Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

MBA, Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων

Ο εκτελεστικός Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (MBA) είναι ένα διεθνώς αναγνωρισμένο πτυχίο μάστερ στη διοίκηση επιχειρήσεων και management.The MBA στοχεύει στην ανάπτυξη των επιχειρηματικών τους ηγέτες του μέλλοντος. Πλησιάζει υπεύθυνη ηγεσία θεματικά από τα σημεία εκκίνησης της δημιουργικότητας, την πρακτικότητα και την κοινωνική επινοητικότητα, και επικεντρώνεται σε μεγάλο βαθμό από την προσωπική ανάπτυξη των συμμετεχόντων, συμπεριλαμβανομένης της διαχείρισης της σταδιοδρομίας τους.

Το MBA επικεντρώνεται στις ολοκληρωμένη κλάδους της επιχειρηματικής στρατηγικής και τη διαχείριση της αλλαγής, που οδηγεί σε έναν πραγματικό κόσμο έργο παροχής συμβουλών και μια ατομική έρευνα επιχειρηματικό σχέδιο. Το Greenwich MBA μπορεί να προσαρμοστεί σε τέσσερις εξειδικευμένους τομείς: Χρηματοοικονομικές Υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένων των τραπεζικών και ασφαλιστικών)? Δημόσιες Υπηρεσίες (συμπεριλαμβανομένης της υγείας, της τοπικής αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιών έκτακτης ανάγκης)? Κοινωνική Επιχείρηση? και Θαλάσσιων. Με την επιτυχή ολοκλήρωση του προγράμματος, θα βαθμολογήσει με ένα από τα εξής: εκτελεστικός Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων? Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Financial Services)? Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Δημόσιες Υπηρεσίες)? Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Κοινωνική Επιχείρηση)? Executive Master στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Maritime Διαχείρισης).

Το MBA περιλαμβάνει executive coaching, η οποία βοηθά τους μαθητές να κατανοήσουν την αξία τους στην αγορά και να αναπτύξουν σχέδια που θα κάνουν το καλύτερο των δυνατοτήτων σταδιοδρομίας τους.

Μας με μερική απασχόληση από το πρόγραμμα που στηρίζει ανοικτά μάθησης απευθύνεται κυρίως σε άτομα που εργάζονται με πλήρες ωράριο και πρέπει να εξισορροπήσει τη μελέτη με τις δεσμεύσεις εργασία και το σπίτι. Απασχολεί υποστηρίζεται ανοικτή μάθηση, ένα ευέλικτο μοντέλο μάθησης η οποία χρησιμοποιεί ένα μείγμα από διαφορετικές μεθόδους της μελέτης. Είναι ανοιχτό στο σπίτι τους φοιτητές (ΗΒ και την ΕΕ), οι οποίοι είναι υποχρεωμένοι να μελετήσουν περίπου 12 ώρες την εβδομάδα πάνω από ελαφρώς κάτω των τριών ετών. Η λειτουργία πλήρους χρόνου σπουδών είναι ανοικτή σε Σπίτι, της ΕΕ και των διεθνών φοιτητών και ολοκληρώνεται στην Πανεπιστημιούπολη Γκρήνουιτς για μια περίοδο 12 μηνών. Αρχική φοιτητές που επιθυμούν να αναλάβουν τη μελέτη οδηγεί στο διοικητικό PGDip (προηγουμένως ονομάζεται DMS) θα πρέπει να εφαρμόζονται για την Executive MBA (από υποστήριξε ανοικτή μάθηση) και να ζητήσει ένα βραβείο έξοδο μετά από 120 μονάδες.

Περιεχόμενο

Επιχειρησιακό Πλαίσιο και το Διεθνές Επιχειρηματικό Περιβάλλον (ΜΒΑ) (10 credits) Στρατηγική και Μετασχηματισμού (ΜΒΑ) (20 credits) Διαχείριση της Αλυσίδας Αξίας (ΜΒΑ) (20 credits) Ηγεσία, Προσωπική Ανάπτυξη και Διαχείριση Σταδιοδρομίας (ΜΒΑ) (15 credits) Ολοκληρωμένη Στρατηγική εργαστήρια και προσομοιώσεις (ΜΒΑ) (15 credits) Επιχειρήσεις Ερευνητικό Πρόγραμμα (ΜΒΑ) (30 credits) Δύο Χρόνια Διαπιστευμένος Επαγγελματική Εμπειρία Business English για ακαδημαϊκούς σκοπούς - Επίπεδο 4 Χρηματοοικονομική Διοίκηση (ΜΒΑ) (15 credits) Ανθρώπινου Δυναμικού και διαχείρισης πληροφοριών (MBA) (15 credits) Ιδρύματα των Υποτροφιών και Μέθοδοι Έρευνας (15 credits) Ανάλυση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ) (10 μονάδες) οι μαθητές καλούνται να επιλέξουν 15 μονάδες από τη λίστα των επιλογών.

Δημιουργική επίλυση προβλημάτων και Consultancy Πρόγραμμα (ΜΒΑ) (15 credits) δημιουργική επίλυση προβλημάτων και Consultancy Πρόγραμμα (ΜΒΑ: Τομέας Οικονομικών Υπηρεσιών) (15 credits) δημιουργική επίλυση προβλημάτων και Consultancy Έργου (MBA: Τομέας Δημόσιες Υπηρεσίες) (15 credits) Δημιουργική Επίλυση Προβλημάτων και Συμβουλευτική Έργου (MBA: Ναυτιλιακό τομέα) (15 credits) δημιουργική επίλυση προβλημάτων και Consultancy Έργου (Hospitality) (15 πιστωτικές

Έναρξη απαιτήσεις

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

Ένα καλό σχετικό πρώτο πτυχίο από αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο. Συν ελάχιστη επιχειρηματική εμπειρία δύο ετών. Οι φοιτητές εκπαιδεύονται σε άλλη γλώσσα εκτός της αγγλικής θα πρέπει να έχουν ένα αποτέλεσμα IELTS 6,5 ή παραπάνω ή ισοδύναμη βαθμολογία σε ένα άλλο σύστημα ελέγχου γλώσσα. Εναλλακτικά, οι μαθητές μπορούν να εισέλθουν μέσω του University of Greenwich Προγράμματος Διεθνών Προ-Masters ». Κατ 'εξαίρεση, οι υποψήφιοι με λιγότερα από τα απαιτούμενα κριτήρια εισόδου μπορεί να θεωρηθεί ότι υπόκειται σε μια συνέντευξη και αξιολόγηση.

Εκτίμηση

Οι φοιτητές αξιολογούνται μέσω μαθημάτων, χαρτοφυλάκια ανάπτυξη, εξετάσεις, μια έκθεση συμβούλων και διαχείρισης ερευνητικών έργων.

Επαγγελματική αναγνώριση

Αυτό το πρόγραμμα παρέχει συνεργάτης των μελών του Chartered Institute Διαχείρισης.

Επιλογές σταδιοδρομίας

Οι απόφοιτοι μπορούν να ακολουθήσουν την πρόοδο σε όλους τους τομείς της διαχείρισης. Οι εργοδότες των αποφοίτων μας περιλαμβάνουν Alcatel, Banco Santander, η BT, η Ernst & Young, MKB και η Raytheon.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποUniversity of Greenwich »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Duration
1 Έτος
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
14,500 GBP
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Σεπτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Σεπτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη