Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Κερδίστε MBA σας online ή στην πανεπιστημιούπολη μας

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε απευθείας σύνδεση (MBA) και παραδοσιακά, στο χώρο εστίασης του προγράμματος σπουδών για την παροχή μιας αυστηρό πρόγραμμα σπουδών που μπορούν να βοηθήσουν τους μαθητές να αναπτύξουν ικανότητες σε γενικές δεξιότητες διαχείρισης και να καταστούν βασικοί ηγέτες εντός του επαγγέλματος των επιχειρήσεων. Σχεδιασμένο κυρίως για επαγγελματίες που επιθυμούν να προωθήσουν τη σταδιοδρομία τους, online μαθήματα MBA μας και επί τόπου τα προγράμματα μπορούν να προετοιμάσουν τους μαθητές να έχουν μια προηγμένη κατανόηση στους τομείς της λογιστικής, τη χρηματοδότηση, το μάρκετινγκ, οργανωτική συμπεριφορά, οικονομικά και στατιστικά στοιχεία.

mc2

Προγράμματα που ταιριάζουν ζωή σας

Μισισιπή College είναι το μοναδικό σχολείο στην πολιτεία που επιτρέπει σε σας για να ακολουθήσει αυτό το βαθμό εξ ολοκλήρου σε απευθείας σύνδεση, επί τόπου ή σε ένα υβριδικό σχήμα για να χωρέσει το πολυάσχολο πρόγραμμά σας. Επιπρόσθετα, μπορείτε να κερδίσετε αυτό το βαθμό σε μόλις ένα χρόνο, μέσω on-line μάθησης ή στις πανεπιστημιουπόλεις μαθήματα.

Ενώ μαθαίνετε τα βασικά του ενός βαθμού απόφοιτος διοίκησης επιχειρήσεων, θα διερευνήσει δεοντολογικά και ηθικά ζητήματα κατά την απόκτηση δεξιοτήτων διαχείρισης σε ένα χριστιανικό πλαίσιο. Και θα αποκτήσουν την κατανόηση των ζητημάτων των επιχειρήσεων από μια παγκόσμια προοπτική.

Σημείωση: MC έχει μειώσει τον αριθμό των προαπαιτούμενων ώρες από 24 σε εννέα.

Επιλέξτε Focus σας

Σε απευθείας σύνδεση προγράμματα MBA μας και στις πανεπιστημιουπόλεις προγράμματα προσφέρουν συγκέντρωση εστιάζει σε αυτούς τους τομείς:

  • Διοίκηση Διοίκηση Επιχειρήσεων
  • οικονομικά
  • λογιστική
  • JD / MBA

Γενικά MBA

Ο στόχος του Master of πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων στο Μισισιπή College είναι να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν ικανότητες σε γενικές δεξιότητες διαχείρισης και στους βασικούς λειτουργικούς τομείς της επιχείρησης.

Συγκέντρωση Οικονομικών

Ο σκοπός του MBA με συγκέντρωση Οικονομικών είναι να παρέχει τους μεταπτυχιακούς φοιτητές με μεγαλύτερη γνώση και κατανόηση στον τομέα της χρηματοδότησης. Αυτό το αυστηρό πρόγραμμα σπουδών αναπτύσσει ικανότητες στους κυριότερους τομείς της οικονομίας.

Λογιστική Συγκέντρωση

Το MBA με εξειδίκευση Accounting παρέχει λογιστικές ποιότητας δεξιότητες που είναι απαραίτητες στο σημερινό επιχειρηματικό περιβάλλον. Το πρόγραμμα σπουδών προετοιμάζει τους μαθητές για την επαγγελματική σταδιοδρομία στον δημόσιο, ιδιωτικό ή κυβερνητικό τομέα.

JD / MBA

Για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται τόσο η επιχείρηση και των νομικών επαγγελμάτων, MC προσφέρει μια κοινή Juris Doctor και Master of πτυχίου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Κρατώντας τόσο JD και MBA δίνει ένα πλεονέκτημα στους μελλοντικούς δικηγόροι του οποίου η καριέρα σχέδια περιλαμβάνουν την εργασία με εταιρείες και εταιρικές σχέσεις, τη χρηματοδότηση των επιχειρήσεων, ή συναλλαγής εργασία.

MC1

Σχετικά με το School of Business

Ιδρύθηκε το 1946, η Σχολή Επιχειρήσεων είναι η μεγαλύτερη σχολή του MC. Με περισσότερα από 6.000 απόφοιτοι, το ιστορικό μας είναι εξαιρετική. Αποφοίτων μας περιλαμβάνουν CEOs, CFOs και ηγετικά στελέχη που κάνουν ένα θετικό αντίκτυπο στις κοινότητές τους.

Ενώ εκατοντάδες μαθητές να επιλέξουν School of Business του MC κάθε χρόνο, θα εξακολουθούν να επωφελούνται από μικρά μεγέθη τάξη και προσωπικές επαφές με τη σχολή. Μέλη ΔΕΠ μας προσφέρουν έναν πλούτο της επαγγελματικής εμπειρίας από τον επιχειρηματικό κόσμο, με 20 από τα 22 που κατέχουν επίσης ένα Ph.D. στον τομέα τους. Ως μέρος της MC εμπειρία, επιταχύνονται μεταπτυχιακά μαθήματα μας στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που προσφέρονται τα βράδια ή σε απευθείας σύνδεση για να φιλοξενήσει φορτωμένο πρόγραμμά της εργασίας και της οικογένειας.

MC6
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Διαδίκτυο, Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 - 2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη