Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Πτυχίο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα στη Διοίκηση Διεθνών Επιχειρήσεων εκπαιδεύει νέους επαγγελματίες για να γίνει επιτυχής στη διαχείριση των διεθνών επιχειρήσεων. Το πρόγραμμα διεξάγεται στα αγγλικά και μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε 1 ½-2 χρόνια σε Haaga-Ηλεία Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών, το Ελσίνκι της Φινλανδίας.

Το πρόγραμμα αυτό προσφέρεται εξ ολοκλήρου στην αγγλική γλώσσα και οδηγεί σε ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο που ονομάζεται Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Επίτευξη ΙΒΜΑ διαρκεί περίπου 1½-2 έτη σπουδών με μειωμένο ωράριο. Οι συνεδρίες επαφή προγραμματιστεί για τις βραδινές ώρες και τα Σαββατοκύριακα, επειδή το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε φοιτητές που εργάζονται με πλήρες ωράριο.

Ο στόχος της ΙΒΜΑ είναι να αναπτύξει τις διεθνείς δεξιότητες και τις ικανότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων των μαθητών μέσα από μια ποικιλία μαθημάτων και μέσα από την προσωπική διδασκαλία σε εξέλιξη το έργο τους έργου / s ως διατριβή Μάστερ τους. Η γραφή διατριβή ξεκινά από την αρχή του προγράμματος. Οι μαθητές αναμένεται να λειτουργήσουν ως παράγοντες αλλαγής, εφαρμόζοντας τις γνώσεις τους στην πράξη που θα τους κάνει να και οι οργανώσεις τους ανταγωνιστικούς φορείς σε διεθνείς επιχειρήσεις.

Προφίλ του προγράμματος Πτυχίο Διεθνών Διοίκηση Επιχειρήσεων ΙΒΜΑ

Γιατί ΙΒΜΑ είναι μια καλή επιλογή για σας; Σας παρέχει:

  • μια πρακτική προσέγγιση της μάθησης: μάθηση με την εργασία
  • ευελιξία στα προγράμματα σπουδών σας: απογεύματα, τα Σαββατοκύριακα, εκπαιδευτικά ταξίδια, εντατική και εικονικές συνεδρίες
  • μια ευκαιρία να δημιουργήσετε το προσωπικό πρόγραμμά σας και σας Ατομικό Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΜΣ) που σας επιτρέπει να επιλέξετε αιρετά και ελεύθερης επιλογής διεθνείς επιχειρηματικές σπουδές σας για να μεγιστοποιήσετε τις δυνάμεις σας ως διαχειριστής

Με τη λήψη μια πρακτική προσέγγιση στη μάθηση - όπως εργαστήρια, ασκήσεις, διαλέξεις, εργασία διατριβή, και άλλες δραστηριότητες με επίκεντρο το μαθητή - ΙΒΜΑ δημιουργεί ένα πλαίσιο μάθησης, όπου οι μαθητές αναμένεται και είναι σε θέση να ενσωματώσουν εργασιακή εμπειρία τους με τους διεθνείς μελέτες των επιχειρήσεων τους.

Βασικά μαθησιακά αποτελέσματα του Προγράμματος Βαθμός

Ο στόχος της ΙΒΜΑ είναι να αναπτύξει διεθνείς ικανότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων των μαθητών μέσα από την ποικιλία των μεθόδων ανάπτυξης εργασιών και τα εργαλεία, τις διεθνείς μαθήματα διαχείρισης των επιχειρήσεων, καθώς και μέσω διδασκαλία τους σε εφαρμογή σχέδιο ανάπτυξης της έρευνας και της εργασίας ως Διατριβή Μάστερ τους. Εργάζονται για την διατριβή ξεκινά από την αρχή των σπουδών. Οι μαθητές αναμένεται να ενεργούν ως διαμεσολαβητές και οι ηγέτες της αλλαγής με την εφαρμογή στην πράξη των διεθνών επιχειρήσεων γνώσεις τους που θα τους και τις οργανώσεις τους ανταγωνιστικές παίκτες στις διεθνείς επιχειρήσεις κάνουν.

Οι τρεις βασικοί στόχοι του προγράμματος ΙΒΜΑ είναι:

  • ικανοποιήσει την αυξημένη ζήτηση των οργανώσεων για τους εργαζόμενους με πρακτικές και τις τρέχουσες διεθνείς επιχειρηματικές γνώσεις και ικανότητες,
  • παρέχει μια ευκαιρία σταδιοδρομίας για τους αποφοίτους Πτυχίο με τη συνέχιση και αναβάθμιση της εκπαίδευσης τους στη διεθνή διαχείριση των επιχειρήσεων, και να
  • ενθαρρύνει τους μαθητές να εφαρμόσουν τις διεθνείς δεξιότητες διαχείρισης των επιχειρήσεων και τις γνώσεις τους στην καθημερινή τους εργασία, προκειμένου να δημιουργήσουν και την αξία απόσπασμα για τις οργανώσεις τους.

επαγγελματική ανάπτυξη

Η επαγγελματική ανάπτυξη σε ΙΒΜΑ έχει τρεις φάσεις: CAPS, EAPS και διατριβή Μάστερ. Μετά την ολοκλήρωση των CAPS Υποχρεωτική Σύνθετη Επαγγελματικών Σπουδών, έχετε προετοιμάσει Προσωπικά σας Πρόγραμμα Σπουδών (ΠΜΣ) για τη λήψη Επιλογής Σύνθετη Επαγγελματικών Σπουδών EAPS και ελεύθερη επιλογή Μελέτες για την ενίσχυση της διεθνούς ικανότητες των επιχειρήσεων σας. Διατριβή του Δασκάλου (30 ECTS) είναι ένα έργο αναπτυξιακό έργο που έχει σχέση με τις προκλήσεις στις διεθνείς επιχειρήσεις διαχείρισης ενός οργανισμού. Ως εκ τούτου, Διατριβή του Δασκάλου παρέχει αξία όχι μόνο για τους μαθητές αλλά και για τις οργανώσεις τους, καθώς και.

Μετά την αποφοίτησή σας θα έχουν ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο που ονομάζεται Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων που είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου απονέμονται από Haaga-Ηλεία Πανεπιστήμιο Εφαρμοσμένων Επιστημών.

Προτεινόμενη διαδρομή Μελέτη

  • Εξάμηνο 1: Εφαρμοσμένη Έρευνα και Ανάπτυξη? Διαχείριση έργου; και το Διεθνές Διαχείρισης Ταλέντων.
  • Εξάμηνο 2: Στρατηγική στην πράξη? Leading Change? και Ηγεσία στην οικονομία της γνώσης.
  • Εξάμηνα 3: Εργαλεία Ανάλυσης και Προβλέψεων? Ηγεσία επικοινωνίας? και Διεθνοποίηση των Επιχειρήσεων.

Επιπλέον, οι μαθητές μπορούν να συμμετέχουν σε εκπαιδευτικά ταξίδια στο Silicon Valley ή / και στο Χονγκ Κονγκ εθελοντικά. Μαθήματα επιλογής πλοίαρχος μπορεί να ληφθεί σε πανεπιστήμια, ανοιχτό πανεπιστήμιο, μελέτες εξειδίκευσης, σχολεία εταίρους στο εξωτερικό, και το καλοκαίρι τα σχολεία στο εξωτερικό μετά την έγκριση του συμβούλου σπουδών.

Επιλεξιμότητα να ισχύουν για το πτυχίο επιπέδου Μάστερ πρόγραμμα απαιτεί: ένα Bachelor (ή υψηλότερο) πτυχίο σε ένα ισοδύναμο πεδίο και τουλάχιστον τρία έτη (36 μήνες) από σχετική επαγγελματική εμπειρία που θα ολοκληρωθεί μετά την ολοκλήρωση της πτυχίο Bachelor.

Εργασιακή Εμπειρία

Οποιαδήποτε επαγγελματική εμπειρία πρέπει να έχουν ληφθεί το αργότερο μέχρι τις 31 Ιουλίου 2017 και για την περίοδο εφαρμογής της άνοιξης. πιστοποιητικά εργασίας πρέπει να έχουν μια αρχή και μια ημερομηνία λήξης της απασχόλησης και μια σύντομη περιγραφή της εργασίας. Εάν ο αιτών έχει εργαστεί με μερική απασχόληση, το πιστοποιητικό εργασίες πρέπει να αναφέρει σαφώς τον αριθμό των ωρών εργασίας ανά μήνα. Η εργασία μερικής απασχόλησης θα μετατραπούν σε ισοδύναμα πλήρους απασχόλησης, έτσι ώστε 150 ώρες ή 20 πλήρεις εργάσιμες ημέρες (τουλάχιστον 7 ώρες ανά ημέρα) αντιστοιχεί σε ένα μήνα από την εργασία. Επαγγελματική εμπειρία δεν πρέπει να είναι συνεχής ή να ληφθούν εργάζονται για τον ίδιο εργοδότη. Εργασιακή εμπειρία θα γίνονται δεκτές μόνο αν επαληθεύεται από ένα πιστοποιητικό που προβλέπεται από τον εργοδότη.

Επιχειρηματικότητας θα γίνονται δεκτές ως εργασιακή εμπειρία, αν ο αιτών μπορεί να προσκομίσει πιστοποιητικό που βεβαιώνει ότι αυτός ή αυτή είναι ή έχει καλυφθεί στο πλαίσιο του νόμου σύστημα YEL ή συντάξεων MYEL για τους επιχειρηματίες. Δεν περιόδους πρακτικής άσκησης εργασίας ή on-the-job μάθησης που περιλαμβάνονται σε βαθμό που χρησιμοποιούνται για την εφαρμογή θα πρέπει να προσμετρηθούν εργασιακή εμπειρία. Στρατιωτική ή μη στρατιωτική εθνική υπηρεσία ή άδεια ανατροφής τέκνου δεν θα προσμετρηθούν εργασιακή εμπειρία. Το ποσό των πόντων εργασιακής εμπειρίας που χορηγούνται για την ταυτόχρονη σχέσεων εργασίας δεν μπορεί να υπερβαίνει το ποσό της επιχορήγησης για πλήρη απασχόληση. Όσοι υποβάλλουν αίτηση με τα προσόντα που συμπληρώθηκαν εκτός της Φινλανδίας πρέπει να υποβάλουν πιστοποιητικά εργασίας μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2017 15:00.

Δίδακτρα 9 500 E
Φοιτητής διαμονής (συμπ. Του νερού και ηλεκτρικής ενέργειας) 300 E / μήνα
Φαγητό 150-250 E / μήνα
μεταφορά 50 E / μήνα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε2 περισσότερα μαθήματα αποHaaga-Helia University of Applied Sciences »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Duration
3 - 6 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,500 EUR
ανά έτος.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη