Δημοφιλείς Κατηγορίες

Προγράμματα MBA

Το Μεταπτυχιακό στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα μεταπτυχιακό πτυχίο που απονέμεται σε φοιτητές που έχουν ειδικευτεί στην μελέτη των επιχειρήσεων.Τα προγράμματα MBA θεωρούνται από τα πιο αναγνωρισμένα στον κόσμο. Οι φοιτητές των προγραμμάτων MBA μελετούν την θεωρία και την εφαρμογή των αρχών των επιχειρήσεων και της διαχείρισης. Τα προγράμματα MBA εφοδιάζουν τους φοιτητές με γνώσεις που μπορούν να εφαρμοστούν σε μια ποικιλία καταστάσεων στον πραγματικό κόσμο.

Ένα MBA μπορεί να προσθέσει ένα επιπλέον ανταγωνιστικό πλεονέκτημα σε κάθε επαγγελματικό βιογραφικό – είτε προέρχεσαι κατευθείαν από ένα πτυχίο ή είσαι ένας εργαζόμενος επαγγελματίας. Προγράμματα MBA στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων, προγράμματα MBA στο Τμήμα Ανθρωπίνου Δυναμικού, προγράμματα MBA στα Χρηματοοικονομικά, προγράμματα MBA στη Διαχείριση, προγράμματα MBA στην Πληροφορική, προγράμματα MBA στο Μάρκετινγκ και πολλά άλλα είναι εφαρμόσιμα σε ποικίλους επιχειρηματικούς τομείς. Τα προγράμματα MBA θα ωφελήσουν  τους επαγγελματίες που αναζητούν εργασία στο δημόσιο, στους τομείς μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και στους ιδιωτικούς τομείς, ή ακόμη και στην απόκτηση μιας επιχείρησης.

Η ποικιλία των διαφορετικών προγραμμάτων MBA μπορεί να είναι πολύ πιεστική – μην την αφήσεις να σε σταματήσει! Ξεκίνα την αναζήτησή σου βλέποντας τα πιο δημοφιλή προγράμματα MBA που αναφέρονται παρακάτω.

Πρόσφατα προστιθέμενα MBA

Geneva Business School Madrid Campus

Πτυχίο Διοίκησης Επιχειρήσεων - Κύριος στις Διεθνείς Σχέσεις

Ιανουάριος 19, 2019
Το Master of Business Administration (MBA) με κύριο αντικείμενο διεθνών σχέσεων έχει σχεδιαστεί για να σας παρέχει μια βαθιά κατανόηση των επιπτώσεων των διεθνών σχέσεων και των γεωπολιτικών παραγόντων στην επιχειρησιακή διαχείριση και την επιχειρηματική επιτυχία. Μετά την ολοκλήρωση αυτού του MBA, θα είστε καλά προετοιμασμένοι για θέσεις εργασίας σε διεθνείς τομείς όπως τ… [+]α ανθρώπινα δικαιώματα, ο έλεγχος των εξοπλισμών, οι διεθνείς νόμοι και οι συνθήκες. [-]

Stanton University

Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ιανουάριος 18, 2019
Το Master of Business Administration (MBA) πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί για να καλύψει τις εκπαιδευτικές ανάγκες των εργαζομένων ενηλίκων διαχειριστές σε μια συνεχώς επεκτεινόμενη παγκόσμια οικονομία.

Cornell SC Johnson College of Business, Cornell University

Johnson Cornell Tech MBA

Ιανουάριος 17, 2019
Προωθούμενη από τη βιομηχανία, δομημένη από το Studio - κερδίζετε ένα τεχνολογικά εστιασμένο MBA στη Νέα Υόρκη.

Πανεπιστήμια σε Ελληνική Δημοκρατία

Αλλάξτε τοποθεσία