Προγράμματα MBA σε Διεθνής Υγειονομική Περίθαλψη

Συγκρίνετε τα 2 Προγράμματα MBA σε Διεθνής Υγειονομική Περίθαλψη

Διεθνής Υγειονομική Περίθαλψη

Ένα MBA είναι ένα μεταπτυχιακό στη διοίκηση επιχειρήσεων. Κερδίζουν μία περιλαμβάνει τη λήψη γενικών μαθημάτων των επιχειρήσεων, όπως η χρηματοδότηση, τη λογιστική, διαχείριση, μάρκετινγκ, το δίκαιο, την τεχνολογία των πληροφοριών, και την ηθική. Ένα MBA στο Διεθνές Υγείας προετοιμάζει τους μαθητές για μια καριέρα στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Τι είναι ένα MBA στη διεθνή υγειονομική περίθαλψη; Το πρόγραμμα επικεντρώνεται στην ανάπτυξη επιχειρηματικών διαχειριστές της υγειονομικής περίθαλψης που είναι εξοπλισμένα με προηγμένη τεχνογνωσία και δεξιότητες για να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις του διεθνούς τομέα της υγειονομικής περίθαλψης. Οι μαθητές θα αναπτύξουν μια ευρεία κατανόηση των διαπολιτισμικά θέματα, καθώς και τη δημιουργία ενός δικτύου διεθνών επαγγελματίες με τους οποίους μπορεί κάποια μέρα να αναπτύξουν συνολικές πολιτικές και τα συστήματα υγείας. Οι απόφοιτοι θα είναι σε θέση να διαχειριστεί, σχεδιάζουν και οργανώνουν τη φροντίδα για τη γήρανση των ατόμων, καθώς και την αντιμετώπιση των φυσικών καταστροφών, οι πανδημίες, και τον πόλεμο.

Υπάρχουν πολλά οφέλη για τους αποφοίτους με ένα MBA στο Διεθνές Υγείας.Πτυχίο τους, τους δίνει ένα ανταγωνιστικό πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας, και μπορούν να απαιτήσουν ένα υψηλότερο μισθό. Είναι πολύ εξειδικευμένο στην επικοινωνία και την αλληλεπίδραση με τους επαγγελματίες και το κοινό, και είναι σε θέση να λαμβάνει γρήγορες αποφάσεις για την αντιμετώπιση των προκλήσεων.

Ως διεθνής βαθμού, οι μαθητές μπορούν να πάρουν την εκπαίδευσή τους μέσα από μια μεγάλη ποικιλία από τα σχολεία σε όλο τον κόσμο. Το κόστος μπορεί να διαφέρει σημαντικά από το ένα πανεπιστήμιο στο άλλο, γι 'αυτό είναι σημαντικό να επικοινωνήσετε απευθείας με το σχολείο για να μάθετε πόσο θα κοστίσει για να κερδίσουν MBA σας.

Ένα MBA προετοιμάζει τους μαθητές με βασικές επιχειρηματικές γνώσεις, τις δεξιότητες και τα χαρακτηριστικά που τους βοηθά να αποκτήσουν εύκολα την απασχόληση σε ένα ευρύ φάσμα της σταδιοδρομίας. Οι απόφοιτοι μπορούν να βρουν απασχόληση στον τομέα των φαρμακευτικών, των βιομηχανιών τεχνολογίας της υγείας, νοσοκομεία, και στη φιλανθρωπία και οργανισμούς παροχής βοήθειας.

Υπάρχουν πολλοί τύποι MBA προγράμματα που μπορείτε να επιλέξετε από, συμπεριλαμβανομένης της μερικής απασχόλησης, με πλήρη απασχόληση, επιταχύνθηκε και εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.Μπορείτε να ξεκινήσετε την έρευνα το σωστό πρόγραμμα για τις ανάγκες σας, τώρα με την πρόσβαση σε τεράστια βάση δεδομένων μας. Αναζήτηση για το πρόγραμμά σας παρακάτω και σε επαφή άμεσα το γραφείο είσοδος του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το προβάδισμα μορφή.

Διαβάστε Περισσότερα

MBA International διαχείριση της υγειονομικής περίθαλψης

Frankfurt School of Finance & Management
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 20 μήνες October 2017 Γερμανία Frankfurt am Main

MBA Σχολής της Φρανκφούρτης στη Διεθνή Διοίκηση Μονάδων Υγείας απευθύνεται σε όλους τους συμμετέχοντες της αλυσίδας, οι πάροχοι, πληρωτές, ρυθμιστικών φορέων αξία της υγειονομικής περίθαλψης καθώς και τους προμηθευτές. [+]

Καθώς η βιομηχανία υγειονομικής περίθαλψης γίνεται όλο και πιο διεθνή, οι διαχειριστές πρέπει να έχουν μια παγκόσμια, πρακτικό προσανατολισμό της εκπαίδευσης σε συνδυασμό με την ισχυρή διαπολιτισμικές δεξιότητες.

Το MBA στο Διεθνές Management Υγείας είναι μοναδικό στη διδασκαλία και πρακτική προσέγγιση, επιδιώκοντας να υπερβαίνουν τα εθνικά σύνορα και τους τρόπους σκέψης σε όλο τον κόσμο. Το πρόγραμμα MBA στο Διεθνές Management Υγείας αναπτύσσει την επιχειρηματική τους διαχειριστές της υγειονομικής περίθαλψης είναι εξοπλισμένα με προηγμένες δεξιότητες και την εμπειρία για να αντιμετωπιστούν οι προκλήσεις σε ένα παγκοσμιοποιημένο τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.... [-]


MBA στη διοίκηση του νοσοκομείου, κλινικές και γραφεία

Grupo Tiradentes
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 418 ώρες March 2018 Βραζιλία Aracaju

Οι εκπαιδευτικοί με θεωρητική και πρακτική εμπειρία στη διαχείριση της υγείας και χαρακτηριστικά? Περιπτώσεις μελέτες επιτυχία με μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις? Υποδομή συμβατή με το πρότυπο απαίτηση του κοινού-στόχου μας? πρακτική εμπειρία και η παρουσία των προσκεκλημένων επαγγελματιών σε ορισμένες μονάδες. [+]

Διαφορικές γκολφ Οι εκπαιδευτικοί με θεωρητική και πρακτική εμπειρία στη διαχείριση της υγείας και χαρακτηριστικά? Περιπτώσεις μελέτες επιτυχία με μικρές, μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις? Υποδομή συμβατή με το πρότυπο απαίτηση του κοινού-στόχου μας? πρακτική εμπειρία και η παρουσία των προσκεκλημένων επαγγελματιών σε ορισμένες μονάδες. ΣΤΟΧΟΙ Μεταξύ των κύριων στόχων της ΜΒΑ, μπορούμε να επισημάνουμε: Να παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις στις πρακτικές διαχείρισης, κατευθύνεται προς το σχεδιασμό, την εκτέλεση και τον έλεγχο των δραστηριοτήτων που σχετίζονται με ιδρύματα υγείας. Ενδυνάμωση των μαθητευόμενων με τα τεχνικά εργαλεία διαχείρισης και να δημιουργήσουν τις απαραίτητες παραμέτρους για την αντιμετώπιση θεμάτων μοναδικό για τα οικονομικά της υγείας και τις συνέπειές της. Άμεση ιδιαίτερη προσοχή στην ποιότητα, τον έλεγχο και τη διαπίστευση σε νοσοκομεία, κλινικές και γραφεία. Δυναμική και καινοτόμο τρόπο ΣΤΟΧΟΣ Το μάθημα απευθύνεται σε επαγγελματίες οι οποίοι εκτελούν καθήκοντα που σχετίζονται με τη διαχείριση στα ιδρύματα υγειονομικής περίθαλψης, όπως γιατροί, νοσηλευτές, διοικητικοί, οικονομολόγους και λογιστές που λειτουργούν σε νοσοκομεία, κλινικές ή / και γραφεία. ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ Το μάθημα θα αναπτυχθεί μέσα από διάφορες τεχνικές διδασκαλίας / μάθησης, προκειμένου να υπάρξει δυνατότητα ενεργού συμμετοχής των φοιτητών στην κατασκευή της γνώσης. Ο καθηγητής παρέχει το σχολείο υλικό παρακολούθησης. Θα χρησιμοποιηθούν, ανάλογα με τη φύση και την καταλληλότητα του κάθε πειθαρχία, διάφορες μεθόδους, όπως μελέτες περιπτώσεων, παιχνίδια και προσομοιώσεις, συνέδρια, διαλέξεις, σεμινάρια, σε σκηνοθεσία μελέτες, ομαδική εργασία, πρακτικά μαθήματα στα εργαστήρια, συζητήσεις και ανταλλαγές πειράματα. [-]