48 MBA Προγράμματα σε Ανθρώπινο Δυναμικό 2024

MBA Προγράμματα σε Ανθρώπινο Δυναμικό 2024Filter
    • Berlin, Γερμανία

    Πλήρης απασχόληση

    18 μήνες

    Ανάμεικτο, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Με ένα MBA στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, θα χτίσετε μια γερή βάση στη γνώση της διαχείρισης και της διοίκησης επιχειρήσεων, καθώς και των απαραίτητων εργαλείων για τη δημιουργία διαδικασιών διαχείρισης ταλέντων και ανάπτυξης ανθρώπινου δυναμικού. Θα εργαστείτε σε έργα διαφορετικών τάξεων όπου θα αντιμετωπίσετε μερικές από τις προκλήσεις που θέτουν επαγγελματίες ανθρώπινου δυναμικού από μικρές, μεσαίες και μεγάλες εταιρείες, προετοιμάζοντάς σας να αναλάβετε οποιοδήποτε ρόλο με σιγουριά μετά την αποφοίτησή σας.

    • Online USA

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Ένα διαδικτυακό Master of Business Administration in Human Resources από το Πανεπιστήμιο Carlow προσφέρει στους φοιτητές απόλυτη ευελιξία καθώς προετοιμάζονται να είναι ηγέτες στον τομέα των ανθρώπινων πόρων. Τα ολοκληρωμένα μαθήματα έχουν σχεδιαστεί για πολυάσχολους επαγγελματίες που θέλουν εξατομικευμένες οδηγίες από έμπειρους ειδικούς. Μάθετε από εκπαιδευτές που είναι πιστοποιημένοι SHRM. Απόφοιτος εντός δύο ετών έτοιμος να συμμετάσχει στις εθνικές εξετάσεις SHRM.

    • Scranton, Ηνωμένες Πολιτείες

    Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Η ειδίκευση Ανθρώπινου Δυναμικού του διαδικτυακού MBA στο Πανεπιστήμιο Scranton σας παρέχει τις ολοκληρωμένες δεξιότητες για να εκπληρώσετε ακριβώς αυτά τα καθήκοντα καθώς και να σχεδιάσετε και να υλοποιήσετε οργανωτικούς στόχους.

    • Online

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Μάθετε πώς να αναγνωρίζετε, να προσλαμβάνετε και να καλλιεργείτε τον πιο πολύτιμο πόρο που μπορεί να έχει μια επιχείρηση: το εργατικό δυναμικό της. Σε αυτό το MBA με εξειδίκευση στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, θα διπλασιάσετε τις πτυχές της διαχείρισης του εργατικού δυναμικού της διοίκησης επιχειρήσεων και θα αναπτύξετε μια βαθιά κατανόηση των προσλήψεων, των κινήτρων του προσωπικού και της εξέλιξης της σταδιοδρομίας.

    • Barcelona, Ισπανία
    • Online

    Πλήρης απασχόληση

    10 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Ισπανικά

    Το HR έχει στρατηγικό ρόλο σε όλες τις επιχειρήσεις. Το MBA in Leadership and Talent Management σας προετοιμάζει να εξελιχθείτε στην επαγγελματική σας σταδιοδρομία για να γίνετε ηγέτης στο ανθρώπινο δυναμικό και σας δίνει τις απαραίτητες δεξιότητες για να είστε ηγέτης στον τομέα του ανθρώπινου δυναμικού.

    • Geneva, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    1 έτος

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Οι άνθρωποι είναι το πιο πολύτιμο πλεονέκτημα οποιασδήποτε εταιρείας και τώρα, περισσότερο από ποτέ, οι οργανισμοί έχουν δεσμευτεί για την ευτυχία και τη διατήρηση μεγάλων υπαλλήλων. Η κύρια διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού επικεντρώνεται στη διαχείριση ανθρώπων από κοινωνική, πολιτιστική και πολιτική άποψη, αναπτύσσοντας παράλληλα δεξιότητες διαχείρισης και ενθαρρύνοντας τη δημιουργική σκέψη. Οι μαθητές θα μάθουν αποτελεσματικό προσανατολισμό και διαχείριση ταλέντων εκτός από τις τάσεις και τις τεχνικές που απαιτούνται για τη δημιουργία μιας κορυφαίας ομάδας επαγγελματιών επιχειρήσεων.

    • Fort Lauderdale, Ηνωμένες Πολιτείες

    Πλήρης απασχόληση

    18 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση, Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    • Châteauroux, Γαλλία
    • Baar, Ελβετία

    Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Ανάμεικτο, Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Με την έλευση του χρόνου, ο τομέας της Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού έχει αλλάξει δραματικά. Ενώ η πρωταρχική εστίαση των επαγγελματιών ανθρώπινου δυναμικού παραμένει οι «ανθρώπινες» πτυχές της λειτουργίας ενός οργανισμού, η εξάρτηση και η εξάρτησή τους από την αναδυόμενη τεχνολογία και δεδομένα δεν μπορεί να αμφισβητηθεί. Ενώ η εξόρυξη δεδομένων δεν χρησιμοποιήθηκε σε μεγάλο βαθμό πριν από μια δεκαετία, ωστόσο, η ανάλυση δεδομένων σε λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού έχει αναδειχθεί ως αναπόφευκτη ανάγκη. Ο επιπολασμός και η εμφάνιση αυτών των δεδομένων και ο εμφανής αντίκτυπος που επιφέρει στις διαδικασίες ανθρώπινου δυναμικού άνοιξε το δρόμο για μια νέα πειθαρχία. Ανάλυση ανθρώπινων πόρων. Σε αυτό το πρόγραμμα, οι μαθητές θα διερευνήσουν ποια είναι η δομή της ανάλυσης ανθρώπινου δυναμικού και θα κατανοήσουν τον κρίσιμο ρόλο της ανάλυσης δεδομένων σε σημαντικές λειτουργίες ανθρώπινου δυναμικού.

    • Fayette, Ηνωμένες Πολιτείες
    • Hong Kong, Χονγκ Κονγκ

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το MBA είναι ένα μελλοντικό πρόγραμμα σπουδών που παρέχει στους φοιτητές μια προοπτική στην ηγεσία, τη λειτουργική ενοποίηση των τμημάτων, τη δεοντολογική διαχείριση και την εκτίμηση κινδύνων. Το πρόγραμμα παρέχει στους μαθητές την ευκαιρία να εξετάσουν δεοντολογικά και διαχειριστικά ζητήματα σε ένα σεβαστό εκπαιδευτικό περιβάλλον που υποστηρίζει τη δια βίου μάθηση.

    • Reutlingen, Γερμανία

    Πλήρης απασχόληση

    3 εξάμηνα

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    MBA International Management - Managing People and Culture. Ξεκινήστε ένα μετασχηματιστικό ταξίδι Διαχείρισης Ανθρώπων και Πολιτισμού, όπου θα αποκτήσετε τις απαραίτητες δεξιότητες για να ηγηθείτε, να εμπνεύσετε και να διαμορφώσετε μια ακμάζουσα κουλτούρα στο χώρο εργασίας σε ένα διεθνές πλαίσιο. Ανακαλύψτε αποδεδειγμένες στρατηγικές για την ενίσχυση ενός εργατικού δυναμικού με κίνητρα, συνεργαστείτε με το HR για την πλοήγηση στις προκλήσεις στο χώρο εργασίας και καλλιεργήστε ένα θετικό και παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον.

    • Suceava, Ρουμανία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά

    Το Erasmus Mundus Joint Master in Resilience in Educational Contexts - EMJM FLOURISH είναι ένα καινοτόμο μεταπτυχιακό πρόγραμμα πλήρους απασχόλησης 2 ετών που στοχεύει στην οικοδόμηση της ικανότητας των εκπαιδευτικών και των επαγγελματιών στη δημιουργία πλαισίων ενίσχυσης της ανθεκτικότητας που εξοπλίζουν τα παιδιά και τους νέους με τους απαραίτητους πόρους και ικανότητες για την αποτελεσματική αντιμετώπιση των προκλήσεων στην εκπαίδευση και την ανάπτυξή τους.

    • Geneva, Ελβετία

    Πλήρης απασχόληση

    2 χρόνια

    Στην Πανεπιστημιούπολη

    Αγγλικά, Γαλλική γλώσσα

    Αυτό το πρόγραμμα προσφέρει εκπαίδευση και ανάπτυξη σε διαχειριστικές, διαπροσωπικές και διαπραγματευτικές δεξιότητες στον σπουδαστή ανθρώπινου δυναμικού.

    • Germany Online, Γερμανία

    Πλήρης απασχόληση, Μερικής απασχόλησης

    18 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Γερμανός

    Ενδιαφέρονται για επαγγελματικό προσωπικό και το προσωπικό διαχείρισης της ανάπτυξης, με την οποία θέλετε να επεκτείνετε το πρώτο πανεπιστημιακό πτυχίο σας για τη βελτίωση των ευκαιριών σταδιοδρομίας; Στη συνέχεια, μπορείτε να ανοίξετε το δικό σας ταλέντο με το πρόγραμμα MBA «Talent Management» στο AKAD University κάθε πιθανότητα προκλητική ηγετικές θέσεις.

    • Arusha, Τανζανία
    • Mbabane, Eswatini
    • + 1 more

    Μερικής απασχόλησης

    2 χρόνια

    Ανάμεικτο

    Αγγλικά

    Η Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού είναι μια σημαντική δραστηριότητα για την παρούσα και τη μελλοντική ανταγωνιστικότητα των οργανισμών. Η σχέση μεταξύ του ανθρώπινου δυναμικού και της απόδοσης/παραγωγικότητας των οργανισμών δεν μπορεί να υπερτονιστεί. Το MBA στη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού είναι ένα κατάλληλο πρόγραμμα κατάρτισης που θα διασφαλίσει ότι οι πρακτικές ανθρώπινου δυναμικού εντός των οργανισμών κινούνται με τις τρέχουσες προσεγγίσεις των οργανισμών τοποθέτησης πολύ μπροστά από τους ανταγωνιστές.

    • Sharjah, Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα

    Πλήρης απασχόληση

    12 μήνες

    Εξ αποστάσεως εκπαίδευση

    Αγγλικά

    Αυτή η ενότητα παρέχει στους εκπαιδευόμενους μια λεπτομερή κατανόηση των διαφόρων επιπτώσεων της επαγγελματικής ψυχολογίας. Η ενότητα καθοδηγεί τους μαθητές μέσα από τις ψυχολογικές αρχές και θεωρίες και τις εφαρμογές της στο σύγχρονο παγκόσμιο περιβάλλον εργασίας. Η ενότητα βοηθά επίσης τους μαθητές να κατανοήσουν καλά τις Ψυχομετρικές αξιολογήσεις και τις ερευνητικές δεξιότητες που απαιτούνται για τους διευθυντές.