Master of Business Administration (MBA) στην Αειφόρο Φιλοξενία

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Εστιάζοντας σε μία από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες βιομηχανίες στον κόσμο, το πρόγραμμα αυτό παρέχει μια πρακτική προσέγγιση για τη βιώσιμη φιλοξενία και τη μετατόπιση των απαιτήσεων από τους συνειδητοί ταξιδιώτες!

Καινοτόμο, πρακτικό και προσαρμοσμένο στον πραγματικό κόσμο, το MBA στην Αειφόρο Διοίκηση Φιλοξενίας αποσκοπεί να επηρεάσει τη μελλοντική σας σταδιοδρομία σε αυτή τη ζωντανή βιομηχανία. Παράγεται από εξαιρετική σχολή που προέρχεται από το πεδίο με σημαντική εμπειρία σε βιώσιμα έργα και επιχειρηματική στρατηγική επικεντρωμένη στη φιλοξενία.

Οι φοιτητές SUMAS ασχολούνται συνεχώς με πρακτικά προγράμματα που καθοδηγούνται από ακαδημαϊκούς, συμβούλους και επαγγελματίες. Τα έργα αυτά αποτελούν μέρος της καινοτόμου μεθοδολογίας διδασκαλίας του SUMAS, η οποία περιλαμβάνει βιντεοδιασκέψεις με κορυφαίους ομιλητές σε οργανισμούς και παρουσιάσεις εταιριών στην τάξη. Αυτές οι δραστηριότητες όχι μόνο ενθαρρύνουν την ανταλλαγή γνώσεων, αλλά και παρέχουν πολύτιμες ευκαιρίες για δικτύωση για να ενισχύσουν την εξέλιξη της σταδιοδρομίας σας. Οι φοιτητές SUMAS μπορούν να επιλέξουν να κάνουν δεύτερο προαιρετικό έτος και να συμμετάσχουν σε πρακτική άσκηση σε εταιρία ή διεθνή οργανισμό.

Οργανισμός Προγράμματος

Μήκος: 1 έτος (πλήρους απασχόλησης) / 2 έτη (μερικής απασχόλησης)

Περιεχόμενο: 9 βασικές ενότητες, 5 βασικές ενότητες, Final Capstone Projects σε συνεργασία με στελέχη.

Ημερομηνίες Έναρξης: Φεβρουάριος και Σεπτέμβριος.

Απαιτήσεις για τα προγράμματα MBA:

Το πανεπιστήμιο μας καλωσορίζει αιτήσεις από φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει με επιτυχία πτυχίο Bachelors. Μόλις υποβάλετε αίτηση, η ομάδα εισαγωγής μας θα βρίσκεται σε επαφή μαζί σας για τυχόν περαιτέρω απαιτήσεις.

 • Τέλος αίτησης 200 CHF.
 • Επίσημα πιστοποιημένα αντίγραφα και διπλώματα σπουδών του Bachelor με πιστοποιημένη μετάφραση (αν όχι αρχικά στα Αγγλικά).
 • Βιογραφικό σημείωμα / Βιογραφικό σημείωμα που δείχνει τόσο την πλήρη εκπαίδευση όσο και κάθε εργασιακή εμπειρία σε αντίστροφη χρονολογική σειρά.
 • Επιστολή κίνητρο που υποδεικνύει γιατί θέλετε να σπουδάσετε στην Ελβετία στη Sustainability Management School .
 • Εάν δεν είστε εγγενής ομιλητής αγγλικών ή δεν έχετε περάσει τα τελευταία 3 χρόνια σε ένα σχολείο αγγλικής γλώσσας ή σε ένα αγγλικό εργασιακό περιβάλλον.
 • Φωτοτυπία έγκυρου διαβατηρίου ή ταυτότητας.
 • Δύο φωτογραφίες διαβατηρίου.
 • Οι αιτήσεις από μη υποψήφιοι υποψήφιοι θα αξιολογηθούν για το Executive-MBA που βασίζεται σε 3-4 χρόνια εμπειρίας διευθυντικής εργασίας.

Δείτε περισσότερους αποφοίτους εδώ

Μεταπτυχιακά Προγράμματα

 • Τέλος αίτησης (μη επιστρέψιμο, οφειλόμενο με την υποβολή αίτησης) 200 CHF
 • Προχωρημένη πληρωμή διδάκτρων (μη επιστρέψιμη, οφειλόμενη μετά την παραλαβή της επιστολής αποδοχής) ** CHF 1'500
 • Προχωρημένο δίδακτρο για σπουδαστές με αιτήσεις VISA (επιστρέψιμο σε περίπτωση απόρριψης της κάρτας VISA) ** CHF 10'000
 • Δίδακτρα για το πρόγραμμα CHF 39'545
 • Έξοδα και υλικά * 650 CHF
 • Προαιρετική πρακτική

* Τα έξοδα και τα υλικά περιλαμβάνουν κεφάλαια eBook και eJournals. Οι αιτήσεις για το λογισμικό παιχνιδιών προσομοίωσης, το capstone και τα ταξίδια σπουδαστών είναι επιπλέον κόστος και δεν περιλαμβάνονται στη συνολική τιμή.

** Χωρίς έκπτωση από την αρχική πληρωμή για τα δίδακτρα.

Η SUMAS δεν προσφέρει επί του παρόντος προγράμματα υποτροφιών ή επιχορηγήσεις.

Βιωματικές κατασκηνώσεις

Τα βιωματικά στρατόπεδα που βρίσκονται σε όλο τον κόσμο θα σας βοηθήσουν να αυξήσετε τη συνειδητοποίηση της βιώσιμης ζωής και θα σας επιτρέψει να αναπτύξετε πρακτικές λύσεις στις περιβαλλοντικές προκλήσεις.

GNH (Gross National Happiness)

Μπουτάν

Μάθετε σχετικά με τη μοναδική προοπτική του Βουτάν σχετικά με την αειφορία και την ολιστική ευτυχία, ενώ απολαμβάνετε το γραφικό τοπίο αυτής της μοναδικής χώρας.

Οικοτουρισμός

Ισλανδία

Διαλέξεις για την αυξανόμενη τάση οικολογικού τουρισμού της χώρας και επισκέψεις σε κορυφαίους τουριστικούς πράκτορες για να μάθουν πώς η Ισλανδία σήμερα οδηγεί στον αειφόρο τουρισμό.

Διατήρηση της φύσης

Κόστα Ρίκα

Ανακαλύψτε την προστασία της φύσης από πρώτο χέρι στην Κόστα Ρίκα και μάθετε πώς αυτή η πλούσια χώρα της Κεντρικής Αμερικής καταπολεμά καθημερινά θέματα διατήρησης.

Τελευταία ενημέρωση Ιούνιος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business ... περαιτέρω

The aim of the SUMAS is to educate socially responsible global decision makers of the future who will make a real difference in the world. Its purpose is to deliver an innovative mix of sound business knowledge and a deep understanding of sustainable development. Διαβάστε Λιγότερα
Αδένας , Ελβετία Online + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη