MBA Global Masters της διοίκησης επιχειρήσεων με πρόσθετες Pathways στη δημόσια υγεία ή την ασφάλιση

Γενικά

2 διαθέσιμες θέσεις

Περιγραφή προγράμματος

Παράδοση στο πανεπιστήμιο του Glasgow Caledonian University στο Λονδίνο. Αυτό το πρόγραμμα Global MBA έχει σχεδιαστεί γύρω από τη δέσμευσή μας για το Κοινό Αγαθό και τις Αρχές του ΟΗΕ για την υπεύθυνη εκπαίδευση στον τομέα της διαχείρισης (PRME). Αυτό το διακριτικό πρόγραμμα Global MBA έχει σχεδιαστεί για επιχειρηματικά και κοινωνικά φιλόδοξα άτομα με φιλοδοξίες να γίνει επαγγελματίας διευθυντής με ένστικτο για τη δημιουργία μιας βιώσιμης επιχείρησης με κοινωνικά υπεύθυνο τρόπο.

Θα μάθετε πώς να οδηγείτε από μέσα μέσα από την καινοτομία και τη δημιουργική σκέψη, διαμορφώνοντάς σας σε έναν ηγέτη έτοιμο για τον αύριο κόσμο. Με την ολοκλήρωση, θα είστε σε θέση να προσδιορίσετε τις δικές σας ανάγκες ανάπτυξης ικανοτήτων για να γίνετε υπεύθυνος ηγέτης του μέλλοντος.

Ένα ευέλικτο MBA, αυτό το μοναδικό πρόγραμμα δίνει στους φοιτητές τη δυνατότητα να ειδικεύονται στην προτιμώμενη περιοχή τους μέσω μιας επιλογής από εννέα μοναδικές επιλεγόμενες ενότητες. Οι φοιτητές μπορούν επίσης να αποφοιτήσουν με ένα MBA (Δημόσια Υγεία) ή ένα MBA (Ασφάλισης) εάν επιλέξουν τις ενότητες που είναι συγκεκριμένες σε αυτό το Pathway .

Αυτό το πρακτικό και εφαρμοσμένο πρόγραμμα παρέχει πληροφορίες για τις καθημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζουν οι διαχειριστές σε ένα ευρύ φάσμα επιχειρηματικών και τριτογενών οργανισμών ανά τον κόσμο. Υπογραμμίζουμε τον ρόλο, τη συμβολή και την ολοκλήρωση των βασικών επιχειρηματικών λειτουργιών για να βελτιώσετε την ικανότητά σας να σχεδιάζετε και να παρέχετε αποτελεσματικές στρατηγικές σε επίπεδο οργάνωσης.

Αυτό το δυναμικό και απαιτητικό πρόγραμμα απαιτεί ενεργητική συμμετοχή σας. Όπως και εσείς, οι συνομήλικοί σας θα είναι φιλόδοξοι, με μεγάλη κίνητρα και αποφασισμένοι να επιτύχουν. Ανυπομονούμε να σας καλωσορίσουμε στο πρόγραμμα και στο παγκόσμιο δίκτυο αποφοίτων κοινωνικά υπεύθυνων ηγετών.

Το GCU London προσελκύει εξαιρετικούς πτυχιούχους από όλο τον κόσμο και προσφέρει μια ασυναγώνιστη εμπειρία φοιτητών και διεθνή απασχολησιμότητα.

Η GCU είναι υπερήφανη που διαθέτει πανεπιστημιουπόλεις στην καρδιά της Γλασκώβης και της Νέας Υόρκης.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε δύο πολιτιστικές περιόδους βύθισης μιας εβδομάδας και στις δύο αυτές συναρπαστικές τοποθεσίες (υπόκεινται σε περιορισμούς θεωρήσεων).

Το μοναδικό MBA μας έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τις ανάγκες των διεθνών επιχειρήσεων και της κοινωνίας, συμβάλλοντας στη δημιουργία των δεξιοτήτων, των γνώσεων και των εμπειριών που απαιτούνται για να γίνει ένας επιτυχημένος και υπεύθυνος ηγέτης σε ρόλους διαχείρισης σε όλους τους τομείς.

Τι θα μελετήσετε

Το πρόγραμμα Global MBA θα παρέχει στους φοιτητές μια ουσιαστική κατανόηση των θεωριών και πρακτικών διαχείρισης.

Το επίκεντρο του Global MBA είναι η επαγγελματική εμπειρία. Η εξωτερική δέσμευση με τις επιχειρήσεις αποτελεί βασικό μέρος του προγράμματος σπουδών MBA.

Οι μαθητές μπορούν στη συνέχεια να επιλέξουν μαθήματα επιλογής για να ειδικευτούν σε ένα θέμα της επιλογής τους.

Ενότητες

MBA Δεξιότητες και Εργαλειοθήκη (Core):

 • Υπεύθυνη ηγεσία
 • Μέθοδοι για έργα που βασίζονται σε στοιχεία
 • MBA Project
 • Διαχείριση Επιχειρήσεων και Analytics για Διαχειριστική Λήψη Αποφάσεων
 • Δημιουργία οργανωτικής αξίας
 • Εταιρική Υπηκοότητα σε μια Παγκόσμια Ηλικία
 • Στρατηγική διαχείρηση

Επιλογές (Επιλέξτε ένα):

 • Καινοτομία προϊόντων και υπηρεσιών και παγκόσμια εφοδιαστική
 • Διαχείριση της αλλαγής
 • Οι Διευθυντές και η Θεωρία της Δημόσιας Υγείας *
 • Ασφάλεια Αυτοματισμού, Analytics, Ψηφιοποίηση και Cyber Security **

Επιλογές (Επιλέξτε ένα):

 • Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα
 • Προσεγγίσεις κοινωνικής δράσης για τη δημόσια υγεία *
 • Επιχειρησιακή Συνέχεια και Διαχείριση Κρίσεων
 • Παγκόσμια Στρατηγική Marketing
 • Ασφαλιστικές Λύσεις για Κινδύνους σε Αναδυόμενες Αγορές **

* Για να αποφοιτήσετε με το Global MBA (Δημόσιας Υγείας), θα χρειαστεί να επιλέξετε και τις δύο αυτές ενότητες.

** Για να αποφοιτήσετε με Global MBA (Ασφαλιστική), θα χρειαστεί να επιλέξετε και τα δύο αυτά modules.

Πολιτιστικά ταξίδια Immersion στη Γλασκώβη και τη Νέα Υόρκη

Η GCU είναι υπερήφανη που έχει πανεπιστημιουπόλεις στην καρδιά της Γλασκώβης και της Νέας Υόρκης. Με την ίδρυση του Glasgow Caledonian New York College, είμαστε το πρώτο ξένο ίδρυμα τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που απονέμει πτυχία στη Νέα Υόρκη.

Στο πλαίσιο αυτού του προγράμματος, θα έχετε την ευκαιρία να πραγματοποιήσετε προαιρετικά ταξίδια εμβάθυνσης στην Γλασκώβη και τη Νέα Υόρκη. *

* Ισχύουν οι όροι και οι προϋποθέσεις

Προυποθέσεις εισόδου

Όλες οι απαιτήσεις εισόδου που αναφέρονται εδώ θα πρέπει να χρησιμοποιούνται ως οδηγός και να αντιπροσωπεύουν το ελάχιστο απαιτούμενο για να ληφθεί υπόψη η είσοδος. Οι υποψήφιοι που γίνονται υπό όρους προσφοράς ενός χώρου μπορούν να κληθούν να επιτύχουν κάτι περισσότερο από αυτό που δηλώνεται.

Τυπικές απαιτήσεις εισόδου

Βρετανικό πτυχίο πρώτης τάξης ή δεύτερης κατηγορίας (ή ισοδύναμο).

Ωστόσο, κάθε αίτηση εξετάζεται σε ατομική βάση. Εάν οι υποψήφιοι δεν έχουν τα τυπικά προσόντα ακαδημαϊκής εισόδου αλλά μπορούν να επιδείξουν σχετική εργασιακή εμπειρία ή / και πιστώσεις από αναγνωρισμένους επαγγελματικούς φορείς, ενδέχεται να είναι επιλέξιμοι για να εισέλθουν σε αυτό το πρόγραμμα μέσω της Αναγνώρισης της προηγούμενης μάθησης

Για τους υποψηφίους που έχουν συγκεκριμένο πτυχίο επιχειρηματικής δραστηριότητας ή με σχετική διοικητική εμπειρία, μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει η MBA Luxury Brand Management.

αγγλική γλώσσα

Ένα ακαδημαϊκό αποτέλεσμα IELTS 6,0 (ή ισοδύναμο) χωρίς στοιχείο κάτω από 5,5.

Σημειώστε ότι αν είστε από μια πλειοψηφία αγγλόφωνη χώρα, μπορεί να μην χρειαστεί να παράσχετε περαιτέρω αποδείξεις για την επάρκεια της αγγλικής γλώσσας.

Εγκαταστάσεις

Η πανεπιστημιούπολη μας στο Λονδίνο παρέχει στους σπουδαστές του Global MBA ένα περιβάλλον μάθησης κορυφαίας ποιότητας και προσφέρει σύγχρονο χώρο διδασκαλίας για διαλέξεις, μελέτες μικρών ομάδων και κοινωνική μάθηση.

Βρίσκεται σε ένα υπερσύγχρονο περιβάλλον στην καρδιά του Spitalfields, που βρίσκεται στην μόδα και οικονομική πρωτεύουσα του Λονδίνου, αυτή η επαγγελματική μεταπτυχιακή πανεπιστημιούπολη βασίζεται σε υψηλής ποιότητας διδακτικές και βιομηχανικές συνεργασίες σε όλο τον κόσμο.

Εμπειρία των σπουδαστών

Το GCU London εδρεύει σε μία από τις πιο ζωντανές και κοσμοπολίτικες πόλεις του κόσμου.

Έχει το καλύτερο από κάθε πολιτισμό, κάθε ενδιαφέρον και χόμπι και κάθε μορφή τέχνης στην πόρτα σας. Το καλύτερο από όλα, το GCU London εδρεύει σε μία από τις πιο συναρπαστικές και εξελιγμένες περιοχές του Λονδίνου. Spitalfields, το σπίτι της θρυλικής Lick Brick Lane, Old Spitalfields, Petticoat Lane Markets και πολλά άλλα.

Η πανεπιστημιούπολη προσφέρει μια μοναδική σειρά μαθημάτων MBA και MSc, υψηλής ποιότητας διδασκαλία και συνδέσεις με διεθνείς επιχειρήσεις.

GCU Λονδίνο παρέχει στους φοιτητές μια εμπλουτιστική και ποικίλη εμπειρία μάθησης υποστηριζόμενη από μια ζωντανή διεθνή, πνευματική και πολιτιστική ζωή. Προσελκύουμε φοιτητές από περισσότερες από 56 χώρες, από μια σειρά υποβάθρων από όλες τις γωνιές του κόσμου.

Τέλη και χρηματοδότηση

Τα δίδακτρα που πληρώνετε εξαρτώνται κυρίως από την κατάσταση των τελών.

Τα δίδακτρα περιλαμβάνουν έξοδα διαμονής κατά την προαιρετική πολιτιστική επίσκεψη του μαθήματος. Διαβάστε τους πλήρεις όρους και προϋποθέσεις.

Δίδακτρα 2020/21

 • Αρχική (συμπεριλαμβανομένης της Σκωτίας και της Ευρώπης): £ 12.500
 • Διεθνές (εκτός Ευρώπης): £ 14.500

Υποτροφίες

Παρέχουμε εκπαίδευση υψηλής ποιότητας για μια δίκαιη τιμή. ως Πανεπιστήμιο για το Κοινό Αγαθό, δεσμευόμαστε να προσφέρουμε προσιτή τριτοβάθμια εκπαίδευση για ταλαντούχους φοιτητές, διατηρώντας τα δίδακτρα χαμηλά και παρέχοντας ένα γενναιόδωρο πακέτο υποτροφιών ύψους άνω των 2,5 εκατομμυρίων λιρών στερλινών ετησίως.

Οροι και Προϋποθέσεις

Οι παρόντες όροι και προϋποθέσεις ορίζουν τις υποχρεώσεις της GCU και των εγγεγραμμένων φοιτητών που σπουδάζουν στο Global Master of Business Administration (MBA) πέραν των τυποποιημένων όρων και προϋποθέσεων σπουδών του Πανεπιστημίου και, όπου ισχύει, των Διεθνών Όρων και Προϋποθέσεων του Πανεπιστημίου, δικαιώματα και υποχρεώσεις, καθώς και τις υποχρεώσεις του Πανεπιστημίου προς εσάς.

Τελευταία ενημέρωση Νοέμβριος 2019

Σχετικά με τη Σχολή

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, ... περαιτέρω

Corporate responsibility and sustainability are fundamental concerns for every organisation. The Glasgow School for Business and Society seeks to address the complex challenges of the global economy, while delivering social benefit to local and global communities. Διαβάστε Λιγότερα
Γλασκώβη , Λονδίνο + 1 Περισσότερα Λιγότερα

FAQ

Άλλη