MBA

Γενικά

Περιγραφή προγράμματος

Αυτό το MBA από το Πανεπιστήμιο Nebrija έχει αναγνωριστεί από την AMBA, τη διεθνή ένωση MBA, η οποία εγγυάται το υψηλότερο επίπεδο αριστείας και ποιότητας στη διδασκαλία. Αυτή η σφραγίδα ποιότητας απονέμεται μόνο στους καλύτερους μεταπτυχιακούς τίτλους στη Διοίκηση Επιχειρήσεων σε διεθνές επίπεδο.

Πρόγραμμα σπουδών βασισμένο στην προώθηση της επιχειρηματικότητας

Το πτυχίο εμπειρογνωμόνων MBA + Nebrija στη δημιουργία επιχειρήσεων περιλαμβάνει μια διαμονή στο εξωτερικό στο Babson College, το καλύτερο ίδρυμα επιχειρηματικότητας στον κόσμο σύμφωνα με την κατάταξη των Financial Times, που υποστηρίζεται από εταιρείες και συνεργαζόμενα ιδρύματα που εγγυώνται την τελευταία λέξη της φύσης, την προσανατολισμός στην πραγματικότητα και προσαρμογή του στις επιχειρηματικές ανάγκες.

Το μεταπτυχιακό περιλαμβάνει επισκέψεις σε εταιρείες όπως η Santander, BBVA, η Mercamadrid και το εργοστάσιο Mahou, καθώς και συναντήσεις με σχετικούς επιχειρηματίες που εγγυώνται την τελευταία λέξη της φύσης του προγράμματος, καθώς και ενθάρρυνση της δημιουργίας ενός δικτύου των γνώσεων και των επαφών μεταξύ Ισπανών και ξένων επιχειρηματιών, ιδίως Λατινοαμερικανών.

Αυτό το αποκλειστικό MBA ξεχωρίζει ενσωματώνοντας τον επιπρόσθετο βαθμό του Nebrija Expert in Business Creation, αυξάνοντας την απασχολησιμότητα του μαθητή σε ένα πεδίο μεγάλης προβολής: δημιουργία επιχειρήσεων και επιχειρηματικότητα.

Το άθροισμα του (επίσημου) MBA του Πανεπιστημίου και του πτυχίου εμπειρογνωμόνων της Nebrija στην Επιχειρηματική Δημιουργία συγκεντρώνει τα πλεονεκτήματα της επίσημης MBA, με εξειδίκευση σε έναν από τους πιο απασχολούμενους επαγγελματικούς τομείς, την Business Creation.

Η ανάπτυξη αυτού του προγράμματος υποστηρίζεται από συνεργαζόμενες εταιρείες που εγγυώνται την υπερσύγχρονη φύση του, τον προσανατολισμό του στην πραγματικότητα και την προσαρμογή του στις επιχειρηματικές ανάγκες.

Universidad Nebrija" src="https://keystoneacademic-res.cloudinary.com/image/upload/q_auto,f_auto,w_743,c_limit/element/13/135776_135756_IMG_6207web.jpg" alt="Universidad Nebrija" data-json="{"author":"alt="Universidad Nebrija","author_url":"https://www.nebrija.com/en/","source":""}" />

Πιστοποιητικό BABSON College στην Επιχειρηματικότητα

Τον Ιούλιο, οι μαθητές του προγράμματος θα ταξιδέψουν στη Βοστώνη, για να λάβουν το Πιστοποιητικό Επιχειρηματικότητας του BABSON College.

Δεξιότητες διαχείρισης

Οι μαθητές του Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) επιτυγχάνουν τις θεμελιώδεις ικανότητες διαχείρισης για την εκτέλεση του επαγγέλματος, χάρη στην ολοκλήρωση δραστηριοτήτων που συμπληρώνουν τη θεωρητική εκπαίδευση. Δεξιότητες και ικανότητες όπως ομαδική εργασία, ηγεσία, συζητήσεις, επίλυση συγκρούσεων και επιθετικότητα καλλιεργούνται συνεχώς σε όλο το πρόγραμμα.

Nebrija, εταιρείες και εσάς

Προκειμένου να μάθει από πρώτο χέρι την επιχειρηματική πραγματικότητα στην οποία βρίσκεται ο τομέας, η Nebrija καθιερώνει στο πρόγραμμά της δραστηριότητες βασισμένες σε άμεση επαφή με τους καλύτερους επαγγελματίες και τις καλύτερες εταιρείες, χάρη σε συνέδρια και φόρουμ.

Στόχοι

Αυτό το πρόγραμμα επιδιώκει τους ακόλουθους στόχους:

 • Κυριαρχία των στρατηγικών και της διαχείρισης των διαδικασιών διαχείρισης, γενικά, και της δημιουργίας επιχειρήσεων, ειδικότερα.
 • Εμφάνιση των χαρακτηριστικών της οικογενειακής επιχείρησης και των εργαλείων διαχείρισης που είναι απαραίτητα για την ανάπτυξή της.
 • Δημιουργία δικτύου γνώσεων και επαφών μεταξύ Ισπανών και ξένων επιχειρηματιών, κυρίως Λατινοαμερικανών, μέσω σχέσεων με βασικούς επιχειρηματίες.
 • Διευκόλυνση της πορείας προς το Διδακτορικό για τους φοιτητές που ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν μια πανεπιστημιακή ακαδημαϊκή καριέρα.

Universidad Nebrija

Αναγνώριση πίστωσης

Η φύση του Πανεπιστημίου MBA σημαίνει την αυτόματη αναγνώριση των πιστώσεων που έχουν ληφθεί για πρόσβαση στα διδακτορικά προγράμματα ισπανικών και ευρωπαϊκών πανεπιστημίων, καθώς και την αναγνώριση του πτυχίου MBA σε οποιαδήποτε χώρα του Ευρωπαϊκού Χώρου Ανώτατης Εκπαίδευσης.

Διδακτέα ύλη

Όλα τα πτυχία και τα προγράμματα σπουδών μας έχουν προετοιμαστεί σύμφωνα με τις νέες κατευθυντήριες γραμμές που ορίζονται από την ισχύουσα νομοθεσία, έχουν ήδη επαληθευτεί από την Εθνική Υπηρεσία Αξιολόγησης Ποιότητας.

Ο μαθητής πρέπει να λάβει 60 + 12 μονάδες

Πρώτο εξάμηνο 30 ECTS

Από τον Οκτώβριο έως τον Ιανουάριο, περιλαμβάνονται και οι δύο

 • 6 ECTS | Διοικητικές δεξιότητες και γενική διαχείριση
 • 6 ECTS | Στρατηγική διαχείριση μάρκετινγκ
 • 6 ECTS | Χρηματοοικονομική Λογιστική και Εταιρική Χρηματοοικονομική
 • 6 ECTS | Στρατηγική επιχείρησης
 • 6 ECTS | Διαχείριση λειτουργιών, logistics και διαδικασίες

Δεύτερο εξάμηνο 30 ECTS

Από τον Ιανουάριο έως τον Ιούνιο, περιλαμβάνονται και οι δύο

 • 6 ECTS | Διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού και ηγεσία
 • 6 ECTS | Σχεδιασμός και διαχείριση επιχειρηματικών σχεδίων
 • 6 ECTS | Εκμετάλλευση επιχειρηματικών ευκαιριών
 • 6 ECTS | Επαγγελματική πρακτική άσκηση
 • 6 ECTS | Τελικό ερευνητικό έργο

Θέματα πτυχίων ιδίων εμπειρογνωμόνων (12 ECTS)

 • 6 ECTS | Επιχειρηματικά μοντέλα ανάπτυξης
 • 6 ECTS | Επιχειρηματικό οικοσύστημα

Universidad Nebrija

Απασχολησιμότητα

Ευκαιρίες καριέρας

Οι απόφοιτοι του Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) θα εκπαιδευτούν ειδικά για να εκτελούν διαχειριστικές λειτουργίες σε όλους τους τύπους εταιρειών, αν και η εξειδίκευση στη Δημιουργία τους δίνει ιδιαίτερη αξία, όχι μόνο στις διαδικασίες επιχειρηματικότητας με τη δημιουργία νέων εταιρειών, αλλά επίσης σε όλες τις διαδικασίες αλλαγής και καινοτομίας που πραγματοποιούνται σε υπάρχουσες εταιρείες.

Η αλλαγή δεν είναι πλέον μια επιλογή, αλλά μια υποχρέωση, και οι εταιρείες δεν μπορούν να αποφασίσουν να προσαρμοστούν σε αυτήν την αλλαγή, αλλά πρέπει να την οδηγήσουν. Και οι μαθητές αυτού του Μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι ειδικευμένοι για να το πραγματοποιήσουν με επαγγελματισμό και αποτελεσματικότητα.

Ένας από τους κύριους τομείς όπου ο φοιτητής του MBA + Nebrija Expert Degree in Business Creation καταλήγει να εργάζεται στον τραπεζικό τομέα. Μέσα σε αυτήν την αγορά, ενδέχεται να κατέχουν διοικητική θέση ως χρηματοοικονομικός διαχειριστής, αναλυτής κινδύνου, λογιστής ή πωλητής σε χρηματοπιστωτικό ίδρυμα.

Μπορούν επίσης να καταλήξουν στους συμβουλευτικούς και συμβουλευτικούς τομείς. Σε αυτόν τον τομέα, οι ευκαιρίες είναι άφθονες, ως στρατηγικός ή επιχειρησιακός σύμβουλος, ελεγκτής, ή φορολογικός και φορολογικός σύμβουλος, ειδικά σε συμβουλευτικά έργα σχετικά με τη βιωσιμότητα των επιχειρηματικών έργων κάθε είδους.

Τελευταία ενημέρωση May 2020

Σχετικά με τη Σχολή

Since its creation, Nebrija University has maintained the differentiating values of its educational model, based on quality teaching and on research as knowledge creation, with comprehensive training ... περαιτέρω

Since its creation, Nebrija University has maintained the differentiating values of its educational model, based on quality teaching and on research as knowledge creation, with comprehensive training in the skills, competences, and abilities of all its students. These are key principles to achieve the development of individual talent and the best opportunities for professional integration. Διαβάστε Λιγότερα
Μαδρίτη , Μαδρίτη , Berzosa , Μαδρίτη , Μαδρίτη + 4 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

Ask a Question

Άλλη