MBASTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 7 Προγράμματα MBA σε Διαχείριση Ενέργειας

Τα προγράμματα MBA στην Ενέργεια και το Περιβάλλον σχεδιασμένο για φοιτητές που θέλουν να jumpstart τη σταδιοδρομία τους στον τομέα της ενέργειας ενώ το mastering πολύτιμες δεξιότητες των επιχειρήσεων και της ηγεσίας. Οι σπουδαστές του MBA Ενέργειας και MBA προγράμματα Περιβάλλοντος θα μελετήσει μια σειρά θεμάτων που καλύπτουν την εφαρμογή της θεωρίας στις παγκόσμιες αγορές ενέργειας, διαχείριση, εμπορία ενέργειας, τη λογιστική, της ενέργειας / περιβαλλοντική νομοθεσία και πολιτική, τις διαπραγματεύσεις και την εμπορία.

Επαγγελματικές προοπτικές για τους αποφοίτους MBA Ενέργειας και MBA προγράμματα για το περιβάλλον περιλαμβάνουν ανταμείβοντας θέσεις στο δημόσιο ή τον ιδιωτικό τομέα, ειδικά σε συνεργασία με μια σειρά από τεχνολογίες, όπως η ηλιακή, αιολική, παλιρροιακή-,-γεωθερμική ενέργεια, βιομάζα-, πυρηνικά, πετρέλαιο-και φυσικό αέριο και την ενέργεια. Επαγγελματικές εφαρμογές μπορούν να περιλαμβάνουν συμβουλευτικές υπηρεσίες, την έρευνα, την ανάλυση, το έργο και τη διαχείριση περιουσιακών στοιχείων, και πολλά άλλα.

Σε αυτή τη σελίδα μπορείτε να ζητήσετε πληροφορίες για ένα ή περισσότερα από τα ακόλουθα MBA Ενέργειας και MBA προγράμματα για το περιβάλλον από αναγνωρισμένα πανεπιστήμια σε όλο τον κόσμο!

7 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Ενέργειας Filter

MBA στη διαχείριση της ενέργειας από παρακολούθηση μαθημάτων και διατριβής

Universiti Teknologi PETRONAS
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 20 μήνες Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Μαλαισία Ipoh

Η προσφορά ενός Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στο πρόγραμμα Διαχείρισης Ενέργειας αναμένεται να γίνει μια πολύ εύστοχη λύση για την ανάπτυξη ηγέτες με όραμα για την ενεργειακή βιομηχανία.

MBA στην Ενέργεια Επιχειρήσεις

Asian Institute of Technology School of Environment, Resources and Development (SERD)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 22 μήνες Ιούνιος 2020 Ταϊλάνδη Rangsit

Το κύριο μέλημα του προγράμματος είναι να παρέχει στους μαθητές σε βάθος έκθεση σε σύγχρονες προσεγγίσεις διαχείρισης, εργαλεία και δεξιότητες που απαιτούνται για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις ...

MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων: Διαχείριση πετρελαίου, φυσικού αερίου και ενέργειας

University of Nicosia
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση 3 εξάμηνα Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Κυπριακή Δημοκρατία Nicosia +1 περισσότερα

Το πρόγραμμα MBA University of Nicosia στοχεύει στην παροχή στους φοιτητές μιας στέρεας βάσης επιχειρηματικής εκπαίδευσης που τους επιτρέπει να γίνουν αποτελεσματικοί μάνατζερ οπουδήποτε στο σημερινό ανταγωνιστικό περιβάλλον που αλλάζει γρήγορα. Το πρόγραμμα αυτό έχει ως στόχο να είναι ιδιαίτερα ενοποιημένο στο πλαίσιο και πρακτικό, παραμένοντας κοντά στην πραγματική επιχειρηματική πρακτική. Επιδιώκει να βοηθήσει τους μαθητές να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους όσον αφορά τη διαχείριση και την ηγεσία, να λειτουργήσουν αποτελεσματικά σε ένα πολυπολιτισμικό περιβάλλον και να προσαρμοστούν γρήγορα στις μεταβαλλόμενες κοινωνικές, πολιτικές, νομικές και οικονομικές συνθήκες.

MBA στην Ενέργεια και την Αειφορία

Exeed School of Business and Finance
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό 1 έτος Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα Sharjah Ομάν Oman Online Σαουδική Αραβία Saudi Arabia Online Σινγκαπούρη Singapore Online Μπαχρέιν Bahrain Online Ινδία India Online Dubai Καναδάς Canada Online Νιγηρία Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Μαλαισία Malaysia Online Ηνωμένο Βασίλειο London Riyadh Jeddah Dammam +25 περισσότερα

Το μονοετές MBA (Master of Business Administration) στην Ενέργεια και Βιώσιμη Ανάπτυξη είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα σχεδιασμένο για επαγγελματίες που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις στην αειφόρο διαχείριση της ενέργειας και της ενέργειας. Μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, οι μαθητές θα αποκτήσουν μεταπτυχιακό δίπλωμα Ενέργειας και Βιώσιμης Ανάπτυξης από το Cambridge International Qualifications, UK και ένα MBA στην Ενέργεια και τη Βιωσιμότητα από το Universidad Catolica de Murcia της UCAM.

Διαχείριση Ενέργειας (MBA)

TU-Campus EUREF
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 3 εξάμηνα Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Γερμανία Berlin

Το μεταπτυχιακό πρόγραμμα "Διαχείριση ενέργειας" στο TU-Campus EUREF στο Βερολίνο όχι μόνο μεταφέρει τις τελευταίες γνώσεις σχετικά με θέματα διαχείρισης της ενέργειας, αλλά συζητά τις σημερινές προκλήσεις και προετοιμάζει τους μαθητές για πρωταγωνιστικούς ρόλους στη διαμόρφωση της βιομηχανίας και της κοινωνίας για το μέλλον.

MBA στη διαχείριση του πετρελαίου και του φυσικού αερίου

Unicaf University (ZM)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Πλήρης παρακολούθηση Μερική παρακολούθηση Σεπτέμβριος 2019 Κυπριακή Δημοκρατία Larnaca Ηνωμένες Πολιτείες New York Ελληνική Δημοκρατία Athens Ρουμανία Bucharest Ηνωμένο Βασίλειο London Αίγυπτος Cairo Γκάνα Accra Μαλάουι Lilongwe Μαυρίκιος Port Louis Κένυα Nairobi Νιγηρία Lagos Σομαλία Mogadishu Ζάμπια Lusaka Ιορδανία Irbid Cyprus Online +28 περισσότερα

Παρέχοντας μια αυστηρή κατάρτιση στις προκλήσεις των βιομηχανιών πετρελαίου και φυσικού αερίου, το πρόγραμμα αυτό προσφέρει μια εικόνα για τον ενεργειακό τομέα και επικεντρώνεται επίσης στα περιβαλλοντικά ζητήματα και στα μεταβαλλόμενα πρότυπα βιωσιμότητας στην εξερεύνηση και την ανάπτυξη. Το πρόγραμμα προετοιμάζει τους αποφοίτους να λειτουργούν αποτελεσματικά σε εκτελεστικές θέσεις εντός των βιομηχανιών πετρελαίου και φυσικού αερίου.

MBA στη διαχείριση πετρελαίου και φυσικού αερίου

Geneva Business School (GBS)
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 18 μήνες Σεπτέμβριος 2019 Ελβετία Geneva

Αυτό το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων με κύριο αντικείμενο της διαχείρισης πετρελαίου και φυσικού αερίου παρέχει στους φοιτητές με βαθιά γνώση και πρακτική κατάρτιση, σχετικές με τον εξειδικευμένο τομέα της εμπορίας πετρελαίου και φυσικού αερίου σε διεθνή κλίμακα. Οι σπουδαστές θα μάθουν πώς να αντιμετωπίζουν προκλήσεις, να παίρνουν βασικές αποφάσεις και να ελέγχουν τις διεθνείς πολιτικές και νομιμότητες εντός της ενεργειακής βιομηχανίας, να διερευνούν τους βασικούς παράγοντες και τις αναδυόμενες τεχνολογίες που επηρεάζουν το μέλλον του πετρελαίου και του φυσικού αερίου.