Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις
Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Θα θέλατε να επεκτείνετε ή να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας μετά την απόκτηση του πτυχίου σας; Επιλέξτε το Master of Business Administration (MBA).

Το Tio δίνει στους μαθητές μυριάδες ευκαιρίες να εγγραφούν σε πρόγραμμα μεταπτυχιακού. Μπορεί να σχετίζεται με το πρόγραμμα Tio ή να αφορά έναν εντελώς διαφορετικό τομέα. Μπορείτε να εγγραφείτε σε μεταπτυχιακό πρόγραμμα με πτυχίο από το Tio ή ισοδύναμο πτυχίο.

Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε 2 λεπτά

Γιατί να επιλέξετε ένα πρόγραμμα μάστερ;

Ένα πρόγραμμα μάστερ προσφέρει ακαδημαϊκή τεκμηρίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας. Πλησιάζετε ζητήματα από διάφορες οπτικές γωνίες. Αυτό σας διδάσκει να επιλύετε σύνθετα προβλήματα και να σκέφτεστε με καινοτόμους τρόπους. Αναπτύσσετε περιεκτικές και σε βάθος γνώσεις και βελτιώνετε τις δεξιότητες κριτικής σκέψης σας. Αυτό οδηγεί σε περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και υψηλότερο αρχικό επίπεδο και αρχικό μισθό. Για φιλόδοξους φοιτητές, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα αποτελεί επένδυση στην καριέρα τους.

Μεταπτυχιακό δίπλωμα μόνο σε 1 έτος

Το πρόγραμμα Master of Business Administration (MBA) (κωδικός ISAT 70024) είναι ένα δωδεκάμηνο πρόγραμμα μάστερ στο οποίο μπορείτε να εγγραφείτε μετά την απόκτηση του πτυχίου σας. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος του πλοιάρχου, ειδικεύεστε στον τομέα της διεθνούς διαχείρισης, της φιλοξενίας ή της εμπορικής διαχείρισης. Με αυτό το MBA, το Tio σάς δίνει την ευκαιρία να εγγραφείτε σε πρόγραμμα μεταπτυχιακού σε μικρό περιβάλλον. Μπορείτε να απολαύσετε τα πολλά οφέλη της προσωπικής και υψηλής ποιότητας εκπαίδευσης του Tio.

Αυτό το Master of Business Administration (ISAT-κωδικός 70024) έχει πιστοποιηθεί από το NVAO και εκπαιδεύει τους μαθητές σε ένα έτος για τον διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο Master of Business Administration (MBA) 4). Αυτό το Master of Business Administration (MBA) διατίθεται σε συνεργασία με τον επιχειρηματικό μας συνεργάτη NTI.

Γιατί να επιλέξετε το Master of Business Administration;

Γιατί πρέπει να επιλέξετε το Πανεπιστήμιο Tio και το Master of Business management; Επειδή ο επιχειρηματικός κόσμος είναι απελπισμένος για υψηλά μορφωμένους διευθυντές όπως εσείς με τις κατάλληλες δεξιότητες. Με αυτό το μεταπτυχιακό, μπορείτε επίσης να κατέχετε θέσεις που δεν μπορείτε να πάρετε μόνο με πτυχίο. Είστε ευρέως απασχολούμενοι και ο επιχειρηματικός κόσμος αρέσει να συνεργάζεται με επαγγελματίες που έχουν πρακτική εμπειρία, αλλά που έχουν επίσης καλά αναπτυγμένες αναλυτικές δεξιότητες

Παρακάτω, μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με το γιατί οι μαθητές επιλέγουν αυτό το μεταπτυχιακό στο Πανεπιστήμιο Tio.

Φιλοδοξία

Είστε φιλόδοξος φοιτητής που προσπαθεί για καριέρα στην κορυφή; Το πρόγραμμα MBA της Tio προσφέρει ακαδημαϊκή τεκμηρίωση των γνώσεων και των δεξιοτήτων σας και σας επιτρέπει να αναπτύξετε ένα ολοκληρωμένο πλαίσιο διοίκησης επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα σας προετοιμάζει για μια θέση στην ανώτερη διοίκηση.

Εμβάθυνση και επέκταση της γνώσης

Επιλέγετε ένα πρόγραμμα μάστερ που σας επιτρέπει να εμβαθύνετε τις γνώσεις σας ή προτιμάτε να επεκτείνετε τις γνώσεις σας με ένα πρόγραμμα σε διαφορετικό πεδίο εντελώς; Με αυτό το MBA εξαρτάται από εσάς.

Συνεργασία με τον τομέα

Η Tio συνεργάζεται στενά με εμπορικές ενώσεις και οργανισμούς δικτύωσης για να διασφαλίσει ότι το πρόγραμμα σπουδών συνδέεται με τις τελευταίες τάσεις και εξελίξεις στον τομέα.

Ποιότητα υψηλής ποιότητας

Το Tio διασφαλίζει προσεκτικά την ποιότητα και τα τελικά προσόντα της εκπαίδευσής του. Αυτό εγγυάται την αξία του πτυχίου σας. Μόλις αποκτήσετε το πτυχίο σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον διεθνώς αναγνωρισμένο τίτλο MBA (Master of Business Administration).

Υψηλός αρχικός μισθός

Μελέτες δείχνουν ότι οι αρχικοί μισθοί ατόμων με μεταπτυχιακό είναι υψηλότεροι από εκείνους των ατόμων με πτυχίο. Ο ακαθάριστος μηνιαίος αρχικός μισθός για τους πρόσφατους αποφοίτους ενός προγράμματος πλοίαρχου οικονομίας ή διοίκησης επιχειρήσεων, π.χ. το πρόγραμμα MBA, είναι περίπου 3.108 € (Master Guide 2019).

Δεν απαιτείται επαγγελματική εμπειρία

Δεν απαιτείται να έχετε επαγγελματική εμπειρία για να γίνετε δεκτοί σε αυτό το πρόγραμμα MBA.

Ευρέως απασχολούμενος

Το Master of Business Administration είναι ένα ολοκληρωμένο εμπορικό πρόγραμμα σπουδών που προετοιμάζει τους μαθητές για μια ποικιλία από θέσεις εργασίας, τομείς εμπειρογνωμοσύνης και τομείς. Όποια και αν είναι η εξειδίκευση που επιλέγετε, θα είστε ευρέως απασχολούμενοι.

Μαθαίνοντας κάνοντας

Κατά τη διάρκεια του προγράμματος MBA, μαθαίνετε κάνοντας. Γεφυρώνετε συνεχώς το χάσμα μεταξύ θεωρίας και πρακτικής συμπληρώνοντας εργασίες και πρακτικές περιπτώσεις. Διδάσκονται από κορυφαίους καθηγητές με εκτεταμένη πρακτική εμπειρία. Ξέρουν ακριβώς τι συμβαίνει στον κλάδο και μπορούν επομένως να παρέχουν εξαιρετική καθοδήγηση.

Περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης

Οι επιχειρήσεις λατρεύουν να συνεργάζονται με επαγγελματίες που κατέχουν τόσο τις πρακτικές δεξιότητες από ένα πρόγραμμα πτυχίου όσο και τις αναλυτικές γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος μεταπτυχιακού. Επιπλέον, ένα μεταπτυχιακό μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια δουλειά που δεν θα έχετε μόνο με πτυχίο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και είναι πιο πιθανό να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας.

Πολλή καθοδήγηση

Κατά μέσο όρο, θα έχετε περίπου 12 έως 16 ώρες επικοινωνίας την εβδομάδα. Λόγω του μικρού μεγέθους της ομάδας, υπάρχει μεγάλη προσωπική προσοχή. Ενώ εργάζεστε στο τελικό σας έργο, θα λάβετε εξαιρετική καθοδήγηση από τον επόπτη της διατριβής σας.

Μικρές τάξεις

Θα παρακολουθήσετε διαλέξεις σε ομάδες που δεν υπερβαίνουν τους ± 16 μαθητές.

Ταχεία εκμάθηση

Αφού ολοκληρώσετε το πτυχίο σας, μπορείτε να κερδίσετε το πτυχίο MBA σας σε ένα μόνο έτος.

Δίκτυο

Οι στενοί δεσμοί με τις επιχειρήσεις, οι καθηγητές με πρακτική εμπειρία και το τελικό έργο διατριβής σας δίνουν πολλές ευκαιρίες να αναπτύξετε ένα σημαντικό δίκτυο.

Ελευθερία επιλογής

Μπορείτε να συμπληρώσετε μόνοι σας περισσότερο από το 50% του προγράμματος σπουδών. Για παράδειγμα, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις τρεις διαφορετικές ειδικότητες: διεθνή διαχείριση, φιλοξενία ή εμπορική διαχείριση. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε το θέμα του τελικού έργου διατριβής σας.

Εγγυημένες διαλέξεις

Τυχόν μαθήματα που ακυρώνονται θα επαναπρογραμματιστούν σε μεταγενέστερη ημερομηνία και ώρα.

142844_pexels-photo-70292.jpeg

Μια ματιά στο μέλλον σας

Υπάρχουν πολλοί δρόμοι ανοιχτοί για εσάς όταν κερδίζετε το πτυχίο σας στο Master of Business Administration. Τι θα λέγατε να εργάζεστε ως ανώτερος αντιπρόεδρος σε μια χρηματοοικονομική συμβουλευτική υπηρεσία στο Λονδίνο, διευθυντής στο Meltwater ή επικεφαλής της αειφορίας στο TUI. Θέλετε να μάθετε περισσότερα για τις πολλές επιλογές σας; Ρίξτε μια ματιά στις ευκαιρίες σταδιοδρομίας και διαβάστε συνεντεύξεις με αποφοίτους.

Αρχικός μισθός

Ο ακαθάριστος μηνιαίος αρχικός μισθός για τους πρόσφατους αποφοίτους ενός προγράμματος πλοίαρχου οικονομίας ή διοίκησης επιχειρήσεων, π.χ. το πρόγραμμα MBA, είναι περίπου 3.108 € (Master Guide 2019).

Περισσότερες ευκαιρίες απασχόλησης

Οι επιχειρήσεις λατρεύουν να συνεργάζονται με επαγγελματίες που κατέχουν τόσο τις πρακτικές δεξιότητες από ένα πρόγραμμα πτυχίου όσο και τις αναλυτικές γνώσεις που αποκτήθηκαν κατά τη διάρκεια ενός προγράμματος μεταπτυχιακού. Επιπλέον, ένα μεταπτυχιακό μπορεί να σας βοηθήσει να πάρετε μια δουλειά που δεν θα έχετε μόνο με πτυχίο. Αυτό σημαίνει ότι έχετε περισσότερες ευκαιρίες εργασίας και είναι πιο πιθανό να βρείτε τη δουλειά των ονείρων σας.

Τι μπορείτε να κάνετε και πού μπορείτε να εργαστείτε;

Τι μπορείτε να κάνετε μόλις ολοκληρώσετε το Master of Business Administration στο Tio University of Applied Sciences ;

Είστε ευρέως απασχολούμενοι και ο επιχειρηματικός κόσμος αρέσει να συνεργάζεται με επαγγελματίες που έχουν πρακτική εμπειρία, αλλά που έχουν επίσης καλά αναπτυγμένες αναλυτικές δεξιότητες Πολλές ευκαιρίες εργασίας!

Σκεφτείτε επαγγέλματα όπως:

 • Διευθύνων σύμβουλος
 • Διευθυντής μάρκετινγκ
 • Σύμβουλος
 • Διευθυντής πωλήσεων
 • Διευθυντής περιοχής
 • Επιχειρηματίας
 • Ερευνητής
 • Διαχειριστής λογαριασμού
 • Οικονομικός διευθυντής
 • Υπάλληλος πολιτικής

Πού μπορείτε να εργαστείτε; Παραδείγματα περιλαμβάνουν:

 • Πολυεθνικές εταιρείες
 • Τράπεζες
 • Ασφαλιστικές εταιρείες
 • Κυβερνητικά όργανα
 • Εκπαιδευτικά ιδρύματα
 • Υπηρεσίες διαφήμισης και επικοινωνίας
 • Λιανικές οργανώσεις
 • Εταιρείες έρευνας και συμβούλων
 • ΜΜΕ
 • Ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης
 • Η δική σας επιχείρηση
Τελευταία ενημέρωση Νοέμ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. ... περαιτέρω

Welcome to Tio University of Applied Sciences. Tio offers you a personal, accelerated and excellent education and has been a distinguished name for many years as a recognized educational institution. Tio's bachelor programs have been among the best in the Netherlands for years and are ranked #1 in various rankings. Which program suits you best? Διαβάστε Λιγότερα
Amsterdam , Ουτρέχτη , Ρότερνταμ , Αϊντχόβεν , Hengelo + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη