Όροι και Προϋποθέσεις

Το ακόλουθο κείμενο περιγράφει τους όρους και τις προϋποθέσεις για τη χρήση της www.masterstudies.com 's ιστοσελίδα και τις υπηρεσίες που σχετίζονται με αυτό, όπως δημιουργήθηκε και λειτουργεί από την ομάδα Marketing Masterstudies. Παρακαλούμε διαβάστε το προσεκτικά. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας, δηλώνετε ότι αποδέχεστε να δεσμεύεστε από αυτούς τους όρους και τις προϋποθέσεις. Masterstudies ομάδα μάρκετινγκ μπορεί να αναθεωρεί και να ενημερώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις, ανά πάσα στιγμή, γι 'αυτό παρακαλώ επισκεφθείτε τη σελίδα περιοδικά για να επανεξετάσει το κείμενο, όπως είναι δεσμευτική για εσάς. Οι όροι "Θα " και "χρήστης " χρησιμοποιούνται σε ολόκληρο το κείμενο με αναφορά σε όλα τα άτομα και / ή οντότητες πρόσβαση σε αυτό το δικτυακό τόπο για οποιοδήποτε σκοπό ή λόγο.

&nbsp

Η χρήση του περιεχομένου και των δικαιωμάτων ιδιοκτησίας
Με τη χρήση της παρούσας ιστοσελίδας αποδέχεστε και συμφωνείτε ότι όλο το περιεχόμενο και υλικό που διατίθεται σε αυτό, όπως κείμενο, τα λογότυπα, γραφικά, εικόνες, και το λογισμικό, που προστατεύονται από τη νορβηγική και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας, εμπορικών σημάτων και άλλων.Όλο το περιεχόμενο και το υλικό είναι ιδιοκτησία του Ομίλου Masterstudies Marketing ή των προμηθευτών περιεχομένου ή τους πελάτες της. Masterstudies Ομάδα Marketing διατηρεί το αποκλειστικό δικαίωμα για την κατάρτιση του περιεχομένου του παρόντος δικτυακού τόπου (δηλαδή τη συλλογή του, διευθέτηση και οθόνη). Το δικαίωμα αυτό προστατεύεται από τις νορβηγικές και διεθνείς νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας. Με τη χρήση αυτής της ιστοσελίδας συμφωνείτε ότι δεν θα συλλάβει, πώληση, άδεια, διανομή, έκδοση, τροποποίηση, προσαρμογή, επεξεργασία, αντιγραφή, αναπαραγωγή, ή επαναχρησιμοποίηση του περιεχομένου του παρόντος διαδικτυακού τόπου με οποιονδήποτε άλλο τρόπο για οποιοδήποτε δημόσιο ή εμπορικό σκοπό. Απαγορεύεται να αντιγράψετε ή να προσαρμόσει τον κώδικα HTML που Masterstudies Ομάδα Marketing δημιουργεί και χρησιμοποιεί για να δημιουργήσει ιστοσελίδες του. Ο κωδικός αυτός προστατεύεται επίσης από τα πνευματικά δικαιώματα.Θα απαγορεύεται ρητά να παραβιάσουν την ασφάλεια του παρόντος δικτυακού τόπου (για παράδειγμα μέσω του, αλλά δεν περιορίζονται σε, χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή, λογισμικό ή διαδικασία που παρεμβαίνει ή επιχειρεί να παρέμβει στην ορθή λειτουργία του παρόντος διαδικτυακού τόπου? Χρησιμοποιώντας οποιαδήποτε συσκευή ή εργαλείο για να πλοηγηθείτε αυτή την ιστοσελίδα, εκτός από αυτό που προβλέπεται από τον Όμιλο Marketing Masterstudies? προσπαθεί να αποκρυπτογραφήσει, αποσυναρμολογήσετε ή αποσυμπίληση οποιουδήποτε λογισμικού που συνθέτουν ένα μέρος της ιστοσελίδας? διάδοση ή προσπαθούν να διαδώσουν ιούς, Trojans, worms, ή άλλες συσκευές που έχουν σχεδιαστεί ή προορίζονται να διαταράξουν, να βλάψουν ή να παρεμποδίσουν με κάθε πληροφορία, λογισμικό, υλικό ή συστήματα επικοινωνίας).

&nbsp

Διεξαγωγή Χρήσης
Είστε επιτρέπεται να έχουν πρόσβαση στο περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου για προσωπική, μη εμπορική χρήση σας, αρκεί να το πράξουν χωρίς παραβίαση των δικαιωμάτων πνευματικής ιδιοκτησίας και άλλα ιδιοκτησιακά δικαιώματα, και με την προϋπόθεση να μην χρησιμοποιείτε την ιστοσελίδα για οποιοδήποτε σκοπό που είναι παράνομος ή απαγορεύεται από αυτά τους όρους και τις προϋποθέσεις. Δέχεστε να μην χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα με οποιοδήποτε τρόπο που είναι παράνομο, υβριστικό, απειλητικό, ενοχλητικό, άσεμνο, συκοφαντικό, απεχθές, ή με οποιοδήποτε άλλο τρόπο παραβιάζει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις. Ενώ η χρήση αυτής της ιστοσελίδας, αποδέχεστε να μην δημοσιεύετε οποιασδήποτε ανακριβείς ή ψευδείς πληροφορίες για τον εαυτό σας, ή οποιαδήποτε πληροφορία που δεν είναι μέρος του δικού το βιογραφικό σας, ή οποιεσδήποτε ανεπιθύμητες διαφημίσεις ή επιχειρηματικές προτάσεις, ή αλυσιδωτές επιστολές και ανεπιθύμητη αλληλογραφία. Ως χρήστης του παρόντος δικτυακού τόπου και των υπηρεσιών της, που είναι υπεύθυνοι για τις δικές σας ανακοινώσεις και για τις συνέπειες της αποστολής σας.

&nbsp

Ευθύνη του Ομίλου Marketing Masterstudies
Το περιεχόμενο αυτής της ιστοσελίδας μπορεί να περιλαμβάνουν ανακρίβειες ή τυπογραφικά λάθη. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτή την ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της με δική σας ευθύνη. Υπόκεινται σε περιοδικές αλλαγές σε αυτή την ιστοσελίδα και το περιεχόμενό της, και μπορεί να γίνει ανά πάσα στιγμή. Masterstudies ομάδα μάρκετινγκ δεν έχει καμία υποχρέωση να παρακολουθεί τη χρήση του παρόντος δικτυακού τόπου ή να διατηρούν το περιεχόμενο της συνεδρίας σας. Masterstudies ομάδα μάρκετινγκ δεν ελέγχει ή εγγυάται την ακρίβεια των πληροφοριών που δημοσιεύονται από τους χρήστες. Masterstudies ομάδα μάρκετινγκ μπορεί να αναλάβει δράση για να αποτρέψει τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου που μπορεί να δημιουργήσει ευθύνη για Masterstudies ομάδα Marketing.

&nbsp

Αποποίηση εγγυήσεων και αποθετική ζημία
Masterstudies ομάδα μάρκετινγκ δεν εκπροσωπεί ούτε εγγυάται ότι η ιστοσελίδα θα λειτουργεί χωρίς διακοπή ή χωρίς σφάλματα, ή ότι η ιστοσελίδα ή ο διακομιστής που τον καθιστά διαθέσιμο είναι απαλλαγμένες από ιούς ή άλλα επιζήμια συσκευές. Όλο το περιεχόμενο του παρόντος δικτυακού τόπου παρέχεται "όπως είναι " χωρίς καμία εγγύηση οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων εγγυήσεων εμπορευσιμότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό και μη παραβίασης. Masterstudies ομάδα μάρκετινγκ δεν εκπροσωπεί ούτε εγγυάται ότι η ιστοσελίδα, το περιεχόμενό του, τη χρήση του ή τα αποτελέσματα της χρήσης είναι σωστές, ακριβείς, έγκαιρες, ή με άλλο τρόπο αξιόπιστο. Masterstudies ομάδα μάρκετινγκ δεν θα είναι υπεύθυνο για τη χρήση αυτού του δικτυακού τόπου που είναι παράνομη ή με οποιοδήποτε τρόπο παραβιάζει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις.Σε καμία περίπτωση δεν θα πρέπει να Masterstudies ομάδα μάρκετινγκ είναι υπεύθυνη για οποιεσδήποτε άμεσες, έμμεσες ή αποθετικές ζημίες που προκύπτουν από τη χρήση ή την αδυναμία σας να χρησιμοποιήσετε αυτό το δικτυακό τόπο.

&nbsp

Σύνδεσμοι σε άλλες ιστοσελίδες
Αυτή η ιστοσελίδα περιέχει συνδέσμους σε δικτυακούς τόπους τρίτων. Masterstudies Ομάδα Marketing παρέχει αυτούς τους συνδέσμους μόνο ως διευκόλυνση σε εσάς και όχι ως επιδοκιμασία του περιεχομένου των εν λόγω τρίτων δικτυακών τόπων, για τους οποίους Masterstudies Ομάδα Marketing δεν φέρει καμία ευθύνη. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση συνδέονται με δικτυακούς τόπους τρίτων με δική σας ευθύνη.

&nbsp

Αποζημίωση

Συμφωνείτε να υπερασπιστείτε, να αποζημιώσετε και να απαλλάξετε Ομάδα Marketing Masterstudies, διευθυντές, υπαλλήλους, αντιπροσώπους και πράκτορες, από και ενάντια σε όλες τις υποχρεώσεις, απαιτήσεις, τις δράσεις, τις απαιτήσεις ή τα έξοδα, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό αμοιβές νομικών και λογιστικών, που αντλείται ή προκύπτουν από σας χρήση ή κατάχρηση αυτής της ιστοσελίδας ή παραβίαση σας των παρόντων όρων και προϋποθέσεων.

&nbsp

Εμφάνιση Διαφήμιση

Masterstudies ομάδα μάρκετινγκ έχει εφαρμόσει Display Advertising και χρησιμοποιεί Doubleclick, διαθέτουν το Google Analytics με βάση Display Advertising. Μπορείτε να opt-out από το Google Analytics για διαφήμιση οθόνη και να προσαρμόσετε το Google τις διαφημίσεις του Δικτύου εμφάνισης χρησιμοποιώντας τοΔιαχειριστής προτιμήσεων. Μπορείτε, επίσης, να αναθέσει τις στο Google Analytics να μην αποστέλλεται καμία πληροφορία σχετικά με τις επισκέψεις ιστοσελίδα σας στο Google Analytics με τη λήψη και την εγκατάσταση του Google Analytics Opt-out Browser Add-on για την τρέχουσα web browser σας.

&nbsp

Επικοινωνία πληροφορίες
Παρακαλούμε δείτε τα στοιχεία επικοινωνίας για περισσότερες λεπτομέρειες πληροφορίες.


Τελευταία ενημέρωση σελίδας 7.Μάρτης 2013