Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διαχείριση MBA International Real Estate

MBA_IIM

Το μάθημα Διεθνές Management Ακινήτων, πρώτο πρόγραμμα μάστερ για τον κλάδο των ακινήτων στη Γερμανία (από το 2002), παρέχει ολοκληρωμένη επαγγελματική τεχνογνωσία για τους ειδικευόμενους και στελέχη του κλάδου των ακινήτων, με έμφαση στην εμπορική ακίνητη περιουσία. Αυτός είναι ένας γενικός δημιουργήθηκε με σκοπό να δώσει στους συμμετέχοντες οι οποίοι είναι ήδη εμπειρογνώμονες στους αντίστοιχους τομείς τους μια εικόνα σε άλλους κλάδους και να κάνει το γενικό πλαίσιο σαφώς - μια σημαντική προϋπόθεση για τη διαχείριση και την ηγεσία των ευθυνών. Αυτό γίνεται τόσο πάνω-ειδική καθηγητές από την πρακτική και μέσω διεπιστημονικών εργασιών του έργου στις ομάδες στους τομείς της ανάπτυξης του έργου, των επενδύσεων, των περιουσιακών στοιχείων και διαχείρισης χαρτοφυλακίου.

Οι υποψήφιοι που δεν έχουν ένα πρώτο πτυχίο, έχουν την ευκαιρία να αποκτήσουν στην Ακαδημία της Hochschule Biberach τον τίτλο διεθνής οικονομική ακινήτων.

Περιεχόμενο και τους στόχους του μαθήματος

Λαμβάνεται κυριολεκτικά διεθνούς χαρακτήρα
Στο πρόγραμμα master μας διεθνικότητα λαμβάνεται κυριολεκτικά με διοργανωτές από τρεις χώρες και φυσικά διασυνοριακή μελέτη! Μία εβδομάδα στη Ζυρίχη και τρεις εβδομάδες στο Λονδίνο - μέσα να είναι συναρπαστική ανάπτυξη μητρόπολη.

Βέλτιστες πρακτικές σε διεθνή κλίμακα
Εξειδίκευση σε διεθνές επίπεδο είναι ένας παράγοντας επιτυχίας, καθώς όλο και περισσότερες εταιρείες real estate που λειτουργούν διασυνοριακά. Επίσης, στη Γερμανία υπόκεινται στην αυξανόμενη επαγγελματοποίηση του κλάδου των ακινήτων και την ανάπτυξη πολλών επιρροών από άλλες μεθόδους, ειδικά αγγλοσαξονικές αγορές ακινήτων. Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στην αξιολόγηση του υπολογισμού απόδοσης, χρηματοδότηση ή αναζητούν νέες επενδυτικές στρατηγικές. Εξειδίκευση σε διεθνές επίπεδο είναι απαραίτητη, όχι μόνο για τις διεθνείς συναλλαγές, αλλά επίσης παρέχει μια πολύτιμη πλατφόρμα για τη δημιουργική ανάπτυξη των δικών τους επαγγελματισμό και την ικανότητα να κρίσιμη εξέταση των συμβατικών και νεότερα από προσεγγίσεις.

Μια ολιστική προσέγγιση, εστιάζοντας
Κατανοήστε όχι μόνο συγκρίνετε είναι το σύνθημά μας - βαθύτερη αίσθηση σε επιλεγμένες χώρες και όχι επιλεκτική παράθεση πολλών χωρών. Για αυτό είναι μόνο στην αξιολόγηση της αλληλεπίδρασης στο πλαίσιο μιας χώρας με τις συνθήκες που επικρατούν στις επιχειρηματικές μέθοδοι ακινήτων ανοίγει μια ώριμη προσέγγιση προς τη σκοπιμότητα και εύνοιας άλλες προσεγγίσεις για την επαγγελματική τους πρακτική. Ποιος έχει αυτή τη διαδικασία μόνο για δύο χώρες πέρασαν μέσα ή έζησαν έχει την καλύτερη βάση για να καταλάβετε για την μετέπειτα τεκμηριωμένες στην πράξη και σε άλλες χώρες.

Μια λεπτομερής περιγραφή του περιεχομένου της κάθε ενότητας μπορείτε να βρείτε στο ενημερωτικό φυλλάδιο του προγράμματος πτυχίο ή ημερομηνίες / αποστράγγισης στη δεξιά πλευρά.

Διαδικασία μελέτης, Ημερομηνίες & SPO

Η μελέτη περιλαμβάνει μια περίοδο 13 μηνών περίπου 11 εβδομάδες του χρόνου της σε 5 τετράγωνα, και υποστηρίζεται αυτο-μελέτη. Η εφαρμογή σε τεμάχια μπορούν να συμμετέχουν ακόμη και με τη συνεχή άφιξη. Έτσι, τα ποσοστά που αποτελείται πάντα από μια διεθνή δομή των συμμετεχόντων από τις διάφορες αγορές ακινήτων και τα πεδία, αυτό που επιτρέπει πολύτιμες συζητήσεις και εμπειρία, ιδίως δεδομένου ότι όλοι οι συμμετέχοντες έχουν επαγγελματική εμπειρία. Η δομή μπλοκ επιτρέπει επίσης μια πολύ πιο έντονη και αποτελεσματική μάθηση, από ό, τι είναι δυνατόν στις εκδηλώσεις του Σαββατοκύριακου.

φορές διάλεξη (συνήθως)
Δευτέρα δέκα παρα τέταρτο-17:45
Τρίτη έως Παρασκευή 8:00-17:45
Σάββατο οκτώ η ώρα - 13:00 στα σεμινάρια αξιολόγησης θα διεξαχθεί εξετάσεις και παρουσιάσεις του έργου.

Προϋποθέσεις Εισαγωγής

Αυτό απαιτεί ένα πτυχίο από ένα πανεπιστήμιο, κολλέγιο ή επαγγελματική σχολή (κυρίως οικονομικά, bauorientierte και νομολογιακές μελέτες). Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν τουλάχιστον ένα χρόνο εμπειρίας στο χώρο του real estate και των κατασκευών.

Στην περίπτωση άλλως αποκτηθεί ικανότητα για τη μελέτη είναι η δυνατότητα να αποκτήσει τον τίτλο "Διεθνή Ακίνητα Economist". Ζητούμε συγγνώμη για οποιαδήποτε εκτελωνισμό με τον κύριο ερευνητή.

Αμοιβή μελέτης

Η αμοιβή για την Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα είναι 18.500, - ευρώ και είναι απαλλαγμένη από ΦΠΑ. Αυτό περιλαμβάνει το κόστος εγγραφής των 350, - ευρώ, το τέλος για τα πέντε τμήματα της μελέτης και όλα τα έγγραφα και τις αξιολογήσεις, συμπεριλαμβανομένων διατριβή του πλοιάρχου. Επίσης, περιλαμβάνονται ποτά και σνακ στα διαλείμματα καφέ και ένα δείπνο με όλους τους συμμετέχοντες.

Εφαρμογή

Δεδομένου ότι οι συμμετέχοντες στο MBA International Management Ακινήτων που εξετάσεων στο Πολιτειακό Πανεπιστήμιο του Biberach, να έχουν ένα κράτος αναγνωρισμένο πτυχίο MBA, το οποίο ανοίγει την πρόσβαση στην καριέρα της τριτοβάθμιας δημόσιας υπηρεσίας. Μπορείτε να εγγραφείτε ως εξωτερική μαθητές και μέρος συνοδεύεται για την εισδοχή στην εξωτερική εξέταση στο Biberach Πανεπιστήμιο της αίτησης.

Η υπογεγραμμένη φόρμα εγγραφής, συμπεριλαμβανομένων των υπογραφεί Όρων και Προϋποθέσεων και της αίτησης για εισαγωγή στην εξωτερική εξέταση πρέπει επίσης να συνοδεύεται από:

  • βιογραφικό σημείωμα
  • Επικυρωμένα αντίγραφα του πτυχίου και πιστοποιητικό πανεπιστήμιο
  • φωτογραφία
  • επιστολή κινήτρων με μια σύντομη παρουσίαση της προβλεπόμενης χρόνο συμφιλίωση μελέτη και την εργασία (π.χ. διακοπές / απαλλαγής) και το επίπεδο γνώσης της αγγλικής.

Η αίτηση πρέπει να αποσταλούν στη διεύθυνση:


Ακαδημία του Πανεπιστημίου Biberach
Postfach 1260
88382 Biberach Ο αριθμός των συμμετεχόντων είναι περιορισμένος. Αποφασιστικής σημασίας για την έγκριση είναι η σειρά παραλαβής των αιτήσεων. Μη διστάσετε να μας στείλετε την αίτησή σας μέσω e-mail για ένα μη δεσμευτικό προκαταρκτική αφορά την εκπλήρωση των απαιτήσεων εισαγωγής. Οι ενδιαφερόμενοι έχουν επίσης τη δυνατότητα, κατά τη διάρκεια του μπλοκ παραστεί σε Biberach μεμονωμένες διαλέξεις και την προσωπική ανταλλαγή με κύριο ερευνητή και των συμμετεχόντων. Παρακαλώ καλέστε για ένα ραντεβού με την Ακαδημία του Πανεπιστημίου Biberach.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Γερμανός

Κοιτάξτε1 περισσότερα μαθήματα αποHochschule Biberach University Of Applied Science »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Οκτ. 2019
Duration
13 Μήνες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
18,500 EUR
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ιαν. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Οκτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Φεβρ. 2020
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Αυγ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Αυγ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Οκτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Ιαν. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης

Φεβρ. 2020

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη