MBA

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα, στην ιστοσελίδα της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Περίληψη μαθήματος

Το καινοτόμο MBA μας έχει σχεδιαστεί για φιλόδοξους επαγγελματίες των επιχειρήσεων - και πρόσφατους αποφοίτους οποιασδήποτε πειθαρχίας - οι οποίοι δεν θέλουν να περιμένουν έως ότου έχουν μεγάλη εργασιακή εμπειρία πριν κάνουν τα πρώτα βήματα προς μια καριέρα διαχείρισης.

Με τον αποκλεισμό σας σε μια ανταγωνιστική αγορά εργασίας, θα αποφοιτήσετε με άμεση εμπειρία από μια πρακτική άσκηση τριών μηνών και τις ολιστικές επιχειρηματικές γνώσεις, τις δυνατότητες και την ψηφιακή τεχνογνωσία αιχμής που απαιτούν οι σημερινοί εργοδότες.

Στο ταχύτατα αναπτυσσόμενο παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον, οι εργοδότες απαιτούν απόφοιτους με πολύ ικανούς και εξειδικευμένους τίτλους, με εξειδικευμένη γνώση των επιχειρήσεων και το μεταβαλλόμενο περιβάλλον τους, που περικλείει τα παραδοσιακά επιχειρηματικά πεδία που περιλαμβάνουν τους ανθρώπινους πόρους, τη διαχείριση και το μάρκετινγκ. Για να πετύχετε, χρειάζεστε μια προσέγγιση 'μεγάλης εικόνας'. Πρέπει να είστε σε θέση να προσαρμόζετε σε αναδυόμενα επιχειρηματικά μοντέλα, να δημιουργείτε νέες επιχειρήσεις, να οδηγείτε και να διαχειρίζεστε αποτελεσματικά τους ανθρώπους και να βελτιώνετε τις διαδικασίες με ψηφιακές λύσεις.

Στο Westminster Business School, αναγνωρίζουμε ότι οι μελλοντικοί επιχειρηματίες χρειάζονται το πλήρες φάσμα τεχνικών και προσωπικών δεξιοτήτων ανάπτυξης - πιο υπεύθυνες, ανθεκτικές, προσαρμόσιμες και ευπροσάρμοστες από ποτέ. Στόχος μας είναι να σας βοηθήσουμε να γίνετε ένας επίδοξος ηγέτης και επιχειρηματίας, κάποιος που μπορεί να προσθέσει αξία σε οποιοδήποτε είδος οργανισμού. Πιστεύουμε όμως ότι είναι απαραίτητο αυτή η διαδικασία μετασχηματισμού να ξεκινήσει νωρίς πριν να έχετε εκτεταμένη εργασιακή εμπειρία ή να έχετε υιοθετήσει τη νοοτροπία ενός συγκεκριμένου εργοδότη ή επιχειρηματικού τομέα. Ξεκινώντας αυτή τη διαδικασία νωρίς, είναι πολύ πιο εύκολο να αναπτύξετε τις δεξιότητές σας, να μάθετε να σκέφτεστε έξω από το κουτί και να οδηγήσετε ανεξάρτητα τις αλλαγές στον επιχειρηματικό κόσμο - όπου κι αν πάει η σταδιοδρομία σας. Είναι επίσης αυτό που οι εργοδότες μας έρχονται σε επαφή με μας λένε ότι προτιμούν.

Ανταποκρινόμενη σε μια μεταβαλλόμενη αγορά, το Westminster MBA προσφέρει μια πρακτικά προσανατολισμένη, διεπιστημονική, προηγμένη εκπαίδευση στις σύγχρονες επιχειρήσεις: συνδυάζει την ακαδημαϊκή αυστηρότητα, την επιτάχυνση της μελέτης, την τόνωση των διδακτικών προσεγγίσεων και την πρακτική εμπειρία επιχειρηματικής ηγεσίας, συμπεριλαμβανομένης μιας πρακτικής άσκησης τριών μηνών. Θα σας υποστηρίξουμε στο ταξίδι σας για να γίνετε μέλος της επόμενης γενιάς επιτυχημένων στελεχών επιχειρήσεων και επιχειρηματιών.

Θα σας παρουσιάσουμε τις τελευταίες επιχειρηματικές μεθόδους και τεχνολογίες με τρόπο που αντανακλά καλύτερα το εταιρικό και επιχειρησιακό περιβάλλον - μέσα από διεπιστημονικές θεματικές ενότητες δημιουργίας δυνατοτήτων που καλύπτουν οτιδήποτε από την καινοτομία και τη φιλοσοφία σχεδιασμού έως τις σύγχρονες προκλήσεις, την αειφορία, , την ανάλυση δεδομένων και τα οικονομικά. Στη συνέχεια, θα εφαρμόσετε τη μάθησή σας σε επιχειρησιακά προβλήματα που βασίζονται στην πρακτική και σε προγράμματα επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και, με αυτόν τον τρόπο, θα αποκτήσετε επιδεξιές μαλακές δεξιότητες, όπως η δημιουργικότητα, η κριτική σκέψη, η προσωπική ευελιξία, η προσαρμοστικότητα και η ανθεκτικότητα.

Αναγνωρίζοντας την αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας και προετοιμάζοντάς σας για μια σταδιοδρομία σε έναν ψηφιακό κόσμο της δεκαετίας του 2020, θα εξετάσουμε κάποιες από τις τελευταίες εξελίξεις, συμπεριλαμβανομένου του blockchain, των μεγάλων δεδομένων, της τεχνητής νοημοσύνης, της τεχνολογίας σύννεφων, των AR / VR, των ενοχλητικών καινοτομιών, τα οικοσυστήματα και την οικονομία κατανομής.

Αναμένουμε από τους αποφοίτους MBA να προχωρήσουν σε ασφαλή διαχειριστικά και ηγετικά καθήκοντα σε επιχειρήσεις, νεοσύστατες επιχειρήσεις, ΜΜΕ, δημόσιο τομέα και μη κερδοσκοπικούς οργανισμούς.

Κορυφαίοι λόγοι για να μελετήσετε μαζί μας

 • Αυτό το MBA είναι ιδανικό για τους πρόσφατους πτυχιούχους και τους φιλόδοξους επαγγελματίες της πρώιμης σταδιοδρομίας με την αποφασιστικότητα να συνεχίσουν τη σταδιοδρομία διαχείρισης.
 • Γίνετε επιχειρηματίες έτοιμοι με εντατικές πρακτικές εμπειρίες και επιταχυνόμενη μελέτη.
 • Τριμηνιαία πρακτική άσκηση ή δράση στο Διαδίκτυο στο σπίτι ή στο εξωτερικό για να ενισχύσετε το βιογραφικό σας σημείωμα.
 • Εβδομαδιαίο διεθνές συμβουλευτικό έργο που βασίζεται στο εξωτερικό με μια εταιρεία-πελάτη.
 • Τα εργαστήρια και τα μαθήματα ανάπτυξης καριέρας ενισχύουν την παγκόσμια προοπτική και την απασχολησιμότητά σας.
 • Διδάσκονται από προσωπικό με εμπειρία στη στρατηγική διαχείριση, την επιχειρηματικότητα, το σχεδιασμό, την καινοτομία, το μάρκετινγκ, τη διορατικότητα των καταναλωτών, τα κοινωνικά μέσα, τις επιχειρήσεις, την ψηφιακή επιχείρηση, την ψυχολογία, τους ανθρώπινους πόρους, την οργανωτική συμπεριφορά, την οικονομία, τη χρηματοοικονομική διαχείριση και την ηγεσία.
 • Συναρπαστικές προσεγγίσεις διδασκαλίας και εκμάθησης με ζωντανές περιπτωσιολογικές μελέτες, προσομοιώσεις, εργαστήρια ρόλων και hackathons.
 • Συμμετοχή σε μεθόδους αξιολόγησης, συμπεριλαμβανομένων των προσομοιώσεων, επιχειρηματικών προκλήσεων, ερευνών, σκηνικών και παρουσιάσεων βίντεο.
 • Εξαιρετικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν αίθουσα συνεδριάσεων MBA, ψηφιακές αίθουσες διδασκαλίας και την πλέον σύγχρονη αίθουσα συναλλαγών Bloomberg.

StockSnap / Pixabay

Δομή μαθημάτων

Το MBA ακολουθεί μια ισχυρή αφήγηση με ένα ταξίδι ανακάλυψης, αρχίζοντας με τη διάγνωση των επιχειρηματικών προβλημάτων / ζητημάτων, το σχεδιασμό καινοτόμων λύσεων, την εμβάπτιση σε ψηφιακές εφαρμογές και την ανάπτυξη της οδήγησης, της ανθεκτικότητας και της διπλωματίας ως μέρος της προσωπικής ανάπτυξης του σπουδαστή. Εκτός από την αξιολόγηση της ενότητας, οι δυνατότητες που αποκτήθηκαν εφαρμόζονται κατά τη διάρκεια των έργων πελατών για την επιχειρηματική νοοτροπία, τη Διεθνή Συμβουλευτική Μελέτης και την πρακτική διαχείριση σε δράση. Θα μελετήσετε τα προβλήματα επίλυσης προβλημάτων και τις ικανότητες κατασκευής ενοτήτων για συνολικά 180 μονάδες.

Εξάμηνο 1 (Σεπτέμβριος-Δεκέμβριος)

Ξεκινάμε με την εκμάθηση του τρόπου διεξαγωγής ενός επιχειρηματικού διαγνωστικού ελέγχου, αναπτύσσοντας τις δεξιότητές σας στην ανάλυση των οικονομικών δεδομένων, των επιδόσεων και των δεδομένων της αγοράς, καθώς και της κριτικής σκέψης. Θα μάθετε να προσδιορίζετε με βεβαιότητα τα συμπτώματα της χαμηλής απόδοσης και να αναλύετε επιχειρηματικά προβλήματα χρησιμοποιώντας την κρίση σας για να λαμβάνετε τεκμηριωμένες αποφάσεις για τη βελτίωση της μελλοντικής απόδοσης της αγοράς. Θα εξετάσουμε πώς η σκέψη και η δημιουργικότητα του σχεδιασμού μπορούν να επαναπροσδιορίσουν επιχειρηματικά μοντέλα και να βοηθήσουν στο σχεδιασμό νέων προϊόντων, υπηρεσιών και διαδικασιών. Θα αποκτήσετε επίσης καλύτερη κατανόηση των συστημάτων ψηφιακών πληροφοριών και τον τρόπο με τον οποίο αυτές επηρεάζουν τις επιχειρηματικές δραστηριότητες, τις επιχειρηματικές υπηρεσίες και τις επιδόσεις.

 • Επιχειρηματική διάγνωση (20 μονάδες)
 • Σχεδιασμός αξίας (20 μονάδες)
 • Ψηφιακές δυνατότητες (20 μονάδες)
 • Επιχειρηματική νοοτροπία (10 μονάδες, εβδομάδα μπλοκ)

Εξάμηνο 2 (Ιανουάριος-Απρίλιος)

Προχωρούμε προς τη δομή των επιχειρήσεων και τις σύγχρονες στρατηγικές σε έναν μεταβαλλόμενο κόσμο, καθώς και τα χαρακτηριστικά, τις συμπεριφορές και τις διαδικασίες διαχείρισης που απαιτούνται για ανθεκτικές και ευέλικτες οργανώσεις. Θα εξετάσετε μερικές από τις σύγχρονες προκλήσεις που αντιμετωπίζει η επιχείρηση, από τα πλεονεκτήματα της βιώσιμης παγκόσμιας ανάπτυξης μέχρι την παγκόσμια προοπτική της επιχειρηματικής ανάπτυξης και την ανάγκη ευαίσθητης και συνεργατικής εργασίας σε περιβάλλον πολυπολιτισμικών έργων. Θα εξετάσετε τις τελευταίες γνώσεις σχετικά με την καινοτομία και τα νέα επιχειρηματικά μοντέλα, πριν συμμετάσχετε σε ένα εβδομαδιαίο Διεθνές Συμβουλευτικό Έργο που συμβουλεύει τους πελάτες του εξωτερικού να λύσουν ένα στρατηγικό θέμα ή πρόβλημα.

 • Ανθεκτικές Οργανώσεις και Ομάδες (20 μονάδες)
 • Βιώσιμη παγκόσμια ανάπτυξη (20 μονάδες)
 • Στρατηγική Καινοτομία σε Ψηφιακό Κόσμο (20 μονάδες)
 • Διεθνής Συμβουλευτική Μελέτης (10 μονάδες, εβδομάδα μπλοκ)

Εξάμηνο 3 (Μάιος-Αύγουστος)

Για το Πρόγραμμα Διαχείρισης Διασκέψεων σε Δράση, θα διερευνήσετε ένα πρόβλημα / ζήτημα που σχετίζεται με την καινοτομία και / ή την ψηφιοποίηση για μια οργάνωση πελάτη στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στο εξωτερικό - οτιδήποτε από το πώς μια ψηφιακή εκκίνηση μπορεί να ανταγωνιστεί τους ψηφιακούς / συμβατικούς αντιπάλους, στις επιπτώσεις της ψηφιοποίησης στη λειτουργία και τις επιδόσεις ενός οργανισμού. Είναι μια ιδανική ευκαιρία να επιδείξετε την επινοητικότητα και την ικανότητά σας να "σκέπτεστε στα πόδια σας".

Προυποθέσεις εισόδου

Ένα ελάχιστο βαθμό ανώτερης δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης (2: 1) σε οποιαδήποτε πειθαρχία. Η εργασιακή εμπειρία δεν απαιτείται, αλλά είναι ευπρόσδεκτη. Οι επιτυχημένοι φοιτητές θα επιδείξουν στην προσωπική τους δήλωση μια φιλοδοξία και ικανότητα να υπερέχουν σε θέσεις διοίκησης εντός μεγάλων εταιρικών οργανώσεων, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων (ΜΜΕ) ή σε ίδρυμα ίδρυσης. Μπορούμε επίσης να ζητήσουμε συνέντευξη από τους υποψηφίους είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω Skype.

 • Οι αιτούντες καλούνται να υποβάλουν μία αναφορά.
 • Εάν η πρώτη σας γλώσσα δεν είναι αγγλική, θα πρέπει να έχετε ένα IELTS 6.5 με τουλάχιστον 6,5 γραπτές και ομιλίες.

Andrea Piacquadio / Pexels

Καριέρα

Στον πυρήνα του προσανατολισμένου προς το μέλλον MBA είναι η εστίασή του στην προετοιμασία σας για το σημερινό γρήγορο, τεχνολογικά καθοδηγούμενο κόσμο της εργασίας, μέσα από ένα εξαιρετικά πρακτικό και βιωματικό πρόγραμμα που παρέχεται σε συνεργασία με μια σειρά οργανώσεων «πελάτη».

Διδασμένος στην καρδιά του Λονδίνου, κοντά σε πολλούς εθνικούς, διεθνείς και παγκόσμιους εργοδότες της πόλης, η έμφαση στις δεξιότητες, τις ικανότητες και τα χαρακτηριστικά - με πολλαπλές ευκαιρίες σε όλη τη διάρκεια του μαθήματος για την εφαρμογή αυτών των δυνατοτήτων σε πραγματικά επιχειρηματικά προβλήματα - να βελτιώσετε το βιογραφικό σας σημείωμα και την αφήγηση όταν υποβάλλετε αίτηση για νέες θέσεις εργασίας. Αυτά τα εφαρμοσμένα προγράμματα και η τελική πρακτική άσκηση / σχέδιο όχι μόνο θα επεκτείνει τα επαγγελματικά σας δίκτυα αλλά θα ενισχύσει άμεσα τις προοπτικές για έγκαιρη απασχολησιμότητα μετά την αποφοίτηση.

Με την εστίαση σε δεξιότητες έτοιμες για επιχειρήσεις, σκληρές και μαλακές, αναμένουμε από ένα ευρύ φάσμα εργοδοτών να ενδιαφέρονται για τους αποφοίτους μας. Θα έχετε τις δυνατότητες και την εμπιστοσύνη να προσαρμοστείτε σε έναν ταχέως μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό κόσμο, ο οποίος χαρακτηρίζεται από ψηφιοποίηση, υπερ-ανταγωνισμό, έλλειψη πόρων, μεταβλητότητα, πολυπλοκότητα και συνεχή διακοπή επιχειρηματικών μοντέλων.

Βιομηχανικές συνδέσεις

Η Westminster Business School είναι ένα από τα κορυφαία κέντρα επιχειρηματικής εκπαίδευσης του Λονδίνου με έδρα την καρδιά του Λονδίνου και τη σκηνή των πολιτικών, των μέσων ενημέρωσης και των χρηματοπιστωτικών υπηρεσιών.

Το προσωπικό που διδάσκει επί του παρόντος σε αυτό το μάθημα έχει εκτεταμένη επαγγελματική εμπειρία, καλύπτοντας ρόλους όπως:

 • ανώτερος σύμβουλος διαχείρισης για την McKinsey & Company
 • ένας διευθυντής στο Savoy Hotel Group
 • διαχειριστή εξαγωγών για την Labaronne-CITAF
 • αναπληρωτής γενικός διευθυντής της QSR Franchise Development Group
 • ένας μετοχικός και διαρθρωμένος χρηματοοικονομικός αναλυτής της Bergstrom Capital

Ρόλοι εργασίας

Αυτό το μάθημα θα σας προετοιμάσει για ρόλους όπως:

 • Επιχειρηματικό σχεδιασμό
 • Διευθυντής ανάπτυξης επιχειρήσεων
 • Επιχειρηματικός / Οικονομικός αναλυτής
 • Διαχειριστής CMS
 • Διαχειριστής CRM
 • Διευθυντής ψηφιακής εμπορίας
 • Κάτοχος ψηφιακού προϊόντος
 • Σύμβουλος διοίκησης
 • Αρχιτέκτων λύσεων
 • Ξεκινήστε επιχειρηματία
 • Διαχειριστή UX

Μεταπτυχιακοί εργοδότες

Οι απόφοιτοι της Westminster Business School έχουν βρει απασχόληση σε οργανισμούς όπως:

 • Αμαζόνα
 • Citibank
 • Αρχή Χρηματοοικονομικής Συμπεριφοράς
 • Paribas
 • Santander
 • Sberbank
 • Société Générale
 • Standard Chartered
 • παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one i ... περαιτέρω

The University of Westminster is a dynamic international education institution with a distinguished 175-year history. With three campuses in central London (Cavendish, Marylebone and Regent) and one in Harrow, it is home to over 20,000 students from over 150 nations. Διαβάστε Λιγότερα

FAQ

Άλλη