MBA Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Γενικά

6 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Ο EuroMBA είναι κάτι περισσότερο από ένα MBA. Προσφέρει διαχειριστές μια ευκαιρία να αναπτύξουν επιχειρηματικές δεξιότητες τους, ενώ δημιουργεί ένα διεθνές δίκτυο που εξαπλώνεται σε όλη την υδρόγειο.

Με συμμετέχοντες κατά μέσο όρο 11 χρόνια επαγγελματικής εμπειρίας εργασίας, με πάνω από 20 διαφορετικές εθνικότητες, και με περισσότερο από το 50% των συμμετεχόντων που ζουν εκτός της χώρας καταγωγής τους, η EuroMBA σας δίνει πρόσβαση σε μια πραγματικά παγκόσμια κοινότητα.

Η δύναμη της εταιρικής σχέσης

Γιατί να σπουδάσετε σε ένα σχολείο των επιχειρήσεων, όταν μπορείτε να σπουδάσουν σε έξι; Οι εταίροι συνδυασμένους πόρους παρέχει στους συμμετέχοντες μια ασύγκριτη εμπειρία. Ενίσχυση επιχειρηματικές σας δεξιότητες και την εμπειρία της γνώσης και του πολιτισμού των έξι ευρωπαϊκούς προορισμούς μας. Διοργανώνεται γύρω από ένα σύγχρονο θέμα στον τομέα της διαχείρισης, οι μαθητές συμμετέχουν σε μια κατοικημένη εβδομάδα σε καθένα από αυτό το ίδρυμα εταίρος EuroMBA:

 • Επιχειρηματικότητα σε Aix-Marseille Graduate School of Management (Γαλλία)
 • Παγκόσμια Ευθύνη στη Audencia Nantes School of Management (Γαλλία)
 • Κύκλου ζωής των επιχειρήσεων σε EADA Business School της Βαρκελώνης (Ισπανία)
 • Στρατηγικές για την Ανάπτυξη Καινοτόμων σε ΗΗί Λειψία Graduate School of Management (Γερμανία)
 • Διευθύνων Αναδυόμενες Αγορές στο Kozminski Πανεπιστήμιο (Βαρσοβία, Πολωνία)
 • Μάθησης και ανάπτυξης σε Οργανισμούς στο Μάαστριχτ University School of Business και Οικονομικών (Κάτω Χώρες)

Το Βιογραφικό:

 • Εισαγωγή Σεμινάριο: Αυτό το εργαστήρι 4 ημέρες θα σας φέρει μέχρι την ταχύτητα, με την επικέντρωσή της στην συγγραφή και παρουσίαση των δεξιοτήτων, της διαπολιτισμικής επικοινωνίας, καθώς και να εισαχθούν σε απευθείας σύνδεση μας περιβάλλον μάθησης: IBM Connections.
 • Έξι εβδομάδες κατοικίες μας σε όλη την Ευρώπη καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων σχετικά με τη διεθνή και τα τρέχοντα ζητήματα διαχείρισης. Επισκέψεις σε επιχειρήσεις και κατάρτιση ηγεσίας σας παρέχει πρακτικές δεξιότητες και γνώσεις.
 • Online μαθήματα: Οι δέκα βασικές ενότητες σε απευθείας σύνδεση επιχείρησή σας εξασφαλίσει αναπτύξει μια σε βάθος άποψη που απαιτούνται για τις γενικές θέσεις της διαχείρισης και σας δίνουν την ευκαιρία να οικοδομήσουμε μια σταθερή διεθνές δίκτυο μέσω του πολυπολιτισμικό ομαδική εργασία. Μελέτη οπουδήποτε και οποτεδήποτε, με την καθημερινή online υποστήριξη από το διεθνές προσωπικό μας.
 1. Στρατηγικό Μάνατζμεντ
 2. Διαχείριση των αλλαγών
 3. Διεθνής Διοίκηση
 4. Λογιστική διαχείριση
 5. Χρηματοδότηση επιχειρήσεων
 6. Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού
 7. Τεχνολογία και Διαχείριση Καινοτομίας
 8. Διεθνές Μάρκετινγκ
 9. Οικονομικά
 10. Επιχειρήσεων και Διαχείρισης Εφοδιαστικής Αλυσίδας
 • Διατριβή: Η τελική πρόκληση. Αντιμετωπίζοντας τα προβλήματα των επιχειρήσεων, αλλά ποτέ σίγουροι για το πώς να τα λύσει; Η τελική διατριβή είναι ένα επιχειρηματικό σχέδιο, όπου θα σας παρέχει ένα προπονητή εμπειρογνώμονα για να σας βοηθήσει να λύσετε αυτά τα μεγαλύτερα ζητήματα
.

Εισαγωγή Απαιτήσεις:

 • Πτυχίο ή ισοδύναμο
 • Τουλάχιστον 5 έτη επαγγελματικής εμπειρίας
 • Proficiency στα αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση Μάρτ. 2020

Υποτροφία Keystone

Ανακαλύψτε τις επιλογές που μπορεί να σας δώσει η υποτροφία μας

Σχετικά με τη Σχολή

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywor ... περαιτέρω

The EuroMBA is more than an MBA. It offers managers a chance to develop their business skills while building an international network spanning the entire globe. Since its inception in 1996, the keywords of the EuroMBA include the strong international network of students, alumni and faculty, coverage of international business and management topics, flexibility through combination of online and residential learning, multicultural team projects, use of latest technologies and international accreditation and recognition. Διαβάστε Λιγότερα
Μάαστριχτ , Ναντ , Μασσαλία , Kitzscher , Βαρσοβία , Βαρκελώνη + 5 Περισσότερα Λιγότερα

Διαπιστεύσεις

Υποβολή ερώτησης

Άλλη