Master of Business Administration (MBA)

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αποκτήστε το MBA σας σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο

Κερδίστε το μεταπτυχιακό δίπλωμα που σας δίνει την εμπειρία και την ελευθερία να μετακινηθείτε σε βιομηχανίες, τοποθεσίες και τμήματα: Master of Business Administration. Southern New Hampshire University είναι υπερήφανο που προσφέρει ένα MBA ειδικά κατασκευασμένο για τις σημερινές επιχειρηματικές ανάγκες. Αυτό το πρόγραμμα πτυχίου υψηλής ποιότητας, το οποίο προσφέρεται κατά τη διάρκεια της ημέρας στην πανεπιστημιούπολη μας στο Μάντσεστερ, είναι ένα από τα πιο προσιτά MBA στο έθνος και μπορεί να ολοκληρωθεί σε λίγο περισσότερο από ένα χρόνο για φοιτητές με φόντο στην επιχείρηση.

Η SNHU είναι υπερήφανη που σας παρέχει το καλύτερο επίπεδο υποστήριξης, είτε θέλετε να βελτιώσετε την τρέχουσα καριέρα σας, να βελτιώσετε την ικανότητά σας να αλλάζετε καριέρα ή να διασφαλίζετε την επιτυχία της δικής σας επιχείρησης. Το μάθημα MBA μας από το σχεδιασμό είναι άμεσα εφαρμόσιμο στις πραγματικές σας προκλήσεις. Αναπτύξτε έργα που εξυπηρετούν τις ανάγκες της επιχείρησής σας, ενώ ταυτόχρονα γίνεται ισχυρότερος, πιο ικανός ηγέτης.

Συγκεντρώσεις

Ψάχνετε για ένα εξειδικευμένο MBA που θα σας βοηθήσει να ξεχωρίσετε σε μια ανταγωνιστική αγορά; Εξετάστε μία από τις ακόλουθες συγκεντρώσεις:

Επιχειρηματικό Analytics

Εξετάζει τους τρεις κύριους τομείς των επιχειρηματικών αναλυτικών στοιχείων: περιγραφικά αναλυτικά στοιχεία, προγνωστικά αναλυτικά και προδιαγραφικά αναλυτικά στοιχεία. Θα μάθετε πώς να συλλέγετε και να ερμηνεύετε επιχειρηματικά δεδομένα σε περιβάλλον υπολογιστικών φύλλων, να κοινοποιείτε ευρήματα σε ενδιαφερόμενους και να εκτελείτε στρατηγικές επιχειρηματικές αποφάσεις. Με την ολοκλήρωση αυτού του εξειδικευμένου κομματιού, θα αναπτύξετε δεξιότητες που μπορούν να σας βοηθήσουν να προετοιμάσετε ρόλους ως αναλυτής διαχείρισης, αναλυτής επιχειρησιακών ερευνών και αναλυτής προϋπολογισμού.

Χρηματοδότηση

Εκθέτει τους μαθητές στις σύγχρονες προκλήσεις των κεφαλαιαγορών, των επενδύσεων και της εταιρικής χρηματοδότησης. Θα εξετάσετε θέματα που σχετίζονται με την εμπορική τραπεζική, τη βραχυπρόθεσμη χρηματοδότηση, τη διαχείριση χρηματοοικονομικού κινδύνου και τη δομή του χαρτοφυλακίου. Με την αποφοίτησή σας, θα είστε προετοιμασμένοι για μια σειρά από σταδιοδρομίες μεταξύ κλάδων, συμπεριλαμβανομένων των εμπορικών και επενδυτικών τραπεζών, χρηματοοικονομικής ανάλυσης και ανάλυσης διαχείρισης.

Εμπορία

Διερευνά βασικές στρατηγικές διαφήμισης, επωνυμίας και επικοινωνίας. Θα μάθετε πώς να αναλύετε τη συμπεριφορά των καταναλωτών, να αναπτύσσετε στόχους μάρκετινγκ βάσει δεδομένων και να διαχειρίζεστε διαφημιστικές καμπάνιες που εμπνέουν δράση. Αυτό το εξειδικευμένο πρόγραμμα μπορεί να σας προετοιμάσει για μια ποικιλία ηγετικών ρόλων, όπως διαχείριση επωνυμίας, διαχείριση προϊόντων, δημόσιες σχέσεις, διαφήμιση και διαχείριση πωλήσεων.

Διαχείριση έργου

Αναλύει αποτελεσματικές διαχειριστικές διαδικασίες, συμπεριλαμβανομένης της έναρξης, του προγραμματισμού, της εκτέλεσης και της επιτυχούς ολοκλήρωσης ενός έργου. Θα καλύψετε θέματα όπως το εύρος του έργου, το χρονοδιάγραμμα, το κόστος, την ποιότητα, τον κίνδυνο, τους πόρους, τις επικοινωνίες και τις βέλτιστες πρακτικές για τη διαχείριση των προσδοκιών των ενδιαφερομένων. Μπορείτε επίσης να παρακολουθήσετε ένα μάθημα που σας βοηθά να προετοιμάσετε τις εξετάσεις του Project Management Professional (PMP) ® - ενισχύοντας την εμπορευσιμότητα σας στο εργατικό δυναμικό.

Αθλητική επιχείρηση

Επικεντρώνεται σε κρίσιμες επιχειρηματικές έννοιες και πώς σχετίζονται με διάφορες πτυχές της αθλητικής βιομηχανίας. Θα μάθετε τα πλεονεκτήματα των αδειών αθλητισμού και των στρατηγικών συμμαχιών, του μάρκετινγκ και των μέσων ενημέρωσης και των επιχειρηματικών αναλυτικών στοιχείων Μετά την αποφοίτησή σας, θα έχετε καλύτερη κατανόηση του κλάδου, από ομάδες, πρακτορεία και εκδηλώσεις έως αναλυτικά στοιχεία, μάρκετινγκ, κατασκευή και διαπολιτισμικά και σχολικά αθλήματα.

Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

Expanding the Boundaries of Higher Education Southern New Hampshire University is a private, nonprofit, accredited institution with more than 3,000 on campus students, over 135,000 online students and ... περαιτέρω

Expanding the Boundaries of Higher Education Southern New Hampshire University is a private, nonprofit, accredited institution with more than 3,000 on campus students, over 135,000 online students and an alumni network of over 100,000, making it one of the fastest growing universities in the nation. Since its founding in 1932, the University has transformed from a school of accounting and secretarial science into an institution offering over 200 programs, from certificates to doctoral level degrees including business, education, liberal arts, social sciences and STEM. By reinventing higher education to fit the needs of today's students and workforce, SNHU ensures that students are keeping pace with new technologies and professional requirements. SNHU provides unparalleled support and service to help students achieve their dreams and transform their lives and the lives of those around them. SNHU is proud to offer you an exceptional student experience with nationally recognized academic programs. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη