Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Πτυχίο Σχολής Επιχειρήσεων

Η Μεταπτυχιακή Σχολή Επιχειρήσεων του Nazarbayev University (NU GSB) δεσμεύεται να διαμορφώσει μελλοντικούς ηγέτες παρέχοντας συναφή και πρακτικά μαθήματα επιπέδου μεταπτυχιακού τίτλου για επαγγελματίες που θέλουν να μεταμορφώσουν την παγκόσμια αγορά.

Το Graduate School of Business προσφέρει επί του παρόντος τρία ακαδημαϊκά προγράμματα:

 1. Πλήρης απασχόληση Master of Business Administration
 2. Executive Master of Business Administration
 3. Master of Science στη χρηματοδότηση

Ως η κορυφαία σχολή επιχειρήσεων στην Κεντρική Ασία, η NU GSB σχεδίασε κάθε πρόγραμμα χρησιμοποιώντας τις τελευταίες καινοτομίες στην τεχνολογία και τη διδασκαλία. Με ποιοτική εκπαίδευση, σημαντική έρευνα, διεθνή προσανατολισμό και συνεργασία με παγκόσμιους επιχειρηματικούς εταίρους, έχουμε δημιουργήσει ελκυστικά προγράμματα για αιτούντες με τουλάχιστον δύο χρόνια προηγούμενης επιχειρηματικής εμπειρίας. Μόλις εγγραφούν στα επιχειρηματικά προγράμματα του πλοιάρχου μας, οι μαθητές θα συνεργαστούν με την παγκόσμια τάξη καθηγητών επιχειρηματικών ηγετών με δεκαετίες εμπειρίας σε πρακτικές και θεωρητικές έννοιες. Το Graduate School of Business μας έχει δημιουργήσει στρατηγικές συνεργασίες με το Fuqua School of Business του Πανεπιστημίου Duke για την παραγωγή επιταχυνόμενων μαθημάτων που όχι μόνο βελτιώνουν τις ηγετικές δεξιότητες αλλά και αντιμετωπίζουν τα εμπόδια που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος εργαζόμενος φοιτητής. Οι μαθητές μπορούν να επιλέξουν από μορφές παράδοσης μερικής και πλήρους απασχόλησης που επιτρέπουν στους εργαζόμενους μαθητές να ισορροπήσουν με επιτυχία την οικογένεια και την καριέρα τους, ενώ αποκτούν πτυχίο. Επιπλέον, στελέχη επιχειρήσεων και επιχειρηματίες μπορούν να αναπτύξουν τις ηγετικές τους δεξιότητες μέσω βραχύτερων, μη πτυχίων.

134146__DSC0785.JPG

© Nazarbayev University

Σχετικά με το πρόγραμμα

Το MBA μας είναι ένα πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης που παίζει βασικό ρόλο στην αποστολή μας να αναπτύξουμε την επόμενη γενιά επιχειρηματικών ηγετών. Το πρόγραμμα MBA που προορίζεται για επαγγελματίες από την αρχή έως τα μέσα της σταδιοδρομίας σας παρέχει τις δεξιότητες, τις γνώσεις και τη νοοτροπία που απαιτούνται για την αποτελεσματική διαχείριση σε παγκόσμια επιχειρηματικά περιβάλλοντα.

Το σημείο εκκίνησης για την ανάπτυξη του προγράμματος σπουδών είναι το σύνολο των ικανοτήτων που απαιτούνται από τους μελλοντικούς παγκόσμιους ηγέτες. Αυτοί οι ηγέτες πρέπει να κατανοήσουν τους επιχειρηματικούς κινδύνους και τις ευκαιρίες των κοινωνικών, πολιτικών, πολιτιστικών και περιβαλλοντικών τάσεων. Πρέπει επίσης να μάθουν να διαχειρίζονται την παραγωγική ικανότητα σε έναν κόσμο όπου οι παραδοσιακοί πόροι μειώνονται και οδηγούν μπροστά στην πολυπλοκότητα και την ασάφεια. Πρέπει επίσης να κατανοήσουν την ηθική βάση επί της οποίας λαμβάνονται οι επιχειρηματικές αποφάσεις. Πρέπει να είναι σε θέση να εντοπίζουν όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που επηρεάζουν την οργάνωσή τους και να συμμετέχουν σε αποτελεσματικό διάλογο και να δημιουργούν εταιρικές σχέσεις με αυτούς τους ενδιαφερόμενους.

Το πρόγραμμα MBA μας βασίζεται σε πολυεπιστημονική ακαδημαϊκή σχολή και προσφέρει μια απαράμιλλη δυνατότητα να σας βοηθήσει να προχωρήσετε πέρα από τα βασικά, εκθέτοντάς σας στην έρευνα αιχμής και κορυφαίους ηγέτες των επιχειρήσεων.

Θα μάθετε επίσης να είστε ευέλικτοι, να βρείτε δημιουργικούς τρόπους επίλυσης προβλημάτων, ισορροπίας βραχυπρόθεσμων και μακροπρόθεσμων προβληματισμών, επικοινωνίας και συμμετοχής σε αποτελεσματικό διάλογο, διαπραγμάτευσης και ανάπτυξης εταιρικών σχέσεων. Οι δεξιότητες ηγεσίας σας θα αναπτυχθούν επίσης μέσω της μάθησης βάσει σχεδίων και άλλων μορφών βιωματικής μάθησης, ενισχυμένης με δομημένο προβληματισμό και προγύμναση.

Γενικές πληροφορίες

 • Στο Πανεπιστήμιο (πανεπιστημιούπολη): Nur-Sultan, Καζακστάν
 • Γλώσσα: Αγγλικά
 • Τρόπος παράδοσης: Πλήρης απασχόληση, στην πανεπιστημιούπολη
 • Διάρκεια: 15 μήνες

Γιατί MBA στο NUGSB;

Παγκόσμια σχολή

Οι καθηγητές NU GSB θεωρούνται ηγέτες στην πειθαρχία τους. Η σχολή μας έχει αποφοιτήσει από κορυφαία πανεπιστήμια από όλο τον κόσμο (Stanford, Wharton, INSEAD) και διεξάγουν έρευνα για σύγχρονα θέματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις και η βιομηχανία.

Ένα στέρεο θεμέλιο

Το βασικό πρόγραμμα σπουδών του προγράμματος MBA δίνει έμφαση στη γενική διαχείριση και δημιουργεί ένα ισχυρό θεμέλιο που θα βοηθήσει τους σπουδαστές στην εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους.

Ισχυρή υποδομή και εγκαταστάσεις

Nazarbayev University φοιτητές του Nazarbayev University έχουν πρόσβαση στις κορυφαίες επιχειρηματικές εκδόσεις παγκοσμίως μέσω της Βιβλιοθήκης NU. Οι αίθουσες διδασκαλίας του πανεπιστημίου προσφέρουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας και οι μαθητές χρησιμοποιούν αυτά τα εργαλεία για να προωθήσουν τη μάθηση και την έρευνα.

Γίνετε ηγέτης

Βυθιστείτε σε ένα πρόγραμμα που έχει σχεδιαστεί για να αναπτυχθεί και να εκπαιδεύσει την επόμενη γενιά επιχειρηματιών και επιχειρηματικών ηγετών.

Διεθνής κατοικία

μια διεθνής κατοικία διάρκειας δύο εβδομάδων για να κερδίσει την παγκόσμια επιχειρησιακή εμπειρία.

Τοποθετήστε τα θέματα

Σπουδές στη δυναμική, καινοτόμο και ταχέως αναπτυσσόμενη πόλη Nur-Sultan στη σύγχρονη πανεπιστημιούπολη του Nazarbayev University .

Εργασία

Οι υπηρεσίες καριέρας μας έχουν σχεδιαστεί για να βοηθήσουν στο σχεδιασμό καριέρας σας και στην αναζήτηση εργασίας.

 

134149_20180411-IMG_3943.jpg

© Nazarbayev University

Πρόγραμμα περιγράμματος

Το NUGSB MBA είναι ένα 16μηνο πρόγραμμα που ξεκινάει τον Σεπτέμβριο και παρέχει πτυχίο το Δεκέμβριο του επόμενου έτους.

Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί με την αυστηρότητα ενός παραδοσιακού προγράμματος ανώτατης βαθμίδας MBA, επιταχυνόμενο ώστε να ταιριάζει με την ένταση και το ρυθμό του επιχειρηματικού περιβάλλοντος στο Καζακστάν.

Ξεκινώντας με μια εβδομάδα Προσανατολισμού, θα λάβετε 16 αυστηρά μαθήματα βασικών που θα οικοδομήσουν ένα θεμέλιο γνώσεων για τις επιχειρήσεις και θα σας προετοιμάσουν για τα 6 μαθήματα επιλογής που θα ακονίσουν συγκεκριμένες επιχειρηματικές δεξιότητες και θα καλύψουν επικεντρωμένα θέματα ειδικά για τους στόχους σας προσωπικής ή σταδιοδρομίας.

Το πρόγραμμα σπουδών είναι εστιασμένο και έντονο. Θα εγγραφείτε σε ένα μάθημα ανά πάσα στιγμή. Όλα τα μαθήματα διδάσκονται σε υπομονάδες διάρκειας δύο εβδομάδων - δέκα διδακτικές ημέρες - με μικρά διαλείμματα για προετοιμασία για εξετάσεις. δύο μαθήματα, κατά μέσο όρο, καλύπτονται κατά τη διάρκεια των 5 εβδομάδων. Μετά τα βασικά μαθήματα, θα έχετε μια επιλογή από 6 από τα 12 μαθήματα επιλογής, τα οποία θα σας επιτρέψουν να προσαρμόσετε το πρόγραμμα για να ακολουθήσετε επαγγελματικά ενδιαφέροντα και προτιμήσεις που σχετίζονται με το συγκεκριμένο θέμα. Για να βελτιώσετε περαιτέρω την εμπειρία MBA σας, το πρόγραμμα σπουδών σας θα ενισχυθεί από τη Διακεκριμένη σειρά Speaker και πρακτική.

 • Συνεχής Ηγεσία
 • Επιχειρησιακά Μαθηματικά και Επιχειρηματική Εφαρμογή Υπολογιστών
 • Χρηματοοικονομική Λογιστική
 • Πιθανότητες και στατιστικές
 • Εργασιακή επικοινωνία
 • Παγκόσμια Οικονομική Διαχείριση
 • Διαχειριστική αποτελεσματικότητα
 • Διοικητική Οικονομία
 • Διαχείριση Μάρκετινγκ
 • Θεμελιώσεις στρατηγικής
 • Διοικητική Λογιστική
 • Διαχείριση λειτουργιών
 • Μακροοικονομική
 • Μοντέλα απόφασης
 • Εταιρική χρηματοδότηση
 • Επιχειρηματικότητα
 • Διαπραγματεύσεις
 • Ανάλυση οικονομικών καταστάσεων

Απαιτήσεις εισόδου

 • Ισχύει Έκθεση Δοκιμασίας Αγγλικής Γλώσσας (IELTS ή TOEFL)
  Συνολική βαθμολογία δοκιμής IELTS 6,5 (με απαιτήσεις υπο-βαθμολογίας τουλάχιστον 6,0) ή βαθμολογία TOEFL IBT 79-93 (με απαιτήσεις υπο-βαθμολογίας όχι μικρότερες από 19-23). Οι βαθμολογίες των δοκιμών πρέπει να είναι έγκυρες κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης.
 • Μαθηματικές δεξιότητες όπως αποδεικνύεται από την δοκιμή ALEKS / GMAT ή GRE
  Η δοκιμή ALEKS θα διεξαχθεί από τη Σχολή στην Αστάνα του Καζακστάν.
 • Μια ελάχιστη ΣΔΣ 2,75 από 4,00

Στρατηγικός συνεργάτης

 • Σχολή Επιχειρήσεων Fuqua του Duke University
 • Cass Business School
 • Πόλη, Πανεπιστήμιο του Λονδίνου

Άλλοι στρατηγικοί εταίροι του Nazarbayev University

 • Το Εθνικό Πανεπιστήμιο της Σιγκαπούρης, Σχολή Δημόσιας Πολιτικής Lee Kuan Yew (Σιγκαπούρη)
 • Το Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας (ΗΠΑ)
 • Το Πανεπιστήμιο του Cambridge (Ηνωμένο Βασίλειο)
 • Σχολή Ορυχείων του Κολοράντο (ΗΠΑ)
 • Το Πανεπιστήμιο του Ουισκόνσιν-Μάντισον (ΗΠΑ)
 • Ιατρικό Κέντρο Πανεπιστημίου του Πίτσμπουργκ (ΗΠΑ)
 • Το Εθνικό Εργαστήριο Lawrence Berkeley (ΗΠΑ)
 • Τα συνδεδεμένα πανεπιστήμια του Oak Ridge (ΗΠΑ)
Τελευταία ενημέρωση Απρ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st- ... περαιτέρω

Located in Nur-Sultan City, Kazakhstan, in Central Asia, Nazarbayev University is a research university with growing international renown combining education and innovation on a state of the art 21st-century campus. NU scholars conduct research in a variety of fields and bring the most ambitious projects to life. Research is supported by internal and external funds each year and carried out in modern laboratories. English as the language of instruction and research at Nazarbayev University, admission and progression systems are entirely merit-based. Διαβάστε Λιγότερα

Ask a Question

Άλλη