Filter
MBA
Τύπος σπουδών: Όλα Βήμα: Όλα

Συγκρίνετε τα 2 Προγράμματα MBA σε Μόδα

Εάν το σχεδιασμό ρούχων και αξεσουάρ ακούγεται σαν ιδανική σταδιοδρομία σας, τότε μπορεί να είναι ο τέλειος υποψήφιος για να κερδίσει το μεταπτυχιακό σας στο χώρο της μόδας. Ένα μεταπτυχιακό σας δίνει την ενέργεια να πάει πέρα από αυτό που θα έπρεπε κανονικά να είναι σε θέση να κάνει σε μια τέτοια ταχέως μεταβαλλόμενη βιομηχανία, εξασφαλίζοντας περαιτέρω επιτυχία στα χρόνια που έρχονται.

Όπως πολλές άλλες υποψήφιους φοιτητές μπορεί να αναρωτιέστε, "Τι είναι ένα MBA στη μόδα;" Για να το θέσουμε απλά, αυτό το προηγμένο πτυχίο θα σας προετοιμάσει για να εργαστούν σε διάφορους τομείς που σχετίζονται με τη βιομηχανία του στυλ και των τάσεων. Μπορείτε να πάρετε μαθήματα σε οθόνες μόδα και το σχεδιασμό, την αγορά και την εμπορευματοποίηση, τα οικονομικά και τους προϋπολογισμούς, καθώς και την πρόβλεψη το επόμενο μεγάλο κύμα του στυλ στη βιομηχανία. Ένα MBA είναι ένα Master στην πτυχίο στη Διοίκηση Επιχειρήσεων.Κερδίζουν αυτός ο βαθμός θα σας διδάξει επίσης πώς να είναι ένας επιτυχημένος σκηνοθέτης, διευθυντής ή εκπρόσωπος της εταιρείας σχεδιασμού ή άλλη επιχείρηση που εργάζονται στον τομέα. Τα μαθήματα μπορούν να ληφθούν σε διάφορα ιδρύματα σε όλο τον κόσμο, είτε στην πανεπιστημιούπολη ή σε απευθείας σύνδεση.

Λαμβάνοντας μαθήματα MBA κάτω από την ομπρέλα του στυλ και το σχεδιασμό θα προωθήσει σημαντικά την καριέρα σας. Κερδίζουν ένα προηγμένο πτυχίο μπορεί να σας κερδίσουν τη συνέντευξη έχετε αγωνιζόμαστε, καθώς και μια δουλειά στο άνω τμήμα της ηγεσίας και του σχεδιασμού.

Το κόστος της λήψης αυτών των μαθημάτων για να κερδίσουν μεταπτυχιακό σας θα ποικίλει ανάλογα με το σχολείο που θα επιλέξετε. Αν ενδιαφέρεστε να εγγραφείτε και να μάθετε περισσότερα για τα δίδακτρα και οικονομική βοήθεια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το σωστό προσωπικό στο σχολείο της επιλογής σας.

Μόλις ολοκληρώσετε το βαθμό σας, θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν στη βιομηχανία σε τοποθεσίες σε όλο τον κόσμο. Πιθανές θέσεις για να εργαστούν σε, θα περιλαμβάνει ρούχα και αξεσουάρ σχεδιασμό, τη διάταξη περιοδικό, το μάρκετινγκ, δημόσιες σχέσεις, και τη διαχείριση. Μπορείτε επίσης να βρείτε εργασία ως οικονομική ηγέτης, διαχειριστής της εφοδιαστικής αλυσίδας, σχεδιαστής της οθόνης, και μάνατζερ ανθρωπίνων πόρων. Εργασία στον κλάδο αυτό θα σας επιτρέψει να συμμετάσχουν στην παγκόσμια ταξίδια, καθώς και της τέχνης και πολιτιστικές ευκαιρίες για την περαιτέρω δική σας δημιουργικότητα.

 

Εάν είστε ακόμα αναρωτιέστε, "Τι είναι ένα MBA στη μόδα;" πάρετε τον εαυτό σας ένα βήμα πιο κοντά στην επίτευξη της επιτυχίας με την καριέρα σας στην εξελικτική βιομηχανία της μόδας και του design. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας και να επικοινωνήσετε απευθείας με το γραφείο εισδοχή σχολείο της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή. 

περαιτέρω Διαβάστε Λιγότερα
Άλλες επιλογές σε αυτό το πεδίο σπουδών:

2 Τα αποτελέσματα σε Μόδα

IMF Business School Portugal

Το MBA επιτρέπει να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να: αναλύσει τα θεμέλια της στρατηγικής διαχείρισης μελετώντας τα θεμέλια της, κάνοντας την ανάλυση του περιβάλλοντος τη ... [+]

Το MBA επιτρέπει να αποκτήσουν τις δεξιότητες για να: αναλύσει τα θεμέλια της στρατηγικής διαχείρισης μελετώντας τα θεμέλια της, κάνοντας την ανάλυση του περιβάλλοντος της αγοράς, ώστε να μπορέσει ο φοιτητής για τη διαμόρφωση, την εφαρμογή και την παρακολούθηση μιας επιτυχημένης στρατηγικής διαχείρισης? αξιολογήσει την καταλληλότητα μιας επιχειρηματικής στρατηγικής, αναλύοντας το σχέδιο μάρκετινγκ που βασίζεται προκειμένου να λάβει αποφάσεις για τα πιο κατάλληλα κανάλια μάρκετινγκ, εξασφαλίζοντας έτσι τα επιθυμητά αποτελέσματα για την εταιρεία σας? αποκτούν τις απαραίτητες πληροφορίες για την κατεύθυνση και τη διαχείριση των διαφόρων περιοχών και τμημάτων που επιτρέπουν την εύρυθμη λειτουργία της εταιρείας γνώσης, κυριαρχούν θεμελιώδεις κατευθυντήριες γραμμές της.... [-]

Πορτογαλία Portugal Online
Ανοικτή Εγγραφή
Portuguese (Brazil)
Μερική παρακολούθηση
720 ώρες
Διαδικτυακό
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά
IFA Paris

Η MBA Fashion Business της IFA Paris επιτρέπει στους φοιτητές να παρακολουθήσουν μεταπτυχιακές σπουδές που διδάσκονται εξ ολοκλήρου στα αγγλικά στο Παρίσι, τη Σαγκάη και ... [+]

IFA Paris MBA Πιστοποιημένο από την FEDE (Fédération Européenne Des Écoles)Διάρκεια: Πρόγραμμα 15 μηνών στα αγγλικάΠανεπιστήμια: Παρίσι, Σαγκάη, ΚωνσταντινούποληΤύπος: Παρίσι ή Κωνσταντινούπολη / Παρίσι ή Σαγκάη / Παρίσι / ΜπανγκόκΕπόμενη πρόσληψη: Σεπτέμβριος 2019Πιστωτικές μονάδες ECTS: 120Χρέωση αιτήσεων: € 150Δίδακτρα: € 14.800Περιορίζεται σε: 25 μαθητές ανά τάξη

"Μια πλήρη προβολή 360 μοιρών της μόδας"

Εισαγωγή... [-]
Κίνα Shanghai Τουρκία Istanbul Γαλλία Paris  + 2 Περισσότερα
Σεπτέμβριος 2019
Αγγλικά
Πλήρης παρακολούθηση
15 μήνες
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)
Διαβάστε περισσότερα στα Αγγλικά