Προγράμματα MBA σε MBA/Μεταπτυχιακό στον τομέα της Υγείας

Συγκρίνετε τα 2 Προγράμματα MBA σε MBA/Μεταπτυχιακό στον τομέα της Υγείας

MBA/Μεταπτυχιακό στον τομέα της Υγείας

Αποκτώντας ένα διπλό πτυχίο MBA / Master in Health είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για μια καριέρα διαχείριση των επαγγελματιών υγείας ή ιατρικές εγκαταστάσεις. Δεν κάνουμε μόνο αυτά κύρους βαθμούς σας προετοιμάσει για να προχωρήσουν στο συναρπαστικό κόσμο της υγειονομικής περίθαλψης, αλλά μπορεί επίσης να σας βοηθήσει στην απόκτηση υψηλότερη θέση με σημαντική αύξηση των αποδοχών.

Ένα διπλό πτυχίο: MBA / Master in Health είναι ένα εξαιρετικό πρόγραμμα για επαγγελματίες υγείας οι οποίοι θα ήθελαν να αναπτύξουν περαιτέρω τις ηγετικές ικανότητες τους και τα επιχειρηματικά ταλέντα. Οι απόφοιτοι με αυτό το σεβαστό διπλό πτυχίο είναι σε θέση να διαχειριστεί και να διαμορφώσει τη συναρπαστική μέλλον του κλάδου της υγείας με την εφαρμογή των γνώσεων και των ικανοτήτων τους και στις δύο επιχειρήσεις και την υγειονομική περίθαλψη.Business-minded επαγγελματίες της υγείας είναι επιτακτική ανάγκη για την επιτυχή λειτουργία των νοσοκομείων, τις εγκαταστάσεις ξενώνα, γηροκομεία, τα δίκτυα παροχής, καθώς και των ασφαλιστικών εταιρειών, καθώς και τα ανταγωνιστικά προγράμματα βοηθούν στη διαμόρφωση των μελλοντικών ηγετών του κλάδου της υγείας.

Με την εγγραφή σας σε αυτό το πρόγραμμα του διπλού πτυχίου, είστε σε θέση να μάθουν από τις δύο ιατρικούς εμπειρογνώμονες και χάραξης της επιχειρηματικής στρατηγικής. Αυτή η μοναδική δομή της μάθησης παρέχει μια ολοκληρωμένη εκπαίδευση σε λιγότερο χρόνο πίστωσης από ό, τι θα είχε πάρει για να κερδίσουν MBA και Μεταπτυχιακό σας στην Υγεία ξεχωριστά.

Υπάρχουν πολλά διεθνή πανεπιστήμια προσφέρουν αυτά έντονη και εστιασμένη προγράμματα, και το κόστος ποικίλλει ευρέως μεταξύ τους μοναδικό θεσμικό όργανο. Πριν από την εγγραφή σε κάθε εκπαιδευτική μονάδα, φροντίστε να ενημερωθείτε για όλα τα τέλη που απαιτούνται για την αποφοίτηση.

Οι απόφοιτοι που έχουν κερδίσει τόσο το MBA και το Master στον τομέα της υγείας είναι σε θέση να αποκτήσουν υψηλής ισχύος σταδιοδρομία στη διοίκηση και διαχείριση του νοσοκομείου. Αυτές οι εντυπωσιακές οι μαθητές μπορούν επίσης να πάτε για να κερδίσει θέσεις εργασίας σε εκτελεστικό επίπεδο σε πολλές κλινικές, τα εργαστήρια, τις ασφαλιστικές εταιρείες, και άλλα εκκρεμή εγκαταστάσεις υγειονομικής περίθαλψης.

 

Επιλογή εξαιρετικό πρόγραμμα του διπλού πτυχίου σας είναι εύκολο, όπως τόσα πολλά πανεπιστήμια προσφέρουν ανταγωνιστικά προγράμματα σε όλο τον κόσμο. Για τους φοιτητές που επιθυμούν να συνεχίσουν την τρέχουσα καθημερινή ρουτίνα τους, σε απευθείας σύνδεση μαθήματα είναι διαθέσιμα για να ταιριάζει εκπαίδευση στην πολυάσχολη ζωή τους. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε άμεσα με το γραφείο εισδοχή σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

πλοίαρχος της διοίκησης επιχειρήσεων και πλοίαρχος της επιστήμης στην νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης (γέφυρα)

Grand Canyon University
Διαδίκτυο Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες ΗΠΑ σε απευθείας σύνδεση

Η Γέφυρα του Πανεπιστημίου του Grand Canyon (Master of Business Administration και Master of Science στη νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης) έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τόσο έμπειρους νοσηλευτές που έχουν κερδίσει πτυχίο εκτός της νοσηλευτικής, αλλά επιθυμία να προχωρήσουν σε ένα επίπεδο master βαθμό στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Αυτό το πρόγραμμα νύφης MSN γεφυρώνει το κενό για να σας επιτρέψει να επιτύχετε τον επιθυμητό βαθμό MSN. [+]

Προσφέρονται από: Κολλέγιο Επαγγελμάτων Νοσηλευτικής και Υγείας

Επισκόπηση

Φέρτε την επιχειρηματική καινοτομία στην Αριστερά που επικεντρώνεται στους ασθενείς

Οι ηγέτες της υγειονομικής περίθαλψης στη σημερινή ανταγωνιστική αγορά χρειάζονται επιχειρηματικές γνώσεις εκτός από τις νοσηλευτικές ικανότητες. Η Γέφυρα του Πανεπιστημίου του Grand Canyon (Master of Business Administration και Master of Science στη νοσηλευτική ηγεσία στα συστήματα υγειονομικής περίθαλψης) έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει τόσο έμπειρους νοσηλευτές που έχουν κερδίσει πτυχίο εκτός της νοσηλευτικής, αλλά επιθυμία να προχωρήσουν σε ένα επίπεδο master βαθμό στο νοσηλευτικό ίδρυμα. Αυτό το πρόγραμμα νύφης MSN γεφυρώνει το κενό για να σας επιτρέψει να επιτύχετε τον επιθυμητό βαθμό MSN.... [-]


διπλή MSN / MBA - Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master Of Science στη νοσηλευτική

Seidman College of Business, Grand Valley State University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Grand Rapids

Η συνδυασμένη MSN / MBA έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν πτυχιούχων νοσηλευτών για τις επαγγελματικές ευκαιρίες σε συστήματα παροχής υγειονομικής περίθαλψης [+]

Seidman College of Business και Kirkhof College of Nursing προσφέρουν ένα συνδυασμένο Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και Master of Science στη Νοσηλευτική (MSN / MBA). Τα άτομα που επιθυμούν αυτός ο βαθμός πρέπει να πληρούν τις απαιτήσεις εισόδου των δύο σχολείων με την εξαίρεση ότι ικανοποιητικές επιδόσεις μόνο για το Graduate Record εξετάσεις (GRE), παρά το GMAT, είναι απαραίτητη. Οι υποψήφιοι για το MSN / MBA μπορεί να γίνει δεκτός στο κοινό πρόγραμμα ή είτε στο MSN ή το MBA, ανάλογα με την κριτική επιτροπή εισδοχή κάθε κολέγιο και απόφαση. Η συνδυασμένη MSN / MBA έχει σχεδιαστεί για να προετοιμάσουν πτυχιούχων νοσηλευτών για τις επαγγελματικές ευκαιρίες σε συστήματα παροχής φροντίδας υγείας. ... [-]