέση να αποδείξουν τη σχετική επάρκεια στην αγγλική γλώσσα, προκειμένου να γίνει δεκτός σε ένα από τα προγράμματα σπουδών, καθώς όλες οι κατηγορίες σε αυτά τα προγράμματα που διδάσκονται στα αγγλικά. Το κόστος για ένα MBA θα ποικίλει ανάλογα με το κολέγιο ή πανεπιστήμιο έχει επιλεγεί.Οι μαθητές θα πρέπει να προγραμματίζουν να παρακολουθήσουν τουλάχιστον δύο εξάμηνα πλήρους απασχόλησης για να επιτευχθεί ένα πτυχίο MBA, αλλά περισσότερη μελέτη μπορεί να είναι απαραίτητες για κάποια εξειδίκευση ή ή μαθημάτων. Ένα MBA είναι ιδανικό για όσους αναζητούν υψηλές διευθυντικές θέσεις. Τοποθετεί το μαθητή και για την εξέλιξη της σταδιοδρομίας και υψηλότερο εισόδημα στον τομέα των επιχειρήσεων. Επειδή Αυστραλία 's εκπαιδευτικό σύστημα είναι γνωστό σε όλο τον κόσμο για την ποιότητά του, οι μαθητές που αποφοιτούν με ένα πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων από ένα αυστραλιανό πανεπιστήμιο θα γίνονται δεκτές σε διεθνείς επιχειρηματικές θέσεις. Μετά την αποφοίτηση, οι μαθητές που λαμβάνουν μεταπτυχιακό τίτλο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων πτυχίο στην Αυστραλία μπορεί να είναι επιλέξιμες για ένταξη σε πολλούς επαγγελματικούς φορείς εντός της Αυστραλίας και της Νέας Ζηλανδίας. Αποφοίτηση δεν είναι εγγυημένη αποδοχή, αλλά αυτό είναι μέρος των απαιτήσεων για την αποδοχή.

Απαιτήσεις βίζας

Για όλα τα προγράμματα σπουδών, θα χρειαστεί να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα υποκατηγορίας 500.

Η βίζα Ειδικής Κατηγορίας (υποκατηγορία 444) είναι για πολίτες της Νέας Ζηλανδίας που επιθυμούν να σπουδάσουν στην Αυστραλία.

Τι είδους Visa χρειάζεστε;

Όνομα βίζας

Φοιτητική Βίζα

Τιμή και νόμισμα

AUD 560

Τα τρέχοντα τέλη για να υποβάλετε αίτηση για φοιτητική βίζα ορίζονται σε $560 AUD (~400 €). Η τιμή είναι πάντα η ίδια ανεξάρτητα από τη διάρκεια των σπουδών σας. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η τιμή μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την τοποθεσία στην οποία κάνετε αίτηση για τη Φοιτητική Βίζα σας (Αυστραλία ή στην ξηρά).

Ποιος μπορεί να υποβάλει αίτηση για βίζα;

Όποιος εγγραφεί ως διεθνής φοιτητής σε ένα μάθημα διάρκειας τεσσάρων μηνών ή περισσότερο στην Αυστραλία θα χρειαστεί φοιτητική βίζα. Για να υποβάλετε αίτηση για αυστραλιανή φοιτητική βίζα, πρέπει να έχετε μια άνευ όρων προσφορά θέσης σε ένα πανεπιστήμιο, να έχετε αποδεχτεί εγγράφως αυτό το μέρος και να πληρώσετε την απαιτούμενη κατάθεση διδάκτρων. Το πρόγραμμα που θα επιλέξετε πρέπει να είναι μεταξύ 12 και 52 εβδομάδων για να είστε επιλέξιμοι για φοιτητική βίζα.

Πού μπορείτε να κάνετε την αίτηση;

Διαδικτυακό σύστημα

Αυτή η βίζα υποκατηγορίας 500 πρέπει να υποβληθεί για χρήση του διαδικτυακού συστήματος.

Δικτυακός τόπος:https://www.homeaffairs.gov.au/

Πώς να κάνετε την αίτηση;

Πριν υποβάλετε αίτηση για βίζα, θα χρειαστεί να λάβετε Επιβεβαίωση Εγγραφής (COE) ή Επιστολή Προσφοράς που να επιβεβαιώνει ότι γίνατε δεκτοί σε κύκλο μαθημάτων που είναι εγγεγραμμένος στο Κοινοπολιτειακό Μητρώο Ιδρυμάτων Μαθημάτων (CRICOS).

Κατά τη συμπλήρωση της ηλεκτρονικής φόρμας αίτησης βίζας, θα χρειαστεί να προσκομίσετε αποδεικτικά στοιχεία που να πληρούν:

 1. Οικονομικές απαιτήσεις - το ποσό που πρέπει να αποδείξετε ότι έχετε για τα έξοδα διαβίωσης (χωριστά από τα δίδακτρα και τα ταξίδια) ορίζεται σε 19.830 AU$ (~15.170 $ ΗΠΑ) για ένα έτος. Εναλλακτικά, μπορείτε να αποδείξετε ότι ο σύζυγος ή οι γονείς σας είναι πρόθυμοι να σας υποστηρίξουν και ότι κερδίζουν τουλάχιστον 60.000 AU$ (~45.850 $ ΗΠΑ) ετησίως.
 2. Απαίτηση επάρκειας αγγλικών - Εάν δεν είστε από μια αγγλόφωνη χώρα (και δεν έχετε ολοκληρώσει τουλάχιστον πέντε χρόνια σπουδών σε μια αγγλόφωνη χώρα) θα πρέπει να αποδείξετε ότι μπορείτε να μιλάτε αγγλικά στο απαιτούμενο επίπεδο με το IELTS , TOEFL iBT, Pearson Test of English (PTE) Academic, ή Cambridge Advanced English (CAE).
 3. Απαίτηση υγείας - Μερικοί μαθητές μπορεί να κληθούν να κάνουν ιατρικό ή/και ακτινολογικό έλεγχο για να δείξουν ότι είναι καλά στην υγεία τους (αυτό ισχύει, για παράδειγμα, για όσους σκοπεύουν να εκπαιδευτούν ως γιατρός, οδοντίατρος ή νοσηλευτής). Εκτός από εκείνους από το Βέλγιο ή τη Νορβηγία, όλοι οι φοιτητές είναι υποχρεωμένοι να αγοράσουν Κάλυμμα Υγείας στο εξωτερικό (OSHC).
 4. Απαιτήσεις χαρακτήρων - Οι απαιτήσεις για φοιτητική βίζα της Αυστραλίας ορίζουν ότι πρέπει να έχετε καλό χαρακτήρα για να εισέλθετε στην Αυστραλία. Αυτό περιλαμβάνει έλεγχο ποινικού μητρώου.

Συνήθως, οι μαθητές πρέπει να υποβάλουν τα ακόλουθα:

 • Συμπληρωμένο έντυπο αίτησης για φοιτητική βίζα Αυστραλίας (157A)
 • Πληρωμένο τέλος αίτησης θεώρησης – επί του παρόντος 550 AU$ (~420$ στις περισσότερες περιπτώσεις
 • Αντίγραφο σελίδας βιογραφικών στοιχείων διαβατηρίου (μπορεί να ζητηθεί από ορισμένους μαθητές να παράσχουν φυσικά το διαβατήριό τους)
 • Πιστοποιητικό Εγγραφής ή Επιστολή Προσφοράς
 • Απόδειξη επαρκών κεφαλαίων
 • Αποδεικτικά ασφαλιστικής κάλυψης υγείας
 • Αποτελέσματα τεστ αγγλικής επάρκειας
 • Αποτελέσματα ελέγχου ποινικού μητρώου
 • Τέσσερις πρόσφατες φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου

Αφού συγκεντρώσετε και σαρώσετε τα δικαιολογητικά σας, θα χρειαστεί να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό και να υποβάλετε αίτηση με το ηλεκτρονικό σύστημα αίτησης «ImmiAccount»: https://www.border.gov.au/immiaccount.

Πότε πρέπει να κάνετε αίτηση;

Μπορείτε να υποβάλετε αίτηση για αυστραλιανή φοιτητική βίζα μόνο αφού λάβετε Επιβεβαίωση Εγγραφής (CoE) από το πανεπιστήμιο που έχετε επιλέξει.

Οι περισσότερες αιτήσεις για βίζα χρειάζονται τέσσερις εβδομάδες για να επεξεργαστούν. Η διάρκεια της φοιτητικής βίζας εξαρτάται από το πρόγραμμα που θα επιλέξετε. Εάν σπουδάζετε στην Αυστραλία για ένα μάθημα που διαρκεί περισσότερο από 10 μήνες και τελειώνει στο τέλος ενός αυστραλιανού ακαδημαϊκού έτους (συνήθως μέσα Δεκεμβρίου), η βίζα σας θα ισχύει συνήθως μέχρι τις 15 Μαρτίου του επόμενου έτους. Εάν το μάθημά σας είναι μεγαλύτερο από 10 μήνες και τελειώσει τον Ιανουάριο έως τον Οκτώβριο, η βίζα σας θα ισχύει συνήθως για δύο μήνες μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος σας.

Μπορείτε να ανανεώσετε τη Φοιτητική Βίζα σας όσες φορές θέλετε, αρκεί να είστε εγγεγραμμένος σε πρόγραμμα εγκεκριμένο από την CRICOS.

Μπορείτε να εισέλθετε στην Αυστραλία με τη φοιτητική σας βίζα έως και 90 ημέρες πριν από την έναρξη των μαθημάτων σας. Εντός επτά ημερών από την άφιξη, πρέπει να ενημερώσετε τον πάροχο εκπαίδευσης για τη διεύθυνση διαμονής σας και επίσης να τον ενημερώσετε εντός επτά ημερών εάν αλλάξετε διεύθυνση.

Χρόνος επεξεργασίας

4 Weeks

Ευκαιρίες εργασίας

Ενώ βρίσκεστε σε φοιτητική βίζα, μπορείτε να εργάζεστε έως και 40 ώρες ανά δεκαπενθήμερο κατά τη διάρκεια του τριμήνου και πλήρους απασχόλησης στις διακοπές. Η εργασία που αποτελεί επίσημο, καταχωρημένο μέρος του μαθήματός σας δεν περιλαμβάνεται στο όριο. Εάν σπουδάζετε μεταπτυχιακό με έρευνα ή διδακτορικό. δεν έχετε περιορισμούς εργασίας.

Ωρες την εβδομάδα

20

Γιατί χρειάζεστε αυτό το είδος βίζας;

Η αίτησή σας για φοιτητική βίζα μπορεί να απορριφθεί, μεταξύ άλλων, εάν προσκομίσετε λανθασμένα ή ελλιπή έγγραφα ή εάν δεν πληροίτε τις απαραίτητες οικονομικές, χαρακτήρα ή υγειονομικές απαιτήσεις.