Master of Business Administration (MBA): Δύο Έτος Πρόγραμμα

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Πάρτε την καριέρα σας στο επόμενο επίπεδο με το πιστοποιημένο από το AACSB πρόγραμμα διάρκειας δύο ετών

Σχεδιασμένο για επαγγελματίες που εργάζονται. Περάστε μόνο δύο βράδια την εβδομάδα στην τάξη και ολοκληρώστε το πτυχίο σας σε έξι εξάμηνα. Η διεθνής επικέντρωση της Bryant θα σας βοηθήσει στην επιχειρηματική δραστηριότητα παγκοσμίως και τοπικά.

Γιατί να ακολουθήσετε το MBA σας στο Bryant;

  • Κερδίστε το πτυχίο σας σε δύο χρόνια ενώ εργάζεστε με πλήρη απασχόληση.
  • Επεκτείνετε το επαγγελματικό σας δίκτυο μέσω της μάθησης που βασίζεται σε ομάδες και των αποφοίτων.
  • Επιλέξτε μια εξειδίκευση που ταιριάζει στην καριέρα σας ή κερδίστε ένα γενικό πτυχίο διοίκησης.

125853_photo-1517245386807-bb43f82c33c4.jpgHeadway / Unsplash

Το πρόγραμμα σπουδών και οι παγκόσμιες ειδικότητες

  • Αναπτύξτε μια εις βάθος κατανόηση όλων των επιχειρηματικών λειτουργιών.
  • Τα μαθήματα περιλαμβάνουν τη στρατηγική, την ηγεσία, τη διαχείριση, τη λογιστική, τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, τις λειτουργίες και την τεχνολογία. Τα θέματα ενσωματώνονται σε όλο το πρόγραμμα σπουδών.
  • Το πρόγραμμα σπουδών ισορροπεί τις τεχνικές δεξιότητες που βασίζονται σε δεδομένα, με ποσοτικά στοιχεία, για να λάβουν αντικειμενικές αποφάσεις.
  • Επικεντρωθείτε στη γενική διοίκηση ή ειδικεύεστε σε: Business Analytics, Global Finance, Παγκόσμια Διαχείριση Εφοδιαστικής Αλυσίδας ή Διεθνείς Επιχειρήσεις.
  • Στο δεύτερο έτος σπουδών σας, μπορείτε να επιλέξετε να συμμετάσχετε στην Παγκόσμια εμπειρία Immersion.

Η διαφορά ομάδας ομάδας / ομάδας μελέτης

Ως μέλος μιας ομάδας, έχετε μια αυξημένη εμπειρία εκμάθησης μέσα από τις σχέσεις που διαμορφώνετε με τους συνομηλίκους, τη σχολή και την κοινότητα Bryant. Θα έχετε μια τάξη ταυτότητα και στιγμιαία συναδέλφους από εταιρείες σε πολλές βιομηχανίες. Σε περίπτωση που βρείτε ένα μάθημα ή ένα θέμα ιδιαίτερα δύσκολο ή αν απουσιάζετε από μια τάξη εξαιτίας επαγγελματικών ταξιδιών, μπορείτε να βασιστείτε στη ομάδα και την ομάδα μελέτης σας για να επιστρέψετε γρήγορα γρήγορα.

Υπάρχουν προαπαιτούμενα μαθήματα;

Πρέπει να έχετε ολοκληρώσει με επιτυχία τα μαθήματα στα μακροοικονομικά, μικροοικονομικά και στατιστικά στοιχεία στο προπτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο. Αν δεν έχετε κάνει ακόμη τα απαραίτητα μαθήματα, συμβουλευτείτε το προσωπικό του Graduate School για εναλλακτικές λύσεις.

Τι πρέπει να περιλαμβάνει η αίτησή μου;

Εκτός από την αίτηση υποψηφιότητας, θα πρέπει να υποβάλετε μια δήλωση στόχων, ένα τρέχον βιογραφικό σημείωμα, μία επαγγελματική σύσταση, επίσημες μεταγραφές από όλα τα κολλέγια / πανεπιστήμια που παρακολουθήσατε, το επίσημο σκορ σας στη GMAT και το τέλος αίτησης (παραιτήθηκε από το Bryant αποφοίτων).

Πώς το πρόγραμμα MBA κατατάσσεται μεταξύ άλλων;

Το Κολλέγιο Επιχειρήσεων στο Bryant University είναι διαπιστευμένο από το AACSB International - The Association to Advance Collegiate Schools of Business. Το Bryant είναι ένα από τα μόλις 5% των κολλεγίων και των πανεπιστημίων του κόσμου για να κερδίσει αυτή τη διάκριση. Το Bryant MBA συμπεριλήφθηκε στην έκδοση του "The Best 296 Business Schools" του 2013, του ετήσιου οδηγού που κυκλοφόρησε το περιοδικό Princeton Review.

Αποτελέσματα

Εγκαταστάσεις

Κατά μέσο όρο, οι εγκαταστάσεις μας βαθμολογούνταν ως "Άριστα" ή "Πολύ καλά" - 2018 έρευνα των αποφοίτων.

Προσιτός

Το 97% των ερωτηθέντων συμφώνησε ότι "τα μέλη της Σχολής ήταν πρόθυμα να συνεργαστούν μαζί μου". - 2018 έρευνα των αποφοίτων.

ΟΜΑΔΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ

Το 93% συμφώνησε ότι η δομή MBA προωθεί την ομαδική εργασία - το 2018 έρευνα των αποφοίτων.

Δίδακτρα

MBA δύο χρόνια
  • 1,118 δολάρια ανά ώρα πίστωσης
Παγκόσμια εμπειρία εμβάπτισης (προαιρετικό)
  • $ 1.500 (εκτός από τα δίδακτρα)
Υποτροφίες

Οι υποψήφιοι φοιτητές πρέπει να υποβάλουν αίτηση μέχρι την 30η Απριλίου για να λάβουν υποψηφιότητα για υποτροφία.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and scienc ... περαιτέρω

Bryant is a private New England university with a tradition of innovation and a global vision for success. Our academic programs are distinguished by an integration of business and the arts and sciences with a global perspective. Διαβάστε Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Ask a Question

Άλλη