Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων MBA

ΕΙΣΑΓΩΓΗ: σχετικά έγγραφα?

ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ: Πτυχίο στα Οικονομικά ή παρόμοια προγράμματα? ολοκληρώσει τη δευτεροβάθμια εκπαίδευση, αναγνωρίζεται στην ΕΕ? μέση βαθμολογία του τίτλου σπουδών - Καλή? έγγραφο για αγγλικής γλώσσας.

ΔΙΑΡΚΕΙΑ: 1,5 ακαδημαϊκά έτη (3 εξάμηνα).

ΔΙΠΛΩΜΑ: Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Το πτυχίο MBA είναι ένα πρότυπο πρόγραμμα στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με ιδιαίτερη έμφαση στην καινοτομία, την τεχνολογία και τη διαχείριση. Στόχος του είναι να προετοιμάσει τους επαγγελματίες με επιχειρηματικό πνεύμα και καινοτόμες ιδέες. Οι σπουδαστές λαμβάνουν γνώση και ισχύει δεξιότητες που απαιτούνται για όλα τα γενικά σχέδια των επιχειρήσεων - διαχείριση έργων, την επιχειρηματικότητα, την εφαρμογή της καινοτομίας, οι διαπραγματεύσεις των επιχειρήσεων και των επικοινωνιών, των ανθρώπινων πόρων, κ.λπ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει υποχρεωτικά, κατ 'επιλογήν και τα προαιρετικά μαθήματα και ολοκληρώνεται με ένα τελικό σχέδιο παρουσιάστηκε ενώπιον επιτροπής που αποτελείται από τους ηγέτες των επιχειρήσεων και των καθηγητών.

Οι απόφοιτοι αναμένεται να λειτουργήσει ως επιχειρηματίες, διευθυντές και στελέχη του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα διαχείρισης των διαφόρων επιχειρηματικών διαδικασιών.

Σημείωση: Τα δίδακτρα είναι € 1.000 ανά εξάμηνο για τους φοιτητές της ΕΕ και € 2.000 ανά εξάμηνο για τους φοιτητές εκτός ΕΕ. Όλα τα αριστούχους φοιτητές μελετούν χωρίς οποιαδήποτε χρέωση.

Οι πληροφορίες φοιτητικό δάνειο μπορεί να βρεθεί σε αυτή τη σελίδα: http://epu.bg/index.php/en/application/students-loans

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
3 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
1,000 EUR
ανά εξάμηνο για τους φοιτητές της ΕΕ? € 2.000 ανά εξάμηνο για τους φοιτητές εκτός ΕΕ
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη