MBASTUDIES

Συγκρίνετε τα 3 Προγράμματα MBA σε Αγοραστική Διαχείριση

Ένα MBA είναι ένα μεταπτυχιακό δίπλωμα που απονέμεται σε άτομα που αποφάσισαν να ακολουθήσουν μια τριτοβάθμια εκπαίδευση στον τομέα της διαχείρισης των επιχειρήσεων και της διοίκησης. Τα άτομα συνήθως επιλέγουν να αποκτήσουν το Master of Business Administration, προκειμένου να αυξήσουν τις δυνατότητες κερδών τους.

Τι είναι το MBA στη Διαχείριση Προμηθειών; Το πρόγραμμα αυτό έχει σχεδιαστεί για να εξοπλίζει τους σπουδαστές με τα εργαλεία που χρειάζονται για την επιτυχή αντιμετώπιση μιας από τις σημαντικότερες λειτουργίες κάθε επιχειρηματικής δομής: την αγορά προϊόντων. Για να προετοιμάσουν τους μαθητές για μια τόσο δύσκολη προσπάθεια, οι εκπαιδευτές παρέχουν εκπαίδευση που στοχεύει στην ανάπτυξη δεξιοτήτων αγορών, γνώσεων και των εργαλείων που χρειάζονται οι φοιτητές για να βελτιστοποιήσουν τις αποφάσεις τους στην εταιρεία για την οποία εργάζονται. Τα μαθήματα αποσκοπούν στην αγορά διαχειριστών, διαχειριστών κατηγοριών, αγοραστών αναλυτών και ανώτερων αγοραστών και μπορούν να επικεντρωθούν στη διαχείριση ποιότητας, στις διαδικασίες εισαγωγής, στην παγκόσμια προμήθεια, στην παρακολούθηση τάσεων και στην ανάλυση επιδόσεων.

Οι δεξιότητες που αποκτούν τα άτομα από αυτό το πρόγραμμα τείνουν να είναι πολύτιμες σε οποιονδήποτε τομέα και θέση. Η ανάλυση απόδοσης και η διαχείριση της ποιότητας είναι χρήσιμες από την άποψη της ανάπτυξης προϊόντων και εργαζομένων. Η ικανότητα να σκέφτεται στρατηγικά μπορεί να εξυπηρετεί τα άτομα καλά σε οποιαδήποτε θέση.

Το κόστος ενός μεταπτυχιακού τίτλου ποικίλλει σημαντικά και επηρεάζεται από παράγοντες όπως η τοποθεσία και η διάρκεια ενός προγράμματος. Οι φοιτητές θα πρέπει να διεξάγουν διεξοδική έρευνα πριν εγγραφούν σε οποιοδήποτε πρόγραμμα.

Αν και οι απόφοιτοι αυτού του προγράμματος μπορεί να συνεχίσουν να γίνονται διαχειριστές προμηθειών, ο βαθμός ανοίγει στην πραγματικότητα την πόρτα για πολλές διαφορετικές ευκαιρίες. Οι σπουδαστές μπορούν να βρουν επιτυχία σε θέσεις όπως διευθυντής προϋπολογισμού, διευθυντής μάρκετινγκ, διαχειριστής διοικητικών υπηρεσιών, διαχειριστής υπηρεσιών τροφίμων, οικονομικός υπάλληλος, λογοτεχνικός, διευθυντής βιομηχανικής παραγωγής ή χονδρέμπορος και κατασκευαστικός αντιπρόσωπος πωλήσεων.

Πολλά ιδρύματα προσφέρουν ένα MBA στη Διοίκηση Προμηθειών, αλλά όπου τελικά ένας μαθητής καταλήγει εξαρτάται από τη θέση του και το χρονοδιάγραμμά του. Τα σε απευθείας σύνδεση μαθήματα είναι τα καλύτερα για τους μαθητές που επιθυμούν ευελιξία Για να μάθετε περισσότερα, αναζητήστε το πρόγραμμά σας παρακάτω και επικοινωνήστε απευθείας με το γραφείο εισόδου του σχολείου της επιλογής σας, συμπληρώνοντας τη φόρμα οδηγού.

3 Τα αποτελέσματα σε Αγοραστική Διαχείριση Filter

MBA στο Διεθνές Εμπόριο και Logistics

ESC Amiens School of Management
MBA
Σεπτ. 2020
<
Πλήρες ωράριο
31 Ιούλ. 2020
Αγγλικά
γαλλική γλώσσα
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Το Διεθνές MBA Διαχείρισης Προμηθειών και Logistics είναι ένα μάθημα εκπαίδευσης αρχικών ή εργασιακών σπουδών για επαγγελματίες ή φοιτητές που αναζητούν ένα εξειδικευμένο και ...

περαιτέρω

MBA Διεθνής Διαχείριση Αγορών (RNCP Level I)

ILCI Business School
MBA
<
Πλήρες ωράριο
<
2 έτη
γαλλική γλώσσα
Αγγλικά
Στο Πανεπιστήμιο(πανεπιστημιούπολη)

Η MBA Διεθνής Διοίκηση Προμηθειών προσφέρει μια εξειδίκευση σε δύο χρόνια για να εκπαιδεύσει τους μαθητές στα διάφορα εργαλεία και τεχνικές ανάπτυξης διεθνών αγορών. Ο στόχος ...

περαιτέρω

Μεταπτυχιακό στην Προηγμένη Διαχείριση Αγοράς

UADIN Business School
MBA
<
Πλήρες ωράριο
<
Μερικό ωράριο
<
650 ώρες
ισπανικά
Διαδικτυακό

Η κατάρτιση κατά την αγορά είναι ένα από τα πιο σημαντικά εργαλεία για να εξασφαλιστεί η ανάπτυξη μιας επαγγελματικής σταδιοδρομίας και να καθοριστούν μελλοντικές προοπτικές. ...

περαιτέρω