ΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ

 • Ένας αναγνωρισμένος και διαπιστευμένος κύριος τίτλος φιλοξενίας ελβετικής ποιότητας
 • Πιστοποιητικό αναγνώρισης πρακτικής άσκησης (SWISS IM
 • Επαγγελματική πιστοποίηση φιλοξενίας (HPC) από την Αμερικανική Ακαδημία Φιλοξενίας (AHA). Η πορεία HPC αναγνωρίζεται από την κυβέρνηση των ΗΠΑ.
 • Πιστοποιημένο Πιστοποιητικό Πιστοποίησης Gold από το American Hotel and Lodging Educational Institute (AHLEI). Αυτό το πιστοποιητικό αναγνωρίζεται ευρέως και είναι το Pathway να είναι Certified Hospitality Educator (CHE)
 • Κάθε SW SW
 • Υπάρχει πάντοτε η δυνατότητα να αποκτήσετε διπλό πτυχίο που συμπληρώνει τέσσερα επιπλέον μαθήματα από τα πανεπιστήμια-εταίρους μας ανά τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένου του West Coast University, του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια FCE κλπ. Αυτά τα πρόσθετα μαθήματα μπορούν να ολοκληρωθούν στο SWISS IM

MBA έτος 1

(PGD στη διαχείριση της φιλοξενίας)

 1. Οργανωτική συμπεριφορά φιλοξενίας και διαπροσωπικές δεξιότητες
 2. Τεχνολογία επικοινωνιών πληροφορίας φιλοξενίας
 3. Φιλοξενία διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού
 4. Διαχείριση ποτών
 5. Συνεργατική εκπαίδευση στον τομέα της φιλοξενίας
 6. Επαγγελματικές μελέτες κρασιού για διαχειριστές φιλοξενίας

Αμειβόμενη πρακτική στην Ελβετία (6 μήνες)
* Ελάχιστος ακαθάριστος μηνιαίος μισθός 2172 CHF

MBA έτος 2

(Τελικό έτος συμπεριλαμβανομένης της μεταπτυχιακής εργασίας)

 1. Διεθνής διαχείριση ανθρώπινων πόρων
 2. Επικοινωνία με τις δημόσιες σχέσεις
 3. Διεθνές μάρκετινγκ
 4. Διεθνής διαχείριση χρηματοοικονομικού κινδύνου
 5. Παγκόσμιο επιχειρηματικό περιβάλλον
 6. Στρατηγική διαχείριση φιλοξενίας
 7. ΠΤΥΧΙΑΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ

Αμειβόμενη πρακτική άσκηση στην Ελβετία (6 μήνες)
* Ελάχιστος ακαθάριστος μηνιαίος μισθός 2172 CHF

ΑΔΕΙΑ

Ξεκινώντας από την ηλικία των 18 ετών, προσφέρουμε πτυχία μέχρι ένα MBA. Όλα τα μαθήματά μας, με εξαίρεση τις γλώσσες, διδάσκονται στα αγγλικά. Αυτό δίνει τη βασική απαίτηση για ένα προηγμένο πρότυπο αγγλικών. Σε περίπτωση που υπάρχουν ερωτήσεις, προσφέρουμε επίσης μια εσωτερική εξέταση για να εξετάσουμε κάθε αίτηση αν χρειαστεί. Επικοινωνήστε με το SWISS IM

Master of Business Administration (MBA) στη Διοίκηση Φιλοξενίας (2 χρόνια)

 1. Οι μαθητές πρέπει να είναι τουλάχιστον 18 ετών
 2. Οι φοιτητές πρέπει να έχουν ολοκληρώσει πτυχίο ή ισοδύναμο από αναγνωρισμένο ίδρυμα
 3. Ισχυρά κίνητρα προς τη βιομηχανία φιλοξενίας
 4. Αγγλική απόδοση
 5. 5-6,0 συνολική βαθμολογία μπάντας στο ακαδημαϊκό ή ισοδύναμο IELTS 5. Φόρμα υποβολής αίτησης εγγραφής (διατίθεται στα περιφερειακά γραφεία και στην ιστοσελίδα)

ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΕΙΣΟΔΟΣ

Ώρες τάξης: Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 9:00 π.μ. έως τις 12:00, από τις 2:00 μ.μ. έως τις 5:00 μ.μ. Προσλήψεις έχουμε τέσσερις προσόδους ετησίως: Ιανουάριος, Απρίλιος, Ιούλιος και Οκτώβριος

ΔΙΔΑΚΤΡΑ

Τα δίδακτρα μας περιλαμβάνουν όλες τις πτυχές της σχολικής ζωής: Διαμονή, Τρόφιμα, Ασφάλειες Υγείας, Visa, Uniform, Swiss Travel Cards και Laptop Σημείωση: Οι νέοι φοιτητές πρέπει να πληρώσουν συνολικά 24000 CHF. Εάν οι σπουδαστές συνεχίσουν τις σπουδές τους τα επόμενα χρόνια , το τέλος θα είναι 15000-16200 CHF για κάθε συνεχή έτος σπουδών.

ΠΡΑΚΤΙΚΗ

Η μελέτη της θεωρίας για να γίνει ηγέτης απαιτεί επίσης να εφαρμοστεί αργότερα στον πραγματικό κόσμο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο οι πρακτικές μας είναι μια ζωτική εμπειρία για να γίνουμε ένας πραγματικός ηγέτης. Μετά από κάθε εξάμηνο οι μαθητές μας θα έχουν την ευκαιρία να εργαστούν για 4-6 μήνες στον κλάδο της φιλοξενίας. Μεγάλο μέρος της βιομηχανίας μας βασίζεται σε μεγάλες δεξιότητες επικοινωνίας. Δεν υπάρχει καλύτερο μάθημα από το να ενταχθούν σε ένα νέο περιβάλλον, να μάθουν να συνεργάζονται με μια νέα ομάδα και να αποδείξουν την αξία τους. Αυτό δίνει στους σπουδαστές μας τη δυνατότητα να μεγαλώσουν με εμπιστοσύνη και να κερδίσουν το σεβασμό των άλλων μελών της βιομηχανίας μας. Το να είναι σε θέση να αποφοιτήσουν με διεθνώς αποδεκτούς τίτλους καθώς και να είναι σε θέση να απαλλαγεί από πολλαπλές πρακτικές με πιστοποιητικά εργασίας, προετοιμάζει τους σπουδαστές μας να διαδραματίσουν πρωταγωνιστικό ρόλο όταν βγαίνουν αναζητώντας το πρώτο βήμα της καριέρας τους. Πρέπει επίσης να αναφερθεί ότι οι πρακτικές εξάσκησης στην Ελβετία καταβάλλονται (2'300 έως 2'500 CHF / Μήνα). Έτσι, αυτό δίνει την απίστευτη ευκαιρία για ορισμένους μαθητές να είναι σε θέση να χρηματοδοτήσουν μέρος της εκπαίδευσής τους. Ο υπεύθυνος υποστήριξης πρακτικής μας προσφέρει χρήσιμες συμβουλές και μπορεί επίσης να σας κατευθύνει στην πρακτική άσκηση που σας ενδιαφέρει περισσότερο. Έχουμε εξαιρετικές συνδέσεις στη βιομηχανία της φιλοξενίας και είμαστε υπερήφανοι που μπορούμε να εισαγάγουμε τους μαθητές μας σε αυτές.
Το πρόγραμμα διδάσκεται στις:
 • Αγγλικά
Το μάθημα αυτό είναι με βάση την Πανεπιστημιούπολη
Ημερομηνία έναρξης
Duration
2 Χρόνια
Τιμή
24,000 CHF
Οι νέοι φοιτητές πρέπει να πληρώσουν συνολικό ποσό 24000 CHF. Εάν οι σπουδαστές συνεχίσουν τις σπουδές τους τα επόμενα έτη, το τέλος θα είναι CHF 15000-16200 για κάθε συνεχή έτος σπουδών.
Με τοποθεσίες
Με ημερομηνία
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία έναρξης
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Location
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Προθεσμία υποβολής αιτήσεων
Ημερομηνία λήξης
Άλλη