Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Υποτροφίες είναι διαθέσιμες για κάθε εξάμηνο

Μελέτη Tour (προαιρετικό) στο Ηνωμένο Βασίλειο, Αυστραλία, Γαλλία κ.λπ.

Ινστιτούτο Vatel, η Γαλλία και η SUIC δύο πτυχίων βραβείο που επιτρέπει στους σπουδαστές να λάβουν ένα ευρωπαϊκό δίπλωμα διετούς από τη μελέτη στην Μπανγκόκ.

Αυτό το MBA εξοπλίζει τους μαθητές με την απαιτούμενη θεωρία και διεθνώς απαίτησε τις βέλτιστες πρακτικές του κλάδου της φιλοξενίας. Οι μαθητές εκτίθενται σε Problem Based Learning (PBL) και στη συνέχεια οδηγείται σε καταστάσεις της πραγματικής ζωής? δημιουργώντας έτσι μια πραγματικά διευθυντικές περιβάλλον. Το πρόγραμμα κορυφώνεται με διάφορες επιλογές, συμπεριλαμβανομένης της διεθνούς πρακτικής άσκησης ή έρευνα (υπό όρους).

Vatel, International Business School για Hotel & Tourism Management, έχει υπάρξει για πάνω από 25 χρόνια, την εκπαίδευση μεσαίων στελεχών καθώς και ανώτερα στελέχη στον κλάδο της διαχείρισης ξενοδοχείων και τουρισμού. Vatel είναι διεθνώς γνωστή με πάνω από 20 σχολεία κατανεμημένα σε τέσσερις ηπείρους, Vatel είναι σήμερα ένα από τα πιο αναγνωρισμένου κύρους ίδρυμα που ειδικεύεται σε υψηλότερο επίπεδο του ξενοδοχείου και η διαχείριση της τουριστικής εκπαίδευσης. Στην πραγματικότητα Vatel Ξενοδοχείο Business School πρόσφατα βραβεύτηκε με το Παγκόσμιο Βραβείο Φιλοξενίας, στην κατηγορία των «Καλύτερο Πρόγραμμα Εκπαίδευσης» και κατατάσσεται 1η ανάμεσα στο Top Hotel σχολεία σε όλη την Ευρώπη (IFOP πηγή 2007).

ΕΡΓΑΣΙΑ

Η Διπλωματική Εργασία είναι μια ατομική έρευνα στον τουρισμό ή τη διαχείριση Ξενοδοχείο υπό την επίβλεψη ενός ακαδημαϊκού συμβούλου. Για να είναι δυσανάγνωστα να αποφοιτήσουν, το θέμα πρέπει να εγκριθεί από το Graduate School μετά την έγκριση του συμβούλου. Οι μαθητές θα είναι σε θέση να σκεφτεί λογικά και να αναλύσει το θέμα της διατριβής τους και να παρουσιάσουν τις δηλώσεις του προβλήματος, τη μεθοδολογία και τα αποτελέσματα της έρευνας συνοπτικά. Επιπλέον, οι μαθητές θα είναι σε θέση να εφαρμόσουν τις γνώσεις από την έρευνά τους στο σχετικό κλάδο και να επεκτείνουν τις γνώσεις στον τομέα.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

  • Πτυχίο σε Φιλοξενίας μεγάλα με ένα ελάχιστο ΣΔΣ του 2,75 ή πτυχίο σε οποιοδήποτε μείζον με τουλάχιστον δύο χρόνια εμπειρίας στο χώρο της φιλοξενίας.
  • Μια προσωπική σελίδα δοκίμιο ή υποστήριξη επιστολή γραμμένη στα αγγλικά.
  • Κινητήρια συνέντευξη.
  • Αγγλική γλώσσα: TOEFL 500, 173 CBT ή 61 IBT ή IELTS 5.5. Οι υποψήφιοι χωρίς τα κατάλληλα προσόντα πρέπει να κάνει το τεστ SUIC Αγγλικής Γλώσσας.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποSilpakorn University International College »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη