Το κλειδί σας στην επιχειρηματική δραστηριότητα παγκοσμίως. Η διαχείριση των δεξιοτήτων για το εξωτερικό εμπόριο και τις διεθνείς επιχειρηματικές σχέσεις είναι οι βασικοί παράγοντες επιτυχίας για την έναρξη ή την εδραίωση της καριέρας σας ως παγκόσμιου επιχειρηματία.

Το πρόγραμμα διδάσκει πώς να ανταποκρίνεται στα υψηλά πρότυπα που απαιτούνται για την πραγματοποίηση επιτυχημένων διεθνών επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Από τις πολιτικές του εξωτερικού εμπορίου στις διεθνείς σχέσεις και την επιχειρηματικότητα σε παγκόσμιο επίπεδο, αυτό το MBA προετοιμάζει τους μαθητές να αντιμετωπίσουν τις πραγματικές επιχειρηματικές προκλήσεις ως ειδικευμένο ηγέτη και παγκόσμιο υπεύθυνο λήψης αποφάσεων.

Οι επιχειρήσεις σήμερα δεν μπορούν πλέον να περιορίζονται στα στενά όρια, είτε έχετε ένα μικρό φούρνο είτε έχετε μεγάλη δικηγορική εταιρεία, οι δυνατότητες να βγείτε την επιχείρησή σας έξω στον κόσμο γίνονται αμέτρητες και αναπόφευκτες. Η επιχειρηματική δραστηριότητα σε διεθνές επίπεδο σημαίνει να είναι ανταγωνιστική σε μεγαλύτερη κλίμακα, να έχει πρόσβαση σε ένα ευρύτερο φάσμα ταλέντων και να μπορεί να κάνει χρήση ξένων αγαθών και πόρων.

Με το πρόγραμμα αυτό το μάστερ, οι σπουδαστές όχι μόνο έχουν πρόσβαση σε μια αξιόπιστη και πρακτική εκπαίδευση αλλά έχουν πραγματικά τη γεύση των διεθνών επιχειρήσεων, έχοντας την ευκαιρία να μάθουν από μερικές από τις σημαντικότερες προσωπικότητες της επιχειρηματικής σκηνής στην Ισπανία. Οι καθηγητές της BEBS είναι επιχειρηματίες, διευθυντές, επιρροές και πολλά άλλα.

Μετά την αποφοίτηση, οι φοιτητές θα είναι καλά προετοιμασμένοι να σχεδιάσουν ένα ισχυρό διεθνές επιχειρησιακό σχέδιο και να είναι έτοιμοι να το εκτελέσουν.

Πρόγραμμα σπουδών

 1. Στρατηγική και παγκοσμιοποίηση
 2. Ηγεσία και διαχείριση ανθρώπινων πόρων
 3. Επιχειρήσεις και Διαχείριση Καινοτομίας
 4. Διεθνές μάρκετινγκ
 5. Οικονομική και οικονομική διαχείριση
 6. Επιχειρηματικότητα
 7. Επιχειρηματικό παιχνίδι
 8. Πρόσβαση σε νέες αγορές
 9. Νέες τεχνολογίες και κοινωνικά μέσα στο εξωτερικό εμπόριο
 10. Λειτουργία και διαχείριση του εξωτερικού εμπορίου
 11. Τελικό Έργο Μάστερ

Το τελικό σχέδιο του μεταπτυχιακού διπλώματος είναι γραμμένο είτε ως επιχειρηματικό σχέδιο είτε ως μελέτη περίπτωσης για μια υπάρχουσα επιχείρηση. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να τους δώσουν ζωή, καθώς τα έργα εποπτεύονται και καθοδηγούνται από μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Ενθαρρύνουμε θερμά τους μαθητές μας να επωφεληθούν από το πρόγραμμα του πλοιάρχου για να ωθήσουν τα όριά τους χρησιμοποιώντας την ως άσκηση για την επιχειρηματικότητα.

Το έργο μπορεί να γίνει είτε ατομικά είτε σε ομάδα.

Προφίλ σπουδαστών

 • Επιχειρηματίες και επιχειρηματίες που θέλουν να αποκτήσουν γνώσεις και δεξιότητες στην παγκόσμια επιχειρηματική διαχείριση
 • Πρόσφατοι πτυχιούχοι που επιθυμούν να ειδικευτούν στη διεθνή διαχείριση των επιχειρήσεων και το εξωτερικό εμπόριο

Διαπίστευση

MBA στη Διεθνή Διοίκηση Επιχειρήσεων από BEBS Βαρκελώνη Executive Business School

BEBS είναι ιδιωτική σχολή επιχειρήσεων, πλήρως διαπιστευμένη από την ισπανική κυβέρνηση για την παροχή τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που ισχύει παγκοσμίως, καθώς και μέλος της Ένωσης Σχολών Επιχειρήσεων στην Ισπανία (AEEN) και της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την Ανώτατη Εκπαίδευση (EUPHE) .

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 1. Ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (βιογραφικό σημείωμα)
 2. Επιστολή αιτιολογίας
 3. Αντίγραφο διαβατηρίου ή ταυτότητας
 4. Πτυχίο
 5. Ακαδημαϊκό αρχείο (μεταγραφές / βαθμοί)
 6. IELTS 6.0 ή ισοδύναμο, όπως TOEFL ή προηγούμενη εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
 • ισπανικά
Τελευταία ενημέρωση Αύγουστος 7, 2019
Το μάθημα αυτό είναι Διαδικτυακό, με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
10 - 12 Μήνες
Μερική παρακολούθηση
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
5,300 EUR
- Στην Πανεπιστημιούπολη; 4.800 EUR - Συνδεδεμένοι
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 2020
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Σεπτ. 2020
Άλλη