Το Master of Business Administration - Major στο πρόγραμμα διαχείρισης έργων και επιχειρήσεων έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει τις πρακτικές δεξιότητες και τις θεωρητικές έννοιες που χρειάζεστε για να οδηγήσετε πολύπλοκα έργα. Με περιπτωσιολογικές μελέτες σε πραγματικό κόσμο, αυτός ο βαθμός διαχείρισης έργου παρουσιάζει με επιτυχία και οικονομικά αποδοτικές τεχνικές και εργαλεία διαχείρισης μακροπρόθεσμων και βραχυπρόθεσμων έργων.

Αυξάνοντας τα βασικά μαθήματα διαχείρισης έργων είναι συγκεντρώσεις που σας προσφέρουν ειδικές γνώσεις σχετικά με το περιεχόμενο, επιτρέποντάς σας να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας στον τομέα που σας ενδιαφέρει. Περαιτέρω θα σας δώσει μια διεξοδική γείωση στη θεωρία και την εφαρμογή των διαφόρων εννοιών που αποτελούν τη βάση της Διοίκησης Επιχειρήσεων (OM). Το Master of Business Administration - Major στο πρόγραμμα διαχείρισης έργων & Operations είναι ένα μοναδικό πρόγραμμα που αναπτύχθηκε με βάση τη γνώση που σχετίζονται με τη διαχείριση της ποιότητας που περιλαμβάνει τομείς Εργαλείων και μεθόδων έργου, λειτουργιών & βελτίωσης ποιότητας.

Η μόχλευση στη διαχείριση έργων και επιχειρήσεων ενισχύει τις αδυναμίες που υπάρχουν στο σύστημα διαχείρισης και λειτουργίας ενός οργανισμού. Οι δεξιότητες και οι γνώσεις στη διαχείριση έργων και επιχειρήσεων βοηθούν στη διαμόρφωση των αντιμέτρων που σχετίζονται με την εξάλειψη της αδυναμίας σε κάθε οργανισμό.

Το πρόγραμμα αυτό αναπτύσσεται για να προετοιμάσει αρμόδιους συμβούλους ποιότητας, αναλυτές, διαχειριστές προϊόντων ή υπηρεσιών, ηγέτες έργων, επιχειρηματίες ή επιχειρήσεις, εταιρείες τεχνολογίας της πληροφορίας και εφοδιαστικής αλυσίδας στην αγορά εργασίας. Στο GBS, το πρόγραμμα ενισχύεται περαιτέρω από τη συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Lincoln Business & Management, όπου ένα μείγμα ακαδημαϊκών και βιομηχανικών εμπειρογνωμόνων θα ενσωματωθεί στη διαδικασία διδασκαλίας και μάθησης. Η συμμετοχή εμπειρογνωμόνων επιχειρησιακής ποιότητας από τη σχετική βιομηχανία στην ανάπτυξη του εκπαιδευτικού υλικού και στη διαδικασία διδασκαλίας θα ενισχύσει περαιτέρω αυτόν τον τομέα σπουδών, ιδίως στον σημερινό τομέα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προετοιμάζει πτυχιούχους σχετικούς με τις ικανότητες που αναμένουν οι εργοδότες.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε8 περισσότερα μαθήματα αποLincoln University Of Business & Management »

Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Duration
14 - 16 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
39,200 AED
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Άνοιγμα εγγραφής
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Άνοιγμα εγγραφής

Άλλη