Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διαφορικές γκολφ

Το μάθημα θα αναπτύξει στους συμμετέχοντες τις δεξιότητες που τους καθιστούν σε θέση να κατανοήσουν μια νέα και δυναμική διαχείριση προκλητική, με βάση πρότυπα που χτίζουν (και για την ανοικοδόμηση) κάθε μέρα. Η προοπτική να πάει πίσω, έτσι, σε μια πίστη σε «έντασης γνώσης» ως στρατηγικό στοιχείο, όχι μόνο για την επιβίωση των οργανισμών, αλλά πάνω από όλα για να προσθέσετε το ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την διαιώνιση του. O MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και ανταγωνιστική Intelligence Προσφέρεται σε στελέχη και άλλους επαγγελματίες που εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρηματικές οργανώσεις, δημόσιους και μη κυβερνητικούς, και των εκπαιδευτικών στην αναζήτηση των θεωρητικών και πρακτικών ανάπτυξης στον τομέα της Διοίκησης, την εμπειρία και την προηγμένη, καθιστώντας τους ειδικούς επί του θέματος, και να έχουν το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για την ανταγωνιστική διαχείρισης Πληροφοριών σε οργανισμούς.

ΣΤΟΧΟΙ

Το MBA Διοίκηση Επιχειρήσεων και ανταγωνιστική Intelligence έχει ως στόχο να αναπτύξει στους μαθητές την κατανόηση των εννοιών, εργαλείων και ανταγωνιστική μεθοδολογίες Πληροφοριών εφαρμόζονται στο δημόσιο, ιδιωτικό και μη-κυβερνητικές οργανώσεις. Συγκεκριμένα,: • παρέχει στους συμμετέχοντες με τις επιδοτήσεις να αναζητήσουν, να εντοπίζουν και να διαφοροποιήσουν τις βάσεις δεδομένων για να βοηθήσει στην ταχεία λήψη αποφάσεων στην αναζήτηση για μια ανταγωνιστική θέση στην αγορά? • εισάγει τις έννοιες, τις αρχές, τις τεχνικές και τις διαδικασίες που η διοίκηση σε ανταγωνιστικό επιχειρηματικό σενάρια? • εργασία στη Διοίκηση, στο πλαίσιο των σύγχρονων μοντέλων διαχείρισης, ενόψει των στρατηγικών και τακτικών επιχειρησιακή διαστάσεις? • Χρησιμοποιείτε το ακαδημαϊκό περιβάλλον ως τόπος συζήτησης και ανταλλαγής εμπειριών που προκύπτουν από την πολλαπλότητα και τις ιδιαιτερότητες των ανταγωνιστικών οργανώσεων για τα προϊόντα και τις υπηρεσίες? • εξοπλίσει τους συμμετέχοντες φοιτητές στις έννοιες και παρουσιάζονται θεωρητικές πτυχές συμβάλλουν στην επιθυμητή αποτελεσματικότητα στην πράξη σας. Το μάθημα θα αναπτύξει στους συμμετέχοντες τις δεξιότητες που τους καθιστούν σε θέση να κατανοήσουν μια νέα και δυναμική διαχείριση προκλητική, με βάση πρότυπα που χτίζουν (και για την ανοικοδόμηση) κάθε μέρα. Η προοπτική να πάει πίσω, έτσι, σε μια πίστη σε «έντασης γνώσης» ως στρατηγικό στοιχείο, όχι μόνο για την επιβίωση των οργανισμών, αλλά πάνω από όλα για να προσθέσετε το ουσιαστικό ανταγωνιστικό πλεονέκτημα για την διαιώνιση του.

ΣΤΟΧΟΣ

Το MBA στη Διοίκηση Επιχειρήσεων και ανταγωνιστική Intelligence προσφέρεται σε στελέχη και άλλους επαγγελματίες που εργάζονται σε ιδιωτικές επιχειρηματικές οργανώσεις, δημόσιους και μη κυβερνητικούς, και των εκπαιδευτικών στην αναζήτηση των θεωρητικών και πρακτικών ανάπτυξης στον τομέα της Διοίκησης - porporcionando συγκεκριμένες και προχωρημένες γνώσεις, καθιστώντας -το ειδικούς θεμάτων - που έχουν το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη των δεξιοτήτων που απαιτούνται για τη διαχείριση της ανταγωνιστικής ευφυΐας σε οργανισμούς.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Όλοι οι καθηγητές μας είναι επαγγελματίες της αγοράς, επιτρέποντας για τις τάξεις μια εμπειρία που έρχεται να εντάξουμε όλες τις θεωρίες με τις πρακτικές του ότι οι απαιτήσεις της αγοράς. expository και διάλογος έχει τάξεις, με την ενεργό συζητήσεις από πραγματικές περιπτωσιολογικές μελέτες, εμπειριών, σεμινάρια, τεχνικές επισκέψεις και επαφές με άλλους επαγγελματίες, επιχειρηματίες και τους επιχειρηματίες των διαφόρων περιοχών που η πορεία θα λειτουργήσει.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Portuguese (Brazil)

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποGrupo Tiradentes »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Duration
407 Ώρες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,114 BRL
26 δόσεις του R $ 389,00 σε R $ 10,114.00
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μαρτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη