Nanyang Fellows MBA

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

FMBA Nanyang Technological University

Το Nanyang Fellows MBA είναι ένα αποκλειστικό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης για ανώτερα στελέχη του δημόσιου τομέα που θέλουν να αποκτήσουν βαθιά παγκόσμια επιχειρηματική γνώση και ασιατικές γνώσεις.

Το πρόγραμμα ξεκίνησε το 1998 από τον Δρ Tony Tan, τότε Αντιπρόεδρο της Σιγκαπούρης. Κάθε χρόνο, μια μικρή και επιλεγμένη ομάδα από περίπου 25 συμμετέχοντες από το δημόσιο τομέα σε όλες τις ηπείρους, συμμετέχει στο πρόγραμμα για ένα ταξίδι βαθιάς και έντονης μάθησης.

σύνοψη προγράμματος

Ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης ενός έτους για ανώτερα στελέχη τόσο από τον δημόσιο όσο και από τον ιδιωτικό τομέα, το Nanyang Fellows MBA προσφέρει ένα ακαδημαϊκά αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που αντιμετωπίζει τις πιο σχετικές παγκόσμιες οικονομικές και διαχειριστικές τάσεις και ηγετικές αρχές που αγκαλιάζουν τα καλύτερα της Ανατολής και της Δύσης .

Το πρόγραμμα συνδυάζει μια ποικιλία ακαδημαϊκών μεθόδων για να εξασφαλίσει μια διαδραστική και σε βάθος μαθησιακή εμπειρία. Οι Nanyang Fellows μαθαίνουν μέσω δυναμικών διαλέξεων, βασικών συνεδριών με ηγέτες της βιομηχανίας και της κυβέρνησης, ατομικά και ομαδικά έργα, ομότιμη μάθηση, ταξίδια στο εξωτερικό και τη μέθοδο μελέτης περιπτώσεων.

Αναπτύχθηκε από το Harvard Business School, η μεθοδολογία μελέτης περιπτώσεων χρησιμοποιείται ευρέως στην εκπαίδευση των στελεχών. Χρησιμοποιώντας αυτή τη μεθοδολογία, οι Nanyang Fellows ενισχύουν τις δεξιότητές τους στη λήψη αποφάσεων και στην ανάλυση εξετάζοντας αυθεντικά επιχειρηματικά σενάρια και υπερασπιζόμενοι τις συστάσεις τους στον όμιλο.

Διεθνής μορφή

Το έτος του ηγετικού ταξιδιού θα ενισχυθεί περαιτέρω από το διεθνές τμήμα του προγράμματος. Η σε βάθος μάθηση σε δύο παγκοσμίου φήμης ιδρύματα στις ΗΠΑ - το Πανεπιστήμιο της Καλιφόρνιας, το Μπέρκλεϊ και τη Σχολή Wharton του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας επιτρέπει στους Συνεργάτες Nanyang να συγχωνεύσουν τις καλύτερες πρακτικές της Ανατολής και της Δύσης. Αυτά ξεχωρίζουν τους Nanyang Fellows και τους προσφέρουν ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για να βελτιώσουν τις στρατηγικές τους προοπτικές διαχείρισης και ηγεσίας, μεταφέροντάς τους με αυτοπεποίθηση.

Γιατί η Nanyang Fellows MBA

Κατοικημένο πρόγραμμα στις ΗΠΑ

Η μάθηση ξεκινά στη Σιγκαπούρη, στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Nanyang και συνεχίζεται αργότερα σε δύο πανεπιστήμια στις Ηνωμένες Πολιτείες: το UC Berkeley και το The Wharton School του Πανεπιστημίου της Πενσυλβανίας.

Αποστολή μελέτης επιχειρήσεων στο εξωτερικό

Ένα βασικό μέρος της μάθησης λαμβάνει χώρα σε μια ξένη χώρα για την υπερπόντια αποστολή επιχειρηματικής μελέτης (BSM). Το BSM προσφέρει στους Nanyang Fellows την ευκαιρία να γεφυρώσουν τη θεωρία με την πρακτική μέσω της μελέτης ενός συγκεκριμένου θέματος ή ζητήματος και της διεξαγωγής μελέτης περιπτώσεων στην επιλεγμένη χώρα.

Σεμινάρια Επιχειρηματικής Ηγεσίας

Το πρόγραμμα Nanyang Fellows MBA περιλαμβάνει μια σειρά σεμιναρίων Business Leadership όπου οι συμμετέχοντες αποκτούν προνομιακές γνώσεις από τις εμπειρίες κορυφαίων ασιατικών και διεθνών CEOs και επιχειρηματικών και κυβερνητικών ηγετών μέσω κλειστών διαλόγων.

Έργο Live Consultancy (LINC)

Ως ακρογωνιαίος λίθος στο Nanyang Fellows MBA, οι συμμετέχοντες ξεκινούν το LiNC. ένα συμβουλευτικό έργο για την εφαρμογή όσων έχουν μάθει σε ένα πραγματικό επιχειρηματικό πρόβλημα. Με καθοδήγηση από έμπειρους καθηγητές και εφαρμόζοντας όλα όσα έχουν μάθει καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, οι συμμετέχοντες θα ενεργούσαν ως σύμβουλοι ή εμπειρογνώμονες τομέα για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που εντοπίστηκαν στο βιομηχανικό έργο, αθροίζοντας κατά την παράδοση μιας τελικής έκθεσης και παρουσίασης στην εταιρεία χορηγών. Μέσω μιας τέτοιας βιωματικής ευκαιρίας μάθησης, οι συμμετέχοντες θα μπορούσαν να ενισχύσουν τη μάθησή τους μέσω πρακτικών πρακτικών ευκαιριών.

Δια βίου Ομόλογα

Στο τέλος του προκλητικού ταξιδιού, ο Nanyang Fellow ανταμείβεται με μια σταθερή εννοιολογική βάση και πρακτική γνώση επιχειρηματικών μοντέλων που αγκαλιάζουν τις καλύτερες επιχειρηματικές πρακτικές της Ανατολής και της Δύσης, ευαίσθητες στην πολιτιστική ποικιλομορφία των επιχειρηματικών συναλλαγών σε ένα παγκόσμιο περιβάλλον. Θα έχετε επίσης μόνιμες φιλίες με άλλους φωτεινούς και δυναμικούς ηγέτες, τόσο από τις αναπτυγμένες όσο και από τις αναδυόμενες οικονομίες.

Εισαγωγές

Το πρόγραμμα Nanyang Fellows MBA προσελκύει μόνο το κορυφαίο ταλέντο. Ως εκ τούτου, είμαστε ιδιαίτερα επιλεκτικοί στο να επιλέξουμε άτομα για να γίνουμε μέρος αυτού του προγράμματος. Ενώ ψάχνουμε για ηγετικό δυναμικό, ισχυρή ακαδημαϊκή ικανότητα και καλές προσωπικές ιδιότητες (ηθική, ακεραιότητα και κοινωνική ευθύνη), προσπαθούμε επίσης να διασφαλίσουμε μια καλή ποικιλία υποβάθρων για να προσθέσουμε στον πλούτο αυτού του προγράμματος.

Απαιτήσεις εισδοχής

  • Ένα καλό πτυχίο
  • Τουλάχιστον 8 χρόνια διοίκησης ή ανώτερης επαγγελματικής εμπειρίας
  • Επίδειξη ευχέρειας στα Αγγλικά και καλή βαθμολογία στο TOEFL ή IELTS (για διεθνείς υποψηφίους των οποίων το εκπαιδευτικό μέσο δεν ήταν στα Αγγλικά σε τριτοβάθμιο επίπεδο)
  • Σύσταση από τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του οργανισμού σας ή αντίστοιχο, όπου ισχύει

Συνεντεύξεις

Οι υποψήφιοι που θα επιλεγούν στη λίστα θα προσκληθούν για συνέντευξη εισαγωγής. Η συνέντευξη μπορεί να διεξαχθεί διαδικτυακά ή στην πανεπιστημιούπολη. Αυτή η συνέντευξη θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε καλύτερα την αίτησή σας και να αξιολογήσουμε την καταλληλότητά σας για το πρόγραμμα.

Δυναμικό ηγεσίας

Το Nanyang Fellows MBA Program είναι για μελλοντικούς ηγέτες και θέλουμε να διασφαλίσουμε ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν αποδεδειγμένες ηγετικές δυνατότητες. Θα αξιολογήσουμε προσεκτικά το ηγετικό σας δυναμικό μέσω των δοκίμων της αίτησής σας, των μαρτυριών των διαιτητών και του αποτελέσματος της συνέντευξης.

Ισχυρή ακαδημαϊκή ικανότητα

Αναζητούμε υποψηφίους που έχουν ισχυρή αποδεδειγμένη ακαδημαϊκή απόδοση, καθώς οι πνευματικές απαιτήσεις αυτού του προγράμματος είναι αυστηρές και απαιτούν εξαιρετικές αναλυτικές ικανότητες και καλές δεξιότητες επικοινωνίας. Εκτός από ένα καλό ακαδημαϊκό ρεκόρ, θα εξετάσουμε επίσης τις βαθμολογίες GMAT (αν υπάρχουν) και TOEFL για να αξιολογήσουμε τις ακαδημαϊκές σας ικανότητες.

Χαρακτήρας και προσωπικές ιδιότητες

Ως μελλοντικός ηγέτης, περιμένουμε από εσάς τα υψηλότερα επίπεδα προσωπικής ακεραιότητας και χαρακτήρα. Καθώς θα μαθαίνετε και θα συνεργάζεστε στενά με άλλους Συνεργάτες, περιμένουμε ποιότητες αμοιβαίου σεβασμού και πολιτικού ντεκόρ, και την πραγματική επιθυμία να μοιραστείτε και να συμβάλλετε στην κοινοτική συντροφικότητα και συνεργασία, να προωθήσετε τη συντροφικότητα και να προωθήσετε τη φιλία και την καλή θέληση μεταξύ όλων.

Εμπειρία συμμετεχόντων

Το πρόγραμμα MBA Nanyang Fellows πλήρους απασχόλησης χρησιμεύει ως καλωσόρισμα για πολυσύχναστα στελέχη που παίρνουν ένα χρόνο εργασίας για να προβληματιστούν, να αναζωογονηθούν και να ξεκινήσουν ένα έντονο αλλά εμπλουτισμένο ταξίδι μάθησης.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year ... περαιτέρω

Young and research-intensive, Nanyang Technological University (NTU Singapore) is ranked 11th globally. It is also placed 1st amongst the world’s best young universities for the sixth consecutive year. Διαβάστε Λιγότερα
Σιγκαπούρη , Σιγκαπούρη + 1 Περισσότερα Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη