Σχεδιασμένο για όλους τους επαγγελματίες σε εταιρείες, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς και κυβερνητικούς οργανισμούς που απαιτούν γνώση και πρακτική αειφορίας.

Θα έχετε την ευκαιρία να μάθετε τις πιο καινοτόμες βέλτιστες πρακτικές στον τομέα του Βιώσιμου Τουρισμού και την υπεύθυνη διαχείριση των ξενοδοχείων.

Θα βελτιώσετε τις ηγετικές ικανότητές σας και τις επιχειρηματικές δεξιότητές σας, αντιμετωπίζοντας τις προκλήσεις της αειφορίας, οδηγώντας παράλληλα τουριστικές εγκαταστάσεις και διαχείριση προστατευόμενων περιοχών.

Τα βιωματικά στρατόπεδα και τα έργα που βασίζονται στην πρακτική θα καθοδηγούνται από ακαδημαϊκούς και επαγγελματίες. Τα έργα αυτά αποτελούν μέρος της καινοτόμου μεθοδολογίας διδασκαλίας του SUMAS που περιλαμβάνει βιντεοδιασκέψεις με κορυφαίους ομιλητές σε οργανισμούς και παρουσιάσεις εταιριών στην τάξη. Αυτές οι δραστηριότητες όχι μόνο ενθαρρύνουν την ανταλλαγή γνώσεων αλλά και παρέχουν πολύτιμες ευκαιρίες για δικτύωση για να ενισχύσουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας.

Οι φοιτητές SUMAS μπορούν να επιλέξουν να κάνουν ένα δεύτερο προαιρετικό έτος και να συμμετάσχουν σε πρακτική άσκηση σε εταιρία ή διεθνή οργανισμό.

Οργανισμός Προγράμματος

Μήκος: 1 έτος (πλήρους απασχόλησης) / 2 έτη (μερικής απασχόλησης)

Περιεχόμενο: 9 βασικές ενότητες, 5 βασικές ενότητες, Final Capstone Projects σε συνεργασία με στελέχη.

Ημερομηνίες Έναρξης: Φεβρουάριος και Σεπτέμβριος.

Απαιτήσεις για τα προγράμματα MBA:

Το πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία πτυχίο Bachelors. Μόλις υποβάλετε αίτηση, η ομάδα εισαγωγής μας θα βρίσκεται σε επαφή μαζί σας για τυχόν περαιτέρω απαιτήσεις.

 • Τέλος αίτησης 200 CHF.
 • Επίσημα πιστοποιημένα αντίγραφα και διπλώματα σπουδών του Bachelor με πιστοποιημένη μετάφραση (αν όχι αρχικά στα Αγγλικά).
 • Βιογραφικό σημείωμα / Βιογραφικό σημείωμα που δείχνει τόσο την πλήρη εκπαίδευση όσο και κάθε εργασιακή εμπειρία σε αντίστροφη χρονολογική σειρά.
 • Επιστολή κίνητρο που υποδεικνύει γιατί θέλετε να σπουδάσετε στην Ελβετία στη Sustainability Management School .
 • Εάν δεν είστε εγγενής ομιλητής αγγλικών ή δεν έχετε περάσει τα τελευταία 3 χρόνια σε ένα σχολείο αγγλικής γλώσσας ή σε ένα αγγλικό εργασιακό περιβάλλον.
 • Φωτοτυπία έγκυρου διαβατηρίου ή ταυτότητας.
 • Δύο φωτογραφίες διαβατηρίου.
 • Οι αιτήσεις από μη υποψήφιοι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν για το Executive-MBA που βασίζεται σε 3-4 χρόνια εμπειρίας διευθυντικής εργασίας.

Δείτε περισσότερους αποφοίτους εδώ

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

 • Τέλος αίτησης (μη επιστρέψιμο, οφειλόμενο με την υποβολή αίτησης) 200 CHF
 • Προχωρημένη αμοιβή διδάκτρων (μη επιστρέψιμη, οφειλόμενη μετά τη λήψη επιστολής αποδοχής) ** CHF 3'000
 • Προχωρημένο δίδακτρο για σπουδαστές με αιτήσεις VISA (επιστρέψιμο σε περίπτωση απόρριψης της κάρτας VISA) ** CHF 10'000
 • Δίδακτρα για το πρόγραμμα CHF 39'545
 • Έξοδα και υλικά * 650 CHF
 • Προαιρετική πρακτική

* Τα έξοδα και τα υλικά περιλαμβάνουν κεφάλαια eBook και eJournals. Οι αιτήσεις για το λογισμικό παιχνιδιών προσομοίωσης, το capstone και τα ταξίδια σπουδαστών είναι επιπλέον κόστος και δεν περιλαμβάνονται στη συνολική τιμή.

** Χωρίς έκπτωση από την αρχική πληρωμή για τα δίδακτρα.

Η SUMAS δεν προσφέρει επί του παρόντος προγράμματα υποτροφιών ή επιχορηγήσεις.

Βιωματικές κατασκηνώσεις

Τα βιωματικά στρατόπεδα που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη συνειδητοποίηση της βιώσιμης ζωής και θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε πρακτικές λύσεις στις περιβαλλοντικές προκλήσεις.

GNH (Gross National Happiness)

Μπουτάν

Μάθετε σχετικά με τη μοναδική προοπτική του Βουτάν σχετικά με την αειφορία και την ολιστική ευτυχία, ενώ απολαμβάνετε το γραφικό τοπίο αυτής της μοναδικής χώρας.

Οικοτουρισμός

Ισλανδία

Διαλέξεις για την αυξανόμενη τάση οικολογικού τουρισμού της χώρας και επισκέψεις σε κορυφαίους τουριστικούς πράκτορες για να μάθουν πώς η Ισλανδία σήμερα οδηγεί στον αειφόρο τουρισμό.

Διατήρηση της φύσης

Κόστα Ρίκα

Ανακαλύψτε την προστασία της φύσης από πρώτο χέρι στην Κόστα Ρίκα και μάθετε πώς αυτή η πλούσια χώρα της Κεντρικής Αμερικής καταπολεμά καθημερινά θέματα διατήρησης.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Sustainability Management School

Κοιτάξτε4 περισσότερα μαθήματα αποSustainability Management School »

Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 8, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
1 - 2 Χρόνια
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
16,370 CHF
Προκαταβολή πληρωμής: 16.370 CHF. Πληρωμή ως μεταβιβάσιμη (χρονικά περιορισμένη επιλογή): 19.200 CHF. Πληρωμή ως-σας-Go (ευέλικτη επιλογή): από 25.800 CHF.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη