Master of Business Administration (MBA)

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Σχετικά με αυτό το μάθημα

Το University of Gibraltar MBA είναι ένα σύγχρονο και επικεντρωμένο στη σταδιοδρομία πρόγραμμα διαχείρισης που στοχεύει να σας προκαλέσει και να σας εμπνεύσει. Είτε θέλετε να ενισχύσετε τις προοπτικές σταδιοδρομίας σας είτε να αλλάξετε την κατεύθυνσή του, ένα MBA είναι ένα ελίτ επαγγελματικό προσόν που θα σας δώσει τις δεξιότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων που θα σας ξεχωρίζουν από τον ανταγωνισμό.

Τα μικρότερα μεγέθη των τάξεων μας σημαίνουν ότι θα ενταχθείτε σε μια στενά συνδεδεμένη κοινότητα φιλόδοξων επαγγελματιών και θα απολαύσετε μια πιο εξατομικευμένη εμπειρία με καλύτερη πρόσβαση στους δασκάλους και το προσωπικό.

Το University of Gibraltar MBA είναι ένα έτος πλήρους απασχόλησης, ή δύο χρόνια μερικής απασχόλησης επιταχυνόμενη πορεία που θα αρχίσει το Σεπτέμβριο του 2019 στη Σχολή Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου.

Μέχρι τη στιγμή που θα αποφοιτήσετε θα πρέπει να έχετε τις δεξιότητες και την εμπειρία για να πετύχετε σε υψηλές πιέσεις, υψηλού επιπέδου ρόλους ηγεσίας.

Δομή

Παρέχεται από εμπειρογνώμονα διδακτικό προσωπικό και εμπειρογνώμονες του κλάδου, το πλήρες ωράριο MBA είναι μια επιτάχυνση ενός έτους, η οποία συνήθως απαιτεί δέσμευση δεκαέξι ώρες ώρα τάξης την εβδομάδα. Ο τρόπος μερικής φοίτησης έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει στην καριέρα σας και απαιτεί δέσμευση 8 ωρών κατά τη διάρκεια της εβδομάδας για βράδια και Σαββατοκύριακα. Το παρακάτω πρόγραμμα περιγράφει ένα τυπικό σχέδιο μελέτης.

Οι τίτλοι υπόκεινται σε αλλαγές. Τα χρονικά διαστήματα θα είναι διαφορετικά για τη λειτουργία μερικής απασχόλησης.

Εξάμηνο ένα (Σεπτέμβριος - Δεκέμβριος)

 • Λογιστική
 • Διαχείριση Μάρκετινγκ
 • Διαχείριση νέων τεχνολογιών
 • Διαχείριση των ανθρώπων

Εξάμηνο 2 (Ιανουάριος - Απρίλιος)

 • Ηγεσία και διαχείριση της αλλαγής
 • Διαχείριση οικονομικών
 • Επιχειρηματικό Δίκαιο
 • Στρατηγική λήψη αποφάσεων

3ο εξάμηνο (Μάιος - Αύγουστος)

 • Πρόγραμμα Capstone *

* Οι σπουδαστές μπορούν να επιλέξουν ένα έργο που έχει μια γενική εστίαση ή μια πιο εξειδικευμένη εστίαση, όπως Fintech, Νέες Τεχνολογίες ή Gaming.

Μια μοναδική εμπειρία μάθησης

Με βάση τη βραβευμένη στο Europa Point Campus του University of Gibraltar , θα έχετε πρόσβαση σε εξειδικευμένους πόρους μάθησης, συμπεριλαμβανομένων ανοιχτών χώρων μελέτης και τεχνολογίας αιχμής. Αυτό, σε συνδυασμό με ένα πρόγραμμα σπουδών που συνδυάζει τις θεωρητικές προσεγγίσεις με τις επαγγελματικές εμπειρίες, σημαίνει ότι θα βγείτε από το μάθημα που είναι έτοιμο να διαχειριστεί στον κόσμο των επιχειρήσεων.

Το Γιβραλτάρ διαθέτει μια ευρέως διαφοροποιημένη, ακμάζουσα οικονομία και είναι η έδρα για μια πληθώρα παγκόσμιων επιχειρήσεων που σας προσφέρουν ευκαιρίες να μάθετε από τα καλύτερα και να έχετε πρόσβαση σε πολύτιμα εθνικά και διεθνή δίκτυα.

Γιατί να επιλέξετε αυτό το μάθημα;

 • Εκπαίδευση πρόσωπο με πρόσωπο: Θα επωφεληθείτε από τις προσεγγίσεις διδασκαλίας που σας τοποθετούν στην καρδιά της μάθησης και εξασφαλίζετε ότι η μάθηση είναι ευχάριστη.
 • Μελλοντική Απόδειξη: Θα μελετήσετε ένα πρόγραμμα σπουδών που είναι σχετικό, επιδραστικό και, πάνω απ 'όλα, έχει σχεδιαστεί για να σας δώσει τις δεξιότητες που απαιτούνται στον επιχειρηματικό κόσμο του αύριο.
 • Μεταδευτεροβάθμια απασχόληση: Για τους σπουδαστές διεθνών σπουδών, θα έχετε την ευκαιρία να μείνετε και να εργαστείτε στο Γιβραλτάρ για διάστημα έως δύο ετών μετά την ολοκλήρωση του πτυχίου σας.
 • Πρόγραμμα Capstone: Κατά τη διάρκεια των εξαμήνων ενός και δύο, θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε και να εξασκηθείτε σε οκτώ μεμονωμένες ενότητες που στοχεύουν στην ενίσχυση των δεξιοτήτων διαχείρισης της επιχείρησής σας. Το έργο Capstone στο τελευταίο έτος σας είναι μια πολύπλευρη ανάθεση που παρέχει μια μοναδική ευκαιρία να εφαρμόσει όλες τις δεξιότητες και τις γνώσεις που μαθαίνουν στο MBA.
 • Ποιότητα: Θα επωφεληθείτε από τη διδασκαλία και τη μάθηση που ευθυγραμμίζεται με τα βρετανικά πρότυπα παροχής, αλλά έχει το πλεονέκτημα ενός μεσογειακού περιβάλλοντος μέσα σε ένα δυναμικό επιχειρηματικό περιβάλλον.
 • Επιλογή ειδικευμένου ενδιαφέροντος: Για το δικό σας project, μπορείτε να επιλέξετε μια γενική εστίαση ή να επιλέγετε μια πιο εξειδικευμένη εστίαση, όπως η Fintech, οι Νέες Τεχνολογίες ή το Gaming.

Προφίλ εισόδου

Τυπικά, οι υποψήφιοι για το MBA θα:

 • Κατέχει ένα καλό πρώτο πτυχίο που απονέμεται από πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου ή αντίστοιχο στο εξωτερικό.
 • Έχετε πρόσφατη εργασιακή εμπειρία. εκτιμούμε την ποικιλομορφία της εμπειρίας στο φοιτητικό μας σώμα, επομένως χαιρετίζουμε τις αιτήσεις από τους πρόσφατους πτυχιούχους που έχουν αναλάβει σημαντικές τοποθετήσεις καθώς και όσους έχουν όλα τα επίπεδα εργασιακής εμπειρίας. Μας ενδιαφέρει περισσότερο ο αντίκτυπος που είχατε στον χώρο εργασίας σας από το χρόνο που αφιερώσατε.
 • Να είστε σε θέση να επικοινωνείτε με ιδέες αποτελεσματικά γραπτώς, σε συζητήσεις και παρουσιάσεις. Απαιτούνται βασικές δεξιότητες πληροφορικής, όπως η επεξεργασία κειμένου, το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο και το Διαδίκτυο.

Απαιτήσεις Αγγλικής Γλώσσας:

 • Αν τα αγγλικά δεν είναι η πρώτη σας γλώσσα, χρειάζεστε συνολικό αποτέλεσμα δοκιμής IELTS 6,5, συμπεριλαμβανομένου τουλάχιστον 6,0 σε όλες τις υπο-δοκιμές. Θα εξεταστούν ισοδύναμα βραβεία (π.χ. Pearson's Test of English, Cambridge Certificate of Advanced English, City

Οι προσφορές βασίζονται σε ένα συνδυασμό προσόντων ή προβλεπόμενων βαθμών, στην προσωπική δήλωση του αιτούντος και σε αναφορές.

Αμοιβές

 • Πλήρες ωράριο: £ 14.500
 • Διεθνές (εκτός ΕΕ): 16.500 £

Τα τέλη υπόκεινται σε τιμαριθμική αναπροσαρμογή

Ισχύουν

Οι αιτήσεις για το ακαδημαϊκό έτος 2020/2021 θα ανοίξουν τον Οκτώβριο του 2019. Προθεσμία υποβολής αιτήσεων Ιουνίου 2020 .

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry- ... περαιτέρω

Get ready to go further with the University of Gibraltar. Whatever you choose to study with us, you will get a more personal learning experience at a new kind of university. Our UK-aligned, industry-led courses ensure you’re getting the skills that employers are looking for, while our smaller class sizes give you the space to explore big ideas. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη