Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Ένα μοναδικό, εξατομικευμένο προσόν

Το Master of Business Administration (MBA) του Πανεπιστημίου Massey είναι μοναδικό στη Νέα Ζηλανδία - το μόνο MBA με εξειδίκευση και το οποίο είναι διαθέσιμο για να μελετήσει ως επιλογή πλήρους απασχόλησης ή online.

Πως είναι?

Το Massey University Master of Business Administration (MBA) σας δίνει τη μοναδική δυνατότητα να επιλέξετε πότε και πού μελετάτε.

Μονοετή πλήρους απασχόλησης ή επιλογές απόστασης

Προσφέρουμε επιλογές για να αποκτήσετε ένα MBA μελετώντας πλήρες ωράριο για ένα χρόνο ή να σπουδάσετε εξ αποστάσεως (online μελέτη) για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Αυτό σημαίνει ότι αυτός ο βαθμός μπορεί να συμπληρωθεί από όσους εργάζονται στην περιφερειακή Νέα Ζηλανδία ή που ζουν εκτός της Νέας Ζηλανδίας.

Πάρτε το επόμενο βήμα της καριέρας σας, νωρίτερα

Ο μικρότερος χρόνος του πτυχίου σημαίνει ότι θα είστε σε θέση να επιστρέψετε στην καριέρα σας πιο γρήγορα. Αυτό σημαίνει ότι δεν θα παραβλεφθείτε όταν υπάρχουν ευκαιρίες ανάπτυξης και θα μεταβείτε πιο γρήγορα σε μια εταιρική σταδιοδρομία.

Ειδικεύσεις που σας δίνουν ένα σημείο διαφοράς

Μια άλλη μοναδική πτυχή του MBA του Massey University είναι η ικανότητα εξειδίκευσης . Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα στην Επιχειρηματική Βιωσιμότητα, την Ψηφιακή Μεταμόρφωση ή το Διεθνές Μάρκετινγκ και να αποφοιτήσετε με αυτές ως βασική σας εστίαση. Αυτές οι εξειδικεύσεις επικεντρώνονται σε θέματα που σχετίζονται με τις σημερινές επιχειρηματικές προκλήσεις. Δεν θα αποκτήσετε μόνο κρίσιμες γνώσεις, αλλά θα προσδώσει στον τίτλο σας μια σαφή διαφοροποίηση από μη εξειδικευμένα MBAs.

Σας συνιστούμε να επιλέξετε μια εξειδίκευση αφού ξεκινήσετε τη μελέτη σας, για να μπορέσετε να γνωρίσετε τα διάφορα θέματα και να αποφασίσετε ποιοι σας ενδιαφέρουν περισσότερο.

Μπορείτε επίσης να ολοκληρώσετε τον τίτλο σπουδών χωρίς εξειδίκευση εάν επιλέξετε.

Λάβετε λιγότερο χρόνο εργασίας

Εάν επιλέξετε να σπουδάσετε MBA πλήρους απασχόλησης , θα είστε σε θέση να ολοκληρώσετε το πτυχίο σε ένα έτος . Αυτό σημαίνει ότι έχετε την ευκαιρία να κάνετε σημαντική αναβάθμιση στην καριέρα σας με ελάχιστη απουσία από την εργασία.

Πλήρης υποστήριξη για τη μελέτη σας

Αυτό το πρόγραμμα είναι ένα έντονο MBA αλληλεπίδρασης με προγραμματισμένες περιόδους σύνδεσης, συμβούλους και πλήρη υποστήριξη. Ανεξάρτητα από το αν σπουδάζετε στην πανεπιστημιούπολη ή σε απευθείας σύνδεση, η μάθηση είναι ενεργή, όχι παθητική. Η online επιλογή σας δίνει την ευελιξία να διαχειριστείτε το φόρτο εργασίας σας , αλλά με προγραμματισμένες συνεδρίες αλληλεπίδρασης και υποστήριξη κατά την κλήση, θα πρέπει να εργαστείτε στο ίδιο επίπεδο με οποιοδήποτε άλλο μεταπτυχιακό δίπλωμα.

Ένα ευέλικτο πρόγραμμα

Η μοναδική ευελιξία για τους φοιτητές μας στο διαδίκτυο είναι η επιλογή να επιλέξετε να ολοκληρώσετε κάποιες ενότητες στην πανεπιστημιούπολη στο Auckland. Αυτό είναι μοναδικό για το πρόγραμμα Massey.

Μάθετε βασικές δεξιότητες και τις εφαρμόζετε στον πραγματικό κόσμο

Το Massey MBA επικεντρώνεται στο να σας δώσει τις δεξιότητες που θα οδηγήσετε με ακεραιότητα. Θα αναπτύξετε τις ικανότητες στρατηγικής σκέψης, την ανάλυση και την επίλυση προβλημάτων, την τεχνολογία και τις πολιτιστικές ικανότητες .

Η εκμάθησή σας θα αντληθεί από την πιο πρόσφατη έρευνα, αλλά και από επαγγελματίες που θα παρουσιάζουν, καθοδηγούν και δημιουργούν αναθέσεις πραγματικού κόσμου. Το MBA πλήρους απασχόλησης προσφέρει μια ευκαιρία επαγγελματικής εμπειρίας σε μια εταιρεία της Νέας Ζηλανδίας ή μια υπερπόντια επιχείρηση με παρουσία της Νέας Ζηλανδίας.

Οδηγώντας το δρόμο στη Νέα Ζηλανδία online

Αν επιλέξετε να σπουδάσετε αυτό το MBA μέσω της απόστασης, θα είστε μέρος μιας μοναδικής συνεργασίας με τους παγκόσμιους εμπειρογνώμονες μάθησης online Wiley . Η Massey είναι ο μοναδικός συνεργάτης της Wiley στη Νέα Ζηλανδία. Για 200 χρόνια η Wiley βοηθά τους ανθρώπους σαν εσάς να αναπτύξουν τις δεξιότητες και τις γνώσεις που χρειάζονται για να πετύχουν.

Κερδίστε από την εμπειρία μας

Το Massey Business School είναι ένα από τα κορυφαία και μεγαλύτερα επιχειρηματικά σχολεία της χώρας και είναι διαπιστευμένο από το AACSB. Έχουμε το πιο μακροχρόνιο πρόγραμμα MBA στη Νέα Ζηλανδία.

Οι επιχειρηματικές και διοικητικές μελέτες του Πανεπιστημίου Massey κατατάσσονται στην κορυφή 250 από την κατάταξη QS (Quacquarelli Symonds). Είμαστε επίσης κατατάσσονται στα κορυφαία 150 πανεπιστήμια παγκοσμίως για προγράμματα διοίκησης επιχειρήσεων από την Global Ranking of Academic Subjects της ShanghaiRanking.

Θα μάθετε από καλά-σεβαστούς ακαδημαϊκούς και επιχειρηματικούς εμπειρογνώμονες, κερδίζοντας μια διεθνή προοπτική.

Ευθυγραμμίστε τη μελέτη σας

Σημειώστε ότι αυτό το πρόγραμμα MBA βρίσκεται σε αρκετά διαφορετικό επίπεδο από το προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών. Όποια διανομή MBA επιλέγετε (online ή πλήρους απασχόλησης), θα περιλαμβάνει μελέτη πλήρους εμβάπτισης και ομαδική μάθηση τόσο στο Πανεπιστήμιο όσο και στο χώρο εργασίας.

Καριέρα

Δεν έχει σημασία σε ποια βιομηχανία βρίσκεστε, ο Δάσκαλος Διοίκησης Επιχειρήσεων μπορεί να σας βοηθήσει να προχωρήσετε σε ρόλους ηγεσίας και διαχείρισης πιο γρήγορα. Ως έμπειρος, παγκοσμίως ικανός πτυχιούχος, μπορείτε να συμμετάσχετε σε τοπικές αλλά και σε διεθνείς επιχειρήσεις, μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς, κρατικές οντότητες και πολλά άλλα. Θα σας δώσει το πλεονέκτημα όταν κάνετε αίτηση για θέσεις διαχείρισης και ηγεσίας.

Παγκόσμια κορυφαίοι λέκτορες και επόπτες

Το διδακτικό προσωπικό του Πανεπιστημίου Massey είναι διεθνώς αναγνωρισμένο για τις μεθόδους έρευνας και διδασκαλίας και μάθησης. Θα συνεργαστείτε με διεθνώς αναγνωρισμένους ειδικούς, για παράδειγμα:

Jens Mueller, MNZM

Ο Jens κάθεται σε πολλά εταιρικά συμβούλια, συμπεριλαμβανομένου του φορέα PHARMAC Crown 1 εκατομμυρίου δολαρίων στη Νέα Ζηλανδία και είναι ένας παγκόσμιος σύμβουλος εταιρειών για τη διακυβέρνηση και τη δημιουργία νέων επιχειρήσεων.

Σουζε Γουίλσον

Η Suze έχει διαδραματίσει διάφορους εταιρικούς ρόλους, συμπεριλαμβανομένου του ρόλου του Αναπληρωτή Επιτρόπου, της Ανθρώπινης Δυνατότητας στην Επιτροπή Κρατικών Υπηρεσιών και του Γενικού Διευθυντή της HR στη Νέα Ζηλανδία.

Χάιχ Άντερσον

Ο Hamish είναι ειδικευμένος εξειδικευμένος λογιστής πρώην με την Price, Waterhouse και Coopers (PWC) και είναι σημερινό μέλος του διοικητικού συμβουλίου του Ινστιτούτου Διαχείρισης NZ (IMNZ).

Βασικά στοιχεία

  • Διατίθεται στο Auckland
  • Διατίθεται μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης
  • Έγκριση CUAP
  • 1 έτος πλήρους φοίτησης ή έως 5 έτη μερικής φοίτησης
  • Διατίθεται για τους σπουδαστές που σπουδάζουν στο εξωτερικό ή μέσω εξ αποστάσεως εκπαίδευσης

Η σουίτα μας προγραμμάτων MBA

Το Massey προσφέρει τρεις διαφορετικές επιλογές για όσους επιθυμούν να σπουδάσουν για ένα MBA.

Executive MBA

Για φοιτητές με σημαντική εμπειρία στην εργασία και τη διαχείριση (7 χρόνια πλήρους απασχόλησης, με τρία από τα μέλη της διοίκησης). Είναι για εκείνους που εργάζονται επί του παρόντος με πλήρη απασχόληση και περιλαμβάνει τακτικές συνεδρίες Σαββατοκύριακου. Η διδασκαλία είναι πρόσωπο με πρόσωπο, που βρίσκεται στο Ώκλαντ. Κατάλληλο για οικιακούς μαθητές.

MBA πλήρους απασχόλησης

Για φοιτητές με 3ετή επαγγελματική εμπειρία πλήρους απασχόλησης. Ένα χρόνο προσωπικών συνόδων που λαμβάνουν χώρα την Τρίτη-Πέμπτη στο Ώκλαντ. Κατάλληλο για διεθνείς και οικιακούς μαθητές.

Online MBA

Για φοιτητές με 3ετή επαγγελματική εμπειρία πλήρους απασχόλησης. Πρόκειται για ένα πλήρως ηλεκτρονικό πρόγραμμα, το οποίο περιλαμβάνει έντονη αλληλεπίδραση μικρών ομάδων και one-on-one με εκπαιδευτές, μέντορες και μαθητές. Κατάλληλο για διεθνείς και οικιακούς μαθητές.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary educatio ... περαιτέρω

The Massey Business School is one of New Zealand’s leading and largest business schools and is ranked in the top 2% globally. We offer world-leading, relevant, flexible, research-led tertiary education, that prepares students for the first job - and beyond. As a business you can access our relevant and topical research and services to help your organisation grow. Διαβάστε Λιγότερα
Palmerston North , Ώκλαντ , Wellington + 2 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

AACSB Accredited

Υποβολή ερώτησης

Άλλη