Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, ευέλικτη μάθηση

Γενικά

5 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Γιατί αυτό το μάθημα;

Γνωρίζουμε δεν μπορούν όλοι να, ή ακόμη και θέλει να μελετήσει με πλήρη απασχόληση ή με βραδινά μαθήματα.

Γι 'αυτό και ευέλικτη διαδρομή μάθησης μας επιτρέπει να ποικίλει το ρυθμό και τη σειρά των σπουδών ανάλογα με τις προσωπικές σας περιστάσεις. Η διαδρομή αυτή συνδυάζει το καλύτερο της πλήρους απασχόλησης, μερικής απασχόλησης και ανοικτή μελέτη της μάθησης.

Θα πραγματοποιήσει το μεγαλύτερο μέρος των σπουδών σας εκτός της πανεπιστημιούπολης, με υποχρεωτική φοίτηση σε μόνο μία ή δύο σχολεία Σαββατοκύριακο ετησίως.

Θα ξεκινήσω με ελεύθερη μάθηση με την επιλογή να συμπληρώσει τις σπουδές σας μέσω του προαιρετικού πρόσωπο με πρόσωπο μαθήματα στη Γλασκώβη.

Αυτή η μέθοδος μελέτης είναι ιδανική, αν εκτιμάτε πρόσωπο-με-πρόσωπο επαφή με τους δασκάλους, ειδικούς επισκέπτονται και τους συμφοιτητές, αλλά δεν μπορούν να παρακολουθήσουν σταθερή εβδομαδιαία μαθήματα.

Πώς λειτουργεί η ευέλικτη μάθηση;

Κατά την ένταξή τους στο πρόγραμμα, θα σας δοθεί μια συνιστώμενη χρονοδιάγραμμα μελέτης, η οποία σας επιτρέπει να ολοκληρώσετε την Strathclyde MBA εντός 3 ετών. Έχει ως στόχο να σας προσφέρει μια ιδανική ισορροπία του σπιτιού μελέτης, φοίτηση σε σχολεία Σαββατοκύριακο και ταχύρυθμα σεμινάρια στη Γλασκώβη.

Μαζί με το χρονοδιάγραμμα, θα σας στείλουμε τον πρώτο χρόνο υλικών πυρήνα μάθησης και βασικά βιβλία, και να παρέχουν πλήρη στοιχεία των on-line και το πρόγραμμα στήριξης δάσκαλο.

Αν ήθελε να fast-track και να ολοκληρώσει το Strathclyde MBA σε λιγότερο από 3 χρόνια, η ομάδα υποστήριξης μας μπορεί να σας προτείνει ένα εναλλακτικό πρόγραμμα σπουδών. Εναλλακτικά, αν θέλετε να πάρει λίγο περισσότερο χρόνο για να ολοκληρώσουν MBA σας, μπορούμε να σας φιλοξενήσει μελέτες μέχρι 6 ετών.

Υποχρεωτική σχολεία Σαββατοκύριακο

Υπάρχουν ορισμένα θέματα, όπως «Διαχειριστή Μάθηση», η οποία θεωρούμε ότι δεν μπορεί να διδαχθεί σε μια απόσταση. Αυτός είναι ο λόγος που έχουμε ενσωματωθεί δύο σχολεία υποχρεωτικής Σαββατοκύριακο κατά τη διάρκεια του συνόλου του προγράμματος. Τα σχολεία αυτά Σαββατοκύριακο που συμπεριλαμβάνεται στο πρότυπο δίδακτρα.

Μπορείτε να αποκτήσετε μεγάλη αξία μέσα από τη συνεργασία με άλλους φιλόδοξους διαχειριστές, συχνά από μια ευρεία διατομή της βιομηχανίας και του εμπορίου.

Προαιρετική εντατικά σεμινάρια

Για να κάνετε το μεγαλύτερο μέρος του MBA εμπειρία σας, σας συνιστούμε να επωφεληθείτε από τις προαιρετικές εντατικής πρόσωπο με πρόσωπο σεμινάρια στη Γλασκώβη. Το κόστος αυτών περιλαμβάνονται στα δίδακτρα.

Οι συνεδρίες αυτές παρέχουν μια πολύτιμη ευκαιρία για μια σε βάθος μελέτη ενός επιλεγμένο θέμα περιοχή, να πληρούν τους συναδέλφους φοιτητές και επωφελούνται από κοινές εμπειρίες. Επιπλέον, ταχύρυθμα σεμινάρια αποτελούν το κλειδί για την επιτάχυνση της προόδου σας μέσω του προγράμματος.

Προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα μας θα σας δώσει μια ιδέα για επιχείρηση των δεσμεύσεων καλά εκ των προτέρων. Αυτό σας επιτρέπει να προγραμματίσετε το χρόνο σας μπροστά στη δουλειά και στο σπίτι.

Πότε μπορώ να ενταχθούν στο πρόγραμμα;

Θεωρητικά, μπορείτε να αρχίσετε ευέλικτη μάθηση μελέτη όποτε θέλετε. Ωστόσο, έχουμε ένα ετήσιο πρόγραμμα τάξεις υποδοχής, τα σχολεία Σαββατοκύριακο και ταχύρυθμα σεμινάρια. Σας προτείνουμε να αρχίσετε κοντά σε μια περίοδο επαγωγής. Αυτά κανονικά πραγματοποιείται περίπου τον Απρίλιο και τον Οκτώβριο κάθε έτους.

Εμείς κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να προγραμματίσετε τάξεις υποδοχής, τα σχολεία Σαββατοκύριακο και ταχύρυθμα σεμινάρια μαζί όλο το χρόνο. Αυτό εξασφαλίζει ότι θα έχουν κάθε ευκαιρία να μεγιστοποιήσουν την διαμονή σας στη Γλασκώβη.

Σχολεία Σαββατοκύριακο τρέχουν για όλα τα δρομολόγια μελέτη του Strathclyde MBA. Εάν δεν μπορείτε να κάνετε μια καθορισμένη ημερομηνία, τότε έχετε την ευκαιρία να παρακολουθήσουν την επόμενη σχολική Σαββατοκύριακο σε μεταγενέστερη ημερομηνία.

Τα ταχύρυθμα σεμινάρια μόνο προγραμματιστεί για ευέλικτη μάθηση τα μέλη μας πορεία. Εάν δεν είστε σε θέση να παρακολουθήσουν, σας συνιστούμε να ολοκληρώσει τη θεματική περιοχή με τη χρήση υλικών πυρήνα μάθησης και όχι να καθυστερήσει την πρόοδό σας.

Πόσο χρόνο χρειάζεται να δεσμευτούν για τη μελέτη;

Αν έχετε παρακολουθήσει όλες τις πιθανές σχολεία Σαββατοκύριακο και ταχύρυθμα σεμινάρια που προσφέρονται σε ένα χρόνο, θα πρέπει να περιμένουμε να είναι μακριά από το γραφείο για ένα σύνολο περίπου 15 ημέρες.

Μπορείτε επίσης να περιμένετε να περάσουν γύρω από τουλάχιστον 15 ώρες την εβδομάδα, εκτός από το σχολείο το Σαββατοκύριακο και προαιρετική συμμετοχή σεμινάριο.

Διαπίστευση

Λιγότερο από το 1% των σχολών διοίκησης επιχειρήσεων στον κόσμο, κατέχει «τριπλή διαπίστευση», και Strathclyde είναι ένα από αυτά. Οι 3 τους διεθνείς οργανισμούς διαπίστευσης είναι:

 • Ο Σύλλογος για την Advance Collegiate Σχολές Επιχειρήσεων
 • Το Ευρωπαϊκό Σύστημα Βελτίωσης Ποιότητας
 • Η Association of MBAs

Για να αποκτήσουν πιστοποίηση από έναν από αυτούς τους οργανισμούς είναι ένα επίτευγμα. Για να αποκτήσουν πιστοποίηση από τα τρία όργανα είναι μια πραγματικά εξαιρετική επίτευγμα και μία είμαστε υπερήφανοι.

Σύλλογος μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (AMBA)

Είσαι μπορούν να ενταχθούν AMBA μετά την εγγραφή τους σε ένα MBA πορεία.

Περιεχόμενο του μαθήματος

Η Strathclyde MBA βασίζεται στη συνεργατική μάθηση. Μπορείτε να μοιραστούν την εργασία εμπειρία, τη γνώση, την κατανόηση και τις δεξιότητες.

Σκοπός μας είναι να βοηθήσουμε να αναπτύξετε σε διάφορους τομείς της διαχείρισης.

Το MBA θα διαμορφώνει και θα σας καθοδηγήσει ως αντανακλαστική, ανοιχτή σκέψη, προσαρμοστική μαθητές.

Ενότητες

Τα ανακλαστικά Σύμβουλος

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη έμφαση στον επιχειρηματικό κόσμο για την εταιρική κοινωνική ευθύνη, τις προσδοκίες των μετόχων και την επαγγελματική πρακτική της διαχείρισης. Η μονάδα διαθέτει τρεις κατηγορίες, Μάθηση Διευθυντής, Διακυβέρνηση και Επιχειρηματική Διοίκηση και Ηγεσία. Η ενότητα αυτή σας παρέχει τα θεμέλια για να γίνει μια προσαρμοστική διαχείριση ανοικτό στη δια βίου μάθηση.

 • Ο Διαχειριστής Μάθηση
 • Εταιρική Διακυβέρνηση
 • Κάνοντας τη Εργασίας Επιχειρήσεων

Αυτή η ενότητα σας βοηθά να κατανοήσετε τις βασικές αρχές και διαδικασίες διαχείρισης ζωτικής σημασίας για την επιτυχία των επιχειρήσεων και που λειτουργούν με ειδικό λειτουργικό ομάδες σε έναν οργανισμό.

Με το να γίνει επίγνωση αυτών των κλάδων είστε περισσότερο σε θέση να εκτιμήσουν κάθε λειτουργία καθώς και τις σχέσεις και τις εντάσεις μεταξύ τους.

Η μονάδα διαθέτει έξι κατηγορίες:

 • Οικονομικών και Χρηματοοικονομική Διοίκηση
 • Μάρκετινγκ
 • Αναλυτική υποστήριξης λήψης αποφάσεων
 • Διοίκηση Επιχειρήσεων
 • Διαχείριση Άνθρωποι σε Οργανισμούς
 • Οικονομική & Διοικητική Λογιστική

Αυτή η ενότητα έχει σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να ενσωματώσουν τις κατηγορίες στην ενότητα «να καταστεί η επιχείρηση εργασίας».

Τα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσει να εξερευνήσετε, να κατανοήσουν και να διαχειριστούν με αυτοπεποίθηση εσωτερικών και εξωτερικών ασάφεια, την αβεβαιότητα και πολυπλοκότητα. Η Strathclyde MBA είναι γνωστή για τη φήμη της σε αυτές τις πτυχές της διαχείρισης.

Υπάρχουν τέσσερις κατηγορίες σε αυτή την ενότητα

 • Εξερευνώντας το Διεθνές Περιβάλλον
 • Ανάλυση Στρατηγικής και Αξιολόγησης
 • Στρατηγική Αποφάσεων
 • Στρατηγική Consulting στην πράξη - Αυτό σας δίνει την ευκαιρία να συνεργαστεί με μια ζωντανή οργανωτικό ζήτημα, σε συνδυασμό με μια οργάνωση πελάτη. Ο πελάτης θα περιλαμβάνει σημαντικά στην αξιολόγηση της τάξης. Σχεδιάζοντας την τάξη με τέτοιο τρόπο σας παρέχει πολλές γνώσεις σχετικά με τις αβεβαιότητες της διαχείρισης εαυτό σας, το έργο της στρατηγικής που και ικανοποίηση των προσδοκιών του πελάτη.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΝΑΠΤΥΞΗ

Όπως σας πρόοδο μέσα από το Strathclyde MBA δουλεύουμε μαζί σας για να σας βοηθήσει να προσαρμόσετε τη μάθηση και την ανάπτυξη σας. Εμείς το κάνουμε αυτό μέσα από δύο διαδρομές - Επιλογής Μαθήματα και το τελικό MBA Έργου.

 • Επιλογής κατηγορίες
 • MBA Έργου
 • Αλληλεπίδραση με πραγματικές εταιρείες

Μάθησης & διδασκαλία

Υλικών πυρήνα μάθησης

Τα βασικά υλικά μάθησης είναι εκτεταμένη οδηγούς σπουδών για κάθε μάθημα. Παρέχουν τόσο την άμεση διδασκαλία και σχόλια σχετικά με τα προτεινόμενα βιβλία κείμενο.

Έχουμε επενδύσει σε μεγάλο βαθμό στην ανάπτυξη αυτών των υλικών μελέτης. Είναι αναθεωρούνται συνεχώς, για να τους κρατήσει up-to-ημερομηνία.

Βιβλία

Σε αντίθεση με τους περισσότερους άλλους παρόχους MBA, τα βασικά βιβλία κείμενο που περιλαμβάνεται ως μέρος των διδάκτρων.

Αυτά είναι τα συνιστώμενα βιβλία που χρειάζεστε για να ολοκληρώσετε Strathclyde MBA σας. Η πλειοψηφία τους είναι γραμμένα από πανεπιστημιακούς Strathclyde.

Για ορισμένα θέματα, θα λάβετε επίσης ανατυπωμένη άρθρα και τα CD που παρέχουν πρόσθετες οδηγίες.

υποστήριξη

Μάργκαρετ αγγλική και η Karen McMillan θα είναι τα κύρια σημεία επαφής σας και μπορεί εύκολα να επικοινωνήσετε μέσω e-mail, τηλεφώνου ή φαξ.

Margaret και η Karen θα ασχοληθεί με την ημέρα σας με θέματα την ημέρα, αλλά και να παρέχει συμβουλές σχετικά με το χρονοδιάγραμμα προώθησης σπουδές σας, και τον καλύτερο τρόπο για την αντιμετώπιση της ευέλικτης μάθησης.

Είσαι διατεθεί ένα δάσκαλο για κάθε θέμα που έχει μελετηθεί. Μπορούν να καθοδηγούν και να στηρίξουμε το έργο σας μέσω τηλεφώνου, φαξ και e-mail και θα είναι στην ευχάριστη θέση να παράσχει λεπτομερή ενημέρωση για σημειώνονται αναθέσεις.

Online υποστήριξη

Παρέχουμε μια υπηρεσία on-line intranet που μπορεί εύκολα να έχει πρόσβαση μέσω του διαδικτύου.

Το intranet σας επιτρέπει να αποκτήσετε απομακρυσμένη πρόσβαση Business υπηρεσία μας για πληροφορίες. Εκεί θα βρείτε ένα ευρύ φάσμα των ηλεκτρονικών βάσεων δεδομένων, έτσι ώστε να μπορείτε εύκολα να πραγματοποιήσει όλες έρευνά σας και επιφάνεια εργασίας.

Το intranet μας επιτρέπει να σας ενημερώσουμε με τις τρέχουσες ειδήσεις και σχετικές πληροφορίες για το SBS και να σας παρέχει συμπληρωματικές πληροφορίες σχετικά με τα θέματα της μελέτης σας. Σας επιτρέπει να επικοινωνήσετε με την ομάδα μελέτης και συναδέλφους μέσω πινάκων ανακοινώσεων.

Εκτίμηση

Ευέλικτη μάθηση έχει τα ίδια κριτήρια αξιολόγησης και άλλες μέθοδοι μελέτης μας. Αξιολόγηση όλο το πρόγραμμα περιλαμβάνει έναν συνδυασμό:

 • εργασία σειράς μαθημάτων
 • εργαστήρια
 • εξετάσεις
 • ομαδική δουλειά
 • παρουσιάσεις

Εξετάσεις

Υπάρχουν τρία προγράμματα εξετάσεων κάθε χρόνο:

 • Δεκέμβριος
 • Μάρτιος
 • Αύγουστος

Είναι επίσης δυνατό για εύκαμπτα μέλη πορεία μάθησης μας να συμμετέχουν σε εξετάσεις από Γλασκώβη.

Μπορεί να είστε σε θέση να δώσουν εξετάσεις σε ένα από τα διεθνή κέντρα μας ή τοπικό γραφείο του Βρετανικού Συμβουλίου, βρετανικό προξενείο ή ένα πανεπιστήμιο.

Ο χώρος θα χρεώσει κανονικά μια ενοικίαση δωματίου συν επιτήρηση τέλος (αυτό θα ποικίλει) και θα κληθούν επίσης να πληρώσει £ 40 ανά εξετάσεις που καταβάλλονται στο Πανεπιστήμιο του Strathclyde.

Έναρξη απαιτήσεις

Διαδικασία επιλογής μας έχει σχεδιαστεί για να εντοπίσει ταλαντούχους επαγγελματίες από ένα ευρύ φάσμα ακαδημαϊκών, επιχειρηματικών και πολιτισμικό υπόβαθρο.

Ενώ υπάρχουν τυπικές προϋποθέσεις για την είσοδο που αναφέρονται παρακάτω, λάβουμε υπ 'όψιν:

 • το δυναμικό σας
 • διαπροσωπικές και η ομάδα ποιότητες εργασίας σας
 • το εύρος και τη φύση των διαχειριστική εμπειρία σας

Για την αξιολόγηση αυτών των δεξιοτήτων σας ζητάμε να ολοκληρώσει μια σειρά από δοκίμια περιγράφοντας την εμπειρία και τις προσδοκίες σας παράλληλα με τις αναφορές που υποστηρίζουν το έργο σας εμπειρία και την ακαδημαϊκή ρεκόρ.

Μπορεί να σας ζητήσουμε να προβεί σε επίσημη συνέντευξη για να συζητήσουν τα επιτεύγματα και τις φιλοδοξίες σας. Θα θέλαμε να σας ενθαρρύνουμε να επισκεφθείτε το σχολείο ή το κέντρο κάνεις αίτηση και να ζητήσει όσες ερωτήσεις θα πρέπει να διευκρινίσει την απόφασή σας.

Προσόντα και εμπειρία

Για την είσοδο στο πρόγραμμα MBA θα πρέπει να:

 • κατέχει πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο του Ηνωμένου Βασιλείου, ή ισοδύναμα ακαδημαϊκά προσόντα από μια συγκρίσιμη ίδρυμα εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου. Αν μελετηθεί για πτυχίο σας σε ένα ίδρυμα εκτός Ηνωμένου Βασιλείου θα χρειαστούμε ένα αντίγραφο αναλυτικής βαθμολογίας σπουδών σας. Επαγγελματικά προσόντα θα ληφθούν επίσης υπόψη.
 • να είναι τουλάχιστον 24 ετών.
 • έχουν ελάχιστη πλήρους απασχόλησης μεταπτυχιακή προϋπηρεσία τριών ετών, όπου η διαχείριση των ανθρώπων και των πόρων έχει παίξει σημαντικό ρόλο.

Έναρξη σε επίπεδο Diploma μπορεί να παρέχεται σε αιτούντες οι οποίοι δεν διαθέτουν επαρκή αναγνωρισμένα προσόντα σε επίπεδο πτυχίου, αλλά ποιος κάνει:

 • κατέχουν μη-βαθμού / επαγγελματικά προσόντα καθώς και ποικίλη εμπειρία της διαχείρισης τουλάχιστον πέντε ετών ».
 • δεν έχουν τα τυπικά προσόντα αλλά πλούσιο και ποικίλο εμπειρία διαχείρισης (10 ή περισσότερα χρόνια).
 • είναι εξαιρετικοί υποψήφιοι ηλικίας άνω των 24, με ελάχιστη διοικητική εμπειρία δύο ετών. Αυτό είναι διαθέσιμο μόνο σε υποψήφιους που ισχύουν για διαδρομές εκτός από πλήρους απασχόλησης.

Εισαγωγή δοκιμών

Παρά το γεγονός ότι το Graduate Management Admissions Test (GMAT) δεν είναι μια συνήθης απαίτηση του διαδικασία εισαγωγής μας, ισχυρή λεκτική διατύπωση συλλογισμών και αριθμητικές ικανότητες είναι ζωτικής σημασίας για το MBA και ενδέχεται να σας ζητήσουμε να αναλάβει μια τέτοια δοκιμή.

Αρμοδιότητα στα αγγλικά

Το πρόγραμμα MBA είναι άκρως διαδραστική και απαιτεί υψηλό επίπεδο επάρκειας στην αγγλική ομιλία, γραφή, ανάγνωση και κατανόηση. Μια ελάχιστη βαθμολογία 6,5 IELTS απαιτείται για τους αιτούντες των οποίων η πρώτη γλώσσα δεν είναι η αγγλική. Μπορούμε να εξετάσουμε τους αιτούντες που έχουν μειωθεί ελαφρώς κάτω από τα πρότυπα αυτά, αν είναι διατεθειμένος να αναλάβει προ-συνόδων της μελέτης.

Αρμοδιότητα Υπολογιστών

Προκειμένου να εκπληρώσει το Δίπλωμα / MBA θα πρέπει να είναι αρμόδια για την επεξεργασία κειμένου, τη χρήση των υπολογιστικών φύλλων και γραπτώς έκθεση.

Η διαδικασία υποβολής αιτήσεων

Τα συμπληρωμένα έντυπα αιτήσεων εξετάζεται από την επιτροπή Admissions αμέσως μετά τη λήψη. Είστε ενθαρρύνονται να υποβάλλουν την αίτησή σας και όλα τα δικαιολογητικά, το συντομότερο δυνατό. Μόλις όλες οι λεπτομέρειες είναι μαζί μας θα πρέπει να λάβετε μια απόφαση μέσα σε τρεις ή τέσσερις εβδομάδες από την εφαρμογή.

Εξαιρέσεις

Κάποιοι απαλλαγή μπορεί να είναι διαθέσιμη από τα θέματα της «κατασκευής της μονάδας εργασίας Επιχειρήσεων» και θα πρέπει να εξετάζεται κατά περίπτωση βάση. Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με την ομάδα ομολογίες.

Τέλη & χρηματοδότηση

Πόσο θα κοστίσει μάθημά μου;

Όλα τα τέλη που αναφέρονται είναι ανά ακαδημαϊκό έτος, εκτός αν ορίζεται διαφορετικά.

Ευέλικτη μάθηση - πρόσληψη Σεπτέμβριο

mba

 • MBA (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2015/16) - £ 5,334 Ή
 • MBA (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2014/15) - £ 5333
 • MBA (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2013/14) - £ 4500
 • PGDip Επιχειρήσεων (με χρέωση έτη 4 έως 7 εκ νέου εγγραφή) - £ 100
 • PGDip Επιχειρήσεων (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2015/16) - £ 5,250 ²
 • PGDip Επιχειρήσεων (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2014/15) - £ 5250
 • PGDip Επιχειρήσεων (φοιτητές ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το 2013/14) - £ 2500
 • PGDip Business to MBA μετατροπή (έτος 4) - £ 2000
 • Επιχειρήσεις (έτη 4-7 εκ νέου εγγραφή με χρέωση) - £ 100
 • MSc Επιχειρήσεις & Διαχείρισης για τη μετατροπή MBA (Σεπτέμβριος) - £ 9000
 • MSc Επιχειρήσεις & Διαχείρισης για τη μετατροπή MBA (Απρίλιος) - £ 9000

MBA Ηγεσία

 • MBA Ηγεσία (φοιτητές ταξινομηθεί για πρώτη φορά στην 2015/16) - £ 11.250
 • MBA Ηγεσία (φοιτητές ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το 2014/15) - £ 10.000

Ευέλικτη μάθηση - πρόσληψη Απρίλιο

 • MBA (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2015/16) - £ 4,000 ³
 • MBA (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2014/15) - £ 6400
 • MBA (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2013/14) - £ 4725
 • MBA (έτη 4-7 εκ νέου εγγραφή με χρέωση) - £ 100
 • PGDip Επιχειρήσεων (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2015/16) - £ 4,000 *
 • PGDip Επιχειρήσεων (εγγεγραμμένοι φοιτητές για πρώτη φορά το 2014/15) - £ 6400
 • PGDip Επιχειρήσεων (φοιτητές ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά το 2013/14) - £ 2725
 • PGDip Business to MBA μετατροπή (έτος 4) - £ 2000
 • PGDip Επιχειρήσεων (με χρέωση έτη 4 έως 7 εκ νέου εγγραφή) - £ 100

Θα πρέπει, επίσης, τον προϋπολογισμό για πρόσθετες δαπάνες, όπως τα έξοδα ταξιδίου και διαμονής στη Γλασκώβη.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Τέλη για μερική απασχόληση και ευέλικτο μαθήματα MBA μπορεί να ποικίλει μεταξύ των ετών σπουδών. Για τους φοιτητές που ταξινομήθηκαν για πρώτη φορά στην 2015-16, τα προφίλ πληρωμής είναι οι εξής:

 • Έτος 1: £ 5.334 / έτος 2: £ 5.333 / έτος 3: £ 5.333 (συνολική αμοιβή: £ 16.000)
 • Έτος 1: £ 5.250 / έτος 2: £ 5.250 / έτος 3: £ 3.500 (συνολική αμοιβή: £ 14.000)
 • Έτος 1: £ 4.000 / έτος 2: £ 6.400 / έτος 3: £ 5.600 (συνολική αμοιβή: £ 16.000)
 • Έτος 1: £ 4.000 / έτος 2: £ 6.400 / έτος 3: £ 3.600 (συνολική αμοιβή: £ 14.000

Πώς μπορώ να χρηματοδοτήσει την πορεία μου;

Αποφασίζουν να μελετήσει το MBA είναι μια σημαντική οικονομική επένδυση. Σας ζητάμε να ερευνήσει πώς θα πάμε να χρηματοδοτήσει αυτό το συντομότερο δυνατόν.

Η πλειοψηφία των μαθητών σχετικά με το πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης είναι αυτοχρηματοδοτούμενο. Φοιτητές του Ηνωμένου Βασιλείου μπορούν να υποβάλουν αίτηση για τα προγράμματα δανειοδότησης για τη χρηματοδότηση των σπουδών τους και εκτός του Ηνωμένου Βασιλείου αυξάνουν συνήθως τα δικά τους οικονομικά μέσω τραπεζικών δανείων ή υποτροφιών.

Γραφείο Οικονομικών του Πανεπιστημίου εφαρμόζει σχέδια δόσης για τις πληρωμές διδάκτρων από αυτοχρηματοδοτούμενα φοιτητές. Λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε στο http://www.strath.ac.uk/finance/student/tuitionfees/

Καριέρα Δάνεια Ανάπτυξης

Το Σχέδιο Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας Δάνειο λειτουργεί σε συνεργασία με το Τμήμα της Κυβέρνησης του Ηνωμένου Βασιλείου της Εκπαίδευσης και Απασχόλησης. Είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες τράπεζες:

 • Barclays
 • Συνεταιριστική
 • Η Royal Bank of Scotland.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την επιλεξιμότητα επισκεφθείτε τις ιστοσελίδες στο www.lifelonglearning.co.uk/cdl/index.htm

Υποτροφίες

Λεπτομέρειες του πανεπιστημίου υποτροφίες είναι διαθέσιμες σε www.strath.ac.uk/search/scholarships/

Καριέρα

Αναγνωρίζουμε ότι η εξέλιξη της σταδιοδρομίας είναι ένας από τους κύριους λόγους για τους οποίους οι άνθρωποι επενδύουν σε ένα MBA. Η αγορά εργασίας MBA προσφέρει πολλές παγκόσμιες ευκαιρίες, αλλά μπορεί να είναι πολύπλοκη και προκλητική.

Γι 'αυτό προσφέρουμε μια ειδική υπηρεσία επαγγελματικού προσανατολισμού για τους φοιτητές MBA. Αυτό αποτελείται από το σχεδιασμό της σταδιοδρομίας και την ανάπτυξη δεξιοτήτων, καθώς και απεριόριστη πρόσβαση σε προσωπικές συμβουλές και καθοδήγηση. Υπηρεσία επαγγελματικού προσανατολισμού μας παραδίδεται σε σπίτι και από μια ομάδα κορυφαίων συμβούλων.

Δουλεύουμε μαζί σας για να συμπληρώσουν τα δικά σας προληπτικές προσπάθειες αναζήτησης εργασίας. Πρέπει να σας βοηθήσει να χρησιμοποιήσετε το δικό σας συγκεκριμένο υπόβαθρο καριέρα και τις δυνάμεις για να βοηθήσει με την επόμενη κίνησή της σταδιοδρομίας σας.

Θα κερδίσει την κατανόηση και τα εργαλεία για την ανάπτυξη των προσωπικών, στρατηγικό σχέδιο σας σταδιοδρομία, καθώς και την αυτο-μάρκετινγκ και επικοινωνιακές δεξιότητες για να κάνουν αποτελεσματικές εφαρμογές και εντυπωσιάστε σε συνέντευξη.

Θα έχετε τη γνώση της παγκόσμιας αγοράς εργασίας και μια σειρά επαφών για να την κάνουμε να λειτουργήσει για σας.

Πρόγραμμα Εξέλιξης & Professional

Πυρήνα επαγγελματικό πρόγραμμα ανάπτυξης μας παραδίδεται σε τέσσερις ενότητες όλο το χρόνο. Κάθε διαρκεί για μια εβδομάδα και πραγματοποιήθηκε τον Οκτώβριο, Νοέμβριο, Ιανουάριο και Φεβρουάριο. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει:

CPD 1

 • Εισαγωγή στο στρατηγικό σχεδιασμό της σταδιοδρομίας και πώς να πάρετε τη δουλειά που θέλετε
 • Δημιουργώντας ένα προσωπικό προφίλ (που θα δημοσιευθεί στο προφίλ ιστοσελίδα μας)
 • Παρουσίαση εργαστήριο δεξιοτήτων
 • Δικτύωση των δεξιοτήτων, συμπεριλαμβανομένων των κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης
 • Η Γλασκώβη Πρόκληση

CPD 2

 • Προσωπικά έλεγχος δεξιοτήτων
 • Ρύθμιση εξέλιξη της σταδιοδρομίας τους στόχους
 • Αυτο-επωνυμίας / αυτο-παρουσίαση (βιογραφικά σημειώματα, συνοδευτικές επιστολές και εφαρμογές)
 • Στήριξη των πόρων

CPD 3

 • Επισκέψεις σε επιχειρήσεις και παρουσιάσεις του κλάδου, συμπεριλαμβανομένων των αποφοίτων
 • Η Scottish MBA Καριέρα Εκδήλωση

CPD 4

 • Πρακτική συνέντευξη και αξιολόγηση κέντρο συνεδρίες

Καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους, θα υπάρξουν πρόσθετα εργαστήρια, σεμινάρια και παρουσιάσεις της εταιρείας.

Αφιερωμένο σταδιοδρομία πόρων

Θα έχετε πρόσβαση σε μια βιβλιοθήκη του MBA-συγκεκριμένες πληροφορίες και πόρους μέσω Καριέρα Portal. Αυτό προσφέρει:

 • Η εταιρεία και οι πληροφορίες της αγοράς, τόσο στο Ηνωμένο Βασίλειο και την παγκόσμια
 • Κενές σε όλο τον κόσμο
 • συνδέσεις με δικτυακούς τόπους Κορυφαία MBA

Πού είναι τώρα;

94,9% των αποφοίτων MBA μας είναι στην εργασία ή την περαιτέρω μελέτη: ** τίτλους εργασίας περιλαμβάνουν:

 • Επιχειρήσεις & Διεθνή Διευθυντής Ανάπτυξης
 • Γενικός Διευθυντής
 • Εμπορικός Διευθυντής
 • Συμβουλευτικές Διευθυντής
 • Ψηφιακή Διαχείριση
 • Διευθυντής Σχέσεων Πελατών
 • Οικονομικός Διευθυντής
 • Διαχειριστής Επενδύσεων
 • Senior Project Manager της
 • Τεχνικός διευθυντής

Οι εργοδότες περιλαμβάνουν:

 • Accenture
 • Barclays Plc
 • Deloitte
 • Devere Ομάδα
 • JP Morgan
 • Morgan Stanley
 • National Australia Bank
 • Ρολς ρόις
 • Scottish & Southern Energy
 • Scottish Power

Με βάση τα αποτελέσματα των εθνικών Προορισμοί οι εξερχόμενοι από Ανώτατης έρευνα για την εκπαίδευση (2010/11 και 2011/12) **.

Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwi ... περαιτέρω

Strathclyde Business School(SBS)is a pioneering, internationally renowned academic organisation that shapes anddevelops the business minds of tomorrow. Strathclyde is one of a small percentage worldwide to be triple accredited, holding accreditation from the international bodies, AMBA, AACSB and EQUIS. Διαβάστε Λιγότερα
Γλασκώβη , Αθήνα , Ζυρίχη , Σιγκαπούρη , Νταρ ες Σαλάμ , Μανάμα , Κουάλα Λουμπούρ , Petaling Jaya , Μοσχοστάφυλο , Μοσχοστάφυλο , Ντουμπάι , Αμπού Ντάμπι , Μιλάνο , Μόναχο , Πεκίνο , Τουλούζη + 15 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

Ask a Question

Άλλη