Προγράμματα MBA σε Λογιστική

Συγκρίνετε τα Προγράμματα MBA σε Λογιστική

Αν ψάχνετε για το επίπεδο φωλιά της εκπαίδευσης μετά από το πτυχίο σας, μπορείτε να διαπιστώσετε ότι ένα Master of Business Administration είναι αυτό που αναζητάτε. Το πτυχίο αυτό απονέμεται μετά από περίπου δύο χρόνια σπουδών με πλήρες ωράριο και παρουσιάζει εμπεριστατωμένη και εμπεριστατωμένη γνώση του αντικειμένου.

Τι είναι το MBA στη Λογιστική; Επίσης γνωστό ως λογιστική σε μέρη του κόσμου, η λογιστική είναι η πτυχή της επιχείρησης που ασχολείται με τις οικονομικές πτυχές της ανάπτυξης μιας επιχείρησης. Οι λογιστές είναι υπεύθυνοι για τη μέτρηση των δεδομένων που δείχνουν τον πλούτο μιας οντότητας και, στη συνέχεια, για την επικοινωνία αυτών των δεδομένων με τον συνήθη τρόπο. Η επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τη μέτρησή τους συνεπάγεται τόσο την κατάλληλη καταγραφή τους όσο και την ορθή ανάλυση τους.

Υπάρχουν πολλά οφέλη που συνδέονται με την απόκτηση ενός MBA στη Λογιστική. Μπορούν να κυμαίνονται από τη βελτίωση της διαχείρισης χρημάτων και του προϋπολογισμού έως την οργάνωση και τις δεξιότητες πληροφορικής, όλες τις ικανότητες που απευθύνονται στους εργοδότες.

Το κόστος ενός MBA στη λογιστική θα εξαρτηθεί τόσο από το σχολείο που θα επιλέξετε και από την περιοχή στην οποία βρίσκεται. Η άμεση επικοινωνία με το σχολείο σας είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης για την εκτίμηση αυτού του τελικού κόστους.

Η σταδιοδρομία στον τομέα της λογιστικής έρχεται σε όλα τα σχήματα και τα μεγέθη. Μπορείτε να επιλέξετε την παραδοσιακή διαδρομή αναζητώντας μια θέση ως CFO μιας μεγάλης εταιρείας. Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε να εργάζεστε για μια λογιστική εταιρεία που διαχειρίζεται τον έλεγχο και τη φορολογική προετοιμασία για άλλες επιχειρήσεις ως λογιστής του προσωπικού. Εναλλακτικά, θα μπορούσατε να προχωρήσετε σε δική σας επιχείρηση ως ανάδοχος σε μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις που επιλέγουν να αναθέσουν σε τρίτους όλες τις οικονομικές τους ανάγκες. Υπάρχουν επίσης επιλογές στην εκπαίδευση. μπορείτε να επιλέξετε να εργαστείτε ως καθηγητής κολέγου ή ως εργολάβος που εκπαιδεύει τους ιδιοκτήτες μικρών επιχειρήσεων στις λογιστικές διαδικασίες τους.

Τα προγράμματα που προσφέρουν ένα MBA στη Λογιστική μπορούν να βρεθούν σε όλο τον κόσμο, τόσο σε τυποποιημένη μορφή τάξης όσο και σε απευθείας σύνδεση. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

Διαβάστε Περισσότερα

Πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων στην επαγγελματική λογιστική

HOFSTRA UNIVERSITY
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες Hempstead

Ο στόχος του Master of Business Administration στην Επαγγελματική Λογιστική είναι να προετοιμάσει τους φοιτητές που δεν έχουν προπτυχιακό επιχειρηματικό υπόβαθρο για να αποκτήσουν άδεια στη δημόσια λογιστική στο κράτος της Νέας Υόρκης, καθώς και για διευθυντικές θέσεις σε διάφορα είδη οργανισμών. [+]

Στόχος του Master of Business Administration στην Επαγγελματική Λογιστική

Να προετοιμάσει τους σπουδαστές που δεν έχουν προπτυχιακό επιχειρηματικό υπόβαθρο για να αποκτήσουν άδεια στη δημόσια λογιστική στο κράτος της Νέας Υόρκης, καθώς και για διευθυντικές θέσεις σε διάφορους τύπους οργανισμών. Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να παρέχει σε αυτούς τους φοιτητές τις 33 πιστώσεις στη λογιστική και τη φορολογία, καθώς και τις άλλες 36 πιστώσεις στην επιχείρηση, που απαιτούνται για τη χορήγηση άδειας στο κράτος της Νέας Υόρκης.... [-]