Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το ESMT Master of Business Administration είναι ένα ετήσιο, full-time πρόγραμμα MBA με έμφαση στη διεθνή διαχείριση. Τα μαθήματα διδάσκονται στην κεντρική πανεπιστημιούπολη του ESMT στο Βερολίνο της Γερμανίας. ESMT δέχεται μέχρι 70 ταλαντούχους επαγγελματίες κάθε χρόνο για να συμμετάσχει σε ένα έντονο πρόγραμμα που υπογραμμίζει την καινοτομία, την τεχνολογία, τη βιωσιμότητα και την προσωπική ανάπτυξη. Οι σπουδαστές λαμβάνουν ασύγκριτες ευκαιρίες για αυτο-βελτίωση και δικτύωση ενώ παράλληλα μαθαίνουν να κατακτήσουν την παγκόσμια διοίκηση επιχειρήσεων από τη μεγαλύτερη διεθνή σχολή επιχειρήσεων της Γερμανίας.

ESMT πλεονεκτήματα

Ηγεσία και προσωπική ανάπτυξη: Στο ESMT , διατηρούμε τα μεγέθη των τάξεων μικρά, έτσι ώστε η ανάπτυξη κάθε σπουδαστή να βρίσκεται στον πυρήνα του προγράμματος. Δεν υπάρχουν αίθουσες διδασκαλίας 500 ατόμων.

Διαχείριση τεχνολογίας: Η ESMT πιστεύει στην καινοτομία μέσω της τεχνολογίας. Βιώστε την εμπειρία σας κοντά στο κομμάτι εξειδίκευσης "Διαχείριση Καινοτομίας και Τεχνολογίας" και μέσω προγραμμάτων συμβουλευτικών υπηρεσιών υψηλής τεχνολογίας και υψηλής απόδοσης που προσφέρονται κάθε χρόνο. Μην ξεχάσετε να συμμετάσχετε στο Club Entrepreneurship Club της ESMT για τη μοναδική ευκαιρία να συνδεθείτε με τις πιο ζωντανές νεοσύστατες επιχειρήσεις της Ευρώπης στο Βερολίνο.

Αειφόρος και υπεύθυνη ηγεσία: Με την επιλεκτική διαδρομή "Global Sustainable Business", ανακαλύψτε τον ρόλο της διεθνούς διοίκησης στην βελτίωση του πλανήτη. Μέσω του Ομίλου Κοινωνικών Επιπτώσεων, συνδέεστε με τοπικές και διεθνείς ΜΚΟ και επιχειρήσεις κοινωνικής επιχειρηματικότητας, με τις οποίες μπορείτε να οργανώσετε ένα πρόγραμμα διαβούλευσης που ωφελεί τον κόσμο.

Δικτύωση στο Βερολίνο: Θα έχετε πολλαπλές ευκαιρίες δικτύωσης και συναντήσετε εκπροσώπους του HR, επιχειρηματικούς ηγέτες, επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς ειδικούς κατά τη διάρκεια ολόκληρου του προγράμματος MBA.

Ημερομηνίες προγράμματος

Το MBA του ESMT είναι ένα 12μηνο πρόγραμμα. Οι τάξεις αρχίζουν τον Ιανουάριο και τελειώνουν τον Δεκέμβριο κάθε έτους.

Εκτός από το βασικό πρόγραμμα, μερικοί μαθητές επωφελούνται από μοναδικές ευκαιρίες για την προώθηση των εκπαιδευτικών ή επαγγελματικών στόχων τους:

  • Goethe Institut: Οι πρόωροι αιτούντες μπορούν να μεταβούν στο Βερολίνο δύο μήνες νωρίτερα για να ολοκληρώσουν ένα εντατικό μάθημα γερμανικής γλώσσας με μειωμένο συντελεστή.
  • Εβδομάδα δικτύου GNAM: Οι μαθητές έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μαθήματα για μια εβδομάδα σε αναγνωρισμένα σχολεία συνεργάτες. Τα συμμετέχοντα ιδρύματα είναι το Yale SOM New Haven. IE Madrid. EGADE Πόλη του Μεξικού. Koç Istanbul; UCD Smurfit Dublin; Fudan Shanghai και πολλά άλλα.
  • Πρόγραμμα ανταλλαγής στο Πεκίνο: Έως και δύο φοιτητές ετησίως επεκτείνουν το MBA τους κατά 6 μήνες για να παρακολουθήσουν περαιτέρω μαθήματα MBA στο Πανεπιστήμιο Peking Guanghua School of Management.
  • Υπεύθυνη Υποτροφία Ηγεσίας: Σε συντονισμό με τον Κύκλο των Φίλων του ESMT , οι απόφοιτοι MBA μπορούν να καθυστερήσουν την αναζήτηση εργασίας τους για 6 μήνες για να παρέχουν υπηρεσίες pro bono σε κοινωνικούς επιχειρηματίες, ΜΚΟ και σχολές επιχειρήσεων στις αναπτυσσόμενες χώρες.

Απαιτήσεις εισδοχής

Για να ληφθεί υπόψη για το διεθνές πρόγραμμα MBA του ESMT , οι φοιτητές πρέπει να έχουν:

  • Τουλάχιστον τρία έτη επαγγελματικής, μεταπτυχιακής εμπειρίας
  • Ένα πτυχίο πανεπιστημίου ή ισοδύναμο
  • Ισχυρά αποτελέσματα GMAT ή GRE
  • Για μη αγγλικά ομιλητές, τα αποτελέσματα TOEFL (95 ελάχιστα) ή ισοδύναμα
  • Ολοκληρωμένη ηλεκτρονική εφαρμογή
  • Προσωπική συνέντευξη

Ζώντας στο Βερολίνο:

Οι φοιτητές MBA θα πρέπει να διαθέτουν αρκετά χρήματα για να καλύψουν το διαμέρισμά τους, την ασφάλεια, τα μέσα μαζικής μεταφοράς ή το ποδήλατο, τα τρόφιμα και την ψυχαγωγία. Σας συνιστούμε να είστε προϋπολογισμός € 1.000 έως € 1.500 το μήνα.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση July 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
43,500 EUR
Συνολικά δίδακτρα. Αυτά τα τέλη περιλαμβάνουν το κόστος των βιβλίων και των περιπτώσεων. Δεν περιλαμβάνουν ταξίδια προς και από το προαιρετικό διεθνές σεμινάριο πεδίου και τις ανταλλαγές του Παγκόσμιου Δικτύου.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη