Προγράμματα MBA σε Διπλό MBA

Συγκρίνετε τα Προγράμματα MBA σε Διπλό MBA

Διπλό MBA

Ένα διπλό πτυχίο επιτρέπει σε ένα άτομο να κατέχει δύο διαφορετικούς κλάδους ταυτόχρονα. Αυτή είναι μια εξαιρετική επιλογή για άτομα με συγκεκριμένο στόχο σταδιοδρομίας που δεν καλύπτεται πλήρως από ένα μόνο σημαντικό. Ένα τέτοιο μονοπάτι επιτρέπει στους μαθητές να προσαρμόσουν ένα πρόγραμμα για να ανταποκριθούν καλύτερα στις ανάγκες και τις προσδοκίες τους.

 

Τι είναι ένα διπλό MBA; Είναι μια επιλογή που επιτρέπει σε ένα άτομο να κυριαρχήσει τις πρακτικές διαχείρισης από την άποψη της επιχειρηματικής διοίκησης καθώς και μια άλλη επιλογή μελέτης. Όντας ένα MBA ή Master of Business Administration, είναι μια διεπιστημονική μελέτη, είναι εύκολο να ενσωματωθούν τέτοιες έννοιες σε άλλους τομείς. Το τμήμα επιχειρηματικής διοίκησης θα επικεντρωθεί στη μεθοδολογία και τις δεξιότητες που απαιτούνται για τη δημιουργία, τη διατήρηση ή την ενίσχυση των επιχειρηματικών λειτουργιών.

 

Η επιδίωξη ενός διπλού MBA μπορεί να αποδειχθεί πολύ επωφελής. Οι δεξιότητες διαχείρισης που η πορεία σας βοηθά να ακονίσετε μπορεί να εφαρμοστεί σε οποιαδήποτε θέση ή επάγγελμα. Μπορεί να σας προσφέρει το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα έναντι άλλων ανταγωνιστών θέσεων εργασίας ή να σας τοποθετήσετε στην κορυφή της γραμμής για την επόμενη προωθητική ενέργεια στην τρέχουσα εταιρεία σας.

 

Τα διπλά προγράμματα MBA διαφέρουν ως προς το κόστος λόγω μερικών διαφορετικών παραγόντων. Επιλέγοντας να σπουδάσετε στην πανεπιστημιούπολη ή σε απευθείας σύνδεση μπορεί να ζυγίσει το κόστος, καθώς και τη γεωγραφική περιοχή του σχολείου και το κοινό κόστος της μελέτης στο πραγματικό ίδρυμα.

 

Με ένα διπλό MBA μπορείτε να ρυθμίσετε λίγο το δικό σας μονοπάτι σταδιοδρομίας. Ανάλογα με το πεδίο σπουδών που επιλέγετε να συνδυάσετε με το βαθμό διοίκησης επιχειρήσεων, υπάρχουν διάφορες διαθέσιμες επιλογές σταδιοδρομίας. Όντας ένα MBA επικεντρώνεται στη διαχείριση, οι περισσότεροι απόφοιτοι μπορούν να αναμένουν να ξεκινήσουν σε μια χαμηλότερη θέση διαχείρισης χωρίς εμπειρία, με αυξημένες ευκαιρίες με εμπειρία.

 

Το διπλό MBA εξαρτάται απόλυτα από εσάς και την επιθυμητή πορεία σας σταδιοδρομίας. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τις επιλογές σας και να υποβάλετε αίτηση, αναζητήστε το πρόγραμμα παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας απευθείας τη φόρμα.

 

Διαβάστε Περισσότερα

διπλή Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων - MBA διπλή? Ρώμη-Παρίσι ή το Λονδίνο

Swiss School of Management, Rome Italy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 24 μήνες October 2018 Ιταλία Ρώμη +1 περισσότερα

Ένα μοναδικό στο είδος του διεθνή εμπειρία που θα σας επιτρέψει να σπουδάζουν και να εργάζονται σε δύο κύριες πρωτεύουσες της Ευρωπαϊκής Ένωσης? Ρώμη, το Παρίσι ή το Λονδίνο. Δίνοντας σας την ευκαιρία να κερδίσουν ένα Διεθνές Διαπιστευμένος διπλό πτυχίο σε μόλις 18 μήνες. [+]

Γιατί η Ελβετική School of Management στη Ρώμη;

Με απλά λόγια, ένας Ελβετός εκπαίδευση φέρνει αξίας.

ΗΠΑ και ΕΕ μας διαπιστευμένοι Διπλό πτυχίο MBA σας δίνει περισσότερο από μια νέα γραμμή στο βιογραφικό σας. Αυτό σας δίνει μια επαγγελματική απόδραση με την καριέρα που θέλετε, οπουδήποτε στον κόσμο.

Η SSM-INSEEC διπλό μεταπτυχιακό πρόγραμμα παρέχει στους φοιτητές MBA μας με ένα ισχυρό σύνολο διεθνείς εμπειρίες και ευκαιρίες. Κατά τη διάρκεια του προγράμματος, η διπλή MBA προσφέρει στους φοιτητές μια διεθνή προοπτική τόσο εντός όσο και έξω από την τάξη. Αξιοποιώντας τις εμπειρίες των δύο δυναμικές σχολές διοίκησης επιχειρήσεων, τα δίκτυα των μαθητών από τους συμμαθητές και καθηγητές θα διπλασιαστεί, ενώ Διπλή MBA βαθμούς, μπορεί να γίνει ισχυρότερη υποψήφιοι για τους εργοδότες με πτυχία μάστερ τόσο από την Ελβετική School of Management στη Ρώμη και INSEEC στο Παρίσι ή το Λονδίνο. Και με το χρόνο που δαπανάται στη Ρώμη, το Παρίσι ή το Λονδίνο οι μαθητές μπορούν να κάνουν πραγματικά τους φίλους από όλο τον κόσμο! Το πρόγραμμα ολοκληρώνεται με έξι μήνες αμειβόμενη πρακτική άσκηση, είτε στο Παρίσι ή το Λονδίνο.... [-]