MBA στη Διεθνή Διαχείριση Αλυσίδων Ηλεκτρονικού Εφοδιασμού

Γενικά

Διαβάστε περισσότερα σχετικά με αυτό το πρόγραμμα στον ιστότοπο της σχολής

Περιγραφή προγράμματος

Ο τομέας της εφοδιαστικής αλυσίδας βλέπει μια ταχεία μεταμόρφωση και ανάπτυξη στις μέρες μας. Νέες τεχνολογίες και βελτιώσεις πληροφορικής, όπως AI, blockchain, ρομποτική, μηχανική μάθηση και cloud computing διαμορφώνουν τεράστια την εφοδιαστική αλυσίδα εφοδιαστικής και τη βιομηχανία διαχείρισης, καθώς και τη ζωή μας.

Δεν συμβαίνει ότι ο τομέας διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας αναμένεται να φτάσει τα 24,532 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025, αυξάνοντας με σύνθετο ετήσιο ρυθμό ανάπτυξης 9,7% από το 2018 έως το 2025, σύμφωνα με την Allied Market Research. Όλες αυτές οι εξελίξεις μεταφράζονται σε επιτάχυνση και χαμηλότερο κόστος παροχής υπηρεσιών, καθώς και ενίσχυση της αξιοπιστίας των υπηρεσιών. Αναμφίβολα, ο κλάδος της εφοδιαστικής και της αλυσίδας εφοδιασμού δεν είναι ο ίδιος όπως πριν από μια δεκαετία και εξακολουθεί να βλέπει έναν ταχύτατο μετασχηματισμό σε όλους τους τομείς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η τεχνολογία δεν θεωρείται πλεονέκτημα της αγοράς για τις περισσότερες εταιρείες με γνώσεις τεχνολογίας, αλλά πρότυπο σε γενικό επίπεδο. Είναι επομένως απαραίτητο για τους βασικούς παράγοντες του κλάδου να προβλέψουν πώς οι τελευταίες καινοτομίες θα επηρεάσουν τις αλυσίδες εφοδιασμού τους και να επωφεληθούν αναλόγως της νέας τεχνολογίας.

Με την επιδίωξη αυτού του διπλού διαπιστευμένου MBA οι μαθητές θα αποκτήσουν πρόσβαση σε μια αξιόπιστη και πρακτική εκπαίδευση στον τομέα της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας και θα διερευνήσουν τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογίες, με στόχο να μπορούν να τις χρησιμοποιούν και να τις εφαρμόζουν συνειδητά στην επαγγελματική τους ζωή.

142893_pexels-photo-2422288.jpeg

Πρόγραμμα σπουδών

 1. Στρατηγική και παγκοσμιοποίηση
 2. Διαχείριση Ηγεσίας και Ανθρώπινου Δυναμικού
 3. Διαχείριση Επιχειρήσεων και Εμπόριο
 4. Διεθνές μάρκετινγκ
 5. Οικονομική και οικονομική διαχείριση
 6. Επιχειρηματικότητα & Καινοτομία
 7. Επιχειρηματικό παιχνίδι
 8. Νέες τεχνολογίες και βελτιστοποίηση του SCM
 9. Στρατηγική αγορών και προμηθειών στο SCM
 10. Διανομή, αποθήκευση, χειρισμός, μεταφορά και αντίστροφη εφοδιαστική στο SCM. ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΘΕΜΑΤΩΝ
 11. Ποιότητα, παραγωγικότητα και λειτουργίες
 12. Τελικό Έργο Μάστερ

Το τελικό σχέδιο του μεταπτυχιακού διπλώματος είναι γραμμένο είτε ως επιχειρηματικό σχέδιο είτε ως μελέτη περίπτωσης για μια υπάρχουσα επιχείρηση. Αυτή είναι μια εξαιρετική ευκαιρία για τους μαθητές να αναπτύξουν τις επιχειρηματικές τους ιδέες και να τους δώσουν ζωή, καθώς τα έργα εποπτεύονται και καθοδηγούνται από μερικούς από τους καλύτερους επαγγελματίες του χώρου. Ενθαρρύνουμε θερμά τους μαθητές μας να επωφεληθούν από το πρόγραμμα του πλοιάρχου για να ωθήσουν τα όριά τους χρησιμοποιώντας την ως άσκηση για την επιχειρηματικότητα.

Το έργο μπορεί να γίνει είτε ατομικά είτε σε ομάδα.

Προφίλ σπουδαστών

 • Επαγγελματίες στον τομέα της εφοδιαστικής και της αλυσίδας εφοδιασμού που επιθυμούν να ενημερώσουν τις γνώσεις και τις δεξιότητές τους με τους καλύτερους επαγγελματίες του κλάδου.
 • Επιχειρηματίες που επιθυμούν να αποκτήσουν μια λεπτομερή εικόνα της αλυσίδας εφοδιασμού, των λειτουργιών και των διοικητικών πτυχών της εφοδιαστικής, μαζί με τις τελευταίες εξελίξεις και τεχνολογίες που διατίθενται στην αγορά.
 • Πρόσφατοι απόφοιτοι που επιθυμούν να ειδικευτούν στον τομέα της διαχείρισης της εφοδιαστικής αλυσίδας με μια καινοτόμο και μοναδική προσέγγιση, που θα τους επιτρέψει να αποκτήσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα τη στιγμή της ένταξης στην αγορά εργασίας.

Διαπίστευση

Διπλό πτυχίο στη διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού

 • MBA in International e-Supply Chain Management από την BEBS Barcelona Executive Business School
 • Μεταπτυχιακό δίπλωμα στη διεθνή διαχείριση αλυσίδων εφοδιασμού από το UCAV (Καθολικό Πανεπιστήμιο της Άβιλα)

BEBS είναι μια ιδιωτική σχολή επιχειρήσεων, η οποία παρέχει τριτοβάθμια εκπαίδευση που ισχύει παγκοσμίως, καθώς και μέλος του Συνδέσμου Σχολών Επιχειρήσεων στην Ισπανία (AEEN) και της Ιδιωτικής Ανώτατης Εκπαίδευσης της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EUPHE).

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΕΓΓΡΑΦΑ

 1. Ενημερωμένο βιογραφικό σημείωμα (βιογραφικό σημείωμα)
 2. Επιστολή αιτιολογίας
 3. Αντίγραφο διαβατηρίου ή ταυτότητας
 4. Πτυχίο
 5. Ακαδημαϊκό αρχείο (μεταγραφές / βαθμοί)
 6. IELTS 6.0 ή ισοδύναμο, όπως TOEFL ή προηγούμενη εκπαίδευση στην αγγλική γλώσσα
Τελευταία ενημέρωση Οκτ. 2020

Σχετικά με τη Σχολή

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing t ... περαιτέρω

BEBS is an executive business school with international experience in business management and training. BEBS has been at the forefront of executive education, inspiring, challenging and contributing to the development of current and future leaders of many countries and sectors. BEBS is an innovative institution, making a positive, comprehensive and consistent impact on people, businesses, and society. The success of BEBS is based on an academic approach, with a strong focus on professional and humanistic approach to Business and Leadership: during any of our Programs our professors and executive professionals bring reflection, dialogue, critical analysis, projects and initiatives to ensure excellent education, consequently generating a valuable contribution to business and social transformation. Διαβάστε Λιγότερα

Υποβολή ερώτησης

Άλλη