MBASTUDIES.GR

Συγκρίνετε τα 3 Προγράμματα MBA σε Διαχείριση Πολιτικής Αεροπορίας

Μελέτη για να ολοκληρωθεί ένα Master of Business Administration περιλαμβάνει φέρνοντας το μυαλό από μια επιστημονική προσέγγιση να επικεντρωθεί σε επιχειρηματικά και διαχειριστικά διλήμματα. Είτε οι φοιτητές ειδικεύονται σε οικονομικά, στατιστικά στοιχεία ή οικονομικά, ένα MBA δείχνει ότι έχουν επαγγελματικά διαπιστευτήρια που μπορεί να είναι ένα πλεονέκτημα στο χώρο εργασίας.

Τι είναι το MBA στη Διαχείριση Αεροπορίας; Αυτό το πρόγραμμα επιδιώκει να πάρει τον πλούτο των γνώσεων των επιχειρήσεων και της διαχείρισης ενός MBA και να το εφαρμόσει στον εμπλουτισμό του τομέα της αεροπορίας. Λόγω της εξειδικευμένης φύσης του πτυχίου, οι φοιτητές που αποφοιτούν με ένα MBA στη Διοίκηση Αεροπορίας μπορούν να βρεθούν με ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε άλλους φοιτητές MBA. Οι σπουδαστές γενικά αναμένεται να εισέλθουν στο πρόγραμμα αυτό με προηγούμενη γνώση του μάρκετινγκ, της οικονομίας, της διαχείρισης και της χρηματοδότησης, προκειμένου να ξοδεύουν το χρόνο τους μαθαίνοντας πώς να εφαρμόσουν αυτές τις δεξιότητες στο μοναδικό τομέα της αεροπορίας.

Η καλύτερη λήψη αποφάσεων, η κατάρτιση στον τομέα των αεροπορικών προβλέψεων και ο οικονομικός προγραμματισμός που μπορεί να διδαχθεί μέσω αυτού του πτυχίου μπορούν να βοηθήσουν τα μελλοντικά σεμινάρια των σπουδαστών. Οι σπουδαστές μπορούν να προγραμματίσουν αποτελεσματικά και να αποφύγουν τα δαπανηρά λάθη ακόμη και στην προσωπική τους ζωή.

Ενώ ένα MBA μπορεί να πάρει μόνο λίγα χρόνια για να ολοκληρωθεί, πολλοί φοιτητές μπορεί να ανησυχούν για το κόστος. Ανάλογα με την τοποθεσία και το πρόγραμμα που επιλέγει ο φοιτητής, το κόστος απόκτησης ενός MBA θα διαφέρει. Τα μεμονωμένα σχολεία μπορούν να παρέχουν στους φοιτητές περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτές τις λεπτομέρειες.

Πολλοί φοιτητές που αποφοιτούν με ένα πτυχίο MBA στον τομέα της διαχείρισης των αερομεταφορών θα εξετάσουν βεβαίως τη σταδιοδρομία στον τομέα της αεροπορίας. Αυτό μπορεί να συνεπάγεται την εργασία ενός αερομεταφορέα ως ελεγκτής εναέριας κυκλοφορίας, διευθυντής αερολιμένα ή αερομεταφορέα, διαχειριστής ασφάλειας αεροδρομίου ή διαχειριστής φορτίου και φορτίου, όλες οι θέσεις μεγάλης ευθύνης σε ένα δυνητικά δύσκολο περιβάλλον. Οι φοιτητές θα μπορούσαν επίσης να αξιοποιήσουν τις γνώσεις τους για τις επιχειρήσεις σε θέσεις ως διευθυντές επιχειρήσεων, λογιστές, έμποροι ή οικονομικοί διαχειριστές.

Όταν ψάχνετε για ένα πρόγραμμα MBA, μπορείτε να βρείτε ποικίλες επιλογές σε όλο τον κόσμο, καθώς και online μαθήματα που σας επιτρέπουν να προωθήσετε την εκπαίδευσή σας διατηρώντας ταυτόχρονα τον τρέχοντα τρόπο ζωής σας. Αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο αποδοχής του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας το έντυπο οδηγιών.

3 Τα αποτελέσματα σε Διαχείριση Πολιτικής Αεροπορίας Filter

MBA στη διαχείριση αερομεταφορών και τουρισμού

Frankfurt University of Applied Sciences
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Μερική παρακολούθηση 4 εξάμηνα Οκτώβριος 2019 Γερμανία Frankfurt

Με το καθιερωμένο μας πρόγραμμα από το 2011, η καριέρα σας θα προχωρήσει στην ταχέως αναπτυσσόμενη Αεροπορική και Τουριστική Βιομηχανία! Μετά την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος σπουδών με μερική απασχόληση, θα έχετε τα προσόντα για απαιτητικές και απαιτητικές θέσεις διαχείρισης και ηγεσίας στον τομέα της αεροπορίας και του τουρισμού.

πλοίαρχος διοίκησης επιχειρήσεων στον τομέα των αερομεταφορών

Singapore Aviation Academy
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Πλήρης παρακολούθηση 2 έτη Αίτηση Παροχής Πληροφοριών Σινγκαπούρη Singapore Singapore Online +1 περισσότερα

Το Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων στην αεροπορία (ΜΒΑΑ) θα σας παρέχει ένα ισχυρό θεμέλιο απαιτούνται για την επιτυχία στο σημερινό περιβάλλον των αερομεταφορών. Σχεδιασμένο για να τονίσει την εφαρμογή των σύγχρονων αντιλήψεων διαχείρισης, τις μεθόδους και τα εργαλεία μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτικής αεροπορίας, θα απολαύσετε όλες τις δυνατότητες που παρέχονται στον φοιτητή ΜΒΑΑ με ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της που ειδικεύεται στον τομέα των αερομεταφορών.

Διαχείριση Αεροπορίας MBA

Lynn University
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη) Διαδικτυακό Μερική παρακολούθηση 1 - 4 έτη Σεπτέμβριος 2019 Ηνωμένες Πολιτείες Boca Raton +1 περισσότερα

Η επιδίωξη ενός πτυχίου MBA στον τομέα των αερομεταφορών είναι ένας απίστευτος τρόπος για να ανοίξουν νέες ευκαιρίες για τη διοίκηση των αεροδρομίων και τη διαχείριση της αεροπορικής κίνησης στον κόσμο. Με αυτή την εξειδίκευση, μπορείτε να αποκτήσετε μια βάση γνώσεων που ισχύει για τα ζητήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κόσμος της πτήσης.