Διαβάστε την Επίσημη Περιγραφή

Διαφορικές γκολφ

Γνωρίζοντας ότι οι φορολογικές δαπάνες είναι πολύ σχετικές με επιχειρήσεις, Φορολογική Διοίκηση και φορολογικός σχεδιασμός έχει την επακόλουθη ανάπτυξη του κοινωνικού αντικειμένου, αυξημένη κερδοφορία και άλμα ανταγωνιστικότητας. Ωστόσο, δεν είναι αρκετό για να έχουν επαγγελματική, την απομόνωση, στέρεες γνώσεις, και άλλα, νομικές ή λογιστικές, είναι απαραίτητο να τα εντάξουν να εξασφαλίσει τις καλύτερες στρατηγικές αποφάσεις και να αποφεύγουν τη σωματική απρόβλεπτα που μπορεί να αποβεί μοιραία. Έτσι, η κύρια διαφορά τους είναι η κατάτμηση των μαθημάτων σε 20 κλάδους δομημένο σε ένα λογικό και συνεπή τρόπο, με στόχο την κατάρτιση, από θεωρητική και πρακτικά μαθήματα που ενσωματώνουν όλους τους σημαντικούς τομείς της γνώσης, οι συμμετέχοντες για την Φορολογική Διοίκηση και η Φορολογικός Σχεδιασμός.

ΣΤΟΧΟΙ

γενικά:

Παρέχουν solidada και πολυεπιστημονική συμμετέχων στην εκπαίδευση για την Φορολογική Διοίκηση και φορολογικός σχεδιασμός, στο οποίο μπορείτε να συμβάλει στην ανάπτυξη του κοινωνικού αντικειμένου, την κερδοφορία και την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων.

συγκεκριμένες: • την ανάλυση της νομοθεσίας και των φορολογικών δόγμα κάτω από την προκατάληψη του διοικητικού φόρου και του φόρου Σχεδιασμού? • τη μελέτη των περιπτώσεων φορολογικού σχεδιασμού? • να κατανοήσουν τη σημασία και το περιεχόμενο των κλάδων που σχετίζονται με τη φορολογική νομοθεσία.

ΣΤΟΧΟΣ

Το MBA στο φόρου και του φόρου Σχεδιασμός Διαχείρισης απευθύνεται σε επαγγελματίες στον τομέα της λογιστικής, νομικών, οικονομικών, Λογιστική, Ελεγκτική, Εμπορική, suplly αλυσίδα, εκτός από τους εταίρους, τα δικαιώματα, τα στελέχη, διευθυντές και όλους εκείνους που θέλουν να βελτιώσουν τις θεωρητικές τους γνώσεις και πρακτικό γι 'αυτό. Είναι σημαντικό, για την άριστη χρήση του μαθήματος, οι υποψήφιοι να υποβάλουν επαγγελματική εμπειρία στον τομέα, αλλά και το ενδιαφέρον για την ανάπτυξη της γνώσης που έχει ήδη αποκτήσει.

ΜΕΘΟΔΟΛΟΓΙΑ

Τα μαθήματα θα διεξαχθούν μέσα από διαλέξεις, στις οποίες θα πρέπει να αντιμετωπιστούν θεωρητικές και πρακτικές πτυχές, συμπεριλαμβανομένων των περιπτώσεων των συζητήσεων, που είναι πάντα ενθάρρυνε την ενεργό συμμετοχή των μαθητών, καθώς και την προηγούμενη ανάγνωση του περιεχομένου που πρόκειται να διδαχθεί.

Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
Portuguese (Brazil)

Κοιτάξτε11 περισσότερα μαθήματα αποGrupo Tiradentes »

Το μάθημα αυτό είναι Campus based
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Duration
418 Ώρες
Πλήρης παρακολούθηση
Τιμή
10,114 BRL
26 δόσεις του R $ 389,00 σε R $ 10,114.00
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Μαρτ. 2019
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων

Μαρτ. 2019

Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη