Professional MBA (PMBA)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Η επαγγελματική εμπειρία MBA (PMBA)

Το Επαγγελματικό MBA (PMBA) είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βελτιστοποιήσετε την επιτυχία σας στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά. Επιτρέποντας στους φοιτητές να σπουδάσουν ενώ παραμένουν στο εργατικό δυναμικό, το SMU Cox Professional MBA σάς δίνει τη δυνατότητα να εφαρμόσετε αμέσως αυτό που μαθαίνετε.

Η εμπειρία του Επαγγελματικού MBA (PMBA) έχει σχεδιαστεί για να σας προάγει στο επόμενο επίπεδο της καριέρας σας. Είναι αυτονόητο ότι η SMU Cox έχει μεγάλη φήμη. Το πρόγραμμα PMBA της SMU Cox School κατατάσσεται σε εθνικό επίπεδο από την US News and World Report ως κορυφαία 15 σχολή επιχειρήσεων. Αλλά υπάρχουν περισσότερα για να είναι η καλύτερη επένδυση για την καριέρα σας.

Η SMU Cox σας προσφέρει ευελιξία με πανεπιστημιουπόλεις στο Ντάλας και το Πλάνο. Ενώ παρακολουθείτε μαθήματα στο συλλογικό περιβάλλον της πανεπιστημιούπολης SMU της Dallas, θα έχετε επίσης ευκαιρίες να αλληλεπιδράσετε με άλλα MBA, συμπεριλαμβανομένων εκείνων από το πλήρες ωράριο και Executive MBA Προγράμματα. Το μικρό, εξατομικευμένο περιβάλλον μας επιτρέπει στο προσωπικό και το προσωπικό να είναι διαθέσιμο με πλήρη απασχόληση και με προσοχή στις προσωπικές σας ανάγκες. Η νέα διετής μορφή προγράμματος σας επιτρέπει να παραμείνετε στο εργατικό δυναμικό ενώ κερδίζετε το MBA σας σε χρόνο ρεκόρ.

Η SMU Cox επικεντρώνεται στην ενίσχυση των ευκαιριών σταδιοδρομίας σας. Με πλήρεις υπηρεσίες σταδιοδρομίας, καθοδήγηση, επιλογή συγκεντρώσεων και κατάρτιση ηγεσίας, η SMU Cox σας επιτρέπει να προσαρμόσετε το MBA για να μεγιστοποιήσετε τις ανάγκες της σταδιοδρομίας σας.

Όταν αποφοιτήσετε με ένα MBU Cox Professional MBA, έχετε τις γνώσεις, την εμπιστοσύνη και τις δεξιότητες ηγεσίας για να υπερέχετε σε οποιαδήποτε καριέρα που θα επιλέξετε. Η σχολή και το προσωπικό σας καλωσορίζουν θερμά στο επόμενο βήμα για την επίτευξη του επαγγελματικού σας δυναμικού.


Οι βασικές αρχές: Ακαδημαϊκοί

Λόγω των αυξανόμενων απαιτήσεων στον χώρο εργασίας σήμερα, πιθανότατα έχετε λίγη, αν όχι καθόλου, ώρα για να αποκτήσετε νέες δεξιότητες ή να διευρύνετε τις επιχειρηματικές προοπτικές σας. Το πρόγραμμα PMBA του Cox προσφέρει ένα απαιτητικό, ποσοτικά αυστηρό μάθημα στο οποίο μπορείτε να γνωρίσετε εξαιρετικές οδηγίες, καινοτόμο πρόγραμμα σπουδών και στενή αλληλεπίδραση με συνομηλίκους σε ακαδημαϊκό περιβάλλον έξω από το επαγγελματικό περιβάλλον εργασίας σας. Εξίσου σημαντικό, το πρόγραμμα μας σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε το πτυχίο σας σε δύο χρόνια, ενώ παρακολουθείτε μαθήματα που βρίσκονται σε κοντινή απόσταση από το σπίτι ή την εργασία.

Το Cox PMBA διαρκεί έξι συνεχόμενα εξάμηνα. Τα μαθήματα γίνονται τα βράδια της εβδομάδας και, μόνο στην πανεπιστημιούπολη του Dallas, τα πρωινά του Σαββάτου. Το SMU στο Plano προσφέρει μαθήματα πυρήνα το βράδυ της Δευτέρας και της Τετάρτης. Τα μαθήματα διδάσκονται τόσο σε μορφές διαλέξεων όσο και σε μελέτες περιπτώσεων για να εξασφαλίσουν ότι οι απόφοιτοι κυριαρχούν τα βασικά της επιχείρησης και εφαρμόζουν αυτά τα εργαλεία σε πραγματικές εμπειρίες. Πρέπει να είστε σε θέση να κάνετε μια δέσμευση δύο ετών και να συμφωνείτε να παρακολουθείτε όλες τις τάξεις εκτός από περιπτώσεις έκτακτης ανάγκης. Θα πρέπει επίσης να είστε διατεθειμένοι να αφιερώσετε επαρκή χρόνο εκτός τάξης για να προετοιμάσετε τις εργασίες και να συναντηθείτε σε μικρές ομάδες μελέτης - ένα ζωτικό μέρος της συνολικής διαδικασίας μάθησης.

Τελευταία ενημέρωση Σεπτ. 2017

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, ... περαιτέρω

Founded in 1920, the SMU Cox School of Business equips students with the skills, knowledge, and experiences they need to succeed in business. Major publications, including BusinessWeek, The Economist, Financial Times, Forbes, U.S. News & World Report and The Wall Street Journal rank SMU Cox among the top business schools in the nation and around the world. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη