Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Το MSc. / MBA Πολυτέλεια Φιλοξενία και διοργάνωση εκδηλώσεων είναι ένα μάθημα τριών περιόδων με 333 ώρες προσωπικής κατάρτισης που αξίζει 60 ECTS ή 26 ΗΠΑ πιστώσεις.

Όλα τα μαθήματα διδάσκονται στα αγγλικά.

Το πρόγραμμα προσφέρει μια διεπιστημονική προσέγγιση: σταθερές επιχειρηματικές, στρατηγικές, μάρκετινγκ και επικοινωνιακές γνώσεις σε συνδυασμό με την έκθεση στην πρακτική πλευρά, χάρη στη συμβολή των ενεργών επαγγελματιών και στις επιτόπιες επισκέψεις.

Παρέχει τις απαραίτητες γνώσεις και τεχνογνωσία για να εισέλθει στον κλάδο των πολυτελών υπηρεσιών μέσω ενός συνδυασμού ακαδημαϊκών πυλώνων και πρακτικών μαθημάτων σε διαφορετικά βιομηχανικά τμήματα.

ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Αυτό το μάθημα μπορεί να εφαρμοστεί άμεσα για να εργαστεί στην Πολυτέλεια Φιλοξενία σε μια ποικιλία υπηρεσιών, όπως Ανθρώπινο Δυναμικό, Επιχειρήσεις, Τρόφιμα και Ποτά, Διαχείριση Εκδηλώσεων, Πωλήσεων ή Επισκεπτών.

Απαιτήσεις εισδοχής

MSc: Ενδιαφερόμενος υποψήφιος με BSc. Χονς. Πτυχίο (4 έτη Πανεπιστημιακών σπουδών δεόντως συμπληρωμένο ή 5 χρόνια για Κινέζους φοιτητές) με το επίπεδο αγγλικής γλώσσας που απαιτείται για σπουδές στα Αγγλικά.

MBA: ένας ενδιαφερόμενος υποψήφιος με BSc. Πτυχίο (3 έτη Πανεπιστημιακών σπουδών δεόντως συμπληρωμένο ή 4 έτη για Κινέζους φοιτητές) και τουλάχιστον 2 χρόνια εργασιακής εμπειρίας σε μεσαία θέση διαχείρισης με το επίπεδο αγγλικής γλώσσας που απαιτείται για σπουδές στα αγγλικά.

IELTS: 6,5 -7,0 (Με βαθμολογία μπάντας όχι λιγότερο από 6,0)

TOEIC: 750 - TOEFL: 550 - TOEFL ΙΒΤ: 80

Γαλλική ικανότητα: καμία προϋπόθεση.

Γαλλικής γλώσσας ως ξένη γλώσσα που περιλαμβάνεται στο πρόγραμμα.

Υποβάλετε την αίτηση και τα απαιτούμενα έγγραφα μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, akpallattu@inseec.com. Οι υποψήφιοι σύντομων λιστών θα επικοινωνούν 1 εβδομάδα μετά την αποστολή των αιτήσεων.

Μπορείτε επίσης να επισκεφθείτε τον σύνδεσμο προγράμματος στην ιστοσελίδα μας: http: //masters.inseec.com/programmes-msc-mba/masters-2/art-luxe-vin/master-luxury-hospitality-event-management.cfm για απαιτήσεις , προθεσμίες και μια λίστα ελέγχου των υλικών.

ΕΓΓΡΑΦΑ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΤΥΠΟ ΑΙΤΗΣΗΣ:

  • 2 φωτογραφίες μεγέθους διαβατηρίου
  • 1 φωτοτυπία διαβατηρίου ή ταυτότητας
  • 1 αντίγραφο των διπλωμάτων ή των πιστοποιητικών που πιστοποιούν τριετή τουλάχιστον τριτοβάθμια εκπαίδευση (3 έτη για φοιτητές στην Κίνα)
  • Μεταγραφές αρχείων
  • 1 συστατική επιστολή από έναν από τους καθηγητές σας
  • Απόδειξη της αγγλικής ικανότητας

ΚΟΣΤΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

9150 € - Πληρωμή σε ευρώ, με καλώδιο ή με επιταγή.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Αγγλικά
Τελευταία ενημέρωση April 15, 2018
Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Φεβρ. 2020
Duration
2 Εξάμηνα
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
9,150 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη