Συγκρίνετε τα Προγράμματα MBA σε Περιβαλλοντικές Μελέτες

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται του κάποιος με ένα MBA, η ιδέα μιας επιχείρησης σκληρύνει, σοβαρός επαγγελματίας έρχεται στο μυαλό? Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα για τον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων από μαύ… περαιτέρω

Όταν οι περισσότεροι άνθρωποι σκέφτονται του κάποιος με ένα MBA, η ιδέα μιας επιχείρησης σκληρύνει, σοβαρός επαγγελματίας έρχεται στο μυαλό? Ωστόσο, υπάρχουν περισσότερα για τον τομέα της διοίκησης επιχειρήσεων από μαύρα κοστούμια και σύντομη περιπτώσεις. Είναι εσείς αναρωτιέστε, "Τι είναι το MBA στο Περιβάλλον;" Μπορεί να θέλετε να εξετάσει αυτήν την αποδοτική επιλογή.

Καθώς ο κόσμος γίνεται όλο και πιο προσεκτικοί για το περιβάλλον, οι μεγάλες επιχειρήσεις θα κάνουν τη στροφή προς την εξοικονόμηση ενέργειας, η ανάπτυξη της ευαισθητοποίησης μεταξύ των πελατών και των εργαζομένων, και να δημιουργήσουν πράσινες επιχειρηματικές πρακτικές. Ένα MBA στο πρόγραμμα για το περιβάλλον έχει σχεδιαστεί για να εκπαιδεύσει τους συμμετέχοντες σχετικά με την περιβαλλοντική πολιτική και να τους διδάξει πώς να ενσωματώσουν αυτή τη γνώση για τον επαγγελματικό κόσμο. Αυτό περιλαμβάνει τον καθορισμό των πολιτικών για τις οργανώσεις, την εκπαίδευση άλλων για την πράσινη επιπτώσεις τους, και συμβάλλοντας στην δημιουργία και την προώθηση φιλικών προς το περιβάλλον επιχειρηματικές πρακτικές.

Επειδή υπάρχει μια ισχυρή ώθηση στον επαγγελματικό κόσμο για την αύξηση της περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης, η αγορά εργασίας είναι καλό για κανέναν επιδιώκουν αυτό το βαθμό. Ωστόσο, για πολλούς η γνώση που εργάζονται για να κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος είναι το μεγαλύτερο κίνητρο.

Παρά το γεγονός ότι το κόστος του να πηγαίνουν στο σχολείο ποικίλλει από το ίδρυμα, υπάρχουν πολλές περισσότερες επιλογές που είναι διαθέσιμες σήμερα από ό, τι κάποτε ήταν. Δεν ήταν πολύ καιρό πριν ότι η επιδίωξη ενός MBA σήμαινε βάζοντας την καριέρα σας σε αναμονή και να πηγαίνει πίσω στο σχολείο για δύο έως τέσσερα χρόνια. Δεν ήταν μόνο αυτό μια αποθαρρυντική σκέψη, ήταν επίσης ένα ακριβό? Ωστόσο, με την αύξηση της σε απευθείας σύνδεση προγράμματα μάστερ σήμερα ο καθένας μπορεί να πάει πίσω στο σχολείο. Οι περισσότεροι σε απευθείας σύνδεση ιδρύματα προσφέρουν οικονομικά προσιτές, ευέλικτες μαθήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τους σπουδαστές που έχουν πρόσθετες υποχρεώσεις έξω από το σχολείο.

Υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας που διατίθενται για τους ανθρώπους που λαμβάνουν ένα MBA στο Περιβάλλον. Πιο πρόσφατα, οι μεγάλες εταιρείες που αναζητούν για την Περιβαλλοντική Διευθυντές να δημιουργήσει και να προωθήσει πολιτικές περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης. Άλλες επιλογές σταδιοδρομίας περιλαμβάνουν την εργασία για τις μη κερδοσκοπικές οργανώσεις, που χρησιμεύει ως διαχειριστές του έργου, ή εργάζονται στην κυβέρνηση.

Οι φοιτητές που ενδιαφέρονται για την επιδίωξη μιας online βαθμό θα πρέπει να αρχίσει με τη διερεύνηση της ιστοσελίδας μας και την έρευνα των προγραμμάτων που προσφέρουμε. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και να επικοινωνήσετε απευθείας με το γραφείο εισδοχή σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Λιγότερα
Renewables Academy AG (RENAC)
Berlin, Germany

Το διαδικτυακό μάστερ MBA Renewables παρέχει Master of Business Administration με επίκεντρο την ανανεώσιμη ενέργεια και την ενεργειακή αποδοτικότητα. ... περαιτέρω

Το διαδικτυακό μάστερ MBA Renewables παρέχει Master of Business Administration με επίκεντρο την ανανεώσιμη ενέργεια και την ενεργειακή αποδοτικότητα. Διαβάστε Λιγότερα
MBA
01 Oct 2020
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Μερική παρακολούθηση
5 εξάμηνα
Αγγλικά
Συνδυασμένες διαδικτυακές και στο πανεπιστήμιο
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαδίκτυο