Το πρόγραμμά μας

Αν ο στόχος σας είναι να μετακινήσετε την καριέρα σας και την προσωπική πρόοδο σε νέα ύψη, το πρόγραμμα MBA μας είναι για σας. Το Adventist University of Africa προσφέρει ένα πρόγραμμα MBA για επαγγελματίες και φοιτητές πλήρους φοίτησης. Το πρόγραμμα MBA μας αφορά στη φρέσκια σκέψη, την πρωτοποριακή ηγεσία, τη διαχείριση, τον θετικό αντίκτυπο, την κοινωνική ευθύνη, τις πνευματικές και δεοντολογικές αξίες για την εξισορρόπηση της επαγγελματικής ικανότητας. Έτσι, το πρόγραμμα MBA δίνει έμφαση σε τρεις από τις πιο θεμελιώδεις πτυχές της διαχείρισης: στρατηγική σκέψη, λειτουργική αποτελεσματικότητα και αποτελεσματική λήψη αποφάσεων με βάση ποσοτικά και ποιοτικά δεδομένα. Κάθε μάθημα στο πρόγραμμα προσφέρει ευκαιρίες για ανάπτυξη δεξιοτήτων λήψης αποφάσεων σε πρακτικές καταστάσεις.

Το πρόγραμμα σπουδών μας

Η ακολουθία του προγράμματος σπουδών είναι προσεκτικά σχεδιασμένη ώστε να δημιουργεί τάξεις που βασίζονται στην παραδοσιακή θεωρία διαχείρισης και σχετίζονται με τα προβλήματα και τις τάσεις που αντιμετωπίζει η ηγεσία της οργάνωσης σήμερα. Προσφέρει ολοκληρωμένη σειρά μαθημάτων που προάγει την κατανόηση του συνόλου της οργάνωσης και όχι την παραδοσιακή μέθοδο πειθαρχίας. Πιο συγκεκριμένα, η παράδοση μαθήματος προσφέρει ευελιξία, ευκολία και εύκολη πρόσβαση που επιτρέπει στους μαθητές να παρακολουθούν μαθήματα από οπουδήποτε κι αν βρίσκονται. Η τεχνολογία της πληροφορίας αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της παράδοσης κάθε μαθήματος, συμπεριλαμβανομένης της παράδοσης υλικών περιεχομένου, φοιτητικών σπουδών και επικοινωνίας με τους μαθητές.

Ειδίκευση MBA

Ένα πρόγραμμα σπουδών μπορεί να επιλεγεί στους ακόλουθους τομείς:

 • Λογιστική
 • Διαχείριση
 • Πληροφοριακά συστήματα
 • Χρηματοδότηση
 • Διαχείριση Υγείας

Γιατί να εγγραφείτε στο πρόγραμμα MBA της AUA;

 • AUA είναι ένα Chartered University?
 • Το ηλεκτρονικό μας πρόγραμμα προσφέρει ευελιξία, ευκολία και εύκολη πρόσβαση που σας επιτρέπει να παρακολουθείτε μαθήματα από όπου κι αν βρίσκεστε.
 • Το AUA είναι ένα σύγχρονο Πανεπιστήμιο ενισχυμένο από την ποικιλομορφία και αφοσιωμένο στην ποιότητα και την αριστεία.
 • Η AUA διαθέτει εξειδικευμένο και αφοσιωμένο διεθνές σχολείο με πλούσια εμπειρία στον τομέα των επιχειρήσεων και της έρευνας.
 • Το AUA προσφέρει εκπαίδευση με βάση την αξία που προετοιμάζει τους αποφοίτους του να είναι κοινωνικά υπεύθυνοι και δεοντολογικά ορθοί.
 • Οι διαδραστικές μας κλάσεις βοηθούν τους μαθητές να μάθουν από την καριέρα και τις εμπειρίες εργασίας του άλλου.
 • Το πρόγραμμά μας προσφέρει επαγγελματικά σεμινάρια βελτίωσης και επιτόπιες εκδρομές για να εξευγενίσουν τις ηγετικές και διαχειριστικές σας ικανότητες.

Τακτική MBA

Εάν η καριέρα σας δεν κινείται αρκετά γρήγορα ή δεν σας οδηγεί προς τη σωστή κατεύθυνση, ήρθε η ώρα να αρχίσετε να δημιουργείτε τις δικές σας ευκαιρίες. Το τακτικό MBA έχει σχεδιαστεί για άτομα που θέλουν το δυναμικό περιβάλλον ενός MBA πλήρους παρακολούθησης και την ευελιξία να συνεχίσουν την τρέχουσα σταδιοδρομία τους. Οι μαθητές έχουν γενικά τάξη από τις 5:30 έως τις 8:30 μ.μ. από τις Πέμπτες με μερικές Κυριακές. Το πρόγραμμα μπορεί να ολοκληρωθεί εντός 18 - 24 μηνών.

MBA Κοόρτης

Αυτή η μοναδική μορφή κοόρτης έχει σχεδιαστεί για άτομα από τους εταιρικούς, δημόσιους και μη κερδοσκοπικούς τομείς των οποίων τα πολυάσχολα προγράμματα δεν μπορούν να αντέξουν οικονομικά να παίρνουν βράδια ή Σαββατοκύριακο. Συνήθως, τα μαθήματα διανέμονται εντός 11 εβδομάδων από τις εντατικές τάξεις για δύο χρόνια. Το πρόγραμμα συγκεντρώνει μια αξιόλογη διατομή επαγγελματιών υψηλού επιπέδου από διάφορες περιοχές της Αφρικής, κάνοντας το MBA Cohort πολύ πιο πλούσιο και οικοδομώντας δια βίου συνδέσεις. Αυτό είναι πιο κατάλληλο για τους εργαζόμενους που χρηματοδοτούνται και υποστηρίζονται από τις οργανώσεις τους λόγω του παράγοντα χρόνου. Για να φιλοξενήσει τα ποικίλα προγράμματα για ένα διαφορετικό φοιτητικό σώμα, η AUA προσφέρει τρία προγράμματα κοόρτης MBA κάθε χρόνο στην κεντρική πανεπιστημιούπολη μας (Κένυα) και στις πανεπιστημιουπόλεις της Γκάνας (Valley View University) και της Νότιας Αφρικής (Helderberg College).

Απαιτήσεις εισδοχής

 • Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν πτυχίο πρώτου βαθμού από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο με ελάχιστο μέσο βαθμό 3,0 βαθμών (σε κλίμακα 4,0 βαθμών) ή ισοδύναμο. Οι υποψήφιοι των οποίων η ΣΔΣ πέφτει κάτω από το σημείο 3.0 πρέπει να αξιολογούνται και να τους παρέχεται προσωρινή αποδοχή και να παρακολουθούνται ώστε να διασφαλίζουν ότι διατηρούν ελάχιστη ΣΔΣ 3,00 για τα δύο πρώτα εξάμηνα.
 • Επιπλέον, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν τουλάχιστον δύο χρόνια μεταπτυχιακής επαγγελματικής πείρας.
 • Επίσης, οι υποψήφιοι αναμένεται να ζητήσουν από τα παλαιά πανεπιστήμια τους ή / και από την οργάνωση εργασίας να υποβάλουν δύο επιστολές συστάσεων (ικανότητας και χαρακτήρα) απευθείας στο Γραφείο Εισδοχής της AUA.

Τα έντυπα υποψηφιότητας μπορούν να μεταφορτωθούν από την ιστοσελίδα μας (www.aua.ac.ke), συμπληρωμένα και ταχυδρομημένα στο γραφείο του γραμματέα, Adventist University of Africa , ιδιωτική τσάντα 00503 Mbagathi, Ναϊρόμπι - Κένυα.

Η εισαγωγή στο πρόγραμμα MBA είναι εξ ολοκλήρου σε αξία. Ο στόχος των κριτηρίων αποδοχής είναι να επιλέξουν άτομα που έχουν επιδείξει τη δέσμευσή τους για προσωπική και επαγγελματική ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Φεβρουάριος 4, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
18 - 24 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη