Read the Official Description

Οι καλύτεροι επαγγελματίες είναι εκείνοι που ξέρουν ότι μπορείτε πάντα να βελτιώνεστε

Ο Διευθυντής MBA της FBS έχει σχεδιαστεί για εκείνους τους επαγγελματίες και διευθυντικά στελέχη που κατανοούν τη συνεχή ανάγκη να επεκτείνουν τις γνώσεις διαχείρισης για να προσαρμοστούν στις συνεχιζόμενες επαγγελματικές προκλήσεις που θέτει η αγορά.

Το πτυχίο Master FBS είναι μια διαμορφωτική εμπειρία σχεδιασμένη να συνδυάζει τα μαθήματα με την επαγγελματική ζωή των μαθητών.

Στο FBS προσαρμόσαμε τον ΜΒΑ MANAGER της έκδοσης του Απριλίου 2019 με νέα θέματα για να το προσαρμόσουμε στην πραγματικότητα της εταιρείας. Έτσι, έχουμε συμπεριλάβει θέματα σχετικά με την ψηφιακή μετατροπή και έχουμε προσαρμόσει άλλα θέματα.

Έχουμε συμπεριλάβει επίσης μια περίοδο κατάρτισης πριν και μετά το μάστερ. Με αυτόν τον τρόπο οι μαθητές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε μια περίοδο ισοστάθμισης πριν από την έναρξη του προγράμματος. Και αφού είναι απόφοιτοι, μπορούν να επεκτείνουν τη γνώση σε ορισμένες ειδικότητες.

Επιπλέον, οι εμπειρίες μέσα και έξω από την τάξη έχουν ενισχυθεί σε αυτό το μάθημα. Συμπληρώνονται με εργαστήρια διαχείρισης δεξιοτήτων.

μεθοδολογία

Η μεθοδολογία της FBS Business School είναι εξαιρετικά πρακτική: εστιάζει πλήρως στο μέγιστο της «μάθησης με πράξη», δηλαδή της μάθησης με πράξεις. Η μεθοδολογία που ακολουθείται σε όλα τα προγράμματα FBS MBA είναι η μέθοδος Case, μέσω της οποίας οι μαθητές πρέπει να προετοιμάσουν και να προσφέρουν λύσεις σε πρακτικές περιπτώσεις, θέτοντας τον μαθητή μπροστά στη διαδικασία λήψης αποφάσεων. Αυτή η μεθοδολογία απαιτεί ένα πολύ καλά εκπαιδευμένο μάθημα σε αυτή την τεχνική, καθώς οι τάξεις πρέπει να γίνουν αυθεντικά φόρουμ κοινής γνώσης.

Δομή του προγράμματος

Το πρόγραμμα MBA στο FBS Business School χωρίζεται σε τρεις περιόδους.

Ισορροπία - Περίοδος MBA - Αξεσουάρ

Η περίοδος ισοστάθμισης αρχίζει μερικές εβδομάδες πριν από την επίσημη ημερομηνία του MBA. Σε αυτή την περίοδο της εθελοντικής βοήθειας, οι μαθητές λαμβάνουν μαθήματα σε βασικά λογιστικά βιβλία, χρήση εργαλείων γραφείου και άλλα θέματα που μπορούν να βοηθήσουν στην υλοποίηση του προγράμματος.

Η περίοδος MBA χωρίζεται στα ακόλουθα τμήματα ή φάσεις:

ΘΕΜΕΛΙΩΔΕΙΣ: Μια ουσιαστική αναθεώρηση από το σημερινό πανόραμα των βασικών πτυχών της διαχειριστικής ανάπτυξης, παρέχοντας ένα επιχειρηματικό όραμα 360º.

ΠΡΟΗΓΜΕΝΗ: Εμβάθυνση δεξιοτήτων και δεξιοτήτων διαχείρισης μέσω περιεχομένου που κυμαίνεται από τα μεγάλα δεδομένα έως το διεθνές εμπόριο.

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ: Η τελευταία περίοδος περιλαμβάνει εξειδίκευση σε τομείς της εταιρείας, όπως η Γενική Διοίκηση, η Χρηματοοικονομική Διοίκηση, η Διαχείριση Ανθρώπινου Δυναμικού κ.α.

ΕΡΓΟ: Εκπόνηση Έργου Δημιουργίας Εταιρείας στην οποία θα εφαρμοστεί το μαθησιακό πράγμα με την υποστήριξη και την εξατομικευμένη παρακολούθηση του διδάσκοντος.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΚΑΡΙΕΡΑΣ: Συνοδεία για το σχεδιασμό του Στρατηγικού Σχεδίου Ανάπτυξης Σταδιοδρομίας του μαθητή. Η απασχολησιμότητα είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά του FBS MBA.

Όταν οι σπουδαστές αποφοιτήσουν, μπορούν να πάνε στην εκπαίδευση του Complementos. Σε αυτή την περίοδο εθελοντικής βοήθειας, οι φοιτητές επεκτείνουν τις γνώσεις τους για την Ψηφιακή Επιχειρηματικότητα, με θέματα που εστιάζονται στο Ψηφιακό Οικοσύστημα, Όραμα και Ψηφιακή Στρατηγική, Επιχειρηματικά Μοντέλα σε Ψηφιακά Περιβάλλοντα, Τεχνολογικές Διαταραχές και Σκέψεις Σχεδιασμού, Ψηφιακό Μάρκετινγκ και Ηλεκτρονικό Εμπόριο και Διαχείριση Ανθρωπίνου Δυναμικού σε περιβάλλοντα ψηφιακή, καθώς και ψηφιακή χρηματοδότηση.

Μεταξύ των συμπληρωματικών θεμάτων, προστίθεται μια ενότητα βελτίωσης γλώσσας.

Συμπληρωματικά εργαστήρια

Κατά τη διάρκεια της ανάπτυξης του πλοιάρχου ο σπουδαστής θα συμμετάσχει σε διάφορα εργαστήρια και εργαστήρια για να ολοκληρώσει την εκπαίδευσή του.

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ Ένα εργαστήριο που δημιουργήθηκε για να διευκολύνει τις διαδικασίες, τα εργαλεία και το όραμα που απαιτούνται για την καινοτομία. Προσφέρει στον σπουδαστή τη δυνατότητα να μάθει, με πρακτικό τρόπο, μια μέθοδο συνδημιουργίας, έρευνας και καινοτομίας.

ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΩΝ ΔΕΞΙΟΤΗΤΩΝ Καθ 'όλη τη διάρκεια του προγράμματος, προγραμματίζονται εργαστήρια και εκπαιδευτικά σεμινάρια που θα βοηθήσουν τους μαθητές να βελτιώσουν την προσβασιμότητα ή την ανάπτυξή τους στην αγορά εργασίας.

ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΥ, ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟΣ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟΣ. Στην σωστή κατεύθυνση αυτών των ομάδων βρίσκεται η παραγωγικότητα της εταιρείας και γι 'αυτό είναι απαραίτητο οι νέοι ηγέτες να αποκτήσουν και να αναπτύξουν ποικίλες δεξιότητες όπως η θετική επικοινωνία, η συναισθηματική νοημοσύνη, η αναγνώριση ...

ΗΜΕΡΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ. Κατά τη διάρκεια της MBA ο φοιτητής θα είναι σε θέση να παρακολουθήσει συνέδρια, σεμινάρια και εργαστήρια, με επικεφαλής επαγγελματίες ομιλητές από τον κόσμο των επιχειρήσεων.

Μοναστήρι

Η σχολή του FBS αποτελείται από κορυφαίους επαγγελματίες του επιχειρηματικού κόσμου, με μεγάλη εμπειρία στον επαγγελματικό τομέα, καθώς και στη διδασκαλία, την έρευνα, τη διαβούλευση και τη διαβούλευση.

Η διδακτική ομάδα έχει εμπειρία σε θέσεις διοίκησης εθνικών και πολυεθνικών εταιρειών, καθώς και μεγάλη παιδαγωγική προετοιμασία, που τους δίνει τη δυνατότητα να διδάσκουν τα θέματα σχετικά με εταιρείες στις οποίες είναι ειδικοί. Οι επαγγελματίες αυτοί μεταδίδουν τις γνώσεις τους, που προέρχονται από την επαγγελματική πρακτική, στα προγράμματα MBA που προσφέρουν στους μαθητές μια παγκόσμια, ακριβή και πιστή προσαρμογή στην πραγματικότητα της εταιρείας.

χρηματοδότηση

Το FBS είναι μη κερδοσκοπικό ίδρυμα με στόχο την ανάπτυξη επαγγελματιών και εταιρειών. Ως εκ τούτου, το ίδρυμα προσφέρει μια σειρά υποτροφιών σε υποψηφίους για προγράμματα MBA, έτσι ώστε οποιοσδήποτε φοιτητής που πραγματικά έχει δεσμευτεί για την εκπαίδευσή του μπορεί να ολοκληρώσει το MBA χωρίς οικονομικά προβλήματα. Επιπλέον, η FBS έχει πολύ συμφέρουσες συμφωνίες χρηματοδότησης με αρκετές χρηματοοικονομικές οντότητες.

Program taught in:
ισπανικά

See 1 more programs offered by Fundesem Business School »

Last updated November 28, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 5, 2019
Duration
Αίτηση Παροχής Πληροφοριών
Πλήρης παρακολούθηση
By locations
By date
Ημερομηνία έναρξης
Απρ. 5, 2019
Ημερομηνία λήξης
Άλλο

Experiencia FBS Episodio 2_El Acto de Apertura Académica

Business Education | Testimonio | MBA