Προγράμματα MBA σε Διεθνής Υγειονομική Περίθαλψη

Συγκρίνετε τα Προγράμματα MBA σε Διεθνής Υγειονομική Περίθαλψη

Διεθνής Υγειονομική Περίθαλψη

Ένα MBA είναι ένα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων. Κερδίζουν μία περιλαμβάνει τη λήψη γενικών μαθημάτων των επιχειρήσεων, όπως η χρηματοδότηση, τη λογιστική, διαχείριση, μάρκετινγκ, το δίκαιο, την τεχνολογία των πληροφοριών, και την ηθική. Ένα MBA στο Διεθνές Υγείας προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Τι είναι ένα MBA στη διεθνή υγειονομική περίθαλψη; Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη επιχειρηματικών διαχειριστές της υγειονομικής περίθαλψης που είναι εξοπλισμένα με προηγμένη τεχνογνωσία και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του διεθνούς τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Οι μαθητές θα αναπτύξουν μια ευρεία κατανόηση των διαπολιτισμικά θέματα, καθώς και τη δημιουργία ενός δικτύου διεθνών επαγγελματίες με τους οποίους μπορεί κάποια μέρα να αναπτύξουν συνολικές πολιτικές και τα συστήματα υγείας. Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να διαχειριστεί, σχεδιάζουν και οργανώνουν τη φροντίδα για τη γήρανση των ατόμων, καθώς και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, οι πανδημίες, και τον πόλεμο.

Υπάρχουν πολλά οφέλη για τους αποφοίτους με ένα MBA στο Διεθνές Υγείας.Πτυχίο τους, τους δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας, και μπορούν να απαιτήσουν ένα υψηλότερο μισθό. Είναι πολύ εξειδικευμένο στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τους επαγγελματίες και το κοινό, και είναι σε θέση να λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Ως διεθνής βαθμού, οι μαθητές μπορούν να πάρουν την εκπαίδευσή τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από τα σχολεία σε όλο τον κόσμο. Το κόστος μπορεί να διαφέρει σημαντικά από το ένα πανεπιστήμιο στο άλλο, γι 'αυτό είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε απευθείας με το σχολείο για να μάθετε πόσο θα κοστίσει για να κερδίσουν MBA σας.

Ένα MBA προετοιμάζει τους μαθητές με βασικές επιχειρηματικές γνώσεις, τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που τους βοηθά να αποκτήσουν εύκολα την απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν απασχόληση στον τομέα των φαρμακευτικών, των βιομηχανιών τεχνολογίας της υγείας, νοσοκομεία, και στη φιλανθρωπία και οργανισμούς παροχής βοήθειας.

Υπάρχουν πολλοί τύποι MBA προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε από, συμπεριλαμβανομένης της μερικής απασχόλησης, με πλήρη απασχόληση, επιταχύνθηκε και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.Μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα το σωστό πρόγραμμα για τις ανάγκες σας, τώρα με την πρόσβαση σε τεράστια βάση δεδομένων μας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

Mba / Mph με σχολείο δημόσιας υγείας

Yale School of Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 χρόνια September 2018 Ηνωμένες Πολιτείες New Haven New York, NY +1 περισσότερα

Το Πρόγραμμα MPH της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Yale έχει σχεδιαστεί για φοιτητές υψηλής κινητικότητας με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον τομέα της δημόσιας υγείας [+]

Το Πρόγραμμα MPH της Σχολής Δημόσιας Υγείας του Yale έχει σχεδιαστεί για φοιτητές υψηλής κινητικότητας με ουσιαστικό ενδιαφέρον για τον τομέα της δημόσιας υγείας. Ενώ μερικοί μαθηματικοί ξεκινούν το πρόγραμμα απευθείας από προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές, άλλοι έχουν σχετική δημόσια εργασιακή εμπειρία και / ή επαγγελματικό πτυχίο. Γενικά, το πρόγραμμα MPH απαιτεί τέσσερα εξάμηνα κατοικίας κατά τη διάρκεια των οποίων πρέπει να ολοκληρωθούν 20 μαθήματα. Όλοι οι φοιτητές MPH ολοκληρώνουν τα βασικά μαθήματα στη βιοστατιστική, την επιδημιολογία, την περιβαλλοντική υγεία, την πολιτική υγείας και τις κοινωνικές και συμπεριφορικές επιστήμες. Οι φοιτητές πρέπει επίσης να πληρούν τις διαφορικές απαιτήσεις που είναι συγκεκριμένες για κάθε ακαδημαϊκό πρόγραμμα. Επιπλέον, οι φοιτητές ολοκληρώνουν μια πρακτική άσκηση μεταξύ του πρώτου και του δεύτερου έτους της πλήρους φοίτησης σπουδών και είτε μια διατριβή του μεταπτυχιακού διπλώματος ή μια σειρά μαθημάτων capstone. Κοινά υποψήφια διπλώματα... [-]