Mba

Stevens Institute of Technology

Περιγραφή Προγράμματος

Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Mba

Stevens Institute of Technology

stevensmba01

Το πρόγραμμα MBA στο Stevens τονίζει τις δυνατότητες της τεχνολογίας, με τους μαθητές μαθαίνουν πώς να ερμηνεύουν τις πληροφορίες και να το χρησιμοποιούν για να κάνουν τις καλύτερες αποφάσεις για την επιχείρηση.

Οι μαθητές στο Stevens ΜΒΑ διδάσκεται να μην προγραμματίσει, αλλά να εφαρμόσει analytics και ποσοτικών μεθόδων σε πραγματικά προβλήματα των επιχειρήσεων. Το στοιχείο μηχανικής στο DNA Stevens »γίνεται αισθητή μέσω της εφαρμοσμένης ασκήσεων που προετοιμάζουν διαχειριστές οι οποίοι είναι άνετα ανασκουμπωθούμε τους και θέτοντας τη θεωρία στην πράξη - είτε με τους συνομηλίκους τους στην τάξη ή σε στελέχη στην αίθουσα συνεδριάσεων.

Μαθήματα τονίζει συνεργασία με τα σχέδια της ομάδας και παρουσιάσεις, και αναπτύσσει δημιουργικές, κριτικά σκεπτόμενα άτομα μέσα από την ενσωμάτωση της τελευταίας έρευνας της σχολής στον τομέα της διαχείρισης, analytics, την καινοτομία και την εμπορία. Η πρακτική αξία ενός Stevens MBA ενισχύεται μέσα από το πεδίο Consulting Πρόγραμμα, το οποίο ζεύγη φοιτητές με μια εταιρεία εταίρο για να βοηθήσει στην επίλυση ενός πραγματικού προβλήματος ή να διερευνήσουν τη δυνατότητα η επιχείρηση εξετάζει. Οι μαθητές συστήσει τότε μια πορεία δράσης σε μια επίσημη παρουσίαση στη διαχείριση.

ευέλικτο προγραμματισμό

Είτε θέλετε να ακολουθήσετε βαθμού πλήρη ή μερική απασχόληση σας, ή να παρακολουθήσουν μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη, σε απευθείας σύνδεση ή σε εργοτάξιο σας, Stevens έχει τα εργαλεία και την εμπειρία για να διασφαλίσετε ότι θα πάρετε μια συναρπαστική εκπαιδευτική εμπειρία. τοποθεσία Stevens »βάζει λεπτά από πολλά εταιρικά γραφεία, και το εθνικό κατετάγη σε απευθείας σύνδεση MBA επιτρέπει στους μαθητές να λάβουν μέρος σε ζωντανές ομιλίες ή το περιεχόμενο κατεβάσετε το πρόγραμμα σε βολικές ώρες και τόπους.

σκέψης με διαφορετικό τρόπο

Stevens προετοιμάζει τους ηγέτες που μπορούν να σκεφτούν διαφορετικά για πιθανές ευκαιρίες και την επίλυση σύνθετων προβλημάτων μέσα από την κατανόηση της εφαρμοσμένης επιχειρηματικής θεωρία και πρακτική εξάσκηση της τεχνολογίας. Οι απόφοιτοι κατανοούν την εφαρμογή της τεχνολογίας για τις επιχειρήσεις, και ξέρουν πώς να αναπτύξουν τα δεδομένα με γνώμονα λύσεις σε σύνθετα προβλήματα να δημιουργήσει ευκαιρίες για την επιχείρηση.

Η τεχνολογία είναι κορυφές

Ο Stevens MBA αναγνωρίζει ότι οι διαχειριστές δεν μπορεί να εξετάσει τις επιχειρήσεις και την τεχνολογία σαν να είναι χωριστές οντότητες. Μεταπτυχιακά προγράμματα στους επαγγελματίες τρένο School of Business του για να σκεφτεί για το πώς η τεχνολογία ενημερώνει τη στρατηγική, τη λήψη αποφάσεων και τη διαχείριση του έργου για να καθοδηγήσει την ανάπτυξη της επιχείρησης.

Ποιος θα πρέπει να εφαρμόζεται

Ο Stevens MBA είναι τόσο πολύ για ευελιξία καθώς προώθηση της σταδιοδρομίας σας. Το πρόγραμμα σχεδιάστηκε για να λειτουργεί και για τις δύο πλήρους και μερικής φοίτησης, καθώς και για εκείνους που είναι σε θέση να παρακολουθήσει μαθήματα στην πανεπιστημιούπολη και σε εκείνους που θα προτιμούσαν να ολοκληρώσει τις εργασίες και να παρακολουθήσουν διαλέξεις ουσιαστικά. Αν είστε παθιασμένοι με την τεχνολογία ρόλο που διαδραματίζει στην επιχείρηση και είναι πρόθυμοι να εργαστούν σκληρά για να σπάσει σε διαχείριση, θα βρείτε το πρόγραμμα επιβράβευσης Stevens για την έμφαση που δίνει στην εφαρμοσμένη μάθηση και την καλύτερη λήψη αποφάσεων μέσω analytics.

εμπειρία συνιστάται

Οι μαθητές στο πρόγραμμα MBA διδάσκονται να σκέφτονται κριτικά για την ενσωμάτωση της τεχνολογίας στην επιχείρηση. Το πρόγραμμα MBA στο Stevens επιτρέπει στους μαθητές να λάβουν μια βαθύτερη βουτιά σε μία από τις έξι κρίσιμους τομείς στις σύγχρονες επιχειρήσεις και τη διαχείριση.

Πολλά προγράμματα MBA απαιτούν λίγα σε καμία εμπειρία, και στην πραγματικότητα να προσελκύσει προπτυχιακό αιτούντες που δεν έχουν ακόμη ολοκληρώσει πτυχία bachelor τους. Παρόλο που η εμπειρία δεν είναι απαραίτητη στο πρόγραμμα Stevens, συνιστάται γενικά ότι οι μαθητές έχουν τουλάχιστον δύο έτη πλήρους απασχόλησης επαγγελματική εμπειρία, για να τους εξοπλίσει για συζήτηση στην τάξη υψηλού επιπέδου. Οι υποψήφιοι με σημαντική εμπειρία καλούνται να εξετάσουν το πρόγραμμα Έμπα, σχεδιασμένο για επαγγελματίες με εμπειρία τουλάχιστον πέντε ετών ».

Για να θεωρηθεί, οι μαθητές πρέπει να περιλαμβάνει τα ακόλουθα με τις εφαρμογές τους:

 • Δύο συστατικές επιστολές.
 • Επίσημη αντίγραφο από κάθε ακαδημαϊκό ίδρυμα στο οποίο σπούδασε.
 • Επίσημη απονομή του πτυχίου σας.
 • Ένα up-to-ημερομηνία βιογραφικό.
 • Ανταγωνιστικές GMAT ή GRE.
 • Ανταγωνιστικές βαθμολογία TOEFL (διεθνείς φοιτητές μόνο).

Τοποθεσία πλεονέκτημα

εγγύτητα Stevens »στη βιομηχανία όλων των ειδών - χρηματοδότηση, μέσα μαζικής ενημέρωσης, τη λογιστική, την τεχνολογία και ούτω καθεξής - στη Νέα Υόρκη, δημιουργεί ατελείωτες ευκαιρία για τις επιχειρήσεις να ανταποκριθούν οι μαθητές μας μέσα από διαλέξεις επισκεπτών, σεμινάρια, έργα κατηγορίας, ειδικές εκδηλώσεις και συναντήσεις δικτύωσης. Αυτοί οι ίδιοι οι επαγγελματίες, επίσης, συμμετέχουν στενά σχολή μας για την έρευνα, δημιουργώντας ένα όφελος για τους φοιτητές MBA μας, οι οποίοι κερδίζουν από πρώτο χέρι την έκθεση σε αυτή την έρευνα αιχμής. Εταιρείες επισκεφθεί επίσης να προσλάβει τους μαθητές μας, οι οποίοι αναγνωρίζονται από τους εργοδότες, όπως η Johnson & Johnson, η Goldman Sachs, η Verizon και η Stryker ως φωτεινό, τεχνολογία-καταλαβαίνω, πολύτιμο επαγγελματίες των οποίων η εκπαίδευση τους προετοιμάζει για να λάβουν αμέσως στις αναθέσεις υψηλού επιπέδου.

Αναλυτικό Πρόγραμμα και συγκεντρώσεις

Ο Stevens MBA είναι ένα προσαρμόσιμο, το πρόγραμμα 48-πιστωτικών βαθμό που επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόσουν τις σπουδές τους σε συγκεκριμένα συμφέροντα της σταδιοδρομίας τους. Φοιτητές πλήρες 12 μαθήματα κορμού που παρέχουν μια ευρεία επισκόπηση της εκπαίδευσης διαχείρισης της τεχνολογίας εστιασμένη, τότε ολοκληρώνεται με το πτυχίο τους μέσα από μία από τις έξι συγκεντρώσεις στις περισσότερες περιοχές σε ζήτηση στην επιχείρηση. Μαθήματα στο πρόγραμμα MBA μπορεί να παραδοθεί στο Hoboken πανεπιστημιούπολη μας ή στο διαδίκτυο - το online MBA Stevens ονομάστηκε μεταξύ του έθνους καλύτερα από την US News & World Report.

Business πυρήνα

 • FIN 600 Οικονομικές & Διοικητική Λογιστική
 • MGT Διαχείρισης 641 Μάρκετινγκ
 • MGT 606 Οικονομικά για Διευθυντές
 • MGT Διοίκηση Επιχειρήσεων 657
 • MGT Ανάπτυξης 612 Leader
 • MGT 663 Ανακαλύπτοντας και την αξιοποίηση των επιχειρηματικών ευκαιριών
 • FIN 623 Χρηματοοικονομική Διοίκηση
 • MGT 671 Διαχείριση Τεχνολογίας και Καινοτομίας
 • MGT 620 Στατιστική Μοντέλα Ή MGT 630 Παγκόσμια Επιχειρηματικές και Αγορών *
 • MGT 699 Στρατηγική Διοίκηση
 • MGT 635 Διοικητική Απόφαση και των Αποφάσεων
 • MGT 798 Διπλωματική Εργασία Business προσομοίωση ή MGT 810 Πεδίο Συμβουλευτικές Έργου **
 • Στατιστική Μοντέλα απαιτείται για τις συγκεντρώσεις στα Χρηματοοικονομικά, Business Intelligence & Analytics και Διαχείριση Έργων.
  ** Έργου πεδίο Consulting διαθέσιμες μόνο σε φοιτητές πλήρους φοίτησης.

Συγκεντρώσεις

Stevens αναγνωρίζει ότι η σύγχρονη διαχειριστές πρέπει να είναι πολύ έμπειρα στη χρήση της τεχνολογίας για την επίτευξη των στόχων και την επίλυση προβλημάτων. Να παρέχει μελλοντικούς ηγέτες με τις δεξιότητες που απαιτούνται στον τομέα τους, το School of Business προσφέρει έξι συγκεντρώσεις τεχνολογία γεύση που πάει πέρα ​​από τα βασικά να εξερευνήσετε την τεχνολογία τρόπους θα συνεχίσει να εξελίσσεται κάθε συγκεκριμένη πειθαρχία.

Κάθε ένα από τα έξι συγκεντρώσεις του Stevens MBA προσφέρει μια βαθιά βουτιά στα ηθικά ζητήματα, θέματα τεχνολογίας και στρατηγικές ανησυχίες αυτών των περιοχών, την προετοιμασία των μαθητών για ηγετικούς ρόλους στις πιο in-ζήτησης ειδικοτήτων στις επιχειρήσεις.

 • Business Intelligence & Analytics
 • οικονομικά
 • συστήματα πληροφοριών
 • Καινοτομία & Επιχειρηματικότητα
 • εμπορία
 • Η διαχείριση του σχεδίου

Πεδίο Πρόγραμμα Consulting

Δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος για να αποδείξει την αξία μιας επιχείρησης εκπαίδευση από το βάζει να δοκιμάσει όπου μετράει - στον πραγματικό κόσμο. Στο Stevens, εξασφαλίζουμε την επιχείρησή μεταπτυχιακούς φοιτητές να πάρετε αυτό το πλεονέκτημα μέσα από το πεδίο Consulting πρόγραμμα, το οποίο δίνει την ευκαιρία να εφαρμόσουν τις γνώσεις και την πείρα που αποκτήθηκε στην τάξη σε ένα πραγματικό πρόβλημα των επιχειρήσεων. Οι φοιτητές στο Πρόγραμμα Συμβουλευτικής πεδίο εργάζονται ως ομάδα, υπό την καθοδήγηση των καθηγητών, για να λύσει ένα πρόβλημα ή να αξιολογήσει μια πιθανή ευκαιρία για μια εταιρεία συνεργάτη. Η διαδικασία περιλαμβάνει:

 • Άμεση πρόσβαση σε στελέχη της σε μια εταιρεία συνεργάτη.
 • Ένα από κοντά ματιά στην κουλτούρα της εταιρείας, και πως κάνει τις επιχειρήσεις και καθορίζει την επιτυχία.
 • Εφαρμογή των ιδεών στην τάξη και τις δεξιότητες ομαδικής εργασίας σε ένα πραγματικό σενάριο των επιχειρήσεων.
 • Παρουσίαση της επίσημης σύστασης προς διευθυντικά στελέχη της εταιρείας, σκιαγραφεί μια στρατηγική πορεία δράσης.

έργα στον τομέα Σύμβουλοι Πρόγραμμα καλύπτουν ένα φάσμα συμφερόντων, από το σχεδιασμό της επιχειρηματικής διαδικασίας, η διαχείριση της εφοδιαστικής αλυσίδας και της αξιολόγησης της τεχνολογίας με την έρευνα αγοράς, την υιοθέτηση της καινοτομίας και της διαχείρισης πελατειακών σχέσεων. Και το όφελος για τους μαθητές είναι δύσκολο να υπερεκτιμούν. Δύο μέλη του Stevens ΜΒΑ Class of 2015, HARDICK Shobhawat και Bing Lang, εργάστηκε για ένα έργο για το Pershing LLC που επηρέασαν τα σχέδια της σταδιοδρομίας τους. Lang, ο οποίος έχει όνειρα να ξεκινήσουν τη δική της επιχείρηση, είπε ότι η εργασία με Pershing έφερε μαθήματα διαχείρισης της για τη ζωή, ενώ Shobhawat είπε η εμπειρία του τον βοήθησε συνεντεύξεις εργασίας γης.

Το πρόγραμμα δίνει έμφαση επίσης την αξία της αγοράς του πτυχίο στη διοίκηση επιχειρήσεων με την τεχνολογία στον πυρήνα του. Εταιρείες απολαμβάνω να δουλεύω με Stevens, επειδή οι μαθητές σκεφτεί να σκεφτούμε τις δυνατότητες analytics και την τεχνολογία να δημιουργήσει για την επιχείρηση - ένα είδος εμπειρίας που δεν είναι διαθέσιμες αλλού.

Αυτή η σχολή προσφέρει προγράμματα σε:
 • Αγγλικά
Διάρκεια & Τιμή
Το μάθημα αυτό είναι
Διαδίκτυο
με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Start Date
Ημερομηνία Έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
Διάρκεια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Price
τιμή
34,514 USD
Locations
Ηνωμένες Πολιτείες - Hoboken, New Jersey
Ημερομηνία Έναρξης : Σεπτ. 2019
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Dates
Σεπτ. 2019
Ηνωμένες Πολιτείες - Hoboken, New Jersey
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Ημερομηνία Λήξης Αίτηση Παροχής Πληροφοριών