Το πρόγραμμα MBA στο Ariel University (AU) έχει σχεδιαστεί για να αναπτύξει την πλήρη εικόνα των φοιτητών σχετικά με τη διαχείριση και να τους προετοιμάσει για να εργαστούν αποτελεσματικά σε διευθυντικές θέσεις στις επιχειρήσεις, την κυβέρνηση και τις ΜΚΟ. Το πρόγραμμα ακολουθεί αναγνωρισμένα προγράμματα σπουδών MBA σε κορυφαίες σχολές επιχειρήσεων στο Ισραήλ και στο εξωτερικό και επιτρέπει στους συμμετέχοντες να πετύχουν σε διάφορους τομείς, στο Ισραήλ και οπουδήποτε στον κόσμο.

Σε αυτό το πρόγραμμα για τους αγγλόφωνους φοιτητές, το πρώτο έτος σπουδών θα διεξαχθεί στα αγγλικά, με μια σταδιακή μετάβαση στα εβραϊκά, ενώ οι μαθητές μαθαίνουν τη γλώσσα, συμπεριλαμβανομένων των εβραϊκών επιχειρηματικών όρων. Κατά το δεύτερο έτος, πραγματοποιούνται μελέτες στα εβραϊκά, αν και οι περισσότερες από τις απαιτούμενες αναγνώσεις θα συνεχίσουν να είναι στα αγγλικά.

Αυτό το διετές (έξι εξάμηνο) πρόγραμμα οδηγεί σε ένα πλήρως διαπιστευμένο ισραηλινό μάστερ και σας δίνει την ευκαιρία να βυθιστείτε στην καθημερινή ζωή στο Ισραήλ.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
  • Αγγλικά
  • Εβραϊκά
Τελευταία ενημέρωση Ιούλιος 30, 2019
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Duration
2 Χρόνια
Πλήρης παρακολούθηση
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη