Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Θέλετε να επηρεάσετε την κοινωνία;

Ελάτε μαζί μας στο νέο μας MBA: ένα διαφορετικό πρόγραμμα για μια διαφορετική προσέγγιση στη διαχείριση

Μια ανησυχία για τις ανθρώπινες αξίες καθώς και την αξία των μετόχων βρίσκεται στο επίκεντρο του Swansea University MBA.

Το μάθημα έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίσει τους μαθητές με παγκόσμιες δεξιότητες για την οργάνωση και τη συνεργασία, καθώς και τον ανταγωνισμό, στον ιδιωτικό, δημόσιο και τρίτο τομέα. Δίνουμε έμφαση στη φαντασία μελλοντικών δυνατοτήτων - όπως υβριδικές οργανωτικές μορφές, νέες επιχειρηματικές πρακτικές και υπεύθυνες τάσεις κατανάλωσης - για την αντιμετώπιση των προκλήσεων της εξασφάλισης ανθρώπινων αξιών σε ολοένα και πιο αβέβαιους καιρούς παγκόσμιων μετασχηματισμών.

Η φιλοσοφία του προγράμματος μας είναι να αντιμετωπίσουμε το χάσμα μεταξύ πρακτικής και θεωρίας που μπορεί να υπάρχει στη διαχείριση. Το MBA προκαλεί τους μαθητές να είναι κριτικοί στοχαστές, αναλογιζόμενοι τη θεωρία και τη διαχειριστική πρακτική προκειμένου να προσδιορίσουν πού μπορεί να γίνει αλλαγή στο παγκόσμιο επιχειρηματικό τοπίο.

Το MBA στοχεύει να ανοίξει την ευαισθητοποίηση σχετικά με τις δυνατότητες και τους περιορισμούς των διαφορετικών ευκαιριών για ένταξη και αλλαγή σε τομείς όπως η δημιουργική καινοτομία, η οργανωτική υβριδικότητα, η επιχειρηματικότητα και ο πειραματισμός για τους αποφοίτους για να διαμορφώσουν το μέλλον.

Γιατί η Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Swansea;

 • Γίνετε η κινητήρια δύναμη που δημιουργεί ένα βιώσιμο μέλλον.
 • Ευκαιρία να αξιοποιήσετε τη δική σας εμπειρία και να προκαλέσετε τον τρόπο λειτουργίας των επιχειρήσεων.
 • Πρόσβαση σε μια διεθνώς εξαιρετική ομάδα ακαδημαϊκών εμπειρογνωμόνων.
 • Συνεργαστείτε με πρωτοπόρους ερευνητές.
 • Συνεργαστείτε με ειδικούς του κλάδου.
 • Διαχειριστείτε ένα έργο που αντιμετωπίζει το πραγματικό πρόβλημα μιας οργάνωσης πελατών.
 • Μια «τεκμηριωμένη» προσέγγιση για την επίλυση προβλημάτων.
 • Ανάπτυξη κριτικών δεξιοτήτων σκέψης.
 • Συνεργατική μάθηση με συναδέλφους επαγγελματίες.
 • Αντιμετωπίστε τις βασικές κοινωνικές προκλήσεις.

Η εμπειρία σας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Χρησιμοποιούμε εμπειρογνωμοσύνη από ολόκληρη τη Σχολή Διοίκησης για να ενθαρρύνουμε μια νοοτροπία «τι λειτουργεί» για προκλήσεις που δεν μπορούν να λυθούν από μεμονωμένα άτομα ή οργανισμούς που ενεργούν μεμονωμένα.

Θα συνεργαστείτε με εξειδικευμένους ακαδημαϊκούς, καθώς και με ηγέτες στις επιχειρήσεις και την κοινωνία για να εντοπίσετε και να αξιολογήσετε διάφορες δημιουργικές δυνατότητες για επιχειρηματικότητα, καινοτομία και ένταξη, αντί να είστε ικανοποιημένοι με μια «κριτική» προβλημάτων.

Το MBA μας βασίζεται στη συμπαραγωγή σχετικών γνώσεων χρησιμοποιώντας την υπάρχουσα ακαδημαϊκή έρευνα από μια ποικιλία θεωρητικών και μεθοδολογικών προοπτικών παράλληλα με τη δική σας εμπειρία και αυτή των εξωτερικών επιχειρηματικών και κοινωνικών ηγετών.

Η παιδαγωγική προσέγγιση του προγράμματος συνδέει τη γνώση που δημιουργείται από διάφορους πειθαρχικούς τομείς - που εκπροσωπούνται από τα διάφορα τμήματα της Σχολής Διοίκησης - για να καθοδηγήσει και να ενημερώσει την πρακτική δράση και να αναπτύξει ηγέτες για να επιφέρει θετικό αντίκτυπο στην κάλυψη ανθρώπινων αναγκών, τη μετατροπή των κοινωνικών σχέσεων και ενδυναμώνουν συλλογικά τις επιχειρήσεις για να διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον.

Ευκαιρίες απασχόλησης διοίκησης επιχειρήσεων

Είτε θέλετε να παραμείνετε στον τρέχοντα τομέα της σταδιοδρομίας σας είτε να χαράξετε μια νέα πορεία σταδιοδρομίας, θα αποφοιτήσετε με τις προηγμένες δεξιότητες και γνώσεις για να γίνετε μελλοντικός ηγέτης που ανταποκρίνεται στην πρόκληση της ανάληψης δράσεων που ωφελούν ταυτόχρονα τις επιχειρήσεις, την κοινωνία και το περιβάλλον.

Τίτλοι μελλοντικής εργασίας

 • Διευθυντής Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης
 • Επιχειρηματίας
 • Διευθύνων Σύμβουλος

Καριέρα και Απασχολησιμότητα

Η Ακαδημία Απασχολησιμότητας της Swansea (SEA) θα σας υποστηρίξει σε κάθε στάδιο της καριέρας σας, βοηθώντας σας να οικοδομήσετε ένα λαμπρό μέλλον.

Οι υπηρεσίες υποστήριξης σταδιοδρομίας μας περιλαμβάνουν:

 • Εργαστήρια απασχολησιμότητας, συνομιλίες εργοδοτών, εκδηλώσεις κατά παραγγελία και εκθέσεις σταδιοδρομίας.
 • Ατομικές συμβουλές και καθοδήγηση από επαγγελματίες ειδικούς συμβούλους σταδιοδρομίας.
 • Βοήθεια για την εύρεση εργασίας, πρακτικής εξάσκησης, τοποθετήσεις εργασίας και ευκαιρίες εθελοντισμού.
 • Πρόσβαση σε πόρους πληροφόρησης για ένα ευρύ φάσμα θεμάτων διαχείρισης της σταδιοδρομίας.
 • Χρηματοδότηση για τη στήριξη ευκαιριών πρακτικής άσκησης σπουδαστών και εκδηλώσεων φοιτητών / συλλόγων.

Παρέχουμε επίσης βοήθεια και συμβουλές για τους αποφοίτους του Swansea University έως και δύο χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Η Σχολή Διοίκησης του Swansea University έχει μια ομάδα σταδιοδρομίας αφιερωμένη και προσαρμοσμένη αποκλειστικά σε εσάς ως φοιτητής διοίκησης. Αυτή η υπηρεσία διασφαλίζει ότι οι φιλοδοξίες σταδιοδρομίας και η απασχολησιμότητά σας προωθούνται ενεργά και παραμένει σημαντικό επίκεντρο κατά τη διάρκεια των σπουδών σας. Είναι η ειδική ομάδα σταδιοδρομίας σας ως μαθητής της Σχολής Διοίκησης και βρίσκονται εντός του κτιρίου, διαθέσιμες όποτε χρειάζεστε την υποστήριξή τους για 1-2-1 ραντεβού και ερωτήσεις.

Η υποστήριξη μπορεί να περιλαμβάνει:

 • Βελτίωση του επαγγελματικού σας δικτύου και συνάντηση με τους εργοδότες.
 • Ξεκινώντας από το LinkedIn ή βελτιώνοντας την επαγγελματική σας παρουσία στο διαδίκτυο.
 • Πλοήγηση σεναρίων με βάση την εργασία, συνομιλίες, διαπραγματεύσεις.
 • Υποστήριξη αιτήσεων εργασίας.
 • Σχεδιασμός προόδου σταδιοδρομίας.
 • Σκιώνοντας ευκαιρίες.
 • Δυνατότητες καθοδήγησης και καθοδήγησης.
 • Εγγραφείτε σε ένα παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων.

Η υποστήριξη σταδιοδρομίας δεν τελειώνει όταν αποφοιτήσετε από το πρόγραμμα MBA. Θα εξακολουθείτε να έχετε πρόσβαση σε ένα ευρύ φάσμα παροχών, όπως συνεντεύξεις σταδιοδρομίας one-to-one, συμβουλές μέσω email και LinkedIn, εκδηλώσεις δικτύωσης και συνεχιζόμενη καθοδήγηση επαγγελματικής ανάπτυξης έως και πέντε χρόνια μετά την αποφοίτησή σας.

Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... περαιτέρω

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη