Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Προφίλ

Το Newcastle MBA σας είναι κάτι περισσότερο από ένα πρόγραμμα διαχείρισης. Είναι ένα ταξίδι αυτοανακάλυψης και προσωπικής και επαγγελματικής μεταμόρφωσης. Με ένα MBA από το Newcastle, θα αναπτύξετε τη γνώση, την ικανότητα και τη φιλοδοξία να διαμορφώσετε το μέλλον ενός οργανισμού και την καριέρα σας.

Το πρόγραμμα ΜΒΑ σας προσφέρει μια προσεκτικά δομημένη, συγκλονιστική εμπειρία που θα σας δώσει τη δυνατότητα να προχωρήσετε πέρα από τα όριά σας. Έχει σχεδιαστεί για να επικεντρωθεί στην ανάπτυξη των δυνατοτήτων που χρειάζεστε για να είστε ανταγωνιστικοί και επιτυχημένοι σε κάθε βιομηχανία ή επιχειρηματικό εγχείρημα.

Με την τελειοποίηση των δεξιοτήτων σας στην ηγεσία, την κριτική σκέψη και την επικοινωνία, θα εργαστείτε για να βελτιώσετε την απόδοσή σας. Το ταξίδι σας στο Newcastle MBA έχει σχεδιαστεί προσεκτικά ώστε να σας προσφέρει την ευκαιρία να:

  • βελτιώστε την αυτογνωσία σας
  • να ενσωματώσετε και να εφαρμόσετε τη μάθησή σας
  • αναπτύξουν τις δεξιότητες διαβούλευσης
  • συμβάλλουν και διευθύνουν πολυπολιτισμικές ομάδες

Θα βρεθείτε πιο σίγουροι, ικανοί και καλύτερα εξοπλισμένοι για να οδηγήσετε την αλλαγή μέσα στον οργανισμό σας και να υπερέχετε στην καριέρα σας.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση February 3, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
12 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
22,800 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Άλλη