Sasin Executive MBA

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ο Πρόγραμμα EMBA σερβίρει μέσα της σταδιοδρομίας στελεχών προετοιμασία για το επόμενο επίπεδο, καθώς και ανώτερα στελέχη που επιθυμούν να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους και την αποτελεσματικότητα της ηγεσίας. Αυτή 2 χρόνια Executive MBA πρόγραμμα Είναι ειδικά σχεδιασμένο για ελπιδοφόρα στελέχη με σημαντική εμπειρία διαχείρισης. Το πρόγραμμα παρέχει τις πιο πρόσφατες παγκόσμιες εργαλεία διαχείρισης και έννοιες, επιτρέποντας στους συμμετέχοντες Έμπα να αναπτύξουν τις διοικητικές ικανότητες για να λειτουργούν τις επιχειρήσεις και άλλους οργανισμούς, σε εθνικό, περιφερειακό και διεθνές επίπεδο. Το πρόγραμμα έχει παραδοθεί στην αγγλική γλώσσα, στην Μπανγκόκ, Ταϊλάνδη - στην καρδιά της Νοτιοανατολικής Ασίας.

Από το 2012, η ​​Έμπα θα πρέπει να διδάσκονται την Παρασκευή το βράδυ και όλη την ημέρα το Σάββατο. Παρασκευή διανυκτέρευση θα είναι διαθέσιμο σε Σάσα Σπίτι για τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα, με έκπτωση 50%.

Αυτό θα κάνει το πρόγραμμα πιο βολικό για στελέχη που πρέπει να ταξιδεύουν κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Και, για πρώτη φορά, θα κάνει το πρόγραμμά μας είναι εύκολα προσβάσιμα για εκείνους που ζουν έξω από την Μπανγκόκ.

Δομή

Τα μαθήματα προγραμματιστεί κατά τη διάρκεια των έξι πέντε εβδομάδες "ενότητες" κάθε χρόνο, με τους συμμετέχοντες λήψη δύο μαθήματα ανά μονάδα. Κάθε μάθημα αξίζει τρεις πιστωτικών ώρα? Οι συμμετέχοντες καλούνται να συμπληρώσουν συνολικά είκοσι τέσσερα μαθήματα (72 πιστωτικές ώρα). Για τις ακριβείς ημερομηνίες ενότητα δείτε Σημαντικές ημερομηνίες. Είναι διδάσκονται από επισκέπτες καθηγητές από πολλά προγράμματα παγκόσμιας κλάσης, καθώς και από Sasin πλήρους απασχόλησης καθηγητές και άλλους εμπειρογνώμονες στην Ταϊλάνδη και τη Νοτιοανατολική Ασία.

Ομαδική εργασία

Ενώ οι ατομικές εργασίες που απαιτούνται, ομάδες μελέτης και την ομαδική εργασία είναι απαραίτητη για την εμπειρία Έμπα με πολλά έργα κατηγορίας ανατεθεί σε ομάδες, και όχι σε ιδιώτες. Συμμετέχοντες Έμπα αποτελούν τυπικά ομάδες των πέντε έως επτά μέλη με διαφορετικές ακαδημαϊκή ή / και επαγγελματικό υπόβαθρο. Σε όλο το πρόγραμμα, Έμπας οι μαθητές μαθαίνουν πώς να συνεργαστεί αποτελεσματικά με τους άλλους, να ενισχύσουν τις δεξιότητές τους στην εργασία ως μέρος μιας ομάδας, και να αναπτύξουν τις προσωπικές φιλίες και δια βίου δικτύωσης.

ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ

Τα μαθήματα προγραμματίζονται συνήθως την Παρασκευή 18:00 - 21:15 και Σάββατο 8:30 - 16:30. Περιστασιακά, οι make-up μαθήματα που πραγματοποιήθηκε σε άλλους χρόνους. Η τακτική παρακολούθηση των παραδόσεων είναι απαραίτητη. Οι μαθητές αναμένεται να συμμετέχει σε όλες τις συνεδριάσεις των μαθημάτων για τα οποία είναι εγγεγραμμένα και θα έχουν τη δυνατότητα να συμμετέχουν σε εξετάσεις μόνον εφόσον πληρούν μία απαίτηση συμμετοχή 80%. Οι συμμετέχοντες θα πρέπει να περιμένουμε την άτυπη συνάντηση της ομάδας μία ή δύο φορές την εβδομάδα για να εργαστεί σε μελέτες περιπτώσεων και θα πρέπει να περιμένουμε να περάσουν τουλάχιστον 15 ώρες την εβδομάδα σε out-of-class μελέτης.

Γκολ Έμπα Μάθηση

  • Αναλυτική, τη λήψη αποφάσεων και δημιουργικές ικανότητες - αυτάρκεια και την επιχειρηματικότητα - ομαδική εργασία και ηγεσία - Η αποτελεσματική επικοινωνία, την παρουσίαση και διαπραγματευτικές ικανότητες - Εταιρική ηθική, κοινωνική ευθύνη και περιβαλλοντική βιωσιμότητα - Η συνειδητοποίηση της πολιτιστικής πολυμορφίας Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο Sasin .
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and T ... περαιτέρω

Located in Bangkok, Thailand, Asia's most liveable city, Sasin Graduate Institute of Business Administration of Chulalongkorn University was founded in 1982 with the Kellogg School of Management and The Wharton School, two of the best business schools in the world. Sasin was the first business school in Thailand to earn AACSB and EQUIS international accreditation, and is one of the few business schools in Southeast Asia with both. Διαβάστε Λιγότερα
Μπανγκόκ , Pa Tong + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη