MBASTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 6 Προγράμματα MBA σε Ενέργεια

Ένα MBA σημαίνει Master of Business Administration. Πρόκειται για ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που χορηγείται σε άτομα που επιδιώκουν τριτοβάθμια εκπαίδευση στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Τι είναι το MBA στην Ενέργεια; Ένα Master of Business Administration in Energy είναι ένα πρόγραμμα που σχεδιάστηκε για να εκπαιδεύσει τους μαθητές σχετικά με τις αυξανόμενες ανάγκες του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα για ανανεώσιμες αλλά και μη ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, όπως το φυσικό αέριο και το πετρέλαιο. Το πρόγραμμα σπουδών δίνει μεγάλη έμφαση στην ανάπτυξη της εμπειρογνωμοσύνης των φοιτητών στη διαχείριση των κεφαλαίων σε πολλούς κλάδους της πετρελαϊκής βιομηχανίας και στην εκπαίδευση τους για την αντιμετώπιση οικονομικών κρίσεων εντός του κλάδου με ψυχραιμία και επαγγελματισμό. Οι μελέτες μπορούν να περιλαμβάνουν την περιβαλλοντική διαχείριση και τον έλεγχο, τις εφαρμοσμένες στατιστικές, το νομικό πλαίσιο στη βιομηχανία πετρελαίου, τη λογιστική, την εταιρική χρηματοδότηση, την έρευνα και τη διαχείριση της ποιότητας.

Οι απόφοιτοι του προγράμματος τείνουν να διαθέτουν πολλές επιθυμητές ικανότητες, συμπεριλαμβανομένων των δυνατοτήτων ανάλυσης περίπλοκων καταστάσεων και ανάπτυξης οικονομικά αποδοτικών και βιώσιμων λύσεων. Επιπλέον, τα άτομα μπορούν να απομακρυνθούν εξοπλισμένα με τις απαραίτητες έννοιες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση οικονομικών ζητημάτων στον τομέα της ενέργειας. Κάθε μία από αυτές τις ικανότητες μπορεί να τους εξυπηρετήσει σε κάθε θέση που επιδιώκουν.

Το κόστος της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης ποικίλλει σε μεγάλο βαθμό και εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η θέση του προγράμματος και η διάρκεια των σπουδών. Πριν οι φοιτητές να εγγραφούν σε ένα πρόγραμμα, θα πρέπει να κάνουν την έρευνά τους.

Τα άτομα με πτυχίο MBA στον τομέα της ενέργειας αναζητούνται πολύ μετά από αυτές τις μέρες και μπορεί να έχουν την ευκαιρία να γίνουν επικεφαλής στελέχη αειφορίας, χημικοί μηχανικοί, περιβαλλοντικοί μηχανικοί, πολιτικοί μηχανικοί, διαχειριστές φυσικών επιστημών, μηχανικοί υγείας και ασφάλειας και επιστήμονες της ατμόσφαιρας και του διαστήματος. Επειδή η αειφορία είναι μια διεπιστημονική επιστήμη, δεν υπάρχει καθόλου σταδιοδρομία για αυτό το πτυχίο, και έτσι οι πτυχιούχοι έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τη σταδιοδρομία τους σε διάφορες βιομηχανίες.

Ο αριθμός των ιδρυμάτων που προσφέρουν αυτόν τον βαθμό αυξάνεται μόνο λόγω της αυξανόμενης ανάγκης για βιώσιμους πόρους. Online μαθήματα προσφέρουν ευελιξία και έτσι είναι μια δημοφιλής επιλογή. Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

6 Τα αποτελέσματα σε Ενέργεια Filter

MBA στη λογιστική πετρελαίου και τη χρηματοδότηση

University Of Professional Studies Accra
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 24 μήνες Σεπτέμβριος 2019 Γκάνα Accra

Το λογιστικό και χρηματοοικονομικό πρόγραμμα MBA Petroleum του Πανεπιστημίου Επαγγελματικών Σπουδών Accra έχει σχεδιαστεί για να ανταποκρίνεται σε υψηλού επιπέδου ακαδημαϊκές και επαγγελματικές ανάγκες του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα της οικονομίας, ιδιαίτερα του τομέα πετρελαίου και φυσικού αερίου.

Mba στην ενέργεια και τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας

EUCLID (Euclid University)
Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 12 - 18 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Ηνωμένες Πολιτείες Washington Γκάμπια Gambia Online +3 περισσότερα

Μια κοινή πρωτοβουλία με την IOSD (Διεθνής Οργανισμός για την Αειφόρο Ανάπτυξη), αυτό το εξειδικευμένο και οικονομικά προσιτό MBA είναι ένα προπονημένο πρόγραμμα σε στυλ Οξφόρδης που θέτει το bar σε βασικές γνώσεις, θεματικό πεδίο και βάθος, καθώς και παγκόσμια εφαρμογή.

MBA στο πετρέλαιο και το φυσικό αέριο

Kazakh British Technical University (KBTU)
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση 15 μήνες Ανοικτή Εγγραφή Καζακστάν Almaty

Το MBA στο πρόγραμμα πετρελαίου και φυσικού αερίου επικεντρώνεται στην κατανόηση της βιομηχανίας πετρελαίου και φυσικού αερίου και την ανάπτυξη των εξειδικευμένων δεξιοτήτων και γνώσεων που απαιτούνται για μια επιτυχημένη διαχειριστική σταδιοδρομία.

Διαχείριση Ενέργειας (MBA)

TU-Campus EUREF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Γερμανία Berlin

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Διαχείριση ενέργειας" στο TU-Campus EUREF στο Βερολίνο όχι μόνο μεταφέρει τις τελευταίες γνώσεις σχετικά με θέματα διαχείρισης της ενέργειας, αλλά συζητά τις σημερινές προκλήσεις και προετοιμάζει τους μαθητές για πρωταγωνιστικούς ρόλους στη διαμόρφωση της βιομηχανίας και της κοινωνίας για το μέλλον.

MBA Ανανεώσιμες

Renewables Academy AG (RENAC)
Διαδικτυακό Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Μερική παρακολούθηση 5 εξάμηνα Οκτώβριος 2019 Γερμανία Berlin +1 περισσότερα

Το διαδικτυακό μάστερ MBA Renewables παρέχει Master of Business Administration με επίκεντρο την ανανεώσιμη ενέργεια και την ενεργειακή αποδοτικότητα.

σε απευθείας σύνδεση MBA ενέργεια και την αειφορία - το πανεπιστήμιο της Cumbria (Ηνωμένο Βασίλειο)

Robert Kennedy College
Διαδικτυακά και στην πανεπιστημιούπολη συνδυαστικά Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 1 - 4 έτη Ανοικτή Εγγραφή Ελβετία Zürich Switzerland Online Ηνωμένο Βασίλειο City of Carlisle +4 περισσότερα

Ο στόχος αυτού του προγράμματος ΜΒΑ είναι να σας δώσει την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μια εμπειρία που θα ενισχύσει την ικανότητά σας να αναπτύξει και να οδηγήσει μια ατζέντα για την αειφορία που εστιάζει στην αλλαγή στον τομέα της ενέργειας. Μπορεί να λειτουργήσει ως καταλύτης για τις γνώσεις σας και να εμποτίσουν νέες προοπτικές για τους επαγγελματικούς σας στόχους.